Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Klanovi? Hmmmm,mozda ih ima,da ima "vaznijih" i "manje vaznih" vjerovatni ima al bas klanovi...neznam,kakvi su interesi tih "klanova",skidanje Papeta nevjerujem da je njihov interes a ako jeste zasto bi to uradili sad poslije dobre tekme u Zenici.Ko god se bavio sportom/fudbalom zna da je u ekipama uvijek bila grupica koja je bila recimo srz neke ekipe i ona se ponasa tako kako to sad izgleda kod Spahe & co.I ja sam razvaljen psiholoski protiv tekme u Rumuniji i ko sto Pape rece ne zbog toga sto izgubismo nego sto se vidjelo da nemamo nista od onog u sto smo vjerovali poslije Zenice,isti protivnik a tako dvije krajnosti od nese repke za ne povjerovat.
Interesantno je da mi odmah spominjemo te klanove cim ne ide a recimo zaboravljamo da dobar dio repke nije u tzv. klanovima a svi,SVI su igrali katastrofalno.Po meni objasnjenje lezi u necemu drugom;
1.-Usli smo prepotentno u utakmicu a kad smo skontali da nema razloga da budemo prepotentni bilo je kasno,vec je stajalo 2:0 a mi u rasulu.Pod ovom tackom bih spomenuo i nas navijace koji smo takodje bili prepotentni,pratece sve nase forume prije tekme i neke prognoze procentualno gledajuci 75% prognoza je bilo pobjeda za nas,20-tak nerijeseno i ostalo da cemo izgubit.Kad pogledamo sad,poslije ove deracine rumuna,ovako trijezni,na osnovu cega smo gradili to samopouzdanje,imamo 5 tekmi i 7 bodova ni pola od 15 mogucih,stalno nesto racunamo te ako pobjedimo...drugi smo...il prvi ako pobjedimo...a cinjenica,FAKT je da smo 5-ti trenutno,zaboravljamo precesto ovo realno stanje.
2.-Nisam posebno nesto ljubitelj Papeta kao trenera al mi je drago da je ocito bukvicu nasim zvijezdama i zato mu skidam kapu al bih mu opet zamjerio sto nespomenu i jos nesto vrlo bitno......svoj dio krivice za katastrofalan poraz.Znam vrlo dobro da je dugo za Cirinog vremena bila tema dali Miske i Pjana mogu igrati skupa,Ciro reko ne mogu,doso Pape i kaze mogu i ne samo to nego je nabaco igraca u sredinu ko cevapa,4 il 5-oricu,ustvari,nikad nismo imali vise igraca u sredini a nikad nam sredina nije tako lose odigrala pa je rezultat toga bilo da su rumuni u svakom napadu imali igraca il cak dva vise zbog cega su i imali bezbroj sansi.
Jasno mi je da je probo Pape kopirat Barcelonu al hehe Pape dragi hehehe Barcelona se NE MOZE kopirat,ne moze se nesto vidjet na TV-u pa rec òcu i ja vako.
Sto promijeni sastav iz Zenice,ma ustvari nebih dalje,ima tu pitanja koliko hoces.
Da skratim,ne vjerujem u klanove...
Interesantno je da mi odmah spominjemo te klanove cim ne ide a recimo zaboravljamo da dobar dio repke nije u tzv. klanovima a svi,SVI su igrali katastrofalno.Po meni objasnjenje lezi u necemu drugom;
1.-Usli smo prepotentno u utakmicu a kad smo skontali da nema razloga da budemo prepotentni bilo je kasno,vec je stajalo 2:0 a mi u rasulu.Pod ovom tackom bih spomenuo i nas navijace koji smo takodje bili prepotentni,pratece sve nase forume prije tekme i neke prognoze procentualno gledajuci 75% prognoza je bilo pobjeda za nas,20-tak nerijeseno i ostalo da cemo izgubit.Kad pogledamo sad,poslije ove deracine rumuna,ovako trijezni,na osnovu cega smo gradili to samopouzdanje,imamo 5 tekmi i 7 bodova ni pola od 15 mogucih,stalno nesto racunamo te ako pobjedimo...drugi smo...il prvi ako pobjedimo...a cinjenica,FAKT je da smo 5-ti trenutno,zaboravljamo precesto ovo realno stanje.
2.-Nisam posebno nesto ljubitelj Papeta kao trenera al mi je drago da je ocito bukvicu nasim zvijezdama i zato mu skidam kapu al bih mu opet zamjerio sto nespomenu i jos nesto vrlo bitno......svoj dio krivice za katastrofalan poraz.Znam vrlo dobro da je dugo za Cirinog vremena bila tema dali Miske i Pjana mogu igrati skupa,Ciro reko ne mogu,doso Pape i kaze mogu i ne samo to nego je nabaco igraca u sredinu ko cevapa,4 il 5-oricu,ustvari,nikad nismo imali vise igraca u sredini a nikad nam sredina nije tako lose odigrala pa je rezultat toga bilo da su rumuni u svakom napadu imali igraca il cak dva vise zbog cega su i imali bezbroj sansi.
Jasno mi je da je probo Pape kopirat Barcelonu al hehe Pape dragi hehehe Barcelona se NE MOZE kopirat,ne moze se nesto vidjet na TV-u pa rec òcu i ja vako.
Sto promijeni sastav iz Zenice,ma ustvari nebih dalje,ima tu pitanja koliko hoces.
Da skratim,ne vjerujem u klanove...
Treba se sto prije traziti zamjena za Rahimica ili Medunjanina/Muratovica a jedan ko bi mogao je onaj Zahirovic sto je igro u Celiku i otiso u Rusiju sad je standardni tamo treba nam agresivan i trkac na stredini Zahirovic je sada clan mlade repke ali ja bi njega u A repku prekomandovo Medunjanin nije agresivan a Rahimica godine stezu
A i Mravca sto prije na klupu preseliti i naci nekog drugog Papca , Nadarevica, Hajrovica, Kerlu, Cocalica, Sudica,
Misimovic i Ibricic nemogu zajedno igrati jer su dosta slicni igraci njih dvojica trebaju po poluvrijeme da igraju ali da vise zalagaju na trerenu kad dobiju po 44 minuta
Muslimovica uz Dzeku staviti je najopasniji napad sto imamo jer Muslimovic je tarzan dosta se bori krece se puno i jak je plasega se odbrambeni igraci Ibisevic je njezan kao i Dzeko Dzeko treba da bude vise bezobrazan na terenu a ne van terena
Pjanica su koristili na pogresnoj poziciji i samo se bezveze istrosio on mora biti u sredini jer je jedini koji ima brzinu da malo probije kroz sredinu da prodje i da izbaci nekoga na krilima ima dobar pregled i tacne pasove
Misimovic nespreman nije vise onaj prije pet godina
Moramo imati nekoga brzog po krilima Ibricic to nije Maletica staviti
Protiv Albanije Misimovic i Ibricic po 45 minuta , Musimovic od prve minute , Nadarevic umjesto Mravca,
----------------------Hasagic
Mujdza-----Nadarevic-----Spahic----Lulic
Maletic---Rahimic----Pjanic----Dzeko
-------------Misimovic
------------------Muslimovic
A i Mravca sto prije na klupu preseliti i naci nekog drugog Papca , Nadarevica, Hajrovica, Kerlu, Cocalica, Sudica,
Misimovic i Ibricic nemogu zajedno igrati jer su dosta slicni igraci njih dvojica trebaju po poluvrijeme da igraju ali da vise zalagaju na trerenu kad dobiju po 44 minuta
Muslimovica uz Dzeku staviti je najopasniji napad sto imamo jer Muslimovic je tarzan dosta se bori krece se puno i jak je plasega se odbrambeni igraci Ibisevic je njezan kao i Dzeko Dzeko treba da bude vise bezobrazan na terenu a ne van terena
Pjanica su koristili na pogresnoj poziciji i samo se bezveze istrosio on mora biti u sredini jer je jedini koji ima brzinu da malo probije kroz sredinu da prodje i da izbaci nekoga na krilima ima dobar pregled i tacne pasove
Misimovic nespreman nije vise onaj prije pet godina
Moramo imati nekoga brzog po krilima Ibricic to nije Maletica staviti
Protiv Albanije Misimovic i Ibricic po 45 minuta , Musimovic od prve minute , Nadarevic umjesto Mravca,
----------------------Hasagic
Mujdza-----Nadarevic-----Spahic----Lulic
Maletic---Rahimic----Pjanic----Dzeko
-------------Misimovic
------------------Muslimovic
Prica o klanovima je rog u vreci ili samom sebi skakanje u stomak.
Nije niko glup ili corav da ne vidi kad igrac nece a kad nemoze.
Pisao sam po ko zna koji put.Da nam je stanje u repci sa formom igraca duplo golo.
Najbolji igraci nisu ni blizu onoga sto su bili.Biti standardan u svojoj ekipi je isto veliki znak pitanja.
Neku veliku konkurenciju isto nemamao u repci.Sve je to saka jada.Kad neko kaze a zasto nije pozvan ovaj umjesto ovoga.Isto kao da kaze necu bajat hljeb od sest dana,daj nam ovaj od pet i po.
Nakon ovakvih negativnih atmosfera,prema bilo kojem bivsem ili sadasnjem selektoru.
Cisto sumnjam da ce u repku doci neko jace ime.Pored te blesave atmosfere i yebenih ambicija,veliki kamen spoticanja je i plata.Pa Turski selektor koji vjerovatno nece ni u baraz ima recimo platu skoro pa 80 puta vecu
Sigurno je strucni stab bolje placen i u San Marinu od nas.
Zamjene mogu biti samo ''pocetnici''ili prosjecni treneri.Ciro je imao neku reputaciju,medjutim ocito je dokazano da ni to nije bilo dovoljno niti ce biti.
Najveci problem nase repke i odgovor na sva pitanja je nas MENTALITET.
Koji ce nas jos godinama ukopavati.
Pisao sam po ko zna koji put.Da nam je stanje u repci sa formom igraca duplo golo.
Najbolji igraci nisu ni blizu onoga sto su bili.Biti standardan u svojoj ekipi je isto veliki znak pitanja.
Neku veliku konkurenciju isto nemamao u repci.Sve je to saka jada.Kad neko kaze a zasto nije pozvan ovaj umjesto ovoga.Isto kao da kaze necu bajat hljeb od sest dana,daj nam ovaj od pet i po.
Nakon ovakvih negativnih atmosfera,prema bilo kojem bivsem ili sadasnjem selektoru.
Cisto sumnjam da ce u repku doci neko jace ime.Pored te blesave atmosfere i yebenih ambicija,veliki kamen spoticanja je i plata.Pa Turski selektor koji vjerovatno nece ni u baraz ima recimo platu skoro pa 80 puta vecu

Zamjene mogu biti samo ''pocetnici''ili prosjecni treneri.Ciro je imao neku reputaciju,medjutim ocito je dokazano da ni to nije bilo dovoljno niti ce biti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jeli i ovdje do mentaliteta?harishp je napisao/la:Prica o klanovima je rog u vreci ili samom sebi skakanje u stomak.
Cisto sumnjam da ce u repku doci neko jace ime.Pored te blesave atmosfere i yebenih ambicija,veliki kamen spoticanja je i plata.Pa Turski selektor koji vjerovatno nece ni u baraz ima recimo platu skoro pa 80 puta vecuSigurno je strucni stab bolje placen i u San Marinu od nas.
Vidi kako su ga sutirali iz nizerazrednih klubova,par mjeseci iscitaju ga i noga seljo

1996–1998 İstanbulspor
2001 Al-Hilal
2004–2005 Konyaspor
2005–2006 Ankaragücü
2006 Çaykur Rizespor
2008 Çaykur Rizespor
2008–2009 Ankaraspor
2009– Bosnia and Herzegovina
Ne moze seljak upravljati "milionerima" to vidi svak normalan.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
-
- Kontakt:
Subasica,Zahirovic i Cocalica u pocetni sastav..treba trek..ebes misketa,pjanica i ibricica 

Da sam ja kakav stručnjak igrao bih ovako:
-------------------Begović------------------
Mujdža------Sudić------Bešić-----Subašić
Stevanovic---Zahirović----Salihović---Lulić
-------------------Pjanić-------------------
-------------------Džeko--------------------
Zamjena: Burić,Torlak,Vranješ,Cocalić,Jahić,Višča,K.Handzić,Džafić,Seferović,Hajrović,Ibišević,Muslimović,Hadzić i ostala mnogobrojna familija.
A pošto nisam selektor, prepuštam to Papetu i ima moju podršku, nisam ja Barbarez da se miješam ljudima u pos'o, nije mu to trebalo, nogirali ga iz HSVa,haman, pa do'šo Papeta provocirat, Pape je gospodin. Samo kad progovori osjetiš koliko je drugačiji od nekih drugih (bez razloga arogantnih) ljudi.
Zamjena: Burić,Torlak,Vranješ,Cocalić,Jahić,Višča,K.Handzić,Džafić,Seferović,Hajrović,Ibišević,Muslimović,Hadzić i ostala mnogobrojna familija.

A pošto nisam selektor, prepuštam to Papetu i ima moju podršku, nisam ja Barbarez da se miješam ljudima u pos'o, nije mu to trebalo, nogirali ga iz HSVa,haman, pa do'šo Papeta provocirat, Pape je gospodin. Samo kad progovori osjetiš koliko je drugačiji od nekih drugih (bez razloga arogantnih) ljudi.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Koji Dzafic? 

Onaj što grije klupu onom manekenu AdilovićuBegAx je napisao/la:Koji Dzafic?

sta je sa jahicem , jel povrjedjen ili nesto slicno , vidim nema ga nikako a nije mi jasno jer je momak u proslim kvalifikacijama igrao na dobrom nivou ...
Arnelinho je napisao/la:Da sam ja kakav stručnjak igrao bih ovako:
Zamjena: Burić,Torlak,Vranješ,Cocalić,Jahić,Višča,K.Handzić,Džafić,Seferović,Hajrović,Ibišević,Muslimović,Hadzić i ostala mnogobrojna familija.![]()
meni je pape drag , al realno nema on neki trenerski kvalitet ... neznam ni jednu utakmicu da je postavio a da smo odigrali bas dobro , protiv luksemburga isto nije izgledalo to sjajno , protiv rumuna u zenici je bilo jedva i da je imalo kvalitetnija reprezentacija bila pobjedila bi nas a ovo sad je bilo bas uzas ... jbga on je trener on mora snositi odgovornost a realno nemamo igru nikako ...
Eh, to ni Susic ne zna, nije ga bilo par tekmi u AEKu radi povreda (pa pada u formi, posljedično ,nakon povrede) pa ga nije zvao, a što ga sad nije,ne znam.Valjda nije htio mijenjati pobjednički tim?bob je napisao/la:sta je sa jahicem , jel povrjedjen ili nesto slicno , vidim nema ga nikako a nije mi jasno jer je momak u proslim kvalifikacijama igrao na dobrom nivou ...

Što se mene tiče Jahić je bolji i od Elvira i od Harija.

Ja sam sjedio naveče ,izdržo, da bih gled'o tekmu BiH -Mexico, igrali smo k'o Barcelona, al' bez pretjerivanja, igra je bila ista(princip),rastrcanost itd, samo slabija kvalitetom (zbog kvaliteta Barce),pa protiv Slovačke? Gana?meni je pape drag , al realno nema on neki trenerski kvalitet ... neznam ni jednu utakmicu da je postavio a da smo odigrali bas dobro , protiv luksemburga isto nije izgledalo to sjajno , protiv rumuna u zenici je bilo jedva i da je imalo kvalitetnija reprezentacija bila pobjedila bi nas a ovo sad je bilo bas uzas ... jbga on je trener on mora snositi odgovornost a realno nemamo igru nikako ...
Budi siguran da Pape ne radi taktiku u 15 minuta, ono, kako on voli, već tu su i saradnici, pa posjede zajedno,nekoliko sati, dana da je razrade. Pa onda ,ako tako urade, taktika mora biti pravilna, ne može odstupati, nisu Rumuni igrali na neku kartu iznenadjenja, sve smo znali prije na "2 mjeseca".
Druga stvar je što naši igrači nisu pretrčali ni 2km...a kamoli 11-12 koliko je prosjek na tom nivou fudbala.
I sam Medo je izjavio da je mislio: "lako ćemo..."dovoljno govori.
Mislim da nije problem u Papetu kao treneru i kao osobi, već u njegovoj veličini. Preveliki je to igrač bio ,da bi vodio ovako sramotnu repku i prenosio na nju vizije za koje nisu zreli, a premali je da bi ispravio greške cijelog saveza i cijelog selektiranja proteklih 5-10 godina. Mi sa ovakvim jadnim igrama kuburimo od 95.

Ja stvarno ne znam zasto svi dosadanji selektori NECE do pozovu Ajdina Mahmutovica iz Teplica. Pa **** mu mater, zar je tesko makar nekada, ako nista po internetu procesljati i pronaci igraca za repku, pa onda i otici na koju tekmu pogledati tog igraca. Ne znam sta rade selektori izmedju utakmica. 

Jbaju kur.ve,jedan po Zagrebu,drugi po Parizu a treći ih je valjo iza grmića u Brijegu.BegAx je napisao/la:Ja stvarno ne znam zasto svi dosadanji selektori NECE do pozovu Ajdina Mahmutovica iz Teplica. Pa **** mu mater, zar je tesko makar nekada, ako nista po internetu procesljati i pronaci igraca za repku, pa onda i otici na koju tekmu pogledati tog igraca. Ne znam sta rade selektori izmedju utakmica.

Slažem se, bar bi trebali pokušat pronaći, zato je men' Pape drag, kol'ko,tolk'o ih je novih pozv'o.

Mislim bruka, momak je igrama zasluzio poziv i sigurno bi POGINUO na terenu za razliku od pojedinih picica koji su igrali protiv Rumunije.
Uz malo posla mozemo puno toga postici.
Uz malo posla mozemo puno toga postici.
slazem se da je protiv meksika bilo to na nekom solidno nivou uzevsi u obzir okolnosti i slicno , protiv gane slovacke fakat se nesjecam utakmica toliko da bi bas komentarisaoArnelinho je napisao/la:Eh, to ni Susic ne zna, nije ga bilo par tekmi u AEKu radi povreda (pa pada u formi, posljedično ,nakon povrede) pa ga nije zvao, a što ga sad nije,ne znam.Valjda nije htio mijenjati pobjednički tim?bob je napisao/la:sta je sa jahicem , jel povrjedjen ili nesto slicno , vidim nema ga nikako a nije mi jasno jer je momak u proslim kvalifikacijama igrao na dobrom nivou ...![]()
Ja sam sjedio naveče ,izdržo, da bih gled'o tekmu BiH -Mexico, igrali smo k'o Barcelona, al' bez pretjerivanja, igra je bila ista(princip),rastrcanost itd, samo slabija kvalitetom (zbog kvaliteta Barce),pa protiv Slovačke? Gana?meni je pape drag , al realno nema on neki trenerski kvalitet ... neznam ni jednu utakmicu da je postavio a da smo odigrali bas dobro , protiv luksemburga isto nije izgledalo to sjajno , protiv rumuna u zenici je bilo jedva i da je imalo kvalitetnija reprezentacija bila pobjedila bi nas a ovo sad je bilo bas uzas ... jbga on je trener on mora snositi odgovornost a realno nemamo igru nikako ...

Ja ti mogu, buraz, samo reći, da i Slovenija ima ljepšu igru od naše, za Hrvate da ne pričam,milina za oči. A mi nikad nismo ni imali igre, to meni smeta. Za to nije Pape kriv, nije ni Ćiro, već ovaj nam jbni savez, pa i ovaj komitet polako izgleda ide u zajeb...rada nema, 100 generala ni jedan vojnik. Nadam se da će Ivica preuzet odgovornost i sredit stvari oko repke,pa da će dati Papetu (ili kome drugom,svejedno)podršku, pa da počnemo kvalitetno raditi. Ovo sada je a nivou amatera.bob je napisao/la:slazem se da je protiv meksika bilo to na nekom solidno nivou uzevsi u obzir okolnosti i slicno , protiv gane slovacke fakat se nesjecam utakmica toliko da bi bas komentarisaoArnelinho je napisao/la:Eh, to ni Susic ne zna, nije ga bilo par tekmi u AEKu radi povreda (pa pada u formi, posljedično ,nakon povrede) pa ga nije zvao, a što ga sad nije,ne znam.Valjda nije htio mijenjati pobjednički tim?bob je napisao/la:sta je sa jahicem , jel povrjedjen ili nesto slicno , vidim nema ga nikako a nije mi jasno jer je momak u proslim kvalifikacijama igrao na dobrom nivou ...![]()
, al sve su to bile prijateljske utakmice zar ne , drugaciji pristup i sve , da mi neko kaze da cemo guvbiti prijateljske bez ikakve igre i slicno da da u ovim vaznijim cemo pobjedjivati odmah bi uzeo ko svi ... al pogledaj ove utakmice albanija 11 , imali smo neku incijativu i pape vuce napadaca mislim djeku stavlja na klupu i nakon toga lagani pad ako se nevaram do tad smo stvarali bili prilike a nakon toga nista isto koda je htjeo zatvoriti te isao na x , luksemburg je bilo hajmo reci na kvalitet al niej bilo igre, rumunija u zenici na silu i sa dosta srece , realno smo bili bolji u toj utakmici al nije to izgledalo dobro sad rumunija lose a nemoze me niko ubjediti da su rumuni kvalitetni , njima je reprezen. fudbal u padu , francuze sam na kraj stavio jer realno koliko god oni bili u krizi opet su za klasu bolji al nemogu se oduzeti utisku da im je jedna bjelorusija uzela 5 bodova a nama je tada tekma dosla bas u pravom trenutku , i tada nismo bukvalno imali nikakvu igru , a susic tek prve izmjene pravi tamo u 75 minuti kad je rez. bio 02 .. slazem se da nije sve do trenera i da tu igraci snose ako ne i najvecu krivicu , ja vjerujem da je on izgubio autoritet kod pozivanja ibricica u preprosloj utakmici a svi znaju sto... iskreno ocekivao sam ovakvu situaciji , jer kao sto sam rekao sumnjao sam u kvalitet susica al sam e nadao da ce me demantovati i nadam se jos uvjek
...izgleda da nama fakat i na trenerskoj poziciji treba neki manipulator tipa cire da se razumijemo nisam njegova pristalica al tako ispade ...
U pravu si ,treba neki manipulator, al' da im svima skine gaće pa ih prepuca, ne samo Safeta il' 11 igrača. Ivica je daleko sa razmišljanjem u odnosu na druge,a i Safet je daleko sa vizijom fudbala u odnosu na naše igrače. Daleko. Toliko daleko ,da oni to ne mogu da shvate.

Rahimic je svoje ispario..Ahmed.S je napisao/la:Zasto Rahimica baci vani ???Mirsad_LFC je napisao/la:------------------Hasagic-----------------
Mujdza----Pandza------Spahic-----Lulic
-------------------Besic--------------------
Ibricic-------------------------Medunjanin
----------------Pjanic-----------------------
-------Ibisevic---------Muslimovic---------
Ja bih probao ovako
Nema lik snage, jedva se vuce po terenu, 25-30m crko.. Vidjelo se protiv rumuna,istina uvijek mu dobro dodje polvr.

Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Jel istina da je Spahić igrao sa smrtnim slučajem u porodici? 

Čelik Zenica 1945
- kladionicar
- Kontakt:
Umro mu daidzaNimla_RZ je napisao/la:Jel istina da je Spahić igrao sa smrtnim slučajem u porodici?

Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
Arnelinho
HrvaTska milina za oci,ova sadasnja HrvaTska
HrvaTska milina za oci,ova sadasnja HrvaTska