FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A za koje novine pise taj idiot Borovina?? Nije jado ni svjestan kakve poluinformacije ima. Najbitnije je da se skidaju info sa naseg foruma

-
padobranac1978
- Kontakt:
UPS je napisao/la:A za koje novine pise taj idiot Borovina?? Nije jado ni svjestan kakve poluinformacije ima. Najbitnije je da se skidaju info sa naseg foruma![]()
![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
bh_navijac
- Kontakt:
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1368998206padobranac1978 je napisao/la:UPS je napisao/la:A za koje novine pise taj idiot Borovina?? Nije jado ni svjestan kakve poluinformacije ima. Najbitnije je da se skidaju info sa naseg foruma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije Borovina,ovo je neki E.SPRŽO
Strumf...bh_navijac je napisao/la:http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1368998206padobranac1978 je napisao/la:UPS je napisao/la:A za koje novine pise taj idiot Borovina?? Nije jado ni svjestan kakve poluinformacije ima. Najbitnije je da se skidaju info sa naseg foruma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije Borovina,ovo je neki E.SPRŽO
Strumf, i to sa dna kace...Mrzi Sarajevo vise nego sto voli zelju. Uglavnom, da ne duzim, sprzim mu ja sestru coravu...
Mi nikada odustati necemo...
Ovaj nije dobar nikako. Cuj
"koncept koji će klub ostaviti u rukama osnivača,navijača,igrača."
Kad ti neko kupi klub, on ga moze i rasformirati i raditi sa njim sta hoce. Tada NISTA nije u rukama navijaca. Jedini nacin da se ovo desi je ako navijaci kupe vecinske dionice.
"koncept koji će klub ostaviti u rukama osnivača,navijača,igrača."
Kad ti neko kupi klub, on ga moze i rasformirati i raditi sa njim sta hoce. Tada NISTA nije u rukama navijaca. Jedini nacin da se ovo desi je ako navijaci kupe vecinske dionice.
- Megamon
- Kontakt:
Ako nas kupe ovi arapi hocemol' na kamilama dolaziti na tekme 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
hocemo,hocemo.........I imati cemo serdjade ispred stadiona.Uzmemo abdest i picimo,i ne navijamo nego klanjamoMegamon je napisao/la:Ako nas kupe ovi arapi hocemol' na kamilama dolaziti na tekme
---Skinhedi oko mene skankuju...
- Megamon
- Kontakt:
tarpi do bagro 2 je napisao/la:hocemo,hocemo.........I imati cemo serdjade ispred stadiona.Uzmemo abdest i picimo,i ne navijamo nego klanjamoMegamon je napisao/la:Ako nas kupe ovi arapi hocemol' na kamilama dolaziti na tekme
la ilahe illallah Mi smo Horde Zla
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
Ova stara pjesma bi dosegla pravu slavu
U Sarajevu na Koševu gori sjever cijeli, svuda se cuje nasa pjesma naprijed bordo bijeli, grla svoja nestedimo Sarajevo kad bodrimo, to je istina La illahe illela mi smo Horde Zla

U Sarajevu na Koševu gori sjever cijeli, svuda se cuje nasa pjesma naprijed bordo bijeli, grla svoja nestedimo Sarajevo kad bodrimo, to je istina La illahe illela mi smo Horde Zla
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Ihhhhhhh stara,staraMegamon je napisao/la:Ova stara pjesma bi dosegla pravu slavu
![]()
---Skinhedi oko mene skankuju...
stara al dobratarpi do bagro 2 je napisao/la:Ihhhhhhh stara,staraMegamon je napisao/la:Ova stara pjesma bi dosegla pravu slavu
![]()
![]()
Uf da je ova diadora,al ko da gledam opet stara legea
sto se tice ovog statuta i nekih arapa vec podavno stara prica koja se vrti i u koju nisam previse optimistican tesko to kod nas moze se desit jer niti smo zanimljivi (stranim investitorima)nit je to moguce zakonski uradit neku vrstu privatizacije klubova 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sa novim statutom jest'adnanhz je napisao/la:Uf da je ova diadora,al ko da gledam opet stara legeasto se tice ovog statuta i nekih arapa vec podavno stara prica koja se vrti i u koju nisam previse optimistican tesko to kod nas moze se desit jer niti smo zanimljivi (stranim investitorima)nit je to moguce zakonski uradit neku vrstu privatizacije klubova
privatizacija klubova nema veze sa statutom saveza već sa državnim zakonom o sportu.
nije to pitanje samo fudbalskih klubova, već i košarke, rukometa...
talijanski dresovi nisu među ovim gore nabrojanim. vjerujem da se radi o jednoj relativno novoj marki koja pravi proboj u BiH.
nije to pitanje samo fudbalskih klubova, već i košarke, rukometa...
talijanski dresovi nisu među ovim gore nabrojanim. vjerujem da se radi o jednoj relativno novoj marki koja pravi proboj u BiH.
- Megamon
- Kontakt:
Tacnije Royal druze admine,jel' i ti imas tu informacijuadmin je napisao/la:privatizacija klubova nema veze sa statutom saveza već sa državim zakonom o sportu.
Pravno i zakonski nije jer u samoj drzavi nije na snazi nit donesen zakon o sportu i sportskim kolektivima ovaj statut sto se spominje kod nas je neka vrsta kao "privatizacije" al ima jedan, slican primjer iz susjedstva hajduk i po tome se vidi da nista posebno nije dobrog donijelo al et cekacu i ovo da vidim sta ce bitBegAx je napisao/la:Sa novim statutom jest'adnanhz je napisao/la:Uf da je ova diadora,al ko da gledam opet stara legeasto se tice ovog statuta i nekih arapa vec podavno stara prica koja se vrti i u koju nisam previse optimistican tesko to kod nas moze se desit jer niti smo zanimljivi (stranim investitorima)nit je to moguce zakonski uradit neku vrstu privatizacije klubova
Mi se ne furamo mi smo furka.
Evo npr. dodje neki investitor i kupi, lupam 50% udjela(3 500=3 500 000KM), koji ce se pretvoriti u dionice kada se usvoji zakon o sportu.
aha.Megamon je napisao/la:Tacnije Royal druze admine,jel' i ti imas tu informacijuadmin je napisao/la:privatizacija klubova nema veze sa statutom saveza već sa državim zakonom o sportu.
Trenutno korisnika/ca: Haksss, Laganini1986 i 17 gostiju.