La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Míchel Salgado, bog nogometa!DAVID VILLA 7' je napisao/la:Tko je najbolji španjolski sportaš u povijesti?
Don't hate what you don't understand.
Nidje veze meni ovo, treba ovdje vise nogometasa uci (zna se na sta ciljam), al aj. Glasao sam za Nadala jer je madridista ipak.
Bueno, Raul je meni tu ipak neprikosnoven... btw. Villa sto nam sje'ba temu, sad ide ono standardno...

Bueno, Raul je meni tu ipak neprikosnoven... btw. Villa sto nam sje'ba temu, sad ide ono standardno...

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Portillo je napisao/la:Nidje veze meni ovo, treba ovdje vise nogometasa uci (zna se na sta ciljam), al aj. Glasao sam za Nadala jer je madridista ipak.![]()

Ma ja sam to namjerno,dosado pa reko odo malo da zakuham

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Dakle sastaju se timovi sa vjerovatno najljepsim grbovima i dresovima u Spaniji (bar po meni)

U regularnom djelu kada su se sastali na Martinez Valeru stadionu ,bilo je 2-2 dok je na Puceli bilo 2-0 za domacina .
Valladolid je svakako mnogo iskusnija ekipa kada su u pitanju ovakve utakmice , pored toga u svom sastavu imaju neke igrace koji su dosta vremena proveli igrajuci u Primeri , kao sto su Juanito(ex del Betis i Atletico), Nafti i Oscar Gonzales . Dosta je tu jos igraca koji su ostali u Valladolidu uprkos ispadanju iz Primere . Vodi ih Atleticova golmanska legenda i doskorasnji trener Abel Resino . Elche vodi Jose Bordalas koji je klub preuzeo u drugom djelu sezone i preporodio ga , u trenutku preuzimanja Elche je bio ako se dobro sjecam na 13 mjestu ,dok je u drugom djelu sezone najuspjesnija ekipa Segunde gdje su na kraju zavrsili na sjajnoj 4 poziciji . Kod Elchea igraci sa prvoligaskim iskustvom su Generelo koji je dugo igrao u Zaragozi te Miguel Palanca koji je upisao 3 nastupa za Real Madrid, treba spomenut i robusnog Bodipa koji na posudbi iz Deportiva a igrao jos za Alaves .
Na All-Time tabeli ,Valladolid je na 13 mjestu Elche 23 , Valladolid ima 40 provedenih sezona u Primeri dok Elche 19 .

Elche ce najvise nade polagati u Ángela , Ocekujem da zabije Pucelanose u crno .Ove sezone u 26 utakmica 15 golova , igrao za Tenerife i Real Madrid B . Dok ce Valladolid najvise nade polagati u dvojac Nauzet-Javi Guerra. Javi Guerra je ove sezone racunajuci i Kup zabio preko 30 golova .
Sjesti i uzivati uz pravi nogomet ,Mucho Elche -

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Nikog ne interesuje playoff Segunde
Nakon prvih 45 min , Celta v Granada 0-0 . Pred 30 000 navijaca na Balaidosu Celta je bila nesto bolja ali Granada se odlicno brani i ugavnom prijeti iz kontri . Najbolji priliku Celta imala u finisu preko De Lucasa kada je sutirao sa 20-tak metra a golman Roberto odbranio da bi lopta dosla do Trashorrasa koji takodjer puca u golmana Granade . Ocekujem da vidim koji pogodak u drugom poluvremenu i pobjedu Celte 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ma neka Celte jos u Segundi. Da bar ako nista pogledam nakon vise od pet godina Galicijski derbi.
Uf kakva akcija bez peglanja i odma gol , Michu strijelac
previse pegla loptu Celta uglavnom kada dodju na 20 metara od gola izgube se .
Edit zavrsi 1-0 , Celta slavila dosta vrijednu pobjedu tim prije jer je Granada bila mnogo opasnija i propustila 2-3 100% -tne prilike . Ovako dosta otvoren rezultat ,Granada je uglavnom domacinska ekipa i ove sezone sa Los Carmenesa dosta je ekipa ispraceno sa 4-5 komada tako da Celti nece biti nimalo lako proci do finala . Inace Granada je igrala bez svog najboljeg strijelca Geija, sto se dosta osjetilo u igri Granade .
Sutra El Classico Valladolid v Elche C.F

Edit zavrsi 1-0 , Celta slavila dosta vrijednu pobjedu tim prije jer je Granada bila mnogo opasnija i propustila 2-3 100% -tne prilike . Ovako dosta otvoren rezultat ,Granada je uglavnom domacinska ekipa i ove sezone sa Los Carmenesa dosta je ekipa ispraceno sa 4-5 komada tako da Celti nece biti nimalo lako proci do finala . Inace Granada je igrala bez svog najboljeg strijelca Geija, sto se dosta osjetilo u igri Granade .
Sutra El Classico Valladolid v Elche C.F

1. tekma Celta- Granada 1-0
Granada ce u revansu da izbaci Celtu, bolji su
Granada ce u revansu da izbaci Celtu, bolji su

Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Španjolski nogometni prvoligaš Real Zaragoza, koji duguje 110 milijuna eura, u srijedu je predao sudu zahtjev za stečaj sa preustrojem kako bi dobio šansu da sastavi plan otplate duga
Ne brinem ja za slavi Aragonski klub izvuce se oni nekako .
plan im je kao da prodaju neke igrace iz prve postave i tako vrate odredjeni dug , a gledat ce da prodju jeftino sa pojacanjima . Prodali su vec Gabia za 5 mil Eura te Andera Herreru Athleticu za 8 mil Eura . Na transfer listi su jos neka znacajna imena kao sto su Obradovic za kojeg se interesuju Schalke i Werder, najbolji igrac Lafita za kojeg se interesuju Atletico,SEvilla i Villareal .Za njega mogu uzeti preko 15 mil Eura ,te Sinama Pongole ,Edmilson itd . Aguerie planira dovesti neke svoje zemljake kao sto su Efraín Juárez (Celtic), Pablo Barrera (West Ham) i Carlos Vela (Arsenal),te iz Barce B Abraham Minera i Edu Oriola ,te Javi Gueuru iz Valladolida. Vjerujem da ce Aguerie napraviti repsektabilnu ekipicu .
Valladolid, Javi Jiménez; Barragán, Marc Valiente, Jordi, Peña; Nauzet, nafti, Álvaro Rubio, Sisi; Óscar y Javi Guerra.
Elche: Jaime; Carpio, Pelegrín, Héctor Verdés, Edu Albacar; Cristóbal, Mantecón, Generelo, Kike Mateo, Ripa y; Ángel
Edit pobjeda Valladolida 1-0 . Dosta tvrda utakmica sa nekoliko prljavih startova , ocekujem da Elche slavi u nedelju stim da je bitno ne primiti gol u protivnom ode sve u kuratz . Mucho Elxe !

Valladolid, Javi Jiménez; Barragán, Marc Valiente, Jordi, Peña; Nauzet, nafti, Álvaro Rubio, Sisi; Óscar y Javi Guerra.
Elche: Jaime; Carpio, Pelegrín, Héctor Verdés, Edu Albacar; Cristóbal, Mantecón, Generelo, Kike Mateo, Ripa y; Ángel
Edit pobjeda Valladolida 1-0 . Dosta tvrda utakmica sa nekoliko prljavih startova , ocekujem da Elche slavi u nedelju stim da je bitno ne primiti gol u protivnom ode sve u kuratz . Mucho Elxe !
Kevin Gameiro najvjerovatnije izgubljen za Valenciu,postoji zelja igraca da prede ali klub nema 12.000.000 da ga plati koliko trazi Lorient.
U posljednje tri godine izgubili smo Snajdera,Van der Varta,Chicharito Hernandeza,evo sada i Gameira

U posljednje tri godine izgubili smo Snajdera,Van der Varta,Chicharito Hernandeza,evo sada i Gameira

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Kad ste uopce imali blizu Snajdera o VdVAdi_Zepce je napisao/la:Kevin Gameiro najvjerovatnije izgubljen za Valenciu,postoji zelja igraca da prede ali klub nema 12.000.000 da ga plati koliko trazi Lorient.
U posljednje tri godine izgubili smo Snajdera,Van der Varta,Chicharito Hernandeza,evo sada i Gameira![]()

Pravda za Pepea
Pepe $ je napisao/la:Kad ste uopce imali blizu Snajdera o VdVAdi_Zepce je napisao/la:Kevin Gameiro najvjerovatnije izgubljen za Valenciu,postoji zelja igraca da prede ali klub nema 12.000.000 da ga plati koliko trazi Lorient.
U posljednje tri godine izgubili smo Snajdera,Van der Varta,Chicharito Hernandeza,evo sada i Gameira![]()

Portillo je napisao/la:Pepe $ je napisao/la:Kad ste uopce imali blizu Snajdera o VdVAdi_Zepce je napisao/la:Kevin Gameiro najvjerovatnije izgubljen za Valenciu,postoji zelja igraca da prede ali klub nema 12.000.000 da ga plati koliko trazi Lorient.

Pravda za Pepea
Prija nego je otisao u Inter,Valencia je imala ga na listi zelja ali nestalo lovePepe $ je napisao/la:Kad ste uopce imali blizu Snajdera o VdVAdi_Zepce je napisao/la:Kevin Gameiro najvjerovatnije izgubljen za Valenciu,postoji zelja igraca da prede ali klub nema 12.000.000 da ga plati koliko trazi Lorient.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Portillo je napisao/la:Pepe $ je napisao/la:Kad ste uopce imali blizu Snajdera o VdVAdi_Zepce je napisao/la:Kevin Gameiro najvjerovatnije izgubljen za Valenciu,postoji zelja igraca da prede ali klub nema 12.000.000 da ga plati koliko trazi Lorient.

Lijepo mu pristaje ovaj dres

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Malaga dovela Monreala iz Osasune , po meni ponajboljeg ljevog beka u Primeri i nasljednika Capdeville u repki... placen je 6 mil Eura a potpisat ce ugovor na 5 godina . Sljedece sedmice ocekuje se da Malaga zavrsi poslove oko Joaquina i Toulalana ,za kojeg Lyon sada trazi 15 mil Eura a Malaga nudi 10 000 000 . Monreal im je do sada najbolja i najpametnija kupovina .
Krkic zeli u Romu .
Roig prjecednik Villareala kaze da nema ponuda za Rossia .
Getafe predstavio Luisa Garciu kao novog trenera ,(inace velikog navijaca Atletica
)mlad trener koji je bez problema ostavio Levante u ligi . Velika buducnost je pred ovim covjekom .
Barca blizu dovodjenja Fabregasa za kojeg navodno nude 30 mil Eura ali Arsenal trazi 40 . Ali postoje kombinacije da Arsenal pristane tu cjenu + da dobiju Thiaga za kojeg se zanima Wenger. Ne znam sta su zapeli za Fabregasa pa Thiago je 100 x bolji igrac + je mladji dosta .
Krkic zeli u Romu .
Roig prjecednik Villareala kaze da nema ponuda za Rossia .
Getafe predstavio Luisa Garciu kao novog trenera ,(inace velikog navijaca Atletica

Barca blizu dovodjenja Fabregasa za kojeg navodno nude 30 mil Eura ali Arsenal trazi 40 . Ali postoje kombinacije da Arsenal pristane tu cjenu + da dobiju Thiaga za kojeg se zanima Wenger. Ne znam sta su zapeli za Fabregasa pa Thiago je 100 x bolji igrac + je mladji dosta .
Hajde što su najvjerovatnije doveli Monreala, Joaquina i Toulalana, iako mi je i to 'šokantno', već se priča da su veoma blizu dovođenja Pastorea...
laliga_news La Liga News
Italian media reporting Málaga CF would have signed Palermo's Javier Pastore for €34m. Waiting for any official confirmation.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Gameiro umjesto Valencije odabrao PSG,veliki dio posla obavio je Blanc koji mu je savjetovao (ili bolje reci prijetio) da ostane u Francuskoj ukoliko zeli da igra za reprezentaciju. 

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.