NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
0:1 Šilić strijelac.dzane_sa je napisao/la:livescore.com
po njima evo 0-1
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Knele je napisao/la:0:1 Šilić strijelac.dzane_sa je napisao/la:livescore.com
po njima evo 0-1
na **** piše da je ivanković strijelac
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
- Kontakt:
koda nije ivankovic dao gol 

-
- Kontakt:
65 min 0:2 široki šampion todrigues 

dobar rezultat, siroki ocigledno ide dalje. bravo za siroki dovest ce finu ekipicu Sturma u BiH. valjda ce taj mec biti na federalnoj TV ili pak mozda hayatu. prosli put je hayat prenosio siroki-besiktas
Ma oni armenci nemaju pojma... rutinska igra Širokog.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- RK Gradacac
- Kontakt:
Bravo Široki, izdržite do kraja bez primljenog gola i komotno odigrati uzvrat kući.
Nadam se da će svaki naš protivnik proći makar po jedno kola ali na (moju) žalost Zrinjski je dobio možda neprolaznog protivnika, baš kao i Slavija.
Nadam se da će svaki naš protivnik proći makar po jedno kola ali na (moju) žalost Zrinjski je dobio možda neprolaznog protivnika, baš kao i Slavija.
-
- Kontakt:
zrinjski nije koliko slavija,slovacki klupski fudbal je daleko od ceskog npr,u svakom slucaju bravo za široki
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
revanš odigrajte pametno bez ikakvih gluposti kao npr. onim rečenicama mi smo 100% prošli kad tamo dođoše armenci i ppbjediše recimo 3:0...svaka čast za pobjedu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Cestitke 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ovaj nije normalan lik...i kaka je bila tekma, jel bilo sansi,kolko je navijaca bilo,ko je prenosio tekmu da nije marijanmiky_hz je napisao/la:A gdje ces gledatinime_tm87 je napisao/la:Gledcu tkmu iako ne navijam za ŠB ali to ce definitvno biti zanimiljiva tekmade reci da i mi gledamo

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
siroki ponovno osvjetlao obraz, klub koji jos nije razocarao u evropi. strasan im je onaj general. covjek ode tri dana prije ekipe da bi osigurao momcadi vrhunske uvjete smjestaja
general je najveca lopina sto moze postojati,ono treba pritvoriti podhitno

za generala bi se moglo reci da je dobra kopija maminja iz dinama, za kojega se mora teskoga srca priznati da dobro obavlja svoj posao. drzi jedan klub iz provincije vec desetljece u vrhu bh-a nogometa. cak bi se moglo reci da je i najbolji u tom periodu
**** me se sta je, nije on Široki Brijeg niti ce ikada biti, samo nek ne ostecuje klub i nek pruza momcima adekvatne uvjete, ima BiH stoput vecih lopova pa nikom nista s obzirom da ih zaboli neka stvar za njihove klubove tako da vam je rasprava glupa i dosta o tome.
Bravo Široki, tako se to radi!
Bravo Široki, tako se to radi!
kada nasa jedna ekipa odigra protiv strane u evropskim kupovima u gostima i nerijeseno je uspjeh. sta tek reci za pobjedu sirokoga od dva nula. respekt , makar to bilo protiv ekipe iz pecenjak lige
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.