FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- partibrejker1921
- Kontakt:
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dodano prije 2 minuta · Sviđa mi se ·partibrejker1921 je napisao/la:Počelo glasanje, prvi prijedlog Šeha.
http://www.facebook.com/fkzeljeznicarcom
28 ljudi je reklo da im se ovo sviđa.

nek mu odma nagradu dodjele

Za zivot cijeli!
- partibrejker1921
- Kontakt:
3 minutes ago · Like · · Share
37 people like this.

Teško će iko moći s Ibrom.
37 people like this.

Teško će iko moći s Ibrom.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Zamislite tek kad prijedlog bude Lazar
Spektakl!

Spektakl!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
netreba ga ni predlagatBianconeri1988 je napisao/la:Zamislite tek kad prijedlog bude Lazar![]()
Spektakl!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Iskreno, ubijeđen sam da će dobiti duplo više glasova od svih ostalih!Bianconeri1988 je napisao/la:Zamislite tek kad prijedlog bude Lazar![]()
Spektakl!

-
- Kontakt:
ironic lajk xd hahapartibrejker1921 je napisao/la:Iskreno, ubijeđen sam da će dobiti duplo više glasova od svih ostalih!Bianconeri1988 je napisao/la:Zamislite tek kad prijedlog bude Lazar![]()
Spektakl!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne sviđa mi se ovaj način glasanja, tj klikanjem na "Like"
Možeš glasati tj. kliknuti like za svakog igrača, što mi je nekako nelogično...Trebalo je da bude jedan glas-jedan igrač.
To je se trebala postaviti anketa na oficijalnoj stranici i to je to...

Možeš glasati tj. kliknuti like za svakog igrača, što mi je nekako nelogično...Trebalo je da bude jedan glas-jedan igrač.
Ž '21!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Ovako je ipak najtransparentnije, svi vide koliko ko ima glasova. Na anketama se može raditi svašta i u tom slučaju Lazar bi bio u sigurnom vodstvu ako razumiješ šta ti govorim. : )Bianconeri1988 je napisao/la:Ne sviđa mi se ovaj način glasanja, tj klikanjem na "Like"![]()
-
- Kontakt:
To onda nije anketa, to je vise sprdancija gdje lazar bude najbolji igrac...partibrejker1921 je napisao/la:Ovako je ipak najtransparentnije, svi vide koliko ko ima glasova. Na anketama se može raditi svašta i u tom slučaju Lazar bi bio u sigurnom vodstvu ako razumiješ šta ti govorim. : )Bianconeri1988 je napisao/la:Ne sviđa mi se ovaj način glasanja, tj klikanjem na "Like"![]()
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Kontam, kontam!
Onda neka pobijedi najbolji tj. Lazar!

Onda neka pobijedi najbolji tj. Lazar!

Ž '21!
Ibrahim Šehic jedan je od nas 

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Nijepadobranac1978 je napisao/la:ma jok,cuj nije NS BiH bio clan UEFE-e,a repka igrala kvalifikacije uveliko....banovan je napisao/la:Isto kao što je i Visočka Bosna bila daleko najkvalitetnija 1998 pa ih Željo razbi ko beba zvečku u razigravanju. Meni nije jasno kako neko sebi može računati titulu koja nije priznata od UEFE(u Europu niste otišli). Svoje clanstvo u UEFA-i je NSBiH stekao tek nakon sto je uveden playoff i bez toga su sva takmicenja lokalnog karaktera i totalno irelevantna u odnosu na drzavu i UEFA-u(Isto kao što titule Čelika niko ozbiljan ne računa). Nije NSBiH postao punopravni clan UEFA-e pa onda kao takav prihvatio playoff sa NS HB nego su u taj proces usli zajedno i kasnije se spojili u jedan.sarajlija89 je napisao/la:
Ispravak navoda...dvije...99 i 2007...(nemojte se sad pozivat na ne odigrani play off, vjerovatno bi i to uzeli jer smo bili daleko najjaci)
6 ekipa je ostalo u borbi za šampiona a vi sebi računate tituluPitarska posla
Evropa se nije igrala iz dobro poznatog razloga,a Sarajevo je bilo prvo u ligi koja se igrala tad pod okriljem tadasnjeg saveza i nema tu sta biti nejasno....
ovo boldirano ogromnim slovima je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Prije 1998 godine je postojao savez, mislim da se zvao FSBIH koji je imao "ovlasti" na 20 i kusur % teritorije BiH. Zbog agresije koja se desila u BiH kao FIFA je prvo priznala naš savez, odnosno dopustila učešće u kvalifikacijama za SP. UEFA je bila mnogo "rigoroznija" u tom smislu. Dobili smo ultimatum da se moramo ujediniti da bi reprezentacija uopšte igrala. Klubovi ionako nisu mogli nastupati u Europi što potvrđuje činjenicu da FSBIH NIJE bio punopravni član UEFE.
Prve kvalifikacije koje smo odigrali su bile za SP u Francuskoj(FIFA) što potvrđuje ono što sam napisao.
Roveći malo po googlu našao sam ovo
Nakon ovoga bi ti napisao da se malo uputiš kod starijih i onda skontam da i ti, navodno, imaš godina. Godina imaš al veze nemašNastojeci da postane clanom UEFA, NS BiH pocinje sa pregovorima o ujedinjenju dotadasnje tri nacionalne lige u jednu. Da bi dobili dozvolu za ulazak u takmicenja pod organizacijom UEFA nacionalni savezi su morali prevazici nesuglasice i stvoriti zajednicki Nogometni/Fudbalski savez i zajednicku ligu iz koje bi se klubovi plasirali u evropska takmicenja.
Nakon dugih pregovora u sezoni 1997/98. dogovoren je prvi play-off za prvaka BiH, sa namjerom da se od slijedece sezone zapocne sa zajednickom ligom na prostoru citave BiH. Medutim u zadnji trenutak Fudbalski savez Republike Srpske se povlaci tako da play-off igraju samo klubovi iz NS BiH i NS Herceg Bosne. U finalu odigranom na Kosevu 5. juna 1998 susreli su se Sarajevo i Zeljeznicar, a prvi sampion u zajednickoj ligi postao je Zeljeznicar.

Ne moraš svima dokazivati koliko ne znaš. Imam osjećaj da si do titule Sarajeva igrao klisa pa počeo navijati za isto. Vidiš, ja sam sa Željom mnogo toga prošao iako smo tu negdje sa godinama.
Ne provaljuj se više živ bio

Vili je najveci potencijal Zelje ali nije imao tu kostantu dobrih igara, rekao bih da je odigrao samo protiv Dinama sve ostalo je bilo ispod nivoa, ako je neko zasluzio da se izdvoji od ostalih igraca onda je to zasigurno Seha, za razliku od proslih godina nije pravio pocetnicke greske izgleda smo ga istrpili i mozemo reci da imamo mladog i opet iskusnog golmana.Devil je napisao/la:Zasto niko Viscu ne spominje,po meni jedan od boljih ove sezone iako nisam puno utakmica odgledao,ali ipak glas od mene ide za Sehica.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Uža konkurencija su Svraka i Šeha.
Pobjednik sasvim sigurno:
IBRAHIM ŠEHIĆ
Pobjednik sasvim sigurno:
IBRAHIM ŠEHIĆ
-
- Kontakt:
po meni ,Seha najbolji nas igrac..najdrazi moj igrac Beslija Mirsad..najvise razocarao ove godine Visca..iskreno od Visce sam vise ocekivao
Al ću ja da glasam za Svraku. Šeha ovo uzima ubjedljivo i bez mog glasa
Moram malo našu radilicu da poguram.

Neki dan razgovaram sa njegovom sestrom ( od Svrake) i rece mi da ima dosta nekih ponuda da ide vani,medjutim dvoumi se kaze da mu je i ovdje odlicno fino zaradjuje a i zaljubio se tek,kupio auto mislim da je Polo u pitanju...pa eto to je iz prve ruke 

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Svraka za godinu-dvije, ako mu neki krkan ne polomi nogu, može uzeti bruku para na transferu jer će Željo igrati Europu konstantno, valjda i proći nekad
A treneri vole igrače kao što je on. Samo mu treba reći da malo radi sa loptom i nauči da doda na više od deset metara
Bez obzira na sve, moj glas ide njemu.
PS Jel mu valja sestra(ako je ispod 25 ne zanima me)

Bez obzira na sve, moj glas ide njemu.
PS Jel mu valja sestra(ako je ispod 25 ne zanima me)

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Argentina, Bing [Bot], Cwirek, drzgemboadislic, Levin, svrakino1921, voltron30 i 65 gostiju.