Moderator/ica: Padovan
MozeBečki Kongres je napisao/la:Cuj mogu izabratiDaj mi Fiorentinu,jaki su !
HSV prijateljuBečki Kongres je napisao/la:Cuj mogu izabratiDaj mi Fiorentinu,jaki su !
aaaa vjezbao si protv losih jesi li vjezbao protv reala, man.utd, man.citya, inter, milanBečki Kongres je napisao/la:Uvjezbao sam se sa Ljajicemi kompanijom,jaki su !
Ma moze se ba zavrsiti za 7 dana odma odigras 2 tekme jednu domacin jednu gost ! HA YAAnderson8 je napisao/la:Puno je ovaj rok za play off.. svi smo tu, svi koji su prosli stalno su online. Znaci niko nije prosao ko nije aktivan na forumu i ko ne moze izdvojit pola sata na dan da odigra utkakmicu.
Stavite MOLIM vas da se sve to zavrsi za 7 dana. A moze se, eto ne mora za 7 neka za 10! Puno je da se mjesec dana igra play off
Real i Barcelona nisam,ali Inter,Milan i City jesam,prolazio sam dobro,samo 6-7 komada u mrezicaNYOn je napisao/la: aaaa vjezbao si protv losih jesi li vjezbao protv reala, man.utd, man.citya, inter, milan
Hocu .Cospy89 je napisao/la:dokotre van nostrand oces ti postaviti ss od tekme ???
Ajmo samo jednu, pa moram na spavanje .. Ranim .. Pravi roomdr.van nostrand je napisao/la:Jaoo Barcelona , pa sa njima nisam nikada u zivotu igrao. Ima li neko za friendly da ih oprobam?
eu2 , dr. van nostrand , 123Goalgetter je napisao/la:Ajmo samo jednu, pa moram na spavanje .. Ranim .. Pravi roomdr.van nostrand je napisao/la:Jaoo Barcelona , pa sa njima nisam nikada u zivotu igrao. Ima li neko za friendly da ih oprobam?
btw. igram RealomDusa me boli sto moram igrati protiv Barce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.