Safet Sušić - Pape

Scof1eld
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Scof1eld » 05 jun 2011, 17:22

quälix je napisao/la: da, postavio sam ti sasvim jednostavno pitanje na koje i poslije 3 napisana posta nisam dobio odgovor.
od tebe ocekujem jedno, a to su dvije stvari :lol: napisi nam sta je to don sviro uradio.
mene ne zanima koje osjecanje dominira u tebi nakon posljednjeg debakla niti sam trazio da mi postavljas susicev profil. postavio sam ti sasvim jednostavno pitanje na koje zelim jednostavan odgovor i to je to.
Natjerao me da kupim plazmu da bi sto bolji ugodjaj imao iz Afrike.. Hvala mu na tome !
ser del barça es el millor que hi ha !

|BOSANAC|
Kontakt:

Post Postao/la |BOSANAC| » 05 jun 2011, 17:26

Sada je njemu najpotrebnija podrška, jer pred sobom ima veoma težak zadatak. Eventualnim porazom protiv Albanije možemo se pozdraviti sa Eurom i moramo svi zaboraviti na poraz protiv Rumunije, jer svakome se dešava pa nismo ni mi Brazil. Volio bih da par igrača vidim na klupi, a tu mislim na Ibricica, Misimovica, Dzeku i stavio bih igrače koji će ginuti za dres, a tu mislim na Stilica, Muslimovica i Ibisevica.

_______________________Hasagic

Mujdza_________Mravac____________Spahic______________Lulic

________________________Rahimic/Besic

___________Medunjanin______________Stilic

______________________Pjanic

___________Muslimovic_____________Ibisevic
.Just play. Have fun. Enjoy the game^

BOSNA ♥

Mythbusters
Kontakt:

Post Postao/la Mythbusters » 05 jun 2011, 17:28

Bosanac hajd ziv bio promjeni avatar,od toliko Vedinih slika bas si odabr'o onu koju ja imam na avataru :(
Dum spiro spero
A.A.A.B

|BOSANAC|
Kontakt:

Post Postao/la |BOSANAC| » 05 jun 2011, 17:38

Promijenio sam jarane, sorry nisam znao da ima još neko. ;)
.Just play. Have fun. Enjoy the game^

BOSNA ♥

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 05 jun 2011, 17:38

Hajmo fino sačekati do meča sa Albanijom, pa ako ih ne pobijedimo, onda ćemo fino svi Sušiću j*bati mater . Ako ih pobijedimo, onda možemo diskutovatoi o tome ko je bolji.
Da napomenem:
Ranking Turske prije utakmice Turska-BiH - 13. mjesto
Ranking Turske prije meča BiH-Turska - 27. mjesto

Ranking Rumunije prije utakmice BiH-Rumunija - 52. mjesto
Ranking Rumunije prije utakmice Rumunija-BiH - 42. mjesto
Ćirina era:Izgubili smo od 13. na svijetu i remizirali sa 27. na svijetu.
Sušićeva era:Pobijedili smo 52. na svijetu, i izgubili od 42. na svijetu.
Samo da ne bude da su Rumunija i Turska tu negdje. Vidi se da je Turska onda puno jača od Rumunije sada.
Da vas napomenem da je trenutno Francuska 27. na svijetu, dakle Ćiro je onda remizirao sa 27., a ne vjerujem da bi mi sada remizirali sa Francuzima.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jun 2011, 17:44

quälix je napisao/la:ne, manipulator i propali trener nije preuzeo nekog prvaka ali moramo reci da je na raspolaganju imao vrhunsku navalu i vrhunsku vezu - bh igrace koji su bili nosioci igre u svojim klubovima.
Ne moramo to reći. Zašto? Nemamo vrhunsku navalu, samo smo tada imali raspoložene strijelce. Vidimo i dan danas da oni nisu VRHUNSKI igrači, te da sigurno ne spadaju u vrhunsku navalu. Miske i Džeko su bili nosioci igre, Muratović i Rahimić sigurno da nisu.
quälix je napisao/la:eto, meni nije poznato da smo bili na nekom vrhu s kojeg smo se strmoglavili u taj bezdan koji ti spominjes
Dno ne mora nužno značiti taj bezdan na koji ti misliš. Al' recimo da je dno jer je u trenucima kada su svi okrenuli leđa reprezentaciji i digli ruke od još jednog ciklusa, došao Ćiro na mjesto selektora i polako al' sigurno počeo sa slaganjem kockica. Greške je pravio i praviće, no u poređenju sa Safetom, one su mačiji kašalj. Ili... :?:
quälix je napisao/la:prosvijetli me, postovaoce lika i djela
A lijepo sam napisao da nisam štovaoc njegovog lika. Nemoj molim te da mi to nabacuješ. No, ono što je napravio u reprezentaciji zaslužuje veliku dozu poštovanja.
quälix je napisao/la:da, zbog toga je i dan-danas forsiraju
Odnosilo se na našu reprezentaciju, pobogu. Zar nije? :roll:
quälix je napisao/la:usput receno, tada nas je stukao nas glavni konkurent za drugo mjesto, zar ne
Dok nas sada deru svi. Da, to je razlika. :(
quälix je napisao/la:odlican skauting
Gledali smo svi pretkolo CL, ne samo on. ;) No, mogu mu skinuti kapu zbog Bešića. Mujdža je i prije bio povezivan, a razloge za njegovo nepozivanje potraži u onom "menadžersko-političke" iz prethodnog posta.
quälix je napisao/la:otvoreno suprostavljanje vlastodrscima u savezu
I otvoreno podržavanje krimilanaca u istom. Nešto mi tu smrdi, a tebi? :roll:
quälix je napisao/la:don sviro i razmisljao o taktici, a ako je, onda je to radio na pauzama snimanja necega u srpskoj prijestonici.
Volio bi i Pape da snima, al' na njegovu žalost nema puno dokumentaraca na temu "kako poslati prvoligaški klub u drugu ligu". :mrgreen:
quälix je napisao/la:kocijasa cire koj se nije libio da pred kamerama opsuje i rodjenu majku
Da je kočijaš - jeste. No, ekscesi su nastajali i prilikom njegovih kontradiktornih izjava. Da ne govorim o rješavanju sporova preko novinskih stupaca u slučaju Begović. Tako to radi profesionalac. :lol:
quälix je napisao/la:da, postavio sam ti sasvim jednostavno pitanje na koje i poslije 3 napisana posta nisam dobio odgovor
Pa kako nisi. U svakom postu potenciram to dizanje reprezentacije s dna. Od nikakve i mogu slobodno napisati, smiješne reprezentacije, napravio je nekoga koga su se svi plašili. Ako ćeš ti meni govoriti o izjavama Quieroza, mogu li ja tebi citirati Del Bosquea? :roll:
quälix je napisao/la:postavio sam ti sasvim jednostavno pitanje na koje zelim jednostavan odgovor i to je to.
Odgovor si dobio, jbg ti. No, da bi bilo jasnije, moradoh ti paralelno porediti zastarjelog i modernog.

Dakle, jedna od najefikasnijih ekipa u prethodnim kvalifikacijama.
Povratak timskog duha i povratak morala.
Još veće populariziranje naše reprezentacije (ne moraš to priznati, al' tako je).
Baraž.
Poštovanje ostalih reprezentacija.
Nedostajao je (samo) odlazak na SP, al' ko se istom ikad nadao? Sada se nadamo odlasku na EP, no imamo Safeta koji je sve ovo raspršio u godinu dana. Hvala mu.

Odoh sad gledati Nadal - Federer, sjeb'o si me pa nisam vidio završnicu 2. seta. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 05 jun 2011, 17:49

Ja mislim da Papeta šamaraju u svlačionici. Igraju fliper na njemu. Samo gukne na pressici i to je to.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 05 jun 2011, 17:51

@qualix

Ako jednog selektora branis nemoras drugog napadat i pljuvat!
Evo sad cu ti ja rec sta je Ciro uradio:
1)Prije dolaska Cire nijedan igrac nije htio igrati za reprezentaciju.Ciro je preuzeo ekipu koja nije postojala uopce niti se moglo znati dali ce doci igrati.
2)Kvalifikacije su pocele 2008 u septebru,medju prve tri utakmice smo igrali protiv protiv Spanije i Turske koje su samo 2mjeseca prije bile 1 i 3 ekipa na EURU.Izgubili smo od tada top ekipa!
3)Ciro je stvorio jedinstvo u reprezentaciji i stvorio je imidz reprezentacije BiH,tada se svugdje pisalo o nama
4)Dzeko je proradio pocetkom 2009 godine u Bundesici a Ciro je krajem 2008(septembar-oktobar) rekao da ce Dzeko biti bolji od Ibrahimovica
5)Doveo je i Ciro neke igrace ako vec i to gledas:Medunjanin,Begovic,Alispahic....al to je nebitno jer svakom selektoru dolazi razlicita generacija
6)Nije izgubio od ekipa koje su u sesirima ispod,sta vise glat ih je dobio,od ekipa koje su u sesirima iznad izvukao je 7 bodova.....sto se tice Portugala prvu utakmicu smo odigrali dobro ali bez srece u drugoj smo podbacili
7)Odveo je reprezentaciju u 3ci sesir
8)Ni u jednoj zvanicnoj utakmici se ekipa pod vodstvom Cire nije obrukala.

Ciro je bolji trener i to ce vam svaki fudbaler/sportski strucnjak reci,tu nema dileme. Ja ne umanjujem ono sto je Susic uradio kao selektor(kao igrac je bio bog i batina).
Trunutni problem nase selekcije nije Susic nego igraci ako ih se moze tako nazvati kako su izgledali u Bukurestu
RIP SALE VILENJAK

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jun 2011, 18:01

Mythbusters je napisao/la:Monolog smijes se kladiti ako Pape odvede repku u baraz ti napustas forum u suprotnom ja u penziju stavljam svoj acc?
Jest dosao bi @Becki Kongres ili bi se desio Oksercic.Nego nasi igraci su ko' visibabe.jedino u martu cvjetaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jun 2011, 18:04

harishp je napisao/la:Jest dosao bi @Becki Kongres
Reče @DeeP Purple koji bi branio samog sebe kada @Harishp uđe u žučniju diskusiju s nekim. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 jun 2011, 18:08

RKO je napisao/la:@qualix

1)Prije dolaska Cire nijedan igrac nije htio igrati za reprezentaciju.Ciro je preuzeo ekipu koja nije postojala uopce niti se moglo znati dali ce doci igrati.
2)Kvalifikacije su pocele 2008 u septebru,medju prve tri utakmice smo igrali protiv protiv Spanije i Turske koje su samo 2mjeseca prije bile 1 i 3 ekipa na EURU.Izgubili smo od tada top ekipa!
3)Ciro je stvorio jedinstvo u reprezentaciji i stvorio je imidz reprezentacije BiH,tada se svugdje pisalo o nama
4)Dzeko je proradio pocetkom 2009 godine u Bundesici a Ciro je krajem 2008(septembar-oktobar) rekao da ce Dzeko biti bolji od Ibrahimovica
5)Doveo je i Ciro neke igrace ako vec i to gledas:Medunjanin,Begovic,Alispahic....al to je nebitno jer svakom selektoru dolazi razlicita generacija
6)Nije izgubio od ekipa koje su u sesirima ispod,sta vise glat ih je dobio,od ekipa koje su u sesirima iznad izvukao je 7 bodova.....sto se tice Portugala prvu utakmicu smo odigrali dobro ali bez srece u drugoj smo podbacili

Ciro je bolji trener i to ce vam svaki fudbaler/sportski strucnjak reci,tu nema dileme. Ja ne umanjujem ono sto je Susic uradio kao selektor(kao igrac je bio bog i batina).
Trunutni problem nase selekcije nije Susic nego igraci ako ih se moze tako nazvati kako su izgledali u Bukurestu

jesili gledo pritiv rijeke? ili onu nastimanu protiv irana?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 05 jun 2011, 18:11

RKO je napisao/la:@qualix

1) nije ih sigurno molio, nije sigurno otisao na neku od njihovih utakmica, niti se sastao sa njima
2) poraz je poraz
3) sta imas od toga sto se svuda pise o nama... pa pobogu u barazu smo, zasto se ne bi pisalo
4) znaci on sto je reko da ce dzeko biti bolji od ibrahima, ispada da je on uticao na njegovu karijeru
5) /
6) nije ni susic izgubio od ekipa "manjeg sesira" ( fra 1 , rum 2 ) ali je makar pobjedio 2. a sada umjesto treceg imas cetvrtog bjelorusiju, vidjecemo kako ce to proci.. za sad je susic tu u prednosti..
7) /
8) spanija s "drugim" timom kuci (koliko god bili jaki) , portugal ( koliko god to cudno zvucilo, ali u odlucujucoj utakmici za SP nismo osutali, a sad koliko fife ima tu.. ) , rijeka, bugarska, iran

Kakogod, ja ti kazem da su igraci nazalost vise podrzavali ciru jer su s njim mogli raditi sta hoce, opijali se i tako to ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 05 jun 2011, 18:13

Monolog je napisao/la: Dok nas sada deru svi. Da, to je razlika. :(
Ko nas dere?
Francuska ce sigurno zavrsit prva, pa njih i necu racunati jer nam nisu izravni konkurent.
Sa Rumunijom 3-3
Sa Albanijom 1-1 i jos nam ostaje odigrati kuci protiv njih.
Sa Bjelorusijom nismo igrali.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 jun 2011, 18:21

Baka vrati se ! :mrgreen:

Rezultat bi bio open, yu nou wot yu wont :D

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 05 jun 2011, 18:24

opet se pljuje na veliko po safetu iako se vec moze predpostavit pravi uzrok debakla u rumuniji :roll:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jun 2011, 18:27

Ako ne pobjedimo Albaniju mislim da ce Susic dat ostavku. Vec je izjavio da smo onda bez sanse za drugo mjesto, to automatski znaci da nije ispunio obecanje.

Samo me zanima ima li ovaj komitet mogucnost da Susicu dadne otkaz i nadje novog trenera? Ako su oni preuzeli odgovornost Predsjednistva i IO onda bi to mogli uradit. Mozda konacno dodje Bajevic na klupu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 05 jun 2011, 18:35

Mythbusters je napisao/la:Nemoj tako Secko ciro je hebo majku redom Spancima,Turcima,Portugalcima.Bio pravi doggystyle.Pa zar nisi primjetio kako pesko ima deformisana koljena :lol:
a koji ti ono bese be batko :?
pazi, i ja sam od onih koji zahtjevaju susicevu ostavku. ali, ako budem prinudjen birati izmedju 3 zla, tj. cire, susica i baarbe, onda cu, sigurno, izabrati najmanje, tj. susica.
ja bi volio da mr. osim povuce jos jedan potez i dovede nam bajevica ili osima mladjeg.
pogotovo ovaj drugi koji je od malena upijao svaku ivicinu rijec i pohranjivao je. ocekujem da ce junior zasjati punim sjajem tek nakon oceve smrti jer dok su babe zive sinovi vole kontrirat´, ali nakon sto babo zatvori oci, onda svaki sin preuzima preuzima ocev teret.
Scof1eld je napisao/la:Natjerao me da kupim plazmu da bi sto bolji ugodjaj imao iz Afrike.. Hvala mu na tome !
nadam se da si uzivao u igrama zmajeva na sp-u 8-)
Monolog je napisao/la:Nemamo vrhunsku navalu, samo smo tada imali raspoložene strijelce.
ovim si se diskvalificirao iz daljnje rasprave.
Monolog je napisao/la:A lijepo sam napisao da nisam štovaoc njegovog lika. Nemoj molim te da mi to nabacuješ. No, ono što je napravio u reprezentaciji zaslužuje veliku dozu poštovanja.
nego, zape´ mi za oko da se samo djelimicno osvrces na postove, a to, slozit cemo se, nije lipo. da, trznuo si se nakon sto sam te etiketirao kao huljinog obozavaoca i rekao da si stovalac lika i djela mr. manipulatora, ali zasto se ne osvrnu i na ostatak :?
Monolog je napisao/la:Dno ne mora nužno značiti taj bezdan na koji ti misliš. Al' recimo da je dno jer je u trenucima kada su svi okrenuli leđa reprezentaciji i digli ruke od još jednog ciklusa
to mozemo tumaciti i kao spasavanje fotelja grobarima bh fudbala, ili ne :?
Monolog je napisao/la:Greške je pravio i praviće, no u poređenju sa Safetom, one su mačiji kašalj. Ili...
´skidanje nj. glave´´trazim zbog ove zadnje utakmice i spoznaje da g-din nema pojma o taktici(izgleda da je spav´o dok je osim pric´o jer je pravio greske koje se ocekuju od pocetnika ala barba), a nikako zbog tamo nekih prijateljskih utakmica u kojima je, usput receno, stukao cetvrtfinalistu sp-a, ali i jos jednog ucesnika tog prvenstva koji je skinuo skalp italiji.
za razliku od nj., tvog voljenog :D starkelju osramoti fergijev nosac blokova(nisi mi napis´o sta je izjavio kviroz pred revans utakmicu) kojem je i silna albanija uzimala bod(ove).
reda radi:
p-gal - albanija 0 : 0

ps
bosanac, nemoj mi ziv bio formacija sa 3 desetke.
radije da u igru uskoci i pandza, spaha ode na bok da bi se lula izvukao na krilo, nego opet formacije sa 3 ili vise desetki.
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jun 2011, 18:37

Cartman je napisao/la:Ako ne pobjedimo Albaniju mislim da ce Susic dat ostavku. Vec je izjavio da smo onda bez sanse za drugo mjesto, to automatski znaci da nije ispunio obecanje.

Samo me zanima ima li ovaj komitet mogucnost da Susicu dadne otkaz i nadje novog trenera? Ako su oni preuzeli odgovornost Predsjednistva i IO onda bi to mogli uradit. Mozda konacno dodje Bajevic na klupu.
Moze,cak se to i prije vec kroz maglu natucalo.Da se radi protiv Papeta.
Medjutim Bajevic koji je je vec krvio sa delijama ili onim Grckim manijacima.Nece biti iznenadjenje da uleti na tribine i kojeg naseg navijaca hvata za gusu.Ili recimo Vahi da cuje koju psovku sa tribine na poluvremenu pokupi prnje i ode.Ako budu dolazili to ce biti kakav ''pripravnik''.Jer ovi iskusniji nece prvo da rade za djabe a drugo i vide da tu kod nas nikad hljeba biti nece.
A onda spektakl.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 05 jun 2011, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mythbusters
Kontakt:

Post Postao/la Mythbusters » 05 jun 2011, 18:38

secer je napisao/la:a koji ti ono bese be batko
Ja sam ti drug Megamon(Hairlija).Samo popusio bananu,inace vracam se veceras iza ponoci :mrgreen:

Inace ako ne pobjedimo siptare i ja sam za ostavku Papeta.
Dum spiro spero
A.A.A.B

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 jun 2011, 18:47

evo na TV1 trece poluvrijeme
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.