Pa u pravu si. Ćiro je preuzeo svjetskog i evropskog prvaka i onda ga u potpunosti uništio tako što je igrao samo baraž. Baš sam smetn'o s uma sve uspjehe naše selekcije prije dolaska Ćire. Do mene je, mora da je ona hibernacija ipak trajala duže negoli je trebalo.
ne, manipulator i propali trener nije preuzeo nekog prvaka ali
moramo reci da je na raspolaganju imao vrhunsku navalu i vrhunsku vezu - bh igrace koji su bili nosioci igre u svojim klubovima.
da, mi po prvi put od dejtona imamo igrace koji su (bili)nosioci igre u velikim evropskim klubovima.
vidim cesto spominjes neko dno na kojem smo se nalazili neto prije dolaska velikog manipulatora.
eto, meni nije poznato da smo bili na nekom vrhu s kojeg smo se strmoglavili u taj bezdan koji ti spominjes. prosvijetli me, postovaoce lika i djela gnusne spodobe koja je iza sebe ostavila jad i cemer, rasulo i beznadje, koja je posvadjala igrace sa navijacima ucinivsi da ovi potonji i dan danas spominju i bljuju momke koji su, po tvom treneru, prodali utakmicu, prodali reprezentaciju, a bome i drzavu.
ta 5-3-2 je bila mnogo uspješnija od ove 4-5-1
da, zbog toga je i dan-danas forsiraju
usput receno, tada nas je stukao nas glavni konkurent za drugo mjesto, zar ne

il mislis da nam turska nije bila glavni konkurent

da, protiv turske samo mrsavi bod dok saf´t iz dvomaca sa rumunima ima pobjedu i poraz.
ostatak ovog dijela teksta koji govori o formacijama necu ni komentarisati, pogotovo ne onaj dio u kojem spominjes murinja.
De mi reci kol'ko promašaja ima Safet? Taktika, izbor igrača...
istina, napravio je ogroman broj gresaka, prvenstveno u taktici i odabiru igraca za istu. to je to.
ali, moramo priznati da je ostatak posla odradio fenomenalno, prije svega odlican skauting nakon kojeg smo dobili par vrlo dobrih igraca koji su u stanju unaprijediti igru nase reprezentacije, obilazenje reprezentativaca, udaljavanje menadzera, otvoreno suprostavljanje vlastodrscima u savezu, itd. za razliku od njega, manipulator sviro nije mogao upamtiti imena svojih igraca a kamo li da je umio sastaviti taktiku. na cas cu se zaustaviti i upitati te da li se sjecas izjave kviroza pred revans utakmicu?
ok, mozda je don sviro i razmisljao o taktici, a ako je, onda je to radio na pauzama snimanja
necega u srpskoj prijestonici.
ekscesi sa 7. silom?
jana majko, rastuzio je par strebera

evo suze mi liju.
´mama, mama, gle sta ovaj, ovaj, ovaj nepismeni klaun izjavljuje za nase ogledne novine. frapiran sam nepismenjakovicevim terorizmom nas i nasih novinara´, rece dugokosi cvikeras po zanimanju streber i odleti da ponovi 200 strana koje je nabubo´ za samo jedan dan obarajuci vlastiti rekord od 195 stranica.
daj ba, koga peglas. kakav god da je, bolji je od kocijasa cire koj se nije libio da pred kamerama opsuje i rodjenu majku.
reći "šta je to on uradio za reprezentaciju" može samo...
da, postavio sam ti sasvim jednostavno pitanje na koje i poslije 3 napisana posta nisam dobio odgovor.
od tebe ocekujem jedno, a to su dvije stvari

napisi nam sta je to don sviro uradio.
mene ne zanima koje osjecanje dominira u tebi nakon posljednjeg debakla niti sam trazio da mi postavljas susicev profil. postavio sam ti sasvim jednostavno pitanje na koje zelim jednostavan odgovor i to je to.