Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Arbeloa je desni bek po svojoj naturi, s tim da je najbolji univerzalni bek na svijetu, jer moze pet puta bolje odigrati lijevo od Marcela.
Marcelo je ofanzivni bek i u defanzivi je smece
Arbeloa je defanzivni bek i u defanzivi i ofanzivi je majstor, opet nama treba jedan defanzivni bek, a to je Ramos, i jedan ofanzivni a to je Marcelo.
Da dodam kako mi se ne svidja trojac Marcelo-Pepe-Ronaldo jer su se sprijateljili sa covjekom kojeg moramo drzati na lancu!
Adebayora za roba!
Marcelo je ofanzivni bek i u defanzivi je smece
Arbeloa je defanzivni bek i u defanzivi i ofanzivi je majstor, opet nama treba jedan defanzivni bek, a to je Ramos, i jedan ofanzivni a to je Marcelo.
Da dodam kako mi se ne svidja trojac Marcelo-Pepe-Ronaldo jer su se sprijateljili sa covjekom kojeg moramo drzati na lancu!
Adebayora za roba!
[youtube][/youtube]
Vau vau

Vau vau

Stvarno neznam sta su vidjeli u tom KonteneruMadridism je napisao/la:Cekaj, nisam dobro shvatio. Jel to oni nama daju 25 miliona i Coentraa za Garaya, sto je sasvim normalno i ocekivano, ili nekim slucajem mi njima dajemo novac i velikog Garaya za tog nekog Coentraa kojeg ja ni ne poznajem?
Lik je 2 do 3 klase ispod Marcela. Dzaba neka ga kupi Bayern, Chelsea, LFC, sto dalje od Madrida..
Di Maria je prosle sezone dosao za 25tak mill eura, doduse vrlo dobar je bio 1 sezonu, ali Di Maria ne samo da je rasturao tamo - nego je bio bog i batina u Benfici.
Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Ma nece igrati beka bolan, ponavljam to po stoti put, jedino ako se Marcelo povrijedi. Igrat ce neku drugu poziciju, zna Jozo sto ga dovodi. Meni je samo krivo sto ce u suprotnom smjeru otic Garay.Pepe $ je napisao/la:Stvarno neznam sta su vidjeli u tom KonteneruMadridism je napisao/la:Cekaj, nisam dobro shvatio. Jel to oni nama daju 25 miliona i Coentraa za Garaya, sto je sasvim normalno i ocekivano, ili nekim slucajem mi njima dajemo novac i velikog Garaya za tog nekog Coentraa kojeg ja ni ne poznajem?![]()
Lik je 2 do 3 klase ispod Marcela. Dzaba neka ga kupi Bayern, Chelsea, LFC, sto dalje od Madrida..
Di Maria je prosle sezone dosao za 25tak mill eura, doduse vrlo dobar je bio 1 sezonu, ali Di Maria ne samo da je rasturao tamo - nego je bio bog i batina u Benfici.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Pa sta ce igrati? Imas hrpu veznjaka iako ce neki otici, i imamo punu klupu igraca koji mogu igrati na krilima. Ja sumnjam da za Coentraa, ustvari ja to znam, da za Coentraa nema mjesta u prvoj postavi, a lik ako hoce da sjedi na klupi, onda je glup i docekacu ga rasirenih ruku jer zelim da unistimo taj potencijal u njemu.
Jednom kad vidi kakva je konkurencija, samo ce sebi jednom reci ja odlazim dogodine
Jednom kad vidi kakva je konkurencija, samo ce sebi jednom reci ja odlazim dogodine
Ali Coentrao igra za Benficu ne za Real Madrid.
Raja eo i mene nakon 7 dana na ljetovanju u Banovićima nazad 
Nadam se da će se Coentrao u međuvremenu povrijediti,tako da sigurno neće doći u Real
Nadam se da će se Coentrao u međuvremenu povrijediti,tako da sigurno neće doći u Real
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ma djaba i da se povrijedi kad je sad pauza skoro tri mjeseca*p!p!t@* je napisao/la:Raja eo i mene nakon 7 dana na ljetovanju u Banovićima nazad
Do kraja tjedna, ponavljam, Coentrao postaje sluzbeno igrac Reala.
To si rekao i one onomad sedmice valjda ćeš opet pogriješitPortillo je napisao/la:Ma djaba i da se povrijedi kad je sad pauza skoro tri mjeseca*p!p!t@* je napisao/la:Raja eo i mene nakon 7 dana na ljetovanju u Banovićima nazad
Nadam se da će se Coentrao u međuvremenu povrijediti,tako da sigurno neće doći u Real![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Arsenal ima namjeru da se otarasi Niklasa,mislim da bi trebali iskoristit ovu priliku i nastavit tradiciju dobrog trgovanja.
Banderu prodaju odlična prilika ionako oni papci u našem napadu ne znaju hodat Bendy će ih sve naučit fudbaluL_blancos je napisao/la:Arsenal ima namjeru da se otarasi Niklasa,mislim da bi trebali iskoristit ovu priliku i nastavit tradiciju dobrog trgovanja.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Đonatan Vudgejt.
Da se podsjetimo na njegov debi:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Autogol i crveni u debiju, imal' ko jaci?
Da se podsjetimo na njegov debi:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Autogol i crveni u debiju, imal' ko jaci?
Šteta za Woodgatea, mislio sam da će on i Samuel biti najbolji štoperski duo u Primeri u to vrijeme.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Nece sigurno platiti 40m da bi sjedio na klupiMadridism je napisao/la:Pa sta ce igrati? Imas hrpu veznjaka iako ce neki otici, i imamo punu klupu igraca koji mogu igrati na krilima. Ja sumnjam da za Coentraa, ustvari ja to znam, da za Coentraa nema mjesta u prvoj postavi, a lik ako hoce da sjedi na klupi, onda je glup i docekacu ga rasirenih ruku jer zelim da unistimo taj potencijal u njemu.
HZ87
De Monolože promijeni ovu anketu(glasao sam za 1 trofej btw)
Stavi u vezi mogućih transfera il slično..
Stavi u vezi mogućih transfera il slično..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
vjerujem da ste se salili,jer ovaj momak je smece od igracaLBJ MVP je napisao/la:Banderu prodaju odlična prilika ionako oni papci u našem napadu ne znaju hodat Bendy će ih sve naučit fudbaluL_blancos je napisao/la:Arsenal ima namjeru da se otarasi Niklasa,mislim da bi trebali iskoristit ovu priliku i nastavit tradiciju dobrog trgovanja.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma @L-Train posjećuj češće temu biće ti sve jasno
Je li istina da ćemo uvalit nekom Drenthea za 13 miliona

Je li istina da ćemo uvalit nekom Drenthea za 13 miliona
Amen on that !LBJ MVP je napisao/la:To si rekao i one onomad sedmice valjda ćeš opet pogriješitPortillo je napisao/la:Ma djaba i da se povrijedi kad je sad pauza skoro tri mjeseca*p!p!t@* je napisao/la:Raja eo i mene nakon 7 dana na ljetovanju u Banovićima nazad
Nadam se da će se Coentrao u međuvremenu povrijediti,tako da sigurno neće doći u Real![]()
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
aha ipak je sprdacina u pitanjuLBJ MVP je napisao/la:Ma @L-Train posjećuj češće temu biće ti sve jasno![]()
Je li istina da ćemo uvalit nekom Drenthea za 13 miliona![]()
i ja sam to nesto nacuo,mada sumnjam da ce se neko usreciti s njim.Mozda bi ga trebali Malagi prodati sad ce oni postati novi Manchester City
Okusi strah, bol, mrznju i barut
I Mourinho je neki ekspert?revoX. je napisao/la:Nece sigurno platiti 40m da bi sjedio na klupiMadridism je napisao/la:Pa sta ce igrati? Imas hrpu veznjaka iako ce neki otici, i imamo punu klupu igraca koji mogu igrati na krilima. Ja sumnjam da za Coentraa, ustvari ja to znam, da za Coentraa nema mjesta u prvoj postavi, a lik ako hoce da sjedi na klupi, onda je glup i docekacu ga rasirenih ruku jer zelim da unistimo taj potencijal u njemu.
Jednom kad vidi kakva je konkurencija, samo ce sebi jednom reci ja odlazim dogodineAko ga Mou namjerava dovesti to nije sigurno bzv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.