Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Mislite da će Wolfsburg imati kapacitet za dva vrhunska takmičenja, ligu prvaka i bundesligu? Prošle sezone im je svanulo kad su ispali iz kupa UEFA, a kako će biti naredne sezone ne znam, ali nisam optimista (po prvi put).
Jednostavno ne mogu prežaliti što Edin nije prešao u Milan, pa i u Chelsea ili Arsenal. Jednostavno, napokon je vrijeme da imamo jednog igrača u najboljim svjetskim klubovima, nakon Baljića i Salihamidžića...
Jednostavno ne mogu prežaliti što Edin nije prešao u Milan, pa i u Chelsea ili Arsenal. Jednostavno, napokon je vrijeme da imamo jednog igrača u najboljim svjetskim klubovima, nakon Baljića i Salihamidžića...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Wolfsburg neće niti upola izgledati kao što je izgledao sezonu iza nas. Iako su ostalo skoro nepromijenjenog sastava, imam loše mišljenje o treneru Vehu i žalim, duboko žalim, što Džeko nije otišao u Milan....Virtu4l je napisao/la:Mislite da će Wolfsburg imati kapacitet za dva vrhunska takmičenja, ligu prvaka i bundesligu? Prošle sezone im je svanulo kad su ispali iz kupa UEFA, a kako će biti naredne sezone ne znam, ali nisam optimista (po prvi put).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ja se samo nadam da neće biti sve na džekinim leđima tj. ako wolfsburg ispadne iz grupne faze lige prvaka i to bez ijednog osvojenog boda i u bundesligi završe peti (naravno sve sam naveo kao primjer) samo da ne bude džeko kriv on ne zna igrati i takve stvari
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Virtu4l je napisao/la:Zato što će se Wolfsburg provaliti naredne godine.miralem444 je napisao/la:e de mi molim te objasni sta si ti ovo napiso..Virtu4l je napisao/la:Daće oni njega naredne sezone za 10 miliona, ako bude zainteresovanih.![]()
![]()
![]()
Dzemila, mozes li i meni pogledati u svoje kasike, pa vidjeti hoce li Chelsea osvojiti LP??
Haha, salim se, ali ne bih bas bio siguran da ce se wolfsburg "provaliti", mislim da ni "strucnjaku" poput Veha ne bi trebalo biti tesko nastaviti tamo gdje je Magath stao...
A sto se tice Edina, ma hajdemo mu pozeliti srecu i nadati se da ce imati bar priblizno dobru sezonu kao sto je bio proljetni dio 2008/2009.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
A kakav je to Veh stručnjak?
Hoće li Chelsea osvojiti LP? Ne znam, ali znam da hoće osvojiti PL.
Hoće li Chelsea osvojiti LP? Ne znam, ali znam da hoće osvojiti PL.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma osvojio je Veh jednom ligu sa Stuttgartom.
A i ovaj je Milan dosadan. Sad ce ponudit 22 miliona, a Wolfsburg im je jos prije mjesec dana reko da hoce 30. Ili ponudi koliko vrijedi ili ****.
A i ovaj je Milan dosadan. Sad ce ponudit 22 miliona, a Wolfsburg im je jos prije mjesec dana reko da hoce 30. Ili ponudi koliko vrijedi ili ****.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- miralem444
- Kontakt:
e bas me zanima kolko ce sad ponuditi milanezi..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
ako ponude 30mil.eura,Dzeko je sigurno od sljedece sezone Milanezmiralem444 je napisao/la:e bas me zanima kolko ce sad ponuditi milanezi..
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
mah supljiraju gotova je to prica
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
I ja to mislim. Ali Berlusconi postao skrt po stare dane. Evo sve se potajno nadam da ce ga Ferguson kupit.JameS je napisao/la:ako ponude 30mil.eura,Dzeko je sigurno od sljedece sezone Milanezmiralem444 je napisao/la:e bas me zanima kolko ce sad ponuditi milanezi..
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
ako su ponudili 20mil i Wolf ih kategoricno odbio a ovi jos ne odustaju onda ova posljednja ponuda mora biti znatno bolja. Znaci sigurno veca od 22mil. Pretpostavljam oko 30mil 
- MentalitaUltras
- Kontakt:
Ma nema od toga ništa ..
Džekson ostaje u Wolfu sigurno ..
Džekson ostaje u Wolfu sigurno ..
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
Sto brate i Dzeku handre.Vjerovatno se taman pomirio da igra za vukove i onda opet milan salje neke ponude.Mogu mislit izludit ce i on vise..Vjerovatno ce Milan sad ponuditi 25 miliona,al opet nista od tog.Ja mislim da je i njima prerizicno da daju 30 mil za momka koji je samo jednu polusezonu briljirao
- el-fighter
- Kontakt:
Mislim da je ovo sada sve šuplja i da će Džeko ostati u Wolfsima. Ljudi imaju lovu, igraju prvi put u historiji LP i sigurno da svoje najbolje igrače neće rasprodati tako lako. Donekle je i bilo šansi da Džeko pređe, ali glupi Italijani uvijek zapnu na dva tri milijuna i izgube igrača. Wolfsi bi trebali pojačati odbranu, jer nemogu u svakoj utakmici više dati nego primiti i tu se slažem sa delijom. Ma samo je važno da Džeko i Miske zadrže formu od prošle sezone i rezultat će sigurno doći.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
deni_m1312
- Kontakt:
vodstvo vukova kaze da ne bi pustili džeku ni za 50 milliona al zato galliani sprema ponudu od 22 miliona.....sigurno ce ga pustiti 
pitaju berluskonija hocel kupit dzeku,,,
kaze im on: NECU, NECU, DIJAMANTE....
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Ma hoce on ne boj se,ali sta im vrijedi kad su kokuzilejla je napisao/la:pitaju berluskonija hocel kupit dzeku,,,
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- RK Gradacac
- Kontakt:
Kako su kokuzi kad su prodali Kaku za koliko ono para???harishp je napisao/la:Ma hoce on ne boj se,ali sta im vrijedi kad su kokuzilejla je napisao/la:pitaju berluskonija hocel kupit dzeku,,,
010 ISN'T JUST A CODE
65 miliona euraRK Gradacac je napisao/la:Kako su kokuzi kad su prodali Kaku za koliko ono para???harishp je napisao/la:Ma hoce on ne boj se,ali sta im vrijedi kad su kokuzilejla je napisao/la:pitaju berluskonija hocel kupit dzeku,,,
125 miliona KM
500 miliona kuna
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Hajd' na brzinu pretvori to i u Lire 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Micron, Proximic i 22 gosta.