Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bolje stavi sve sto imas na Velez,a ujutro se probudi sretan
Velez veceras kod mene ide 
sta tu ima lose?:Pever je napisao/la:Kakav kockar,ali onaj ludi..Prokockaces zenu kad se ozenis,bolescuro jedna<3
I to sto kazes..
Vamos Velez !
Ostavi se Browna, nikad mu nije seta uzeo.gonjaBe je napisao/la:Evo da ne bude da ne podijelim s vama. Sutra ću uplatiti pobjedu Petzchnera i kontrahendikep na Browna protiv Mayera na 500KM. Dobitak između 1000-1200KM.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Mali ti je hendikep tu ja mislim ,3.5 ce staviti .Moli boga da Brown prvi servira i da ima preko 80 % ubacene prve serve.Nego šta mislite smije li se Del potro kontra hendikep ? Istomin je prosle godine bio odlican na travi koliko se ja sjecam ,namucio Nadala u Queens ,mozda mu cak i set uzeo ,pa onda Berdiha na Wimbldonu ?
Sta znaci kontrahendikep?
ovaj begonja je lud

ovaj begonja je lud
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa kad je ponuđeno npr 3.5 ,hendikep je da će dobiti sa više od tri ,a kontrahendikep sa manje od tri(kladioničarskim žargonom ) 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ever je napisao/la:Bolje stavi sve sto imas na Velez,a ujutro se probudi sretanVelez veceras kod mene ide
FT 2:0
Najsigurniji par u zadnje vrijeme..
-
jasko_juve
- Kontakt:
moze li proci :
BiH 1
Norveska 1
Spanija 2
na veci ulog..kvota 2.90
BiH 1
Norveska 1
Spanija 2
na veci ulog..kvota 2.90
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma moze proci,ali prijateljske na veci ulog,hm...Moj ti je savjet da nikada ne igras prijateljske na jake uloge..Ne bih da te zeznem,ovo izgleda dobro,ali.. 
-
jasko_juve
- Kontakt:
jbg Litvanija izgubi od Lihtenstajna..Norveska je ipak u prvoj jakosnoj skupini,Portugal ih jedva pobijedi..Spanija razbila SAD,moze i Venecuelu..a MI ko MI..jbg..

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sve stoji,evo bas gledam pad kvote na ove dvije prijateljske (logicno),a nama ljudi ne vjeruju,tj. raste kvota 
za sad dobro idedeno_TM87 je napisao/la: Velez - Godoy Cruz 1
Ukrajina - Francuska oba daju gol
SAD - Kanada 1
BiH - Albanija 1
Švedska - Finska 1
Venezuela - Španjolska 2
Brazil - Rumunjska 1
Španjolska - Engleska/21 oba daju gol
Kvota 26.25 Uplata 1.10
Šta mislite ?
samo još jedan par
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 08 jun 2011, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
danas sumnjiva Estonija najbolje manje od 3 odigrat,preskacite BOSNU keca danas, bolje manje od 3!LP 
Mayer F. - Brown D. 1
Stepanek R. - Soeda 1
Wawrinka - Ward J. 1
Monfils G. - Serra F. 1
2.25 na 10 km 22.50 km
ovo idem na sve ili nista,ako ovo ne prodje,ne znam sta ce onda .
Stepanek R. - Soeda 1
Wawrinka - Ward J. 1
Monfils G. - Serra F. 1
2.25 na 10 km 22.50 km
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
harry_90 je napisao/la:Mayer F. - Brown D. 1
Stepanek R. - Soeda 1
Wawrinka - Ward J. 1
Monfils G. - Serra F. 1
2.25 na 10 km 22.50 km
Harry_90 pratim tvoj rad duzi vremenski period pa bi te zamolio da das svoj sud ima li veceras San Marino ikakve sanse da uzme bod Madjarima, koji nisu neka velesila ali su i kao takvi jaci SanMarinaca...
Neki dan sam igro X San Marino-Finska i bio vrlo blizu da pogodim 14km bila kvota a danas je masala 16km i nadam se da mogu iznenadit, pa bi te zamolio da das svoj neki sud o tekmi...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Na tvom mjestu ne bih riskirao sa nerijesenim ishodom.San Marino svi znamo kakva je to ekipa,da se sastavimo nas 11 forumasa razbili bi ih..tako da ne preporucujem da riskiras,radije probaj sa 3+ ili 4+,mada ako ti zelis probaj u nekom sistemu nerijeseno stavit,mada ne vidim nikakve sanse da tako budeArogantni je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Mayer F. - Brown D. 1
Stepanek R. - Soeda 1
Wawrinka - Ward J. 1
Monfils G. - Serra F. 1
2.25 na 10 km 22.50 km
Harry_90 pratim tvoj rad duzi vremenski period pa bi te zamolio da das svoj sud ima li veceras San Marino ikakve sanse da uzme bod Madjarima, koji nisu neka velesila ali su i kao takvi jaci SanMarinaca...
Neki dan sam igro X San Marino-Finska i bio vrlo blizu da pogodim 14km bila kvota a danas je masala 16km i nadam se da mogu iznenadit, pa bi te zamolio da das svoj neki sud o tekmi...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Večeras Valdes brani za Španiju ,s toga budi oprezan.jasko_juve je napisao/la:jbg Litvanija izgubi od Lihtenstajna..Norveska je ipak u prvoj jakosnoj skupini,Portugal ih jedva pobijedi..Spanija razbila SAD,moze i Venecuelu..a MI ko MI..jbg..![]()
FEDERER= KLOC
harry_90 je napisao/la:Na tvom mjestu ne bih riskirao sa nerijesenim ishodom.San Marino svi znamo kakva je to ekipa,da se sastavimo nas 11 forumasa razbili bi ih..tako da ne preporucujem da riskiras,radije probaj sa 3+ ili 4+,mada ako ti zelis probaj u nekom sistemu nerijeseno stavit,mada ne vidim nikakve sanse da tako budeArogantni je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Mayer F. - Brown D. 1
Stepanek R. - Soeda 1
Wawrinka - Ward J. 1
Monfils G. - Serra F. 1
2.25 na 10 km 22.50 km
Uredu, ali ipak mislim da cu ih da odigram jer ipak igram na 1 marku neigram na 10, a bas sam ih gledao protiv Finske i uopste nisu toliko losi svega mi... Imali su lijepih sansi... a Madjarska nije toliko bolja od FInske...
Sad sam gledo sastav Madjara i jedino dobar onaj Dzudzak, a u sastavu San Marina ima jedan divljak brz ko munja ne mogu mu nista, igra u Seriji C2 za neki tim...
Hvala za savjet....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Mayer F. - Brown D ako igraju na travi stavi preko gemova. Ja sam par puta gledao Browna na šljaci i čudio se njegovom servisu.harry_90 je napisao/la:Mayer F. - Brown D. 1
Stepanek R. - Soeda 1
Wawrinka - Ward J. 1
Monfils G. - Serra F. 1
2.25 na 10 km 22.50 km
Danas bi Istomin mogao namučiti Del Potra, šta misliš?
FEDERER= KLOC
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.