NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Jelde, pogotovo jer su ostali stadioni dupkom puni, pogotovo iz ovih vecih sredina?
Ah, kompleksi.
Ma sta ce ti kup, puno strke ni oko cega, al eto.
Ah, kompleksi.
Ma sta ce ti kup, puno strke ni oko cega, al eto.
...Život za Široki...
Klupa Širokog Brijega nije bila dugo prazna. Nakon odlaska Blaža Sliškovića na nju će sjesti Mario Ćutuk, koji je već ranije sa uspjehom vodio Širokobriježane.
Blaž Slišković odradio je svoj angažman na Pecari na najbolji način, plasirao se u Evropsku ligu. No, postojao je dogovor da će mu klub izađi u susret ukoliko se realizuje dogovor u Saudijskoj Arabiji, tako da Baka više nije na klupi tima sa Pecare.
Poslije odlaska nekadašnjeg selektora Bosne i Hercegovine sa klupe Širokog Brijega, čelinici kluba najbrže su se dogovorili sa Mariom Ćutukom koji će voditi Širokobriježane narednu godinu dana, a zvanično će biti predstavljen u ponedjeljak.
Ćutuk je već jednom sa dosta uspjeha vodio Široki Brijeg, kada se preko kupa izborio za Evropu, ali je tada otišao, jer nije posjedovao evropsku licencu.
Blaž Slišković odradio je svoj angažman na Pecari na najbolji način, plasirao se u Evropsku ligu. No, postojao je dogovor da će mu klub izađi u susret ukoliko se realizuje dogovor u Saudijskoj Arabiji, tako da Baka više nije na klupi tima sa Pecare.
Poslije odlaska nekadašnjeg selektora Bosne i Hercegovine sa klupe Širokog Brijega, čelinici kluba najbrže su se dogovorili sa Mariom Ćutukom koji će voditi Širokobriježane narednu godinu dana, a zvanično će biti predstavljen u ponedjeljak.
Ćutuk je već jednom sa dosta uspjeha vodio Široki Brijeg, kada se preko kupa izborio za Evropu, ali je tada otišao, jer nije posjedovao evropsku licencu.
Ma i u nas uvijek neko s.ranje bude,skupimo dobru ekipu oni dovode Ištuka ili Ćutuka i sve to z.aseru...pa di im je onaj Petković ili Mladina
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
to je prica da novinari imaju sta pisatDabar je napisao/la:Ma i u nas uvijek neko s.ranje bude,skupimo dobru ekipu oni dovode Ištuka ili Ćutuka i sve to z.aseru...pa di im je onaj Petković ili Mladina
Koga je ovaj vodio poslije nas,i kako smo mi europu izborili preko kupa.Znam da ga nismo s njim osvojili.Koliko se sjećam igra je bila očajna,kad je ovaj bio i nimalo nisam sretan zbog ovoga!!!
kako nismo dobro igrali?ŠB.TRN je napisao/la:Koga je ovaj vodio poslije nas,i kako smo mi europu izborili preko kupa.Znam da ga nismo s njim osvojili.Koliko se sjećam igra je bila očajna,kad je ovaj bio i nimalo nisam sretan zbog ovoga!!!
pa jebote kad je on bio trener mi smo se s Modričom gonjali za prvaka, na kraju je otišao jer nije imao licencu za Eu, a došao je Katalinić..
a zna se kako je Modriča tada postala prvak
Kup smo osvojili sa Kalinićem
iz tog razdoblja se sjećam da mi nikad krivlje nije bilo kako smo se riješili Celsona, a kasnije i onog Alexandrea, Alex je bi uz nedodirljive Lage, najbolji Brazilac koji je igrao u nas..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma bili smo drugi,posusje nam uzelo titulu.Igra je bila očajna,da ne moze biti očajnija,nesto slično Ištukovoj.Eto vidjet cemo,nadam se da griješim!!! 
Jest da smo bili drugi,ali Modriča je bila prvak sa 55 bodova,ako se ne varam,i to je bila loša sezona imali smo 10-ak poraza u ligi,ali mislim da je uprava trebala dovesti jednog trenera s iskustvom,čisto da se u Europi dogura malo više...
to je bila najgora sezona premijerlige odkad postoji...Dabar je napisao/la:Jest da smo bili drugi,ali Modriča je bila prvak sa 55 bodova,ako se ne varam,i to je bila loša sezona imali smo 10-ak poraza u ligi,ali mislim da je uprava trebala dovesti jednog trenera s iskustvom,čisto da se u Europi dogura malo više...
modrica uzme sa rekordno malim brojem bodova titulu, koja je valjda bila obecana od strane jelica...
siroki uprkos losim igrama drugi!
sarajevo, naravno nije umjelo da odbrani titulu!
zeljo, da je pobjedio SAMO jednom (sto nije) u gostima bio bi u evropi a sa dvije pobjede bili bili prvaci... strasno losa sezona
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Vodio je Međimurje i Dugopolje.ŠB.TRN je napisao/la:Koga je ovaj vodio poslije nas,i kako smo mi europu izborili preko kupa.Znam da ga nismo s njim osvojili.Koliko se sjećam igra je bila očajna,kad je ovaj bio i nimalo nisam sretan zbog ovoga!!!
ŠB.TRN je napisao/la:Koga je ovaj vodio poslije nas,i kako smo mi europu izborili preko kupa.Znam da ga nismo s njim osvojili.Koliko se sjećam igra je bila očajna,kad je ovaj bio i nimalo nisam sretan zbog ovoga!!!
11.5. 2011.
Mario Ćutuk više nije trener drugoligaša Dugopolja! Uslijed loših rezultata (posljednjih sedam kola samo tri osvojena boda), ali i ne baš dobrih predstava njegove momčadi odlučeno je kako Ćutuk više neće sjediti na klupi Dugopolja.
Pojačanje iz Dugopolja.
Toliko o ovom Ćutuku, hahhahahaa
Ovaj cutuk pravi duduk neki D:
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Zna li itko ista o vratarima.Bandović odlazi,Baćak se vraca,koji nije bio za prvog vratara,tu je Mikulić i Tona u Gosku.Ili vracati Tonu ili traziti novog vratara.Luka Bilobrk bio bi dobar izbor!!!

Baćak prvi, Soldo ostaje u Gošku jer žele da brani u PL stalno a ne da bude na klupi..ŠB.TRN je napisao/la:Zna li itko ista o vratarima.Bandović odlazi,Baćak se vraca,koji nije bio za prvog vratara,tu je Mikulić i Tona u Gosku.Ili vracati Tonu ili traziti novog vratara.Luka Bilobrk bio bi dobar izbor!!!![]()
Jel se uvjerio itko u kvalitete ovog Baćka.Ja koliko se sjecam nije nesto bio,a nije ni branio,mozda 1-2 prijateljske,sad cemo vidjeti na prijateljskim utakmicama.Vratar je najvaznije mjesto u ekipi i ne bi se trebali zaje bavati pa da ne bi opet bilo 45 golova u mrezi!!!
-
padobranac1978
- Kontakt:
gdje ide Bandović?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Rumunjskapadobranac1978 je napisao/la:gdje ide Bandović?
-
padobranac1978
- Kontakt:
zna li se ime kluba i hvala...Kevin je napisao/la:Rumunjskapadobranac1978 je napisao/la:gdje ide Bandović?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
svega je jednom i branio i to u prijateljskoj protiv Splita u Splitu kad je bilo 1-1. primio je glupi gol al je skinuo 2-3 zicera i imao 3 vrhunske parade.ŠB.TRN je napisao/la:Jel se uvjerio itko u kvalitete ovog Baćka.Ja koliko se sjecam nije nesto bio,a nije ni branio,mozda 1-2 prijateljske,sad cemo vidjeti na prijateljskim utakmicama.Vratar je najvaznije mjesto u ekipi i ne bi se trebali zaje bavati pa da ne bi opet bilo 45 golova u mrezi!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Po meni ce gledati Bilobrka za prvog vratara. Soldo ostaje u GOSK-u, a Bacak treba braniti par utakmica u kontinuitetu da se vidi sta moze.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.