Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Predstavljanje je zavrsilo,sad ne znam da li su ostavili snimku odmah iza toga...
Ni blizu predstavljanje onome od preksinoc kada je kaku docekalo negdje oko 50 000 navijaca, a jednak, mozda cak i veci broj se ocekuje za 6. juli kada ce biti predstavljen cr9
Ni blizu predstavljanje onome od preksinoc kada je kaku docekalo negdje oko 50 000 navijaca, a jednak, mozda cak i veci broj se ocekuje za 6. juli kada ce biti predstavljen cr9
Kad smo vec kod predstavljanja Ronalda jeli to uzeo broj 9.BrnJeeH je napisao/la:Predstavljanje je zavrsilo,sad ne znam da li su ostavili snimku odmah iza toga...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Može li mi tko dati bolje stranice ili blogove o Realu, a da su na našem jeziku???
Ove blogove znam:
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/
http://****/
Ove blogove znam:
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/
http://****/
- adnan_nanda
- Kontakt:

Raul Albiol is such a Valencianista, he didn’t want to kiss the Real Madrid shield (or escudo in Spanish) during his Santiago Bernabeu presentation today.
Albiol, who was sold to the capital club for €15m a few weeks ago, looked uncomfortable and uneasy during his big day. Even his cartoon caricature looked like it didn’t want to be there.
Don’t believe me? Take a look at the video on MARCA.http://www.marca.com/2009/07/02/futbol/ ... 62412.html
So the crowd of about 8,000 asks Albi-own-goal to kiss the logo. He smiles, walks around, scores an own goal, laughs some more, looks goofy, etc.
This continued for a few hours (actually, the crowd asked him three times) before a Madrid director pulled the new kid aside and said, ‘Kiss the shield or your family gets it.’
So Albiol kissed the shield, a small peck little kids give to family members they don’t particularly like.
Ok, it went SOMETHING like that. Maybe not 100% but something like that …
You gotta feel for the lad. He loves VCF just as much as we do …
Good luck, Raul. Score some goals for us against Saint Iker, ok?

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Sta reci na sva ova pojacanja nego: MNOGO SMO JAKI
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 02 jul 2009, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ili jos bolje: MNOGO SMO SE ZADUZILI, VALJA VRACATI OVE KREDITE JEDNOG DANAHarrison je napisao/la:Sa reci na sva ova pojacanja nego: MNOGO SMO JAKI

jesuBrnJeeH je napisao/la:Predstavljanje je zavrsilo,sad ne znam da li su ostavili snimku odmah iza toga...

a kako znas da ce nositi 9,ja bi prije taj broj dao Benzemi a C.R nek uzme 10,nekako je uvjek bilo da samo najbolji nose 10,a ja mislim da je on svakako predodredjen za taj broj

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
9-ka je odavno odredjena za Ronalda jos prosle godine je napravljen brend-marka kako god to zovete, CR9...
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 jul 2009, 23:05, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
još se ne zna koji će ronaldo uzeti broj
e onda ce Bezinac sigurno uzeti 10miky_hz je napisao/la:9-ka je odavno odredjena za Ronalda jos prosle godine je napravljen brend-marka kako god to zovete, CR9...

niste jos mnogo jaki tek kad ta ekipa pocne igrati i vidimo to na terenu e onda cemo nesto reci a imena nista neznace jer oni ipak nemaju zidana kao prvi galaktikosi tako da sam pesimista sto se tice ove ekipe ali vidjecemo
Momci gledajte ovo
Hahaha najbolja danas
Hahaha najbolja danas

hahaahh gledao to odavnoFurymaker je napisao/la:Momci gledajte ovo
Hahaha najbolja danas

sta ce jadni sneijdeeerJameS je napisao/la: e onda ce Bezinac sigurno uzeti 10
Zasad nije objavljeno da je Real digao bilo kakav kredit, i to je klub koji ima godisnje izdatke od 300 miiona za transfere,sto je za njih sasvim normalnocalcio je napisao/la: ili jos bolje: MNOGO SMO SE ZADUZILI, VALJA VRACATI OVE KREDITE JEDNOG DANA![]()
![]()
- FK Sarajevo
- Kontakt:
sta se je na ovoj temi nabilo komentara sve zahvaljujuci ovim velikim transferi sad ce real da svaki klub koji mu se suprostavi da srusi
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Real Madrid definitivno odustaje od Ville
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 53403.aspx
Karim Benzema ce biti predstavljen tri dana nakon Ronalda
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 53610.aspx
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 53403.aspx
Karim Benzema ce biti predstavljen tri dana nakon Ronalda
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 53610.aspx
Perez potvrdio da je Villa otpao, i da ce dovesti jos dva igraca u klub,
Najverovatnije jedno krilo i lijevog beka
dobar je Benzema tako da nam Villa ne treba,eh sad jbg dva igraca,a tu se namecu Ribery,Silva,Alonso i ArbeloaBrnJeeH je napisao/la:Perez potvrdio da je Villa otpao, i da ce dovesti jos dva igraca u klub,

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
JameS je napisao/la:dobar je Benzema tako da nam Villa ne treba,eh sad jbg dva igraca,a tu se namecu Ribery,Silva,Alonso i ArbeloaBrnJeeH je napisao/la:Perez potvrdio da je Villa otpao, i da ce dovesti jos dva igraca u klub,
Najverovatnije jedno krilo i lijevog bekakoga uzeti jbt
a treba nam jedan defanzivni i jedan odbrambeni,a sam nam se ponudio Ribery,a i Benzema savjetuje Real da ga kupe,a navodno Perez zeli Silvu
potpuno sam u offsideu,nadam se da ce Perez promjeniti misljenje pa umjesto dva kupiti jos tri igraca
uzimamo sve

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
da se podapisem na tvoje misljenjeMirza_Hordas je napisao/la:JameS je napisao/la:dobar je Benzema tako da nam Villa ne treba,eh sad jbg dva igraca,a tu se namecu Ribery,Silva,Alonso i ArbeloaBrnJeeH je napisao/la:Perez potvrdio da je Villa otpao, i da ce dovesti jos dva igraca u klub,
Najverovatnije jedno krilo i lijevog bekakoga uzeti jbt
a treba nam jedan defanzivni i jedan odbrambeni,a sam nam se ponudio Ribery,a i Benzema savjetuje Real da ga kupe,a navodno Perez zeli Silvu
potpuno sam u offsideu,nadam se da ce Perez promjeniti misljenje pa umjesto dva kupiti jos tri igraca
uzimamo sve)))

- adnan_nanda
- Kontakt:
najbolje da vam dopuste da napravite jos jedan Real Madrid al da ga stave odma u primeru,
jer nevjerujem da ce igraci kao Raul i Nisterloy isl. biti zadovoljni ako sjede na klupi i dobijaju po 10 min ili ni toliko po utakmici.

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.