U Londonu je primopredajaanonymousHD je napisao/la:ATP lista:
1. Rafael Nadal 12.070
2. Novak Đoković 12.025
3. Rodžer Federer 9.230
4. Endi Marej 6.625
5. Robin Soderling 4.595

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
U Londonu je primopredajaanonymousHD je napisao/la:ATP lista:
1. Rafael Nadal 12.070
2. Novak Đoković 12.025
3. Rodžer Federer 9.230
4. Endi Marej 6.625
5. Robin Soderling 4.595
Posle Davis Cup meceva nakon WBa, tako sam ja cuo.Papilon20 je napisao/la:Jesu li se Nadalu uracunali 500 bodova iz Barcelone ? Ako nisu zna li neko kako to ide ,kad ce biti ?
Eto Rogera po 1 heftu i Samprasa, samo 3 milje zaostatkaanonymousHD je napisao/la:ATP lista:
1. Rafael Nadal 12.070
2. Novak Đoković 12.025
3. Rodžer Federer 9.230
4. Endi Marej 6.625
5. Robin Soderling 4.595
Naredne godine u ovo doba ćemo pričati o bljesku. Kvalitativni skok je sigurno, a o kontinuitetu i svemu što ide uz njega ćemo u prvom kvartalu naredne godine. Tešku zadaću je postavio.MaGiCa je napisao/la:Toliko o tome da je ovo bio samo bljesak, a ne kvalitativni skok Djokovica i toliko o tome da su Nadal i Federer regresirali.
Zašto?jedan_je_nole je napisao/la:Od Wimbledona svijet će klicat Srbinu.
Stvarno, zašto?jedan_je_nole je napisao/la:Od Wimbledona svijet će klicat Srbinu.
ManiacsThe je napisao/la:
Tri i po sata nismo mogli da mrdnemo, čak ni kučetu koje je bilo sa nama nisu dozvolili da ode do toaleta.
Blago njojManiacsThe je napisao/la:
Nole je dobar momak,doci ce on u Sarajevo kad tad,barem na cevapeMadafaka je napisao/la:http://san.ba/index.php?id=19312
Valjda ovo nije jos jedan u nizu izmisljenih intervjua strasnog sana....
2004. igrao kvalifikacije, ispao u tecem kolu...Puma je napisao/la:Ja mislim da je dolazio u Sarajevo (mozda sam se i zayebo)
prije nekoliko godina, na challengeru u Sarajevu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.