La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 07 jun 2011, 19:00

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 07 jun 2011, 19:05

Míchel Salgado, bog nogometa!
Don't hate what you don't understand.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 07 jun 2011, 19:14

Nidje veze meni ovo, treba ovdje vise nogometasa uci (zna se na sta ciljam), al aj. Glasao sam za Nadala jer je madridista ipak. 8-)

Bueno, Raul je meni tu ipak neprikosnoven... btw. Villa sto nam sje'ba temu, sad ide ono standardno... :D
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 07 jun 2011, 19:17

Portillo je napisao/la:Nidje veze meni ovo, treba ovdje vise nogometasa uci (zna se na sta ciljam), al aj. Glasao sam za Nadala jer je madridista ipak. 8-)

Bueno, Raul je meni tu ipak neprikosnoven... btw. Villa sto nam sje'ba temu, sad ide ono standardno... :D
:lol: :lol: :lol:
Ma ja sam to namjerno,dosado pa reko odo malo da zakuham :lol:
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 jun 2011, 01:00

slika

Dakle sastaju se timovi sa vjerovatno najljepsim grbovima i dresovima u Spaniji (bar po meni) 8-)
U regularnom djelu kada su se sastali na Martinez Valeru stadionu ,bilo je 2-2 dok je na Puceli bilo 2-0 za domacina .

Valladolid je svakako mnogo iskusnija ekipa kada su u pitanju ovakve utakmice , pored toga u svom sastavu imaju neke igrace koji su dosta vremena proveli igrajuci u Primeri , kao sto su Juanito(ex del Betis i Atletico), Nafti i Oscar Gonzales . Dosta je tu jos igraca koji su ostali u Valladolidu uprkos ispadanju iz Primere . Vodi ih Atleticova golmanska legenda i doskorasnji trener Abel Resino . Elche vodi Jose Bordalas koji je klub preuzeo u drugom djelu sezone i preporodio ga , u trenutku preuzimanja Elche je bio ako se dobro sjecam na 13 mjestu ,dok je u drugom djelu sezone najuspjesnija ekipa Segunde gdje su na kraju zavrsili na sjajnoj 4 poziciji . Kod Elchea igraci sa prvoligaskim iskustvom su Generelo koji je dugo igrao u Zaragozi te Miguel Palanca koji je upisao 3 nastupa za Real Madrid, treba spomenut i robusnog Bodipa koji na posudbi iz Deportiva a igrao jos za Alaves .

Na All-Time tabeli ,Valladolid je na 13 mjestu Elche 23 , Valladolid ima 40 provedenih sezona u Primeri dok Elche 19 .
slika

Elche ce najvise nade polagati u Ángela , Ocekujem da zabije Pucelanose u crno .Ove sezone u 26 utakmica 15 golova , igrao za Tenerife i Real Madrid B . Dok ce Valladolid najvise nade polagati u dvojac Nauzet-Javi Guerra. Javi Guerra je ove sezone racunajuci i Kup zabio preko 30 golova .

Sjesti i uzivati uz pravi nogomet ,Mucho Elche - 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 jun 2011, 22:05

Nikog ne interesuje playoff Segunde :? Nakon prvih 45 min , Celta v Granada 0-0 . Pred 30 000 navijaca na Balaidosu Celta je bila nesto bolja ali Granada se odlicno brani i ugavnom prijeti iz kontri . Najbolji priliku Celta imala u finisu preko De Lucasa kada je sutirao sa 20-tak metra a golman Roberto odbranio da bi lopta dosla do Trashorrasa koji takodjer puca u golmana Granade . Ocekujem da vidim koji pogodak u drugom poluvremenu i pobjedu Celte slika
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 08 jun 2011, 22:28

Ma neka Celte jos u Segundi. Da bar ako nista pogledam nakon vise od pet godina Galicijski derbi.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 jun 2011, 22:38

Uf kakva akcija bez peglanja i odma gol , Michu strijelac :D previse pegla loptu Celta uglavnom kada dodju na 20 metara od gola izgube se .

Edit zavrsi 1-0 , Celta slavila dosta vrijednu pobjedu tim prije jer je Granada bila mnogo opasnija i propustila 2-3 100% -tne prilike . Ovako dosta otvoren rezultat ,Granada je uglavnom domacinska ekipa i ove sezone sa Los Carmenesa dosta je ekipa ispraceno sa 4-5 komada tako da Celti nece biti nimalo lako proci do finala . Inace Granada je igrala bez svog najboljeg strijelca Geija, sto se dosta osjetilo u igri Granade .

Sutra El Classico Valladolid v Elche C.F slika

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 08 jun 2011, 23:56

1. tekma Celta- Granada 1-0

Granada ce u revansu da izbaci Celtu, bolji su 8-)
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 09 jun 2011, 18:41

Španjolski nogometni prvoligaš Real Zaragoza, koji duguje 110 milijuna eura, u srijedu je predao sudu zahtjev za stečaj sa preustrojem kako bi dobio šansu da sastavi plan otplate duga

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 jun 2011, 21:09

Ne brinem ja za slavi Aragonski klub izvuce se oni nekako . ;) plan im je kao da prodaju neke igrace iz prve postave i tako vrate odredjeni dug , a gledat ce da prodju jeftino sa pojacanjima . Prodali su vec Gabia za 5 mil Eura te Andera Herreru Athleticu za 8 mil Eura . Na transfer listi su jos neka znacajna imena kao sto su Obradovic za kojeg se interesuju Schalke i Werder, najbolji igrac Lafita za kojeg se interesuju Atletico,SEvilla i Villareal .Za njega mogu uzeti preko 15 mil Eura ,te Sinama Pongole ,Edmilson itd . Aguerie planira dovesti neke svoje zemljake kao sto su Efraín Juárez (Celtic), Pablo Barrera (West Ham) i Carlos Vela (Arsenal),te iz Barce B Abraham Minera i Edu Oriola ,te Javi Gueuru iz Valladolida. Vjerujem da ce Aguerie napraviti repsektabilnu ekipicu .

Valladolid, Javi Jiménez; Barragán, Marc Valiente, Jordi, Peña; Nauzet, nafti, Álvaro Rubio, Sisi; Óscar y Javi Guerra.

Elche: Jaime; Carpio, Pelegrín, Héctor Verdés, Edu Albacar; Cristóbal, Mantecón, Generelo, Kike Mateo, Ripa y; Ángel

Edit pobjeda Valladolida 1-0 . Dosta tvrda utakmica sa nekoliko prljavih startova , ocekujem da Elche slavi u nedelju stim da je bitno ne primiti gol u protivnom ode sve u kuratz . Mucho Elxe !

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 jun 2011, 12:32

Kevin Gameiro najvjerovatnije izgubljen za Valenciu,postoji zelja igraca da prede ali klub nema 12.000.000 da ga plati koliko trazi Lorient.
U posljednje tri godine izgubili smo Snajdera,Van der Varta,Chicharito Hernandeza,evo sada i Gameira :cry: :cry:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 10 jun 2011, 12:37

Adi_Zepce je napisao/la:Kevin Gameiro najvjerovatnije izgubljen za Valenciu,postoji zelja igraca da prede ali klub nema 12.000.000 da ga plati koliko trazi Lorient.
U posljednje tri godine izgubili smo Snajdera,Van der Varta,Chicharito Hernandeza,evo sada i Gameira :cry: :cry:
Kad ste uopce imali blizu Snajdera o VdV :mrgreen:
Pravda za Pepea

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 10 jun 2011, 12:40

Pepe $ je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Kevin Gameiro najvjerovatnije izgubljen za Valenciu,postoji zelja igraca da prede ali klub nema 12.000.000 da ga plati koliko trazi Lorient.
slika

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 10 jun 2011, 12:54

Portillo je napisao/la:
Pepe $ je napisao/la:
slika
slika :mrgreen: blizu..
Pravda za Pepea

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 jun 2011, 14:26

Pepe $ je napisao/la:
Prija nego je otisao u Inter,Valencia je imala ga na listi zelja ali nestalo love :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 10 jun 2011, 14:29

Portillo je napisao/la:
Pepe $ je napisao/la:
slika
:lol: :lol: :lol: :lol:
Lijepo mu pristaje ovaj dres :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 10 jun 2011, 17:31

Malaga dovela Monreala iz Osasune , po meni ponajboljeg ljevog beka u Primeri i nasljednika Capdeville u repki... placen je 6 mil Eura a potpisat ce ugovor na 5 godina . Sljedece sedmice ocekuje se da Malaga zavrsi poslove oko Joaquina i Toulalana ,za kojeg Lyon sada trazi 15 mil Eura a Malaga nudi 10 000 000 . Monreal im je do sada najbolja i najpametnija kupovina .

Krkic zeli u Romu .

Roig prjecednik Villareala kaze da nema ponuda za Rossia .

Getafe predstavio Luisa Garciu kao novog trenera ,(inace velikog navijaca Atletica 8-) )mlad trener koji je bez problema ostavio Levante u ligi . Velika buducnost je pred ovim covjekom .

Barca blizu dovodjenja Fabregasa za kojeg navodno nude 30 mil Eura ali Arsenal trazi 40 . Ali postoje kombinacije da Arsenal pristane tu cjenu + da dobiju Thiaga za kojeg se zanima Wenger. Ne znam sta su zapeli za Fabregasa pa Thiago je 100 x bolji igrac + je mladji dosta .

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 10 jun 2011, 19:07

Hajde što su najvjerovatnije doveli Monreala, Joaquina i Toulalana, iako mi je i to 'šokantno', već se priča da su veoma blizu dovođenja Pastorea...
laliga_news La Liga News
Italian media reporting Málaga CF would have signed Palermo's Javier Pastore for €34m. Waiting for any official confirmation.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 11 jun 2011, 09:51

Gameiro umjesto Valencije odabrao PSG,veliki dio posla obavio je Blanc koji mu je savjetovao (ili bolje reci prijetio) da ostane u Francuskoj ukoliko zeli da igra za reprezentaciju. :cry:

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.