FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Gazi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Gazi » 06 jun 2011, 13:23

MU'MIN T.M. je napisao/la:Mozel'neko postaviti golove, sa finala u Zenici. Hvala!
[youtube][/youtube]
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jun 2011, 13:26

Blagoje Bratić je napisao/la:Šta se dešava ima li kakvih pojačanja to je najpreče,otvoren transfer.
Za sada samo "Vlad Tepes" ali tek je danas krenuo prelazni rok.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 06 jun 2011, 13:58

nick je napisao/la: sta se tacno desilo sa tim malcem? a sa cocom je bilo nest ako se ne varam otiso za 70-90 000 plus 15% od slljedeceg transa
Pa eto pile kaze da je gotova stvar za LIverpool ali će ostati još malo kod nas valjda. A jeste Cocalić je otišao za takvu cifru, mislim da je bilo 75 hiljada. Da se hoće bogdo prodat' u neki jači klub.
Osim - drugo ime za Želju !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 06 jun 2011, 14:08

http://www.panionios.gr/default.asp?pid ... 80&catid=5

Panionios objavio na zvaničnoj stranici da je odbio ponudu Haife od 300.000 eura za Cocalića. Izraelci su spremni ići bar do milion, što ipak ostaje da se vidi u narednim danima.

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id ... iod=196737

Iz uprave Panioniosa kažu da Cocalić u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 3.000.000 eura.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 06 jun 2011, 14:50

Taj Hodzic nije mogo potpisat na 6 godina nikako jer je maloljetan,more najvise 3 godine,pa onda tek produzit....

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jun 2011, 14:52

magic je napisao/la:Taj Hodzic nije mogo potpisat na 6 godina nikako jer je maloljetan,more najvise 3 godine,pa onda tek produzit....
Moze potpisati roditelj, ali to nisu pravi ugovori profesionalni al koja bi budala raskidala ugovor sa liverpulom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 06 jun 2011, 14:55

pile87 je napisao/la:
magic je napisao/la:Taj Hodzic nije mogo potpisat na 6 godina nikako jer je maloljetan,more najvise 3 godine,pa onda tek produzit....
Moze potpisati roditelj, ali to nisu pravi ugovori profesionalni al koja bi budala raskidala ugovor sa liverpulom.
a neznam znas i sam da je ovo drzava sa najvise budala :D :D

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 06 jun 2011, 14:57

pile87 je napisao/la:
Blagoje Bratić je napisao/la:Šta se dešava ima li kakvih pojačanja to je najpreče,otvoren transfer.
Za sada samo "Vlad Tepes" ali tek je danas krenuo prelazni rok.
Jel to onaj Grof Vlad tepeš :D

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 06 jun 2011, 15:08

Mislim da bi trebali pokušati dovesti Duraka iz Olimpika, mislim da mu je istekao ugovor, igra na poziciji na kojoj smo deficitarni (centralni vezni). Ja bih doveo i Smajića iz Iskre (napadač), prije godinu i po je bio na pragu prelaska kod nas. Ova dvojica su mladi igrači, čijom eventualnom prodajom bi mogli dobro i zaraditi.
Samo da Lazo ne ostane :oops:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 jun 2011, 15:09

Ja sam cuo pricu od rodjaka da je potpisao za Liverpool,ali da do 18 ostaje u Zeljeznicaru i tek onda ide tamo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 06 jun 2011, 15:36

gonjaBe je napisao/la:
mavi je napisao/la:Mislim da bi trebali pokušati dovesti Duraka iz Olimpika, mislim da mu je istekao ugovor, igra na poziciji na kojoj smo deficitarni (centralni vezni).
Pa on je i otišao od nas i igra napadača!
Ne igra napadača, igra veznog, a od nas nije otišao u Olimpik, već u Frajburg. Mali je kvalitetan igrač i sigurno bi nam mogao koristiti.

TheDinoRules
Kontakt:

Post Postao/la TheDinoRules » 06 jun 2011, 16:00

Devil je napisao/la:Ja sam cuo pricu od rodjaka da je potpisao za Liverpool,ali da do 18 ostaje u Zeljeznicaru i tek onda ide tamo.
Ovo je jedina istina.
U mom svijetu važe moja pravila

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 06 jun 2011, 16:12

Budalo gledao sam ga bezbroj puta. Živi u nekom selu pored Kiseljaka.[/quote]
Komunikacija ti očito nije jača strana :roll:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 06 jun 2011, 16:38

mavi je napisao/la:Budalo gledao sam ga bezbroj puta. Živi u nekom selu pored Kiseljaka.
Komunikacija ti očito nije jača strana :roll:[/quote]

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ma divota
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 06 jun 2011, 16:56

Dzenan Durak, je izdanak nase omladinske skole.Prosao sve kategorije,ali mislim da nije odradio do kraja Juniorski staz.Menager mu obecao inostrani angazman (Fraiburg Njemacka).Po prerastanju Juniorskog staza u F.vraca se u BiH, gdje ga vrbuje Olimpik.Inace, momak je Zeljovac i par puta sam ga vidio na Jugu iako je taj dan vec igrao za Olimpik.P.S.bio je kapiten kadetske rep. Mislim da je '91 ili 92 godiste.Momak koji definitivno moze napredovati.Bio bi prinova,ali ne i neko pojacanje. Zivi u Jehovcu, mjestu kod Kiseljaka, inace rodnom mjestu Amira Japaura, post ratnoj legendi Celika.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 06 jun 2011, 17:58

i šta ima mavi to veze ko gdje živi nekontam,i Sušić je živio u nekom selu pored Zavidovića,pa je bio igračina,ili Nikić i šta si s time htio reći nekontam ??? :D

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 06 jun 2011, 18:14

Izbor najboljeg igrača protekle sezone !

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/iz ... kle-sezone
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

futko
Kontakt:

Post Postao/la futko » 06 jun 2011, 18:18

ellaxaz je napisao/la:Izbor najboljeg igrača protekle sezone !

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/iz ... kle-sezone
tita mi, glasaću za lazu :D

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 06 jun 2011, 18:19

Blagoje Bratić je napisao/la:i šta ima mavi to veze ko gdje živi nekontam,i Sušić je živio u nekom selu pored Zavidovića,pa je bio igračina,ili Nikić i šta si s time htio reći nekontam ??? :D
Bio sam kod kuće gdje se Sušić rodio, od oca jaran je svaki dan se igrao sa braćom Sušić na kako da ga drugačije nazovem, seoskom stadionu. Ne bi ste nikada povjerovali kada bi npr. uslikao mjesto rođenja Sušića gdje se rodio, ali jbg, tadašnja vremena :D

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 06 jun 2011, 18:28

mavi je napisao/la:
gonjaBe je napisao/la:
mavi je napisao/la:Mislim da bi trebali pokušati dovesti Duraka iz Olimpika, mislim da mu je istekao ugovor, igra na poziciji na kojoj smo deficitarni (centralni vezni).
Pa on je i otišao od nas i igra napadača!
Ne igra napadača, igra veznog, a od nas nije otišao u Olimpik, već u Frajburg. Mali je kvalitetan igrač i sigurno bi nam mogao koristiti.
Durak nije igrac sredine terena vec napadac, ali cesto igra na poziciji poluspica. Drugo momak ne zivi na selu nego u sarajevu a inace je iz Kiseljaka! I trece tesko da nam moze koristiti jer momak ima vazeci ugovor sa Olimpikom koji ga siguno nece pustiti pa makar se to radilo i o njogovom maticnom klubu Zeljeznicaru. Da se razumijemo, ako bi dosao ali ruku na srce tesko bar sada imali bi strasnog igraca.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Levin, Mocvara1991, Pablo11, Vanja8 i 42 gosta.