AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius II

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius II » 02 jun 2011, 08:31

znaci povezani smo sa igracima cije su pozicije vec pokrivene a desni bek recimo, koji je rak rana ekipe vec par sezona, odbrana u kojoj smo ostali na juanu i burdissu i vezni red koji nam vise lici na staracki dom nego na ozbiljnu ekipu ostaju ovakvi kakvi jesu !?
francuska placipicka ako hoce da ide onda podrzavam ovaj transfer jer bez obzira na talenat, ovu sezonu je vise njegov agent pricao po medijima nego sto je menez igrao ALI gore pomenute pozicije se definitivno moraju popuniti. eh da, vrijedno spomena je i cinjenica da od 2009. clichy nije odigrao kvalitetnu utakmicu :roll:

geldam sinoc mladu repku italije, onaj nas crescenzi :shock: kako samo dobro igra lijevog beka to je nevjerovatno a djecko je tek '91. godiste. zar ne bi bilo logicnije vratiti njega sa posudbe i staviti ga kao zamjenu za riisea (koji nije svjetska klasa al' nije nista losiji od clichya) sezonu/dvije i fakticki besplatno dobiti odlicnog lijevog beka !?

kad smo vec kod glasina, izgleda da smo potpisali neki predugovor sa marcom verrattijem . . . na manageru kojeg igram je cudo od djeteta al' nemam pojma kakav je ovako 'uzivo' :D

jax
Kontakt:

Post Postao/la jax » 02 jun 2011, 14:25

Bertolacci i Crescenzi su veliki talenti, kao i D'Alessandro, gledao sam ga uzivo u Zagrebu prije dvije godine, fantastican igrac, ali ce nazalost zbog nase lose politike postati novi Cerci, ili jos gore, Corvia
Udruga AS Roma Hrvatska, vise informacija na www.cro-roma.com

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 jun 2011, 14:32

Bertolacci je odigro odlicnu sezonu u Lecceu,pravo dobar igrac,a tek sad napunio 20 godina...Lecce ima pravo otkupa njegovog ugovora,ali i Roma ima nekakvo pravo kontra-otkupa (tako nesto).Ne bi valjalo da izgubite ovog momka.

Luis Enrique bi do Ponedjeljka valjda trebo bit objavljen kao novi trener Rome.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 jun 2011, 14:45

nisam siguran al' mislim da lecce nema pravo otkupa ugovora tj da se radilo samo o obicnoj posudbi i da se bertolacci vraca nazad u rim. eh sad na upravi je tj na treneru da li ce ga iskoristit u eventualnu kupovinu igraca ili ga poslati dalje na posudbe (sto ce vjerovatno i uciniti) jer cisto sumnjam da ce se naci u rosteru rome za iducu sezonu :roll: ista situacija je i sa crescenzijem . . . .

a evo citam za enriquea, izgleda da su amerikanci nalozeni da od rome naprave neku kopiju barse. jedina pozitivna stvar kod ovakvih trenera je ta sto se ne libe ubacivati mladje igrace u prvi tim (nesto sto je i montella radio al' takticki je nula bio ako cemo iskreno) tako da bi se mogle sprijeciti gore pomenute stvari.
puno bolje smo opcije imali al' eto ako su vec odlucili tako, neka bude. bas me zanima na sta ce ovo sve liciti za mjesec/dva :D

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 02 jun 2011, 14:48

ja sam sinoc gledo Speciale Calciomercato i bas on (Bertolacci) bio gost i tako govori da Lecce ima pravo otkupa a Roma nekakvog kontra-otkupa (sta god to znacilo)...Mozda bi za njega najbolje i bilo da ostane jos godinu u Lecceu na posudbi.

Navodno hocete Mottu,Santona i Viviana...Prvog mozete dobit,drugu dvojicu nop :mrgreen:
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 jun 2011, 14:49

Evil Genius II je napisao/la:nisam siguran al' mislim da lecce nema pravo otkupa ugovora tj da se radilo samo o obicnoj posudbi i da se bertolacci vraca nazad u rim. eh sad na upravi je tj na treneru da li ce ga iskoristit u eventualnu kupovinu igraca ili ga poslati dalje na posudbe (sto ce vjerovatno i uciniti) jer cisto sumnjam da ce se naci u rosteru rome za iducu sezonu :roll: ista situacija je i sa crescenzijem . . . .

a evo citam za enriquea, izgleda da su amerikanci nalozeni da od rome naprave neku kopiju barse. jedina pozitivna stvar kod ovakvih trenera je ta sto se ne libe ubacivati mladje igrace u prvi tim (nesto sto je i montella radio al' takticki je nula bio ako cemo iskreno) tako da bi se mogle sprijeciti gore pomenute stvari.
puno bolje smo opcije imali al' eto ako su vec odlucili tako, neka bude. bas me zanima na sta ce ovo sve liciti za mjesec/dva :D
valja navijati za romu sledece sezone u italiji, mogao bi vam nasa legenda luis enrique donijeti puno toga dobroga, vjerovatno cete igrati najljepsi fudbal, moze se desiti da on sa sobom tamo povede i neke od barcinih dragulja ma posudbu ili tako nesto, njegov dolazak vjerovatno znaci da cete dovesti neke kreativne igrace u vezni red i da cete igrati na posjed lopte jer enrique dolazi iz takvog sistema i vjerovatno ce tako nesto pokusati napraviti i u romi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 jun 2011, 14:54

Interista di cuore je napisao/la:ja sam sinoc gledo Speciale Calciomercato i bas on (Bertolacci) bio gost i tako govori da Lecce ima pravo otkupa a Roma nekakvog kontra-otkupa (sta god to znacilo)...Mozda bi za njega najbolje i bilo da ostane jos godinu u Lecceu na posudbi.

Navodno hocete Mottu,Santona i Viviana...Prvog mozete dobit,drugu dvojicu nop :mrgreen:
ne cudi me, lecce je romin klub tako da su svakakve zavrzlame moguce i ako si cuo iz njegovih usta onda je vjerovatno tako :D

a sto se tice drugog dijela posta mislim da je to sve proizvod vaseg dugogodisnjeg sna zvanog daniele de rossi 8-)

@romario - vec se pocelo pricati da dovodi thiaga sa sobom :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 02 jun 2011, 14:56

Evil Genius II je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:ja sam sinoc gledo Speciale Calciomercato i bas on (Bertolacci) bio gost i tako govori da Lecce ima pravo otkupa a Roma nekakvog kontra-otkupa (sta god to znacilo)...Mozda bi za njega najbolje i bilo da ostane jos godinu u Lecceu na posudbi.

ne cudi me, lecce je romin klub tako da su svakakve zavrzlame moguce i ako si cuo iz njegovih usta onda je vjerovatno tako :D

a sto se tice drugog dijela posta mislim da je to sve proizvod vaseg dugogodisnjeg sna zvanog daniele de rossi 8-)

@romario - vec se pocelo pricati da dovodi thiaga sa sobom :D

moguce i to da se desi. nista nije nemoguce, ako kod nas dodje cesc onda je to vrlo moguce, mada vecina nas navijaca barce voljeli da cesc ne dolazi i da tiago dobije priliku u barci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 02 jun 2011, 16:06

ma i meni je nesigurno ovo oko thiaga jer koliko sam upoznat sljedeca sezona je trebala biti njegova sezona tj trenutak kad ce biti totalno prekomandovan u prvi tim al' s obzirom da je enrique zasluzan za njegov razvoj ne bi me cudilo da ovaj krene za njim. doduse, prerano je o tome uopste pisati jer se sve zasniva na glasinama . . .

jedna takva upravo stize iz torina gdje prema nekim informacijama samo trenutci storarija dijele od dresa rome, jbt ako bude branio kao sto inace brani protiv nas dobili smo ponajboljeg golmana u italiji :D

romaaaa
Kontakt:

Post Postao/la romaaaa » 05 jun 2011, 20:19

enrique najbliži klupi rome :?

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 07 jun 2011, 14:36

sve to vise i vise se spominje zamjena vucinic-quearela..onaj iz juventusa...ako to napravu stati cu navijat za romu..

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 jun 2011, 15:11

mislis jedino sa napolijem zamjena, kvaljarela nije igrac juventusa nego napolija :roll:
nema potpisa

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 07 jun 2011, 16:18

e,zajeba san se..vucinic za jakvintu...kako god.ne ga minjat ni za messija

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 jun 2011, 16:36

moze jedino jakvinta+20mil, a ako daju samo kes, onda moze i za 18 :roll:
nema potpisa

seyoniii
Kontakt:

Post Postao/la seyoniii » 07 jun 2011, 16:37

velika ROMO cekamo te na kosevu aBd..da te preslusamo vec jednom..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jun 2011, 16:55

Roma se okrenula prema golmanu AZ Alkmaara Serhiju Romeru,navodno zbog toga sto Doni napusta klub i odlazi u Liverpul.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 07 jun 2011, 17:07

Mediaset je ponudio da je Menez vec milanov znate li ista o tome?? :)

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 07 jun 2011, 17:34

meskalin je napisao/la:Mediaset je ponudio da je Menez vec milanov znate li ista o tome?? :)
nista zvanicno, iako u korist tom transferu ide dosta stvari koje su se izdesavale posljednjih mjeseci: od menezovog odnosa sa klubom/trenerom/navijacima do mexesovog odlaska u milan (bio je njegov 'sticenik' ovih par sezona), pa cak i borriellov eventualni transfer u romu se moze povezati s time.
ALI ne bih se unaprijed radovao da sam na tvom mjestu jer vjerujem da ce roma prvo rjesiti pitanje trenera prije nego posegne za transferima (i prodajom i kupovinom)

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 07 jun 2011, 21:01

cini se da je definitvno sada enrike novi trener rome..od ancelottija,wengera,deschampa,na sto smo mi spali..ista pasta on i montella..bolje da je montela osta

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 07 jun 2011, 21:19

forzaaaaromaaa je napisao/la:cini se da je definitvno sada enrike novi trener rome..od ancelottija,wengera,deschampa,na sto smo mi spali..ista pasta on i montella..bolje da je montela osta
Ja sam siguran da grijesis,to ce se vremenom i pokazati.
ENRIQUE je doveo Barcelonu B do 3 mjesta.I suiguran sam da ce romu vratiti pri sami vrh tabele gdje joj je i mjesto.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 2 gosta.