i sta sad kriv Sušić sto je to tako,ccccc...pa treba jadove biti stid za ono sto su pokazali,a ne Sušića...to pete Misketa kad gubimo dva razlike,Dzeko svaki put u ofsajdu 3 metra...ma bjezi,samo se nerviram bezze...TM87visnjik je napisao/la:Jarane zar ne vidis da pola onih nogometasa prodju pored papeta ko pored panja..zalosno,al istinitopadobranac1978 je napisao/la:....mojne tih fora,hljeba ti...ti znas,jelde...
Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Desavanja unutar reprezentacije
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
- Kontakt:
Pape je los trener i nema autoritet ..ovo nije posao za njega..on treba opet da se hvata turske,a nama treba neki yeben trener sto ce spustat na zemlju ove nase zvjezdice 

Ali sto je cudno u nas, u jednoj utakmici ginu, a u sljedecoj ih boli qurac. Na primjer protiv Rumunije u Zenici su se sjajno borili i ugurali su dva gola tako. Igra nije bila sjajna, ali smo slomili rumune sa trkom i borbom. Lulic je bio najbolji primjer toga. Slazem se s tobom da ovo lici na Francusku, imam osjecaj da samo treba neka situacija da sve to eksplodira. Mozda je to kiks protiv Albanije.haxonja je napisao/la:Prvo moram citirati najveceg trenera svih vremena Fergusona kada je otjerao najvece igrace United "Nijedan igrac nije veci od kluba". Tako i ovo kod nas ako je istina sto se pise da je Spaha kolovodja onda ga treba protjerati i njegove sljedbenike naravno, al' prije toga treba postaviti pravi savez koji ce to iskorijeniti i onda selektora koji ce imati svoje JA i da ga se svi boje i postuju.Cartman je napisao/la:Ako je ovo sve istina, nadam se da igraci to rade na svoj racun i da Barba nema veze s ovim. Jer ako on aktivno radi da preuzme repku dok je Susic selektor, onda ce stvarno past u ocima navijaca. Uvijek je imao najveci respekt, i ne mogu vjerovat da se on bavi takvim stvarima. Ali u ovoj nasoj reprezentaciji je sve moguce izgleda.
Selektor ako ima klanove odmah ih mora unistit odmah ih mora razbiti i tog glavnog spustiti na zemlju. Treba da ga se boje kao BOGA, i da sa svakim porazgovara i gdje se vidi da da hoce dati 200% od sebe i da ima zelju da gine u svakoj utakmici bio to Luxemburg ili Francuska taj treba igrati. Francuska je imala slicno kod Domeneca pa su mnogi suspendovani bili pa sada se kao misevi usutili.
Cesto gledam kako mnogi igraci ginu za dres svoje reprezentacije prvo nase komsije, pa onda uzmem Englsku repku za primjer gdje je svima DIKA obuci dres repke.
Repka ne mora otici na prvenstvo nije ni prije, al' daj sve od sebe pa izgubi posteno.
U utorak Susic mora stavit Misimovica, Spahica ili Dzeku na klupu. Da pokaze autoritet i igracima i navijacima. Bez Spahica na zalost ne mozemo, jer odbrana nam je jadna i sa njim. Koji bi to bio horor sa tandemom Mravac-Pandza. Boze sacuvaj. Dzeko isto tako mislim da mora igrat, ali Miske moze komotno na klupu. Totalno je van forme i ocito je da ga boli neka stvar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vela Havle !!!padobranac1978 je napisao/la:i sta sad kriv Sušić sto je to tako,ccccc...pa treba jadove biti stid za ono sto su pokazali,a ne Sušića...to pete Misketa kad gubimo dva razlike,Dzeko svaki put u ofsajdu 3 metra...ma bjezi,samo se nerviram bezze...TM87visnjik je napisao/la:Jarane zar ne vidis da pola onih nogometasa prodju pored papeta ko pored panja..zalosno,al istinitopadobranac1978 je napisao/la:....mojne tih fora,hljeba ti...ti znas,jelde...
Ubi ovaj smrad koji sire Susic fanovi,jesili ti sluzio vojsku?
Znasli kako se treba ponasati komandant?
Znas li kako se vojska odnosi prema onima koji su na oficirskim pozicijama a nemaju mentalne sposobnosti da obavljaju tu funkciju?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Definitivno je Susic glavni krivac zbog tih "desavanja" i desavanja. On mora da udari sakom od stol i da se zna da je on gazda u svlacionici. Nema izlazaka, nema opijanja, nema odsustava sa priprema reprezentacije....
Susic je prije utakmice sa Rumunijom rekao samo da je razgovarao sa Papcem i Begovicem. Papac mu je rekao da bi radije sacekao da se malo smiri situacija u Savezu. U vezi razgovora sa Begovicem, Susic je samo spomenuo kako Asmir zbog blaze povrede nije branio jednu utakmicu prije tog njihovog telefonskog razgovora. Nigdje Susic nije spomenuo da ih je zelio pozvati, tj. da ih je pozvao.Sole je napisao/la:Ja koliko znam i Begovic i Papak su dobili poziv za ovu utakmicu, ali boze moj Begovic 3. put zaredom nije spreman da igra, ne treba nam. Papac izjavljuje kako bi se volio vratiti u repku, dobije poziv hop, nisam sprreman, smijesnokinder_jaje je napisao/la:pape se izivljava na begovicu sto ne pokusa na spahicu misimovicu ibricicu itd ne smije kao oni su nam vazni igraci ne mozemo bez njih izgubiti 3-0 i nema ovdje napretka digle se zvijezde a tako nam i treba vahu treba za selektora pod hitno
I ja bi volio da Amar preuzme repku nakon Susica (kad god da on napusti klupu). Osim Jr. se ipak (koliko-toliko) pokazao da zna trenerski posao raditi kako treba.zuka_TM je napisao/la:Jedini izlaz za ovu situaciju ja vidim u Amar-u Osim-u iako ga mnogi ne vole ali sigurno ko bi nesto mogao uradti sa nasom repkom![]()
[url]http://www.****.ba/userfiles/file/osim-amar-nenadjebivo1.jpg[/url]
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- Mythbusters
- Kontakt:
E cuj Osim vodena glava da bude selektor.Da utakmice poredi sa kafanom
Neka hvala prije gumena nego vodena glava.

Dum spiro spero
A.A.A.B
A.A.A.B
-
- Kontakt:
Neka Amara u Zelji..titula i kup u dvije sezone..on je nama zlatanMythbusters je napisao/la:E cuj Osim vodena glava da bude selektor.Da utakmice poredi sa kafanom![]()

- nero.piroman
- Kontakt:
i ja bih volio da Amar Osim preuzme reprezentaciju, neko onakvog karaktera nam treba, a i Ivica bi mu vjerovatno davao neke korisne savjete
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Safet je kriv, jer je prije utakmice naglasio da 60% igraca nesmije imati veci radius kretanja od 10 metara! Safet je naredio Dzeksonu da visi u offside sto vise moguce. Zadatak Misimovica na utakmici sa rumunijom od strane Safeta Susica, da isproba sve ukuse zvaka! Spahic je imao posebnu ulogu, posto je fatim terim bio na stadionu, a susicu se nije svidjalo da Spahic ide u tursku, dobio je spaha naredjenje da odigra sto losije utakmicu!! Zadatak ibricica je bio da umrtvi tempo, kad ima loptu u posjedu, da se nebi umorili suigraci, sbog njegovih maratonski sposobnosti! 

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ovo je suština.haxonja je napisao/la:Prvo moram citirati najveceg trenera svih vremena Fergusona kada je otjerao najvece igrace United "Nijedan igrac nije veci od kluba". Tako i ovo kod nas ako je istina sto se pise da je Spaha kolovodja onda ga treba protjerati i njegove sljedbenike naravno, al' prije toga treba postaviti pravi savez koji ce to iskorijeniti i onda selektora koji ce imati svoje JA i da ga se svi boje i postuju.Cartman je napisao/la:Ako je ovo sve istina, nadam se da igraci to rade na svoj racun i da Barba nema veze s ovim. Jer ako on aktivno radi da preuzme repku dok je Susic selektor, onda ce stvarno past u ocima navijaca. Uvijek je imao najveci respekt, i ne mogu vjerovat da se on bavi takvim stvarima. Ali u ovoj nasoj reprezentaciji je sve moguce izgleda.
Selektor ako ima klanove odmah ih mora unistit odmah ih mora razbiti i tog glavnog spustiti na zemlju. Treba da ga se boje kao BOGA, i da sa svakim porazgovara i gdje se vidi da da hoce dati 200% od sebe i da ima zelju da gine u svakoj utakmici bio to Luxemburg ili Francuska taj treba igrati. Francuska je imala slicno kod Domeneca pa su mnogi suspendovani bili pa sada se kao misevi usutili.
Cesto gledam kako mnogi igraci ginu za dres svoje reprezentacije prvo nase komsije, pa onda uzmem Englsku repku za primjer gdje je svima DIKA obuci dres repke.
Repka ne mora otici na prvenstvo nije ni prije, al' daj sve od sebe pa izgubi posteno.

Kod nas su svi već našu repku ubacili u šešir za EP. Koji bubanj ?Četvrti?

Mi imamo igrače da mogu otići, uz sreću,na EP, ali bitno je sagraditi ekipu,koja će const. igrati EP/SP, a ne samo ako nas zakači.

To,na žalost, nije do selektora, puno širi je to pojam.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Mi dizemo atmosferu **** Brazil ili Argentinu, smijesno je sto nikada nismo bili na prvenstvu, svaki put idemo sigurno!
Dobro ti rece ako nas sreca zakaci!
Neka se malo glumci skontaju kako igraju, neka koji novinar ovo procita ove nase komentare pa im kaze sta narod misli. Nama malo treba te radosti da se zaborave svi problemi koje imamo, a oni to mogu pruziti!

Dobro ti rece ako nas sreca zakaci!

Neka se malo glumci skontaju kako igraju, neka koji novinar ovo procita ove nase komentare pa im kaze sta narod misli. Nama malo treba te radosti da se zaborave svi problemi koje imamo, a oni to mogu pruziti!
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Nije za svakog roba sloboda, sto Merlin kaze
.
Nama treba neki diktator, koji ce kad repka sramotno izgubi da postroji igrace na neki trg pa da ih bicuje. Ulaznice po 25, 30 KM zbog nekih milionera koje jednostavno boli ona stvar za repku daj molim te...
Ja da sam bio u Rumuniji prvo bi trazio nase igrace da im nanesem neku stetu, a ne pjevao onu famoznu Bosna je sampion. Cega molim te ?

Nama treba neki diktator, koji ce kad repka sramotno izgubi da postroji igrace na neki trg pa da ih bicuje. Ulaznice po 25, 30 KM zbog nekih milionera koje jednostavno boli ona stvar za repku daj molim te...
Ja da sam bio u Rumuniji prvo bi trazio nase igrace da im nanesem neku stetu, a ne pjevao onu famoznu Bosna je sampion. Cega molim te ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Juce na Susicevoj temi sam napisao da je glavni ili najveci krivac za poraz selektor. Ljudi on je glavni i odgovorni
kako on odluci tako se radi (orkestar svira kako dirigent diriguje). Njegov orkestar rastiman totalno. U svakoj utakmici neko napravi katastrofalnu gresku a pojedinci prespavaju utakmiciu na terenu.Pitam se zato nikog nije kaznio, zamienuo ili nedaj boze izostavio sa spiska? Ocigledno je da nema moci i autoriteta. Nisam protiv Susica ali je cinjenica da nestima dosta stvari i strah me je da on nemoze vise nista popraviti. Odose i ove kvalifikacije u pm!
kako on odluci tako se radi (orkestar svira kako dirigent diriguje). Njegov orkestar rastiman totalno. U svakoj utakmici neko napravi katastrofalnu gresku a pojedinci prespavaju utakmiciu na terenu.Pitam se zato nikog nije kaznio, zamienuo ili nedaj boze izostavio sa spiska? Ocigledno je da nema moci i autoriteta. Nisam protiv Susica ali je cinjenica da nestima dosta stvari i strah me je da on nemoze vise nista popraviti. Odose i ove kvalifikacije u pm!
Prva stvar u prenosu utakmice baho nabacuje kako je bilo nekakvih desavanja unutar rep
druga stvar igraci ne trce,na terenu izgubljeni,ko da ih boli qrac niko nije dobio zutog za 90min
treca stvar pape na press posle utakmice kaze kako je atmosfera narusena i da **** losih stvari(vec se otprilike spekulise nezvanicno sta je se desavalo,haman ce bit emisija prije utakmice sa albanijom pa ce se iznijet istvari na vidjelo)
ako pape protiv albanije odstrani neke igrace ispast ce da su oni kovali zavjeru,i da su krivci..treba dat podrsku PAPETU protiv Albanije nekakav transparent da zna da je javnost uz njega,tamam kad bi ih sve stavio na klupu nek im pokaze da zvijezde su na nebu ,a ne na zemlji je bi ih tamam da moj rođeni otac se qrci nek ide na klupu...zakuhalo se
druga stvar igraci ne trce,na terenu izgubljeni,ko da ih boli qrac niko nije dobio zutog za 90min
treca stvar pape na press posle utakmice kaze kako je atmosfera narusena i da **** losih stvari(vec se otprilike spekulise nezvanicno sta je se desavalo,haman ce bit emisija prije utakmice sa albanijom pa ce se iznijet istvari na vidjelo)
ako pape protiv albanije odstrani neke igrace ispast ce da su oni kovali zavjeru,i da su krivci..treba dat podrsku PAPETU protiv Albanije nekakav transparent da zna da je javnost uz njega,tamam kad bi ih sve stavio na klupu nek im pokaze da zvijezde su na nebu ,a ne na zemlji je bi ih tamam da moj rođeni otac se qrci nek ide na klupu...zakuhalo se
Ako iko misli da bi Ivica Osim, kao predsjednik upravnog odbora NS smijenio Sušića da uvali svog sina, taj Švabu ne poznaje.nero.piroman je napisao/la:i ja bih volio da Amar Osim preuzme reprezentaciju, neko onakvog karaktera nam treba, a i Ivica bi mu vjerovatno davao neke korisne savjete
Pa ne reče li Pape javno da nisu ni "i" od igrača? Sad treba da uzme Edina na stranu i da mu kaže: "Slušaj, balavče, imam je buraza koji je volio visiti po kafanama. Bio je tri puta veći talenat i od mene i od tebe, ali ga sjeba dernečenjeĆTM87visnjik je napisao/la:njima treba trener kao Amar..da kaze svakom nasem igracu da veze nemaju
-
- Kontakt:
Ali sto je cudno u nas, u jednoj utakmici ginu, a u sljedecoj ih boli qurac. Na primjer protiv Rumunije u Zenici su se sjajno borili i ugurali su dva gola tako. Igra nije bila sjajna, ali smo slomili rumune sa trkom i borbom. Lulic je bio najbolji primjer toga. Slazem se s tobom da ovo lici na Francusku, imam osjecaj da samo treba neka situacija da sve to eksplodira. Mozda je to kiks protiv Albanije.
U utorak Susic mora stavit Misimovica, Spahica ili Dzeku na klupu. Da pokaze autoritet i igracima i navijacima. Bez Spahica na zalost ne mozemo, jer odbrana nam je jadna i sa njim. Koji bi to bio horor sa tandemom Mravac-Pandza. Boze sacuvaj. Dzeko isto tako mislim da mora igrat, ali Miske moze komotno na klupu. Totalno je van forme i ocito je da ga boli neka stvar.[/quote]
hahahahaaaaaa....e moj pajdo, pa to i jest nas problem, ti rezonujes kao Safet...nema bolan ovaj mora a ovaj ne mora, ako kazes treba poceti bez djeke, spahe, misketa(slazem se) onda bez njih i poceti a ne pa eto treba nam djeko, ne mozemo bez spahe a miske ne treba igrat, SVE NAPOLJE, ja bi bolan zvao Milosevica da igra stopera a Lazara da igra u napadu samo da ih kaznim, nema oprosta, nema milosti i nema toga ovaj nam treba bez njega se ne moze, bez svakog se moze pa tako i djeke/spahe bar jednu tekmu jer svakako nas brukaju onakvom igrom, pa vec kad nas brukaju nek to budu neki anonimusi iz PL koji zaradjuju mjesecno k'o ovi mrskorodi za sat vremena...
U utorak Susic mora stavit Misimovica, Spahica ili Dzeku na klupu. Da pokaze autoritet i igracima i navijacima. Bez Spahica na zalost ne mozemo, jer odbrana nam je jadna i sa njim. Koji bi to bio horor sa tandemom Mravac-Pandza. Boze sacuvaj. Dzeko isto tako mislim da mora igrat, ali Miske moze komotno na klupu. Totalno je van forme i ocito je da ga boli neka stvar.[/quote]
hahahahaaaaaa....e moj pajdo, pa to i jest nas problem, ti rezonujes kao Safet...nema bolan ovaj mora a ovaj ne mora, ako kazes treba poceti bez djeke, spahe, misketa(slazem se) onda bez njih i poceti a ne pa eto treba nam djeko, ne mozemo bez spahe a miske ne treba igrat, SVE NAPOLJE, ja bi bolan zvao Milosevica da igra stopera a Lazara da igra u napadu samo da ih kaznim, nema oprosta, nema milosti i nema toga ovaj nam treba bez njega se ne moze, bez svakog se moze pa tako i djeke/spahe bar jednu tekmu jer svakako nas brukaju onakvom igrom, pa vec kad nas brukaju nek to budu neki anonimusi iz PL koji zaradjuju mjesecno k'o ovi mrskorodi za sat vremena...

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
-
- Kontakt:
A jel postoji mogučnost da su naši u petak imali samo loš dan, i da jednostavno nije išlo, umjesto ovih teorija zavjere u kojimna svi iznosite smeće, i pljujete po ljudima koji to možda i nisu zaslužili.
Los dan je kad se boris i igras a lopta nece u gol da udje, ono u petak je kriminalan dan, bez volje, htijenja, i puno podcjenjivanja rumuna a precjenjivanja sebe i vlastitih (ne)mogucnosti.Rade Paprica 9 je napisao/la:A jel postoji mogučnost da su naši u petak imali samo loš dan, i da jednostavno nije išlo, umjesto ovih teorija zavjere u kojimna svi iznosite smeće, i pljujete po ljudima koji to možda i nisu zaslužili.
Bit ce burno sutra, moze biti svasta, a nadam se i konacno da bi trebalo da se g.o.v.n.a isciste iz repke i svi klanovi i sve ostalo, jer evidentno da do selektora nije, promijeni se 4,5 a igraci isti, a rezultata nigdje.
Cuva Bog Zelju svog!