Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Harisona i Tomića kad sam gledao na početku ,kontao sam evo dva nova velika igrača ,ali oni to nisu opravdali što ne znači da neće u budućnosti ,a Dimitrova sam gledao nekoliko puta i nije me nešta impresionirao ,pogotovo na onom turniru u Sarajevu kad je igrao je bio slab skroz (jel onda izgubio od Becka ili nekog drugog ) 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tesko da zna manje tenisa od Murraya.gonjaBe je napisao/la: Njega je Čilić morao dobiti na tom USOpenu.
Pa i Đoković zna manje tenisa od Murraya zar ne?
Djokovic je jaci igrac sa oba krila + izuzetno inteligentan igrac + najbolji ritern igrac u Open eri uz Agassija i RFa.
Murray je opet jaci na slice udarcima, volejima, kao i na shot makingu i trazenju uglova. Najbolji je counterpuncher ikada (bolji i od Changa).
Ako gledamo taktiku, Murray je bolji. Ako gledamo arsenal udaraca, onda je Djokovic bolji od Skota. Ali i jedan i drugi su daleko ispred Soderlinga/Berdycha/Del Potra i ostalih ball-bashera ili big hittera.
- legenda reala
- Kontakt:
A ako gledamo sve Rafa je najbolji jel tako Magica 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pojasni...MaGiCa je napisao/la:najbolji ritern igrac u Open eri uz Agassija
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Citiraj me ispravno. Rekao sam da Djokovic ima najbolji ritern u istoriji Open ere tenisa uz Agassija i Federera.Virtu4l je napisao/la:Pojasni...MaGiCa je napisao/la:najbolji ritern igrac u Open eri uz Agassija
Naravno, mislim na njihova prime izdanja. Nije to moje usamljeno misljenje, vec se sa tim slazu i Bollitieri, Agassi, Wilander, Sampras, Becker (mozda jos neko, ali sam ja ove cuo da to govore).
- spielführer_21
- Kontakt:
Igra li Nadal u Queensu? Vidim da će Federer igrati Halle.. 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Nadal igra Quenns, Federer vec godinama igra Halle.
U prvom kolu protiv Hewitta.
A prosle godine ga Hewitt dobio u finalu.
U prvom kolu protiv Hewitta.

A prosle godine ga Hewitt dobio u finalu.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ocekivana pobjeda Nadala. Bilo bi cudo da je ishod bio drugaciji. Steta sto u finalu nije bio Djokovic, jer bi onda sigurno gledali neizvjestan mec sa podjednakim sansama za pobjedu. Al' Djole je sam uprsko, pao je pod pritiskom.
Federer je odigr'o fantastican turnir, najbolji do sada u Parizu. Odavno nije bolje servir'o, forhend je bio ubitacan i skoro nepogrjesiv, bekend nikada bolji,.. Mora da je frustrirajuce sto takvom igrom nije uspjeo pobjediti Nadala cija je forma znatno losija u odnosu na proslu ili pretproslu godinu. Al' Nadal je jednostavno bolji i kompletniji igrac, u stanju je pobjediti i kada ne igra na vrhunskom nivou.
Malo mi je zao sto Federer nije pobjedio, jer mu u karijeri fali pobjeda u Parizu protiv Nadala. Jbg, jednostavno se nije moglo.
Ako Federer bude igr'o na ovom nivou u Vimbldonu, mog'o bi na kraju osvojiti turnir. Naravno, puno ce se pitati i Nadal, posebno ako do Vimbldona podigne svoju formu koja u ovoj godini nije na njegovom nivou. Valjda ce mu ova pobjeda povratiti poljuljano samopouzdanje. Tu je i Djokovic,.. Bice interesantno vidjeti kako ce se vratiti nakon teskog poraza u Parizu. U Vimbldonu cemo vidjeti od kakvog je materijala napravljen. Moram priznati da sam malo skeptican, pomalo sumnjam u njegov karakter. Da je vrhunski igrac, da je igr'o najbolji tenis ikada, to smo se svi (objektivni) mogli uvjeriti,.. Al' da li ima mentalnu snagu da se vrati nakon teskog udarca, da igra vrhunski u kontinuitetu,... To cemo vidjeti u Londonu.
Federer je odigr'o fantastican turnir, najbolji do sada u Parizu. Odavno nije bolje servir'o, forhend je bio ubitacan i skoro nepogrjesiv, bekend nikada bolji,.. Mora da je frustrirajuce sto takvom igrom nije uspjeo pobjediti Nadala cija je forma znatno losija u odnosu na proslu ili pretproslu godinu. Al' Nadal je jednostavno bolji i kompletniji igrac, u stanju je pobjediti i kada ne igra na vrhunskom nivou.
Malo mi je zao sto Federer nije pobjedio, jer mu u karijeri fali pobjeda u Parizu protiv Nadala. Jbg, jednostavno se nije moglo.
Ako Federer bude igr'o na ovom nivou u Vimbldonu, mog'o bi na kraju osvojiti turnir. Naravno, puno ce se pitati i Nadal, posebno ako do Vimbldona podigne svoju formu koja u ovoj godini nije na njegovom nivou. Valjda ce mu ova pobjeda povratiti poljuljano samopouzdanje. Tu je i Djokovic,.. Bice interesantno vidjeti kako ce se vratiti nakon teskog poraza u Parizu. U Vimbldonu cemo vidjeti od kakvog je materijala napravljen. Moram priznati da sam malo skeptican, pomalo sumnjam u njegov karakter. Da je vrhunski igrac, da je igr'o najbolji tenis ikada, to smo se svi (objektivni) mogli uvjeriti,.. Al' da li ima mentalnu snagu da se vrati nakon teskog udarca, da igra vrhunski u kontinuitetu,... To cemo vidjeti u Londonu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Posto nema tema o njemu postavicu ovdje
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LR9vFIngac
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... fyAU#at=16

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LR9vFIngac
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... fyAU#at=16
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sto nema vise Serve and Vollyers na ATP tour?
Jedini sto igra Serve and Volley je Llodra i Stepanek... No more!! Why?
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
Zato što većina vrhunski tenisera imaju dobar retern, tako da su igrači koji forsiraju Serve and Volley osuđeni na poraz.D1n0 je napisao/la:Sto nema vise Serve and Vollyers na ATP tour?
FEDERER= KLOC
Federer 16 Grand Slam naslova, Nadal 10 a Nole 2 i da Nole bude 1.igrač svijeta. Mislim stvarno.
Znam da će ovaj post izazvati mnogo kontroverze, ja neću moći biti na forumu do subote, samo se vi ispucajte
Znam da će ovaj post izazvati mnogo kontroverze, ja neću moći biti na forumu do subote, samo se vi ispucajte
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Juan Carlos Ferero 1 Grand Slam a nema ga među 80,niđe veze.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Bio je on broj jedan, ostvario bi puno više u karijeri da nije imao problema sa povredama. Ostaće zapamćen po jednom od najboljih forhend udaraca u tenisu i po nevjerovatnoj brzini.Raul_64 je napisao/la:Juan Carlos Ferero 1 Grand Slam a nema ga među 80,niđe veze.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- spielführer_21
- Kontakt:
Je li Đoković s finalom Wimbledona sigurno prvi?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Ma oK za Ferera,sjecam se dobro kad je osvojio French Open ali ovo je više sarkazam na How I met your mother shvatanje sistema bodovanja.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trebalo bi da jeste. Zavisi šta će Nadal uraditi u Londonu, ali mislim da će biti prvi bez obzira na to.spielführer_21 je napisao/la:Je li Đoković s finalom Wimbledona sigurno prvi?
Rafa ako preživi Wimbledon, nema više zime za njega.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
,Nema qrac,tek onda dolazi američka turneja koja najviše Noletu odgovara(Montreal/Toronto,Sinsinati,US-open).Mislim na podloguVirtu4l je napisao/la:Trebalo bi da jeste. Zavisi šta će Nadal uraditi u Londonu, ali mislim da će biti prvi bez obzira na to.spielführer_21 je napisao/la:Je li Đoković s finalom Wimbledona sigurno prvi?
Rafa ako preživi Wimbledon, nema više zime za njega.
"Indija,Pakistan..."
Odgovara i Murrayu, Federeru, Nadal ne brani puno bodova...soba 39 je napisao/la:[Nema qrac,tek onda dolazi američka turneja koja najviše Noletu odgovara(Montreal/Toronto,Sinsinati,US-open).Mislim na podlogu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- JuveSissoko
- Kontakt:
ovo sigurno mislis kad je sljaka u pitanju?? ili uopsteno?? ako je uopsteno, to je jedna velika nebulozaValencia je napisao/la:. Al' Nadal je jednostavno bolji i kompletniji igrac, u stanju je pobjediti i kada ne igra na vrhunskom nivou.

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.