AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

meho-medo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meho-medo » 03 jun 2011, 21:08

Agent Alberta Aquilanija vjeruje kako će se o sudbini Liverpoolovog veznjaka znati u
narednih 24 sata.

Italijan koji je ovu sezonu proveo na posudbi u Juventusu, ipak nije uspio da dogovori svoj
ostanak u Torinu.

Nakon dobre sezone u Juveu Aquilani je očekivao da će klub iz Torina
otkupiti ostatak njegovog ugovora, međutim to se nije desilo. Tako da je sve realnije da će
ovaj Italijan karijeru nastaviti u prvaku Milanu.

„Cijele sezone čelnici Juventusa su mi garantovali da će Aquilani ostati u Torinu, a sada to
više nije tako, u sljedeća 24 sata će sve biti odlučeno. Ako Juve odustane od njega on će
preći u Milan, jer svaki igrač bi volio zaigrati za Milan“, izjavio je Aquilanijev agent.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 03 jun 2011, 21:13

e ako aquilani bude taj igrač onda fkt nemam riječi. nit je kvalitet za milan nit ima zdravlje da se na njega tim može osloniti jer igra na veoma važnoj poziciji i treba da kreira igru. talenat je tu ali treba nešto bolje gledati.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 04 jun 2011, 20:24

hajd witsel je ok ako ga dovedu može na više pozicija u veznom redu igrati mlad, jak itd,
ali onog izvikanog levata aquilania ako dovedu onda su konjine prave :roll: , pa ništa ne trebaju dovoditi imaju dobar tim osim te prave desetke, pa dajte keš za nekog od desetak igrača koji to mogu odigrati na vrhunskom nivou i ćao, a alberto definitivno nije taj
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 04 jun 2011, 20:44

ma ja se nadam da je witsel taj drugi igrač koji se spominjao, a ne taj famozni X, a ako ne dovedu nekog drugog neće to biti dobro da nam opet igru kreira sedorf ili boateng

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 04 jun 2011, 20:47

ajde dobro je bar što pomlađuju ekipu i ulažu ujedno i u budućnost. milanu fali samo par pravih pojačanja da postanu mašina za mljevenje a ne sumnjam u gallijanija kad mu berlusconi da razriješene ruke i pristojan budžet.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 04 jun 2011, 22:56

Milan se dogovorio sa Standardom za
Witsela

Piše: A. Kerić
Subota, 04.06.11. 22:44.

Milan je dogovorio sa Standardom transfer Axela Witsela, piše belgijski Derniere Huere.
Ariedo Barida, sportski direktor Milana, jučer je posmatrao Witsela na utakmici između Belgije i Turske, a navodno dogovor je postignut kasno sinoć.

Ostaje da Rossoneri dogovore osobne uvjete sa 22-godišnjim veznjakom, koji će ih koštati oko 15 miliona eura.

Witsel je postigao deset golova u posljednjih 37 utakmica i mogao bi dosta pojačati vezni red Milana nakon odlaska Andree Pirla.
s obzirom da je izvor lokalni medij mislim da je ovo 99% gotov deal. nisam mnogo upoznat sa ovim gračem tako da ne mogu ništa komentarisat kakav je.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 05 jun 2011, 02:35

Axel je vrlo talentovan i jako dobar igrac,samo sto je lood ba,dvaput je slolmio nogu protivinickom igracu,jako je mlad,imacemo poprilicno bolesnu i ludu veznu liniju sa njim gatussom,princeom i van bommelom....s

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 05 jun 2011, 10:29

evo meni se već sviđa :D
samo morat će od gattusa naučiti kako startovati ali bez da polomi igraču nogu pošto gattuso nije nikome nogu slomio bar se ne zna :lol:
čitao sam malo komentare milaneza iz belgije i uglavnom su mišljenja podjeljena. neki su oduševljeni momkom dok drugi kaže da mu je ovo možda prevelik zalogaj. ali svi kažu da je talenat neupitan, nadam se da će biti adekvatno pojačanje. prošle godine sve i jedno pojačanje pun pogodak nadam se da će se trend nastaviti.

kontam nešto milan ima ibru-crni pojas, gattusa, van bommela, mexes, flamini-crni pojas, boateng, yepes, taiwa, evo sad se onyewu vraća, još ako dovedu ovog luđaka iz belgije samo im balotelli fali i ovako u free fightu kad bi se pobili s nekim ne bi niko šanse imao. još uzmemo u obzir da ima i onaj brazilac thiago silva ali ne fudbaler već mma borac koji fajter u pm :lol:

EDIT: navodno nije još ni izblizu gotov deal tek prvi kontakt ostvaren, galliani je priznao da pregovaraju za belgijanca. spominje se cifra 15m što je previše, i nisam nešto oduševljen. kažu da rastura u belgijskoj ligi ali isto tako i jovanović je rasturao i onyewu pa ih nema na mapi sad... ohrabruje ipak gallijanijeva izjava da će mu berlusconi darovati jednog vrhunskog veznog.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 jun 2011, 14:32

sta reci ne znam ga mnogo osim sa menagera, na menageru uvijek bude dobar a ko igra FM zna da oni uvijek imaju vise nego odlicne procjene potencijala igraca, cekajmo da bude oficijelno pa cemo onda vise o njemu, ipak mislim da ce biti odlicno pojacanje mali je borben a ima odlicnu tehniku ;)

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 jun 2011, 18:21

opet se spominje prelazak ibre u real, poznati su dobri odnosi njega i mourinja, a i zna se da je ibra plaćenik koji klubove mjenja ko čarape tako da me nebi čudilo, ali šteta bi bila da ga pustimo jer boljeg na tržištu nemožemo naći, tako da ako ode koga god da dovedemo(spominje se baloteli) bićemo slabiji u napadu nego ove sezone.
Što je najgore ovako će do kraja augusta svaki dan po nekoliko vijesti izlaziti a sve neke špekulacije

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 05 jun 2011, 18:25

Opa Witsel je jako blizu Milanu,super igrač aki moje lično mišljenje da na toj poziciji ste trebali dovesti Gansa ali hajde uncle Foster zna :)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 05 jun 2011, 21:58

tony-mortale je napisao/la:opet se spominje prelazak ibre u real, poznati su dobri odnosi njega i mourinja, a i zna se da je ibra plaćenik koji klubove mjenja ko čarape tako da me nebi čudilo, ali šteta bi bila da ga pustimo jer boljeg na tržištu nemožemo naći, tako da ako ode koga god da dovedemo(spominje se baloteli) bićemo slabiji u napadu nego ove sezone.
Što je najgore ovako će do kraja augusta svaki dan po nekoliko vijesti izlaziti a sve neke špekulacije
Ibrahimović: Nema istine u tome da idem u Real Madrid

Na vijest koja je pristigla iz španjolskih medija, i koju su preuzeli mnogi svjetski, Zlatan Ibrahimović samo se nasmijao. Autori iste počeli su ga seliti u madridski Real...

El Mundo Deportivo prvi je plasirao vijest prema kojoj je napadač Milana i švedske nogometne reprezentacije voljan ponovno udružiti snage s Joseom Mourinhom. Portugalski stručnjak na klupi "kraljevskog kluba" s Ibrahimović je zajedno radio u Interu, no, tvrdi Ibrahimović, do nove suradnje neće doći.

- To su neistine. Ostajem u Milanu još tri godine. Sretan sam ovdje - kazao je.

Inače, sličnu vijest nedavno je objavio i Corriere dello Sport.

- Postoji interes, ali Ibrahimović nema namjere ni želje za odlaskom - rekao je talijanskom dnevniku krajem svibnja Ibrahimovićeg agent Mino Raiola.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 jun 2011, 10:57

Novi opis za veznjaka nosi broj 42 i dvoličan je :D

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 06 jun 2011, 10:59

meskalin je napisao/la:Novi opis za veznjaka nosi broj 42 i dvoličan je :D
mislio je da koristio obje noge

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 jun 2011, 11:03

Da nije Yaya Toure? :lol: Iskren da budem, samo njega znam da nosi broj 42, no s obzirom da je godinu u City-ju i da ima basnoslovnu platu, nekako mi je teško povjerovati da će doći u Milan. Ne znam više nikog ko nosi ovaj broj. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 jun 2011, 11:04

Silvio B je napisao/la:
meskalin je napisao/la:Novi opis za veznjaka nosi broj 42 i dvoličan je :D
mislio je da koristio obje noge

sorry my bad :) svejedno mislim da je boilj ovaj belgijanac od Lazzarija, te ako pored njega dovedu world class veznjaka da su napravili odlican posao..

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jun 2011, 11:56

Ibrahimović_God je napisao/la:ja mislim da ste se zahebali, da ste pogresno preveli , NE BROJ 42, nego broj veličine noge 42 ! :P Ja mislim da je to nsiam bas dobar sa Italijanskim ...
Allegri, indovina chi viene a centrocampo: "Ha il 42 di piede ed è ambidestro "
- ako neko zna nek prevede :mrgreen: google.translate drama :mrgreen:

Ma vjerovatno Hamšik ba ;) Ja sam siguran u njega ...
Milanov trener Massimiliano Allegri uvjerava navijače tog kluba kako Marek Hamšik neće biti jedno od najavljenih pojačanja u veznom redu.

Rossoneri, ovogodišnji prvaci Italije, već su doveli Taye Taiwa i Philippe Mexesa u odbrani. Na redu je jačanje veznog reda. Iako se dosta vremena s Milanom povezivao Marek Hamšik, slovački reprezentativac i član Napolija, tvrdi Allegri, nije na radaru kluba sa San Sira.

"Tragamo za vrhunskim igračima u veznom redu, naravno koji posjeduju određene karakteristike. Klub će potpisati nekoliko bitnih igrača. Hamšik? Nije u našim planovima, tako da je sve to novinarska priča", rekao je Allegri i dodao:

"Adriano Galliani je u pravu kada kaže da imamo vremena do 31. avgusta. Ne zaboravite da je prošle godine Zlatan Ibrahimović stigao 27. avgusta, potom i Kevin-Prince Boateng i Robinho".

Inače, nije tajna da je Milan blizu potpisivanja Alexa Witsela iz belgijskog Standarda.
(İbn Qajjim)

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 06 jun 2011, 12:09

Ibrahimović_God je napisao/la:
Ibrahimović_God je napisao/la:ja mislim da ste se zahebali, da ste pogresno preveli , NE BROJ 42, nego broj veličine noge 42 ! :P Ja mislim da je to nsiam bas dobar sa Italijanskim ...
Allegri, indovina chi viene a centrocampo: "Ha il 42 di piede ed è ambidestro "
- ako neko zna nek prevede :mrgreen: google.translate drama :mrgreen:

Ma vjerovatno Hamšik ba ;) Ja sam siguran u njega ...
Jeste, evo sad sam našo
Gdje si naso daj link..
“The identikit of the midfielder? The number of shoes: is 42 “, said Massimiliano Allegri to the microphones of TMW, ” I can also say that it he is ambidextrous. “
Meho, ma pusti tu priču ;)
(İbn Qajjim)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 jun 2011, 13:46

pa i mislio sam na velicinu noge... :)

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 06 jun 2011, 13:57

ove LP hocemo 8 TITULU
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []