Safet Sušić - Pape

kimbo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la kimbo » 06 jun 2011, 22:52

Pape daje sutra otkaz bez obzira il pobijedili ili izgubili, u to sam siguran !!!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 jun 2011, 23:12

Jel istina ovo da su neki iz "tima za normalizaciju" nakon poraza u Bukurestu navalili da Pape da ostavku ? Sramota.

Kladim se da je rijec o Barbarezu i jos nekim pojedincima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 06 jun 2011, 23:18

kimbo je napisao/la:Pape daje sutra otkaz bez obzira il pobijedili ili izgubili, u to sam siguran !!!!!!
I ja mislim da ce,dao bi odmah poslije Rumunije al nije supcina da ostanemo bez selektor pred jos uvijek vaznu utakmicu. Volio bi i da isprica sta se sve desavalao u i oko reprezentacije ali mislim da nece
RIP SALE VILENJAK

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 jun 2011, 23:20

RKO je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Pape daje sutra otkaz bez obzira il pobijedili ili izgubili, u to sam siguran !!!!!!
I ja mislim da ce,dao bi odmah poslije Rumunije al nije supcina da ostanemo bez selektor pred jos uvijek vaznu utakmicu. Volio bi i da isprica sta se sve desavalao u i oko reprezentacije ali mislim da nece
Ja sam cuo da so neki ljudi iz "tima za normalizaciju" vrsli pritisak da da ostavku ?!?!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 06 jun 2011, 23:22

Elegant je napisao/la:
RKO je napisao/la:
Ja sam cuo da so neki ljudi iz "tima za normalizaciju" vrsli pritisak da da ostavku ?!?!
Ljudi sta vam je taj nece otkaza dati, dok ga ne dobije :?
HZ87

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 06 jun 2011, 23:24

padobranac1978 je napisao/la:
aqarius je napisao/la:Podržavat ću Papeta dok god je selektor ali ,definitivno je 70% njegove krivice.Nekada mi se učini da zaista zna šta radi aopet nekada kao da nikada u životu nije pogledao igrače.Staviti 5 sporih,presporih puževa u vezni red,može samo tip koji nema žive veze o savremenom fudbalu.Što se tiče Mravca,uvijek se kada gledam tekmu uživo koncetrišem na njega,njegovo kretanje,čitanje igre,pravovremene izlaske i poslije toga nemam 40 dana napretka.Tip je totalno limitiran fudbalskim znanjem,osim volje i želje nema ništa a očigledno je da volha i želja nisu dovoljni.I po meni najvažnije,Pape nema dovoljno hrabrosti da Miske Džeku i ostale tzv.zvjezdice ohladi,i spusti na zemlju,trenutno na njihovim pozicijama sigurno imamo 1-2 igrača koji su u boljoj formi.
a ti brzi su?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 jun 2011, 23:26

RKO je napisao/la:
Otprilike se sve zna.
Yebote FIFA i UEFA kobajagi da ustede na putnim troskovima i dnevnicama da bude jedan predsjednik.
A dobise sestoricu komitet-asa i plus vagon ''ambasadora''.Uz to imaju i one koji potamane kolace sad pa sad.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 06 jun 2011, 23:27

Jaydoo82 je napisao/la:ako sutra nepobjedi dobit ce otkaz!
Logicno nadam se da ce tako biti..! Njegovo trenersko iskustvo je ravno nuli :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 jun 2011, 23:29

Elegant je napisao/la:Jel istina ovo da su neki iz "tima za normalizaciju" nakon poraza u Bukurestu navalili da Pape da ostavku ? Sramota.

Kladim se da je rijec o Barbarezu i jos nekim pojedincima.
To će biti najbolja stvar koju može da uradi komitet za normalizaciju naravno Barbarez ne treba da preuzme repku treba neki stručnjak,ali prvo se riješiti trenerskog otpada svaka čast Papetu za njegovo fudbalsko umijeće no on je trenerska 0
Druga stvar nije mu trebalo ono o Ušanoviću da govori tako da je ispao i 0 od čovjeka 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 06 jun 2011, 23:31

harishp je napisao/la:
RKO je napisao/la:
Otprilike se sve zna.
Yebote FIFA i UEFA kobajagi da ustede na putnim troskovima i dnevnicama da bude jedan predsjednik.
A dobise sestoricu komitet-asa i plus vagon ''ambasadora''.Uz to imaju i one koji potamane kolace sad pa sad.
:mrgreen: :mrgreen: kod nas je sve moguce, jos uvijek se nezna ni ko' pije niti ko' placa
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 06 jun 2011, 23:57

Sto mi ide ovo na zivce. izjavio je da cu sigurno izvrsiti promjene u ekipi. A sve mi se cini da ce zamijeniti samo one igrace koje smije zamijeniti, a nema muda ostaviti NPR Misimovica na klupu. Nego ce sutra na klupu vjerovatno Medunjanin koji je jedini nesto pokusavao protiv Rum, ili Ibricic, koji nije nista gori od Misimovica. Ponovo Muslimovic nece dobiti priliku, a zasluzio je. Nabijem ja njih sve na racku.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 jun 2011, 00:05

I treba dati otkaz, u slučaju da će doći neki trener! A ne neki Barbarez i sl., šta smo sa tim dobili? I ovaj da se uči "trenerskom poslu" na našoj reprezentaciji? ccc :roll: :x

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 07 jun 2011, 00:08

mandraX je napisao/la:I treba dati otkaz, u slučaju da će doći neki trener! A ne neki Barbarez i sl., šta smo sa tim dobili? I ovaj da se uči "trenerskom poslu" na našoj reprezentaciji? ccc :roll: :x
+1
FORZA MARŠAL !!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 jun 2011, 00:09

hodža je napisao/la:
mandraX je napisao/la:I treba dati otkaz, u slučaju da će doći neki trener! A ne neki Barbarez i sl., šta smo sa tim dobili? I ovaj da se uči "trenerskom poslu" na našoj reprezentaciji? ccc :roll: :x
+1
igraci hoce sergeja
Za zivot cijeli!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jun 2011, 00:11

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
hodža je napisao/la:
+1
igraci hoce sergeja
Hoću i ja 1000 KM ko ih **** dovesti pravog stručnjaka i vidjećemo onda šta će želit kakav Barbarez neka sjedi u savezu tamo mu je i mjesto,ako želi da bude trener slobodno neka preuzme neku od omladinskih selekcija to je idealno za njega da se nauči zanatu tako rade i velike fudbalske nacija.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 07 jun 2011, 00:13

LBJ MVP je napisao/la:
hodža je napisao/la:
+1
igraci hoce sergeja
Hoću i ja 1000 KM ko ih **** dovesti pravog stručnjaka i vidjećemo onda šta će želit kakav Barbarez neka sjedi u savezu tamo mu je i mjesto,ako želi da bude trener slobodno neka preuzme neku od omladinskih selekcija to je idealno za njega da se nauči zanatu tako rade i velike fudbalske nacija.
a za pravog strucnjaka trebaju pare, a u savezu ih trenutno nema ili ih ne daju za neko vece trenersko ime
Za zivot cijeli!

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 07 jun 2011, 00:14

Cuj igraci hoce Barbareza hahahah Pa ko pita igrace bolan?? Ja ne znam ni jednu reprezentaciju a vala ni klub da igraci biraju selektora odnosno trenera.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 07 jun 2011, 00:36

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:igraci hoce sergeja
Ko su igraci da bi se pitali ko njima treba ili odgovara?! Oni su tu samo igraci.

Eto Sergeju Veleza neka se kali.., ne moze hop i na konja...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jun 2011, 00:40

hodža je napisao/la:
+1
igraci hoce sergeja
I po mogucnosti kakvu gotivnu trebu pred svake pripreme.Par gajbi piva(za zamotati koji cevap),nekog narodno folk turbo dizel pjevacica i uz to da ih niko ne ometa onakve mahmurne u slucaju lose igre i rezultata.
Mal ne rekoh sta hoce,njihovo je da odigraju kako bog zapovjeda tih 6-7 tekmi godisnje za repku.A ne da se uslovi postavljaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 07 jun 2011, 00:49

Njihovo je da igraju a selktorovo je da zovne najbolje igrace.Njemu se povrijedi lijevi bek a on zovne kao zamjenu ofanzivnog veznog :lol:
Stas veliki je to strucnjak :roll:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.