[youtube][/youtube]MU'MIN T.M. je napisao/la:Mozel'neko postaviti golove, sa finala u Zenici. Hvala!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Za sada samo "Vlad Tepes" ali tek je danas krenuo prelazni rok.Blagoje Bratić je napisao/la:Šta se dešava ima li kakvih pojačanja to je najpreče,otvoren transfer.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Pa eto pile kaze da je gotova stvar za LIverpool ali će ostati još malo kod nas valjda. A jeste Cocalić je otišao za takvu cifru, mislim da je bilo 75 hiljada. Da se hoće bogdo prodat' u neki jači klub.nick je napisao/la: sta se tacno desilo sa tim malcem? a sa cocom je bilo nest ako se ne varam otiso za 70-90 000 plus 15% od slljedeceg transa
Osim - drugo ime za Želju !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
http://www.panionios.gr/default.asp?pid ... 80&catid=5
Panionios objavio na zvaničnoj stranici da je odbio ponudu Haife od 300.000 eura za Cocalića. Izraelci su spremni ići bar do milion, što ipak ostaje da se vidi u narednim danima.
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id ... iod=196737
Iz uprave Panioniosa kažu da Cocalić u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 3.000.000 eura.
Panionios objavio na zvaničnoj stranici da je odbio ponudu Haife od 300.000 eura za Cocalića. Izraelci su spremni ići bar do milion, što ipak ostaje da se vidi u narednim danima.
http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id ... iod=196737
Iz uprave Panioniosa kažu da Cocalić u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 3.000.000 eura.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Taj Hodzic nije mogo potpisat na 6 godina nikako jer je maloljetan,more najvise 3 godine,pa onda tek produzit....
Moze potpisati roditelj, ali to nisu pravi ugovori profesionalni al koja bi budala raskidala ugovor sa liverpulom.magic je napisao/la:Taj Hodzic nije mogo potpisat na 6 godina nikako jer je maloljetan,more najvise 3 godine,pa onda tek produzit....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
a neznam znas i sam da je ovo drzava sa najvise budalapile87 je napisao/la:Moze potpisati roditelj, ali to nisu pravi ugovori profesionalni al koja bi budala raskidala ugovor sa liverpulom.magic je napisao/la:Taj Hodzic nije mogo potpisat na 6 godina nikako jer je maloljetan,more najvise 3 godine,pa onda tek produzit....

- Blagoje Bratić
Jel to onaj Grof Vlad tepešpile87 je napisao/la:Za sada samo "Vlad Tepes" ali tek je danas krenuo prelazni rok.Blagoje Bratić je napisao/la:Šta se dešava ima li kakvih pojačanja to je najpreče,otvoren transfer.

Mislim da bi trebali pokušati dovesti Duraka iz Olimpika, mislim da mu je istekao ugovor, igra na poziciji na kojoj smo deficitarni (centralni vezni). Ja bih doveo i Smajića iz Iskre (napadač), prije godinu i po je bio na pragu prelaska kod nas. Ova dvojica su mladi igrači, čijom eventualnom prodajom bi mogli dobro i zaraditi.
Samo da Lazo ne ostane
Samo da Lazo ne ostane

Ja sam cuo pricu od rodjaka da je potpisao za Liverpool,ali da do 18 ostaje u Zeljeznicaru i tek onda ide tamo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne igra napadača, igra veznog, a od nas nije otišao u Olimpik, već u Frajburg. Mali je kvalitetan igrač i sigurno bi nam mogao koristiti.gonjaBe je napisao/la:Pa on je i otišao od nas i igra napadača!mavi je napisao/la:Mislim da bi trebali pokušati dovesti Duraka iz Olimpika, mislim da mu je istekao ugovor, igra na poziciji na kojoj smo deficitarni (centralni vezni).
-
- Kontakt:
Ovo je jedina istina.Devil je napisao/la:Ja sam cuo pricu od rodjaka da je potpisao za Liverpool,ali da do 18 ostaje u Zeljeznicaru i tek onda ide tamo.
U mom svijetu važe moja pravila
Budalo gledao sam ga bezbroj puta. Živi u nekom selu pored Kiseljaka.[/quote]
Komunikacija ti očito nije jača strana
Komunikacija ti očito nije jača strana

Komunikacija ti očito nije jača stranamavi je napisao/la:Budalo gledao sam ga bezbroj puta. Živi u nekom selu pored Kiseljaka.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Dzenan Durak, je izdanak nase omladinske skole.Prosao sve kategorije,ali mislim da nije odradio do kraja Juniorski staz.Menager mu obecao inostrani angazman (Fraiburg Njemacka).Po prerastanju Juniorskog staza u F.vraca se u BiH, gdje ga vrbuje Olimpik.Inace, momak je Zeljovac i par puta sam ga vidio na Jugu iako je taj dan vec igrao za Olimpik.P.S.bio je kapiten kadetske rep. Mislim da je '91 ili 92 godiste.Momak koji definitivno moze napredovati.Bio bi prinova,ali ne i neko pojacanje. Zivi u Jehovcu, mjestu kod Kiseljaka, inace rodnom mjestu Amira Japaura, post ratnoj legendi Celika.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- Blagoje Bratić
i šta ima mavi to veze ko gdje živi nekontam,i Sušić je živio u nekom selu pored Zavidovića,pa je bio igračina,ili Nikić i šta si s time htio reći nekontam ??? 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
tita mi, glasaću za lazuellaxaz je napisao/la:Izbor najboljeg igrača protekle sezone !
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/iz ... kle-sezone

- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Bio sam kod kuće gdje se Sušić rodio, od oca jaran je svaki dan se igrao sa braćom Sušić na kako da ga drugačije nazovem, seoskom stadionu. Ne bi ste nikada povjerovali kada bi npr. uslikao mjesto rođenja Sušića gdje se rodio, ali jbg, tadašnja vremenaBlagoje Bratić je napisao/la:i šta ima mavi to veze ko gdje živi nekontam,i Sušić je živio u nekom selu pored Zavidovića,pa je bio igračina,ili Nikić i šta si s time htio reći nekontam ???

-
- Kontakt:
Durak nije igrac sredine terena vec napadac, ali cesto igra na poziciji poluspica. Drugo momak ne zivi na selu nego u sarajevu a inace je iz Kiseljaka! I trece tesko da nam moze koristiti jer momak ima vazeci ugovor sa Olimpikom koji ga siguno nece pustiti pa makar se to radilo i o njogovom maticnom klubu Zeljeznicaru. Da se razumijemo, ako bi dosao ali ruku na srce tesko bar sada imali bi strasnog igraca.mavi je napisao/la:Ne igra napadača, igra veznog, a od nas nije otišao u Olimpik, već u Frajburg. Mali je kvalitetan igrač i sigurno bi nam mogao koristiti.gonjaBe je napisao/la:Pa on je i otišao od nas i igra napadača!mavi je napisao/la:Mislim da bi trebali pokušati dovesti Duraka iz Olimpika, mislim da mu je istekao ugovor, igra na poziciji na kojoj smo deficitarni (centralni vezni).