banovan je napisao/la:@boccaccio, ne moramo se uvijek slagati. Mi imamo dvije percepcije. Ti ideš više realno dok ja naginjem malo više navijački. Čitajući tvoje postove, vidi se da znaš puno o fudbalu, vjerovatno više od mene iako i ja znam dosta toga o fudbalu i uprkos navijačkim furkama ja gledam utakmice(nikad nisam u kopu, uvijek sa strane tako da imam dobar pregled a mogu da navijam i gledam utakmicu)![]()
Ako mi vjeruješ moj sud o Svraki nije Amar "ustanovio"To je čisto moje mišljenje koje je potvrđeno nakon što je Selimović ispao iz ekipe u prvoj polovini šampionske sezone(žao mi je što je čovjek otišao, vrlo dobar igrač). Onda sam se pitao ko će ga zamijeniti. Biće zajebano. Svraka je to uspio. Lošije dodaje al više trči. Isto tako bih volio da smo barem mrvicu napredniji pa da imamo konkretne podatke koji igrač koliko pretrči po utakmici
Isto ko da smo u kamenom dobu pa nagađamo. Naša posla. Svraki ide u prilog jer je "naše dijete".
Mirso je imao povredu križnih ligametata čini mi se i bila je priča da mu je karijera haman završena. Ovaj je to uspio da prevaziđe ali ne i da se vrati na 50% onoga što je mogao. Dobro igra ikako.
Zeba mene nije oduševio na gostovanjima. Valjda zato jer ne volim igrače koji čuvaju noge i koji počnu da se kriju nakon jednog-dva oštrija klizeća starta. A on je to radio. Da nije imao s kim da igra je isto tako tačno.
Za Stanića, Višću i Bogičevića se u potpunosti slažem.
Eto, 50%
Za Mirsu se slazem,ja samo ne volim kada raja kaze da je on star.U redu je ako on ne moze,a da su to neki drugi razlozi,kao sto su teske povrede koje je dozivio u karijeri.Mada ostajem pri tome da on zbog koljena ne moze imati stomak kao ja,znaci prepustio se i oslanja se na onaj svoj kvalitet,neku rutinu,a spreman nije fizicki,pa otud i stalna prica sa sudijama,dokaz nemoci i psihice nestabilnosti kao nespremnog igraca.Meni bi on igrao dok god zeli.
Za Zebu se isto slazem sto se tice gostovanja,Amar je to vidio i na kraju se i isplatilo bodovima sto je on cesto na kraju bio na klupi.