Zvjezdan Misimović

Cartman
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Cartman » 03 jun 2011, 22:01

Uvijek sam ga branio, ali neka ga je stid. NULA OD COVJEKA I IGRACA. Ne treba da bude na sljedecem spisku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 jun 2011, 22:49

Cartman je napisao/la:Uvijek sam ga branio, ali neka ga je stid. NULA OD COVJEKA I IGRACA. Ne treba da bude na sljedecem spisku.
Mislim da je Štilić od kako je ušao u igru pokazao je više nego Miske čitavu utakmicu, a nije ni penala skrivio.
Opet Miske ima debel kredit što se tiče reprezentacije. Prošlu utakmicu je i asistirao, bilo bi čudno da ovu nije igrao.
100% sportski i krajnje opušten potpis

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 jun 2011, 22:52

Cartman je napisao/la:Uvijek sam ga branio, ali neka ga je stid. NULA OD COVJEKA I IGRACA. Ne treba da bude na sljedecem spisku.
POTPIS ko zgrada u koju trenutno gledam.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 03 jun 2011, 23:04

ovaj puž komotno može da se oprosti od repke, kao i prije što je radio, nula cista, samo džaba živce vadi ljudima, misli da je Iniesta
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 04 jun 2011, 12:20

Majstor je i gotivim ga pravo, al' ne pamtim kad je zadnji put dobro odigrao u reprezentaciji..,standardno los! :roll:
#samoRudar #zauvijek

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 jun 2011, 12:23

Mogu mislit kako je Hagiju bilo dobro sinoc,ono ponosno gledao i samo se hinjski smijao dok je gledao Misketa
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

maston
Kontakt:

Post Postao/la maston » 04 jun 2011, 14:55

Nek on zvaku i dalje zvace,i petom igra kod rezultata 3:0 za nijh,to je bitno!

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 04 jun 2011, 14:57

Sinoc pretrcao 100 m ... :D
>>No body likes us but we dont care<<

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 jun 2011, 15:00

Lik kojeg izuzetno cijenim i postujem,ali uprkos svemu volio bih protiv Albanije da ga vidim na klupi cisto da malo ohladi i svati kakve partije u zadnje vrijeme pruza u dresu reprezentacije.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

santasa
Kontakt:

Post Postao/la santasa » 04 jun 2011, 20:58

Čovjek nikad u karijeri nije igrao ništa drugo ni drugačije nego sinoć - razlika je samo što je prestalo da mu prolazi ono što je prolazilo kada je bio u "formi". Ja u životu nisam vidio Misketa kako se bori za loptu i trči, prema tome mišljenje večine na forumu je subjektivno, prepuno predrasuda a bogami neki ne skrivaju ni netrpeljivost na nacionalnoj osnovi.

kiM.
Kontakt:

Post Postao/la kiM. » 05 jun 2011, 10:44

Može li mi ko pojasniti ovo, kada Spahić ušutkava Pjanića, te Miske katastrofalno šuta iz slobodnog... :?
[youtube][/youtube]

Da li je ovo bilo namjerno ili...?
#BILDNOTWELCOME

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 05 jun 2011, 11:05

kiM. je napisao/la:Može li mi ko pojasniti ovo, kada Spahić ušutkava Pjanića, te Miske katastrofalno šuta iz slobodnog... :?
[youtube][/youtube]

Sta hoces da pjanic sutira svaki,pa imao je oko 25 pokusaja 2 puta pogodio precku,a da ne pricam o igri tog momak nula!!PLjuvati po misimovicu je zadnje ,to je igrac koji je mozda odigrao losu partiju,ali ruku na srce ko je igrao dobro?odbrana?spahic?...Vidi se iz aviona da igraju protiv susica,pa sam Ivica osim ne gotivi tog lika,bicemo sa njim 4 u grupi..Covjek je trenirao prosjecne turske timove i redovno ih vodio u 2 ligu:):...

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 05 jun 2011, 11:22

doe78 je napisao/la:
kiM. je napisao/la:Može li mi ko pojasniti ovo, kada Spahić ušutkava Pjanića, te Miske katastrofalno šuta iz slobodnog... :?
[youtube][/youtube]

Sta hoces da pjanic sutira svaki,pa imao je oko 25 pokusaja 2 puta pogodio precku,a da ne pricam o igri tog momak nula!!PLjuvati po misimovicu je zadnje ,to je igrac koji je mozda odigrao losu partiju,ali ruku na srce ko je igrao dobro?odbrana?spahic?...Vidi se iz aviona da igraju protiv susica,pa sam Ivica osim ne gotivi tog lika,bicemo sa njim 4 u grupi..Covjek je trenirao prosjecne turske timove i redovno ih vodio u 2 ligu:):...
A sta ti hoces da on nekom pokazuje da suti,ajd malo se skontaj i stavi u situaciju...
Ima istine o ovome sto se pise sigurno,Pjanic je s 18 imao vise u karijeri od svih ovih ostali...

doe78
Kontakt:

Post Postao/la doe78 » 05 jun 2011, 11:26

Ahmed.S je napisao/la:
doe78 je napisao/la:
[youtube][/youtube]

A sta ti hoces da on nekom pokazuje da suti,ajd malo se skontaj i stavi u situaciju...
Ima istine o ovome sto se pise sigurno,Pjanic je s 18 imao vise u karijeri od svih ovih ostali...

Heheh,cuj njega:)--spahic mu govori da suti ne misimovic:)...da da imao je vise,i od tada nikakav napredak ...

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 05 jun 2011, 11:31

Ali uglavnom Spaha je uvijek tu kod slobodnog da odredi moze li Pjanke shutati ili ne kao sto je bio slucaj u Rumuniji ako se sjecate, te mu je Miske pustio da shuta.
HZ87

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 05 jun 2011, 11:31

Dobro vidim ko govori..
A tebi je to neko opravdanje ili bolje sto Spahic govori...
Drug molim te saberi se,Misimovca je Hadzi s razlogom otjerao a i Rusi ce,u to budite sigurni..
Miske je kralj bez njega ova reprezentacija i Dinamo iz Moskve nije ista ekipa,naprotiv mnogo su bolji :-)
Miske stari,vrati se podhitno-Severina :-)

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 05 jun 2011, 11:35

Crtman nastavlja sa umalozavanjem nasih igraca.
Po njegovom niko ne valja u repci svi su shupci :lol:
HZ87

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 05 jun 2011, 11:38

revoX. je napisao/la:
Kao i oni drzavu ,zar ne :-)

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 05 jun 2011, 11:39

Ahmed.S je napisao/la:
revoX. je napisao/la:
Kao i oni drzavu ,zar ne :-)
Ma ja ba!To bash.
HZ87

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 05 jun 2011, 11:40

Nije fazon dati 2 dobra pasa u toku tekme ( a vise ni to ne radi ) a ostatak tekme samo posmatrati i zvakati usranu zvaku :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.