PES 6 liga chat

Moderator/ica: Padovan

Marseille84
Kontakt:

Re: PES 6 liga chat

Post Postao/la Marseille84 » 07 jun 2011, 15:30

Ibrahimović_God je napisao/la:jooj apocalyps koje si ti nafakali covjek, idi igraj Bingo dobit će 100% aaaaaaaaaaaaaaaa da ti samo znas kolko sam se ja izpsovo aaaaaaaaaaaaa opsovo sam 3000000x Allaha, Dzamiju, Kur'an sve zivo aaaaaaaaaaaaaaaa jesam se nanerviro ja 25 šuteva ti 6 šuteva, rezultat 1:1 na produzetcima 30' minuta znaci kraj treba svirat ono ubaci nekako i gol dade aaaaaaaaaaaaaaaaaa SVE znači sve vjere na svijetu sam psovo dzamiju munaru, kurbanske kesice aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nikad se vako nisam nanerviru u zivotu
Jadni vi, kad vam je to najvece nerviranje :roll:

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 07 jun 2011, 15:43

Ibrahimović_God je napisao/la:jooj apocalyps koje si ti nafakali covjek, idi igraj Bingo dobit će 100% aaaaaaaaaaaaaaaa da ti samo znas kolko sam se ja izpsovo aaaaaaaaaaaaa opsovo sam 3000000x Allaha, Dzamiju, Kur'an sve zivo aaaaaaaaaaaaaaaa jesam se nanerviro ja 25 šuteva ti 6 šuteva, rezultat 1:1 na produzetcima 30' minuta znaci kraj treba svirat ono ubaci nekako i gol dade aaaaaaaaaaaaaaaaaa SVE znači sve vjere na svijetu sam psovo dzamiju munaru, kurbanske kesice aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nikad se vako nisam nanerviru u zivotu
nisam ja kriv kad ne znas jbg ;) ja sam tebi rekao da ces jednom naletiti, i evo prva utakmica imas poraz vec :)
PS: nista uci i samo uci, bit ce nekad revans :lol: :lol: :lol:
BHF Bosanska Krajina!

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 07 jun 2011, 15:45

apocalyps...

cestitke na pobjedi,bilo je vise neko dosadna tekma (sa moje strane) haha...

Kad cemo ?

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 07 jun 2011, 15:54

Ibrahimović_God je napisao/la:
apocalyps je napisao/la:
nisam ja kriv kad ne znas jbg ;) ja sam tebi rekao da ces jednom naletiti, i evo prva utakmica imas poraz vec :)
PS: nista uci i samo uci, bit ce nekad revans :lol: :lol: :lol:
ma loš si, priznaj da sam te karo' čitavu utakmicu, dao si mi golove na nafaku, ali eto mozemo i revans kad hoces ...

Da ti nije Allaha i njegove nafake rastavio bi te na proste faktore al' viša sila je presudila, trebo si malo pogledat onu statistiku ...
ala debila igrao atletico madridom a ja evertonom i on se hvali sutevima...hahahhaha, koji debil majko moja

becki kad god oces, cekam te ;)
BHF Bosanska Krajina!

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 07 jun 2011, 15:56

ajd

eu2
soba: tito
password: caput

:mrgreen:

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 07 jun 2011, 15:57

Bečki Kongres je napisao/la:ajd

eu2
soba: tito
password: caput

:mrgreen:
eto me caputane ;)
BHF Bosanska Krajina!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 07 jun 2011, 16:04

Nek si ti psovao pa nek gori sve :roll:

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 07 jun 2011, 16:15

FUJ!!!!!

Maloprije igram sa Zoleom, vodim 1 - 0 on uputi šut sa strane dotaknu lopta golmana pa stativu izvana i on svira gol ma daj jbt nevjerovatno..... Pa ovo se samo meni može desiti.....

ŽALOSNO I FUJ!!!!!

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 07 jun 2011, 16:22

jadni vi nebili....idite hodzama, popovima, dalaj-lami nek vas lijeci....psovati allaha i kur`an radi igre.....
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jun 2011, 16:28

Unica jesi živ :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 07 jun 2011, 16:29

ĆeMa je napisao/la:jadni vi nebili....idite hodzama, popovima, dalaj-lami nek vas lijeci....psovati allaha i kur`an radi igre.....
iznerviram se i ja nekad,al mislim da nije vrijedna igrica da se psuje i ponizava onaj odozgo..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 07 jun 2011, 16:30

jasko_juve je napisao/la:
ĆeMa je napisao/la:jadni vi nebili....idite hodzama, popovima, dalaj-lami nek vas lijeci....psovati allaha i kur`an radi igre.....
iznerviram se i ja nekad,al mislim da nije vrijedna igrica da se psuje i ponizava onaj odozgo..
naravno da nije vrijedna....i ja se nekad iznerviram, al covjece, ja ne bi opsovao ni kokosovo mlijeko , a kamoli Allaha, dzamiju itd....ovo su teski bolesnici sto to rade
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Stipe_djhasko
Kontakt:

Post Postao/la Stipe_djhasko » 07 jun 2011, 16:32

slazem se..

ima li neko da zeli poigrat
eu2
ss
ss

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 07 jun 2011, 16:33

Stipe_djhasko je napisao/la:slazem se..

ima li neko da zeli poigrat
eu2
ss
ss
eto mene
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 07 jun 2011, 16:37

Ibrahimović_God je napisao/la:a Boga mi velika razlika izmedju At.Madrida i Evertona, pa At.Madrid nema odbrane uopste !

Heitinga i Distin Beton ! igro sam jutros s Evertonom ... a ti si samo debil koji nema pojma igrati PES-a a sljedeci put ja cu uzet Everton ti At.Madrid pa cemo onda vidjet, Allah ti pomogo !

Nafako Bozija !
jok nek ti znas, de mi samo ponovi kako smo igrali, mislim koji je rezultat bio kad ne znam....aaaaaa sramote pobijedio te onaj koji ne zna...hahahha..Allahimanet
BHF Bosanska Krajina!

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 07 jun 2011, 16:40

LBJ MVP je napisao/la:Unica jesi živ :lol:
Ma bježi ba, prva izvališ 2 - 1 pretkraj, drugu Allahselamet golovi, treća nepravedan gol za neriješeno i još fulam penal i stopostotnu priliku ma nevjerovatno.....

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 07 jun 2011, 16:50

Ibrahimović_God je napisao/la:
Ibrahimović_God je napisao/la: Smiješ li revanš "velemajstore" ???

EU 1
room : ss.ba
pass : pes
Tako sam i mislio ;)
vidis da covjek nije online, psovatelju

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 jun 2011, 16:50

Unica_Liverpool_ je napisao/la:
Ma bježi ba, prva izvališ 2 - 1 pretkraj, drugu Allahselamet golovi, treća nepravedan gol za neriješeno i još fulam penal i stopostotnu priliku ma nevjerovatno.....
Čuj nepravedan pojasni :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 07 jun 2011, 16:51

Ibrahimović God hajde ja i ti. Napravi sobu ja ulazim odmah ;)

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 07 jun 2011, 17:01

LBJ MVP je napisao/la:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:
Čuj nepravedan pojasni :lol:
Lopta uopšte nije prešla crtu, čak nije bila ni na crti, a kamo li da ju je prešla..... Ide šut, golman brani, lopta udara u stativu izvan i dosuđen je gol.....

Odgovori

Natrag na “Fantasy ss.ba PES6 liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.