Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 jun 2011, 20:59

mah ne bi ja rekao da je tu neki tal u pitanju, da se nesto namjerno radi vec jednostavno cini se da vecini ovih iskusnijih igraca ne lezi Susic jer vide ljudi da covjek ne zna. Radili su svi u svojim klubovima sa trenerima koji su 10 klasa iznad Susica i jednostavno vide da ovaj ne zna, da im ne odgovara njegova zamisao igre i mozda je zato stanje kako jeste.
jbg da je Susic poslije 1-o ili poslije 2-0 doveo Dzeku do aut linije i izgalamio se kao Ferguson u finalu LP na Runija niko mu ne bi nista rekao, a ne on samo posmatra nijemo kao da se nista ne desava. Tu se vidi koliko ustvari on ima uticaja na igrace, i koliki autoritet i postovanje ima. jednostavno ponasaju se kao da im je on nametnut za selektora (kao sto i jest) a oni se bas i ne slazu sa tim ali eto moraju igrati.
Opet kazem nisu ni igraci glupi, radili su svi sa trenerima za klasu jacim od Susica , vide i oni da ne zna covjek ali ne mogu na svoju ruku na terenu igrat. Tako da moze bit da tu ima neka zelja da se on smijeni, ali ne zbog neke teorije zavjera nego jednostavno zato sto im ne odgovara njegov nacin.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 05 jun 2011, 21:03

Nije njihovo da o tome. Dodijeljen im je trener i oni moraju slijediti njegovo naredbe pa makar one vodile u propast. Kakvi su talovi, klanovi na štetu nacije koja živi za plasman na neko veće takmičenje. Jedina Sušićeva greška je što ne ostavi na klupi te partijanere, što ih ne poreda i očita lekciju za sva vremena i ako se ponovi slično nešto, da ih više ne zove.
Who dares, wins !

Mythbusters
Kontakt:

Post Postao/la Mythbusters » 05 jun 2011, 21:10

Forum nije mjesto za iznosenje prljavog vesa.To moze nanjeti vise zla nego dobrog,ne trebaju ni svi sve da znaju.Nadam se da ce se nesuglasice brzo rijesiti.
Dum spiro spero
A.A.A.B

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 05 jun 2011, 21:10

o čemu ljudi pričate kakva reprezentacija boli **** ove igrače za repku,mislite da se đžeki ide na evropsko prvenstvo on je obezbijedio dobar ugovor pa voli on na havaje otići na odmor nego ići na pripreme u hrasnicu mjesec dana.Ove utakmice repke služe samo da u klubovima dobiju 4-5 dana slobodno da vide familiju i to je to.Mesi je najbolji igrač svih vremena pa ne propušta prijateljske tekme,pape moli **** da igraju.Dobro je čiro rekao da je teže voditi reprezentaciju nego državu,jer imaš 20 milionera u svlačionici starosti u prosjeku 25 godina šta on može izgubiti u reprezentaciji ništa,tako da ta priča o psovanju ne pije vode on sjedne u svoj ferari i ode.Nije u pitanju samo fudbal pogledajte i ostale sportove košarka,rukomet pola igrača neće da igra jednostavno nemamo taj nacionalni naboj.Ko su igrači da biraju selektore njihovo je da igraju ako neće poštenije je dati priliku neki igračima iz naše lige koji hoće.

LFC_IRFO
Kontakt:

Post Postao/la LFC_IRFO » 05 jun 2011, 21:16

Sto se tice Spahica, otjeran je iz Rusije radi toga sto je osumnjicen da je prodavao utakmice, a to nije bas neka bezveze tema da neko samo nako bubne, zatim jednom sam, ne znam tacno s kim smo igrali, kako vodi naku kuravu u hotel popodne a prvenstvena utakmica se igra navece, kamerman ga je pokusao snimit al on je odma sklonio kameru. Ja se nadam da ovo sve nije ovako kako izgleda, licno sam tako sam sebi vise puta govorio. Inace ima onu pravu sanersku facu, namigivanje folovi golovi sto je u 99% slucajeva pokazatelj karaktera zvanog K...

P.S. ako neko ima link od snimka tekme protiv rumuna da postavi ovdje ili na pp, hvala
Poz
Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Miroslav Krleža

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 05 jun 2011, 21:24

LFC_IRFO je napisao/la:Sto se tice Spahica, otjeran je iz Rusije radi toga sto je osumnjicen da je prodavao utakmice, a to nije bas neka bezveze tema da neko samo nako bubne, zatim jednom sam, ne znam tacno s kim smo igrali, kako vodi naku kuravu u hotel popodne a prvenstvena utakmica se igra navece, kamerman ga je pokusao snimit al on je odma sklonio kameru. Ja se nadam da ovo sve nije ovako kako izgleda, licno sam tako sam sebi vise puta govorio. Inace ima onu pravu sanersku facu, namigivanje folovi golovi sto je u 99% slucajeva pokazatelj karaktera zvanog K...

P.S. ako neko ima link od snimka tekme protiv rumuna da postavi ovdje ili na pp, hvala
Poz
meni je spaha malo polupao lončiće ako je kapiten nije gazda reprezentacije da on određuje ko će biti trener,u koji ćemo hotel, ko treba da igra itd.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jun 2011, 21:28

Cini mi se da ima neki sukob izmedju Hadzibegica, Barbareza i Susica: http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/S ... 92470.html

Ne znam, stvarno treba smanjit krug oko reprezentacije i vratit pripreme u Medjugorje gdje nijedan igrac nikog ne poznaje, i gdje nikog oni ne zanimaju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 05 jun 2011, 21:30

ultrasstyle_tz je napisao/la:mah ne bi ja rekao da je tu neki tal u pitanju, da se nesto namjerno radi vec jednostavno cini se da vecini ovih iskusnijih igraca ne lezi Susic jer vide ljudi da covjek ne zna. Radili su svi u svojim klubovima sa trenerima koji su 10 klasa iznad Susica i jednostavno vide da ovaj ne zna, da im ne odgovara njegova zamisao igre i mozda je zato stanje kako jeste.
jbg da je Susic poslije 1-o ili poslije 2-0 doveo Dzeku do aut linije i izgalamio se kao Ferguson u finalu LP na Runija niko mu ne bi nista rekao, a ne on samo posmatra nijemo kao da se nista ne desava. Tu se vidi koliko ustvari on ima uticaja na igrace, i koliki autoritet i postovanje ima. jednostavno ponasaju se kao da im je on nametnut za selektora (kao sto i jest) a oni se bas i ne slazu sa tim ali eto moraju igrati.
Opet kazem nisu ni igraci glupi, radili su svi sa trenerima za klasu jacim od Susica , vide i oni da ne zna covjek ali ne mogu na svoju ruku na terenu igrat. Tako da moze bit da tu ima neka zelja da se on smijeni, ali ne zbog neke teorije zavjera nego jednostavno zato sto im ne odgovara njegov nacin.
ne daje mu repka milione pa da možeš galamiti na đžeku to može samo mančini i uvesti ga 3 minute prije kraja tekme,misliš da ga pape smije staviti na klupu,nikad 100%

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 05 jun 2011, 21:38

[quote="Cartman"]Cini mi se da ima neki sukob izmedju Hadzibegica, Barbareza i Susica: http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/S ... 92470.html

Ne znam, stvarno treba smanjit krug oko reprezentacije i vratit pripreme u Medjugorje gdje nijedan igrac nikog ne poznaje, i gdje nikog oni ne zanimaju.[/quote
100 % istina igrače u međugorje i pape treba napraviti spisak ljudi koji mogu doći u hotel kod igraća,samo postoji problem što neće igraći u međugorje nema roštilja ,nema kurvi ,nema izlazaka naveće,nema mahira ,nema dine bešlića,nema bazena i igmana

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2011, 21:39

Cartman je napisao/la:Cini mi se da ima neki sukob izmedju Hadzibegica, Barbareza i Susica: http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/S ... 92470.html
Još jedna mudrost Curtmana i pokušaj izmišljanja sukoba sa njegove strane. Mnogo zloban čovjek...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 05 jun 2011, 21:41

Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Cini mi se da ima neki sukob izmedju Hadzibegica, Barbareza i Susica: http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/S ... 92470.html
Još jedna mudrost Curtmana i pokušaj izmišljanja sukoba sa njegove strane. Mnogo zloban čovjek...
Naprijed Albanija ,spasi nam repku kao sto je i RS fudbal u BiH...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

adnanM
Kontakt:

Post Postao/la adnanM » 05 jun 2011, 21:47

"...Roštilj

Miralem Pjanić, Zlatan Muslimović, Edin Džeko i Zvjezdan Misimović protekle sedmice bili su gosti Mahira Sulejmanović (član grupe Dine Merlina) koji im je u svojoj kući na Mahmutovcu priredio roštilj.

"Možda je trebalo da bude tajna, ali nije. Kada se to desilo, shvatio sam da su počele da se dešavaju neke stvari koje ne smiju da se dešavaju pred jednu važnu utakmicu. Nije bilo vremena da ih kritikujem previše. To nije bilo lijepo i znao sam da će se u slučaju negativnog rezultata u Rumuniji takve stvari navoditi kao jedan od velikih razloga za poraz. To nije u redu, ali ja sam kriv, jer sam im dao previše slobode", istakao je Sušić. "

E ako je ono Mahirova kuca, onda stavrno zalosno. Mozda covjeku treba donacije pa je pozvao ove malo "imucnije" reprezentativce...

LFC_IRFO
Kontakt:

Post Postao/la LFC_IRFO » 05 jun 2011, 21:57

Evo jos jedan tekst, doduse napisan u februaru ali za one koji nisu vec procitali dobro ce doc.
http://www.port.ba/index.php?option=com ... Itemid=221
Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Miroslav Krleža

adnanM
Kontakt:

Post Postao/la adnanM » 05 jun 2011, 22:07

LFC_IRFO je napisao/la:Evo jos jedan tekst, doduse napisan u februaru ali za one koji nisu vec procitali dobro ce doc.

Pa ovo je ziva istina. Mislim da se tu nema sta ni dodat ni oduzet da bise predstavila situacija takva kakva jeste. Ali to moze samo u BIH. U FRA gdje taj "heroj" Spahic igra, ne bendaju ga ni 5%. Pola sezone je proveo izdrzavajuci suspenzije i sad je opet fol on faca jer ga Arsenal zeli...Tuga tuga, velika!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 05 jun 2011, 22:11

LFC_IRFO je napisao/la:Evo jos jedan tekst, doduse napisan u februaru ali za one koji nisu vec procitali dobro ce doc.

Da je Spahic pravi vodja i kapiten pojavio bi se sa Safetom na presici,koliko se sjecam protiv Rumuna nije progovorio niti je sta rekao igracim,da ih malo solidarise,da im digne motiv,da ih osvjesti isto telad se poredalki po terenu i niko nista......

Zar Kapiten bjezi od poraza i losih rezultata,ja koliko godina pratim fudbal,nikad nisam vidio da kapiten bjezi od novinara bilo pobjeda,poraz,katastrofa i sl...

Kapiten mora biti covjek koji ce uvijek biti tu za svakog igraca i stati ispred njih i njihovih postupaka kada je tim u pitanju!

Spahic me razocarao kao i mnogi drugi..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

GhostRider
Kontakt:

Post Postao/la GhostRider » 05 jun 2011, 22:14

adnanM je napisao/la:

Pa ovo je ziva istina. Mislim da se tu nema sta ni dodat ni oduzet da bise predstavila situacija takva kakva jeste. Ali to moze samo u BIH. U FRA gdje taj "heroj" Spahic igra, ne bendaju ga ni 5%. Pola sezone je proveo izdrzavajuci suspenzije i sad je opet fol on faca jer ga Arsenal zeli...Tuga tuga, velika!
Oca mi, niste vi normalni. Sutra ocekujem da provalite, kako treba Spahića slati u Hag, jer je jos kao dijete radio mutne poslove sa svojim drugarima. Ma jasta, on je ratni zlocinac. Ma kontrolise sve politicare, sve 3 strane, njega se i sam Dodik boji. A vi hitno do prve umobolnice, i ne izlazite od tamo, vidim da je neka zarazna bolest.

adnanM
Kontakt:

Post Postao/la adnanM » 05 jun 2011, 22:17

GhostRider je napisao/la:
adnanM je napisao/la:

Oca mi, niste vi normalni. Sutra ocekujem da provalite, kako treba Spahića slati u Hag, jer je jos kao dijete radio mutne poslove sa svojim drugarima. Ma jasta, on je ratni zlocinac. Ma kontrolise sve politicare, sve 3 strane, njega se i sam Dodik boji. A vi hitno do prve umobolnice, i ne izlazite od tamo, vidim da je neka zarazna bolest.
Imas li neka druga objasnjenja ako vec nama sudis? Kako objasnjavas to da Spahic sve sebi moze dozvoliti?

LFC_IRFO
Kontakt:

Post Postao/la LFC_IRFO » 05 jun 2011, 22:19

GhostRider je napisao/la:
adnanM je napisao/la:

hajde molim te sagledaj malo realno stvari i protumaci, ja ne kazem da je ovo sve istina sto pise ja samo kazem da je spahic jedan obican papak koji prodaje muda pod bubrege i pravi budalom sve oko sebe

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 05 jun 2011, 22:19

Emir Spahić=Chuck Norris 8-)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

GhostRider
Kontakt:

Post Postao/la GhostRider » 05 jun 2011, 22:25

adnanM je napisao/la: Imas li neka druga objasnjenja ako vec nama sudis? Kako objasnjavas to da Spahic sve sebi moze dozvoliti?
:roll: Kakvo drugo objasnjenje, sta treba pojasniti? Ja boljih traceva nisam cuo od komsinica na putu do mljekare. To sto neki kvazi novinar nije dobio intervju, pa odlucio sam napisati neku bajku...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Majestic-12 [Bot] i 10 gostiju.