Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: Haris Medunjanin
Nadam se da nije ozbiljno povrijedjen. Zelim mu brz oporavak!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Ćiro jedino reko ti talenat, brz ekstra
tad su se neki smijali
HVALAAAAAAAAAAAAA CAREEEEEEEEEE za spas fudbala sretnoooo!
LEGENDOOOOOO

HVALAAAAAAAAAAAAA CAREEEEEEEEEE za spas fudbala sretnoooo!
LEGENDOOOOOO
Ne tako davno su veliki znalci Saban i Curtman pljuvali po ovom momku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Necete mi vjerovati al imo sam osjecaj da ce veceras Medo zabiti za nas! I ostvarilo SE. Kapa dole Medi na zalaganju i igranju! Miske ugledaj seeeloptica je napisao/la:Car i kralju!!!!!

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- kladionicar
- Kontakt:
Cartman,Harishp,Saban...Imate li nesto reci???
Svaka ti cast Medo,Drago mi je zbog gola,posebno mi je drago zbog ekstra igre tokom utakmice,a neopisivo mi je drago zbog onog slavlja nakon gola,tu se vidilo koliko momku srce kuca za Bih
Svaka ti cast Medo,Drago mi je zbog gola,posebno mi je drago zbog ekstra igre tokom utakmice,a neopisivo mi je drago zbog onog slavlja nakon gola,tu se vidilo koliko momku srce kuca za Bih

Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko
- Blue_He4rt
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
U Norveskoj sad svi spavaju,polarna nocBlue_He4rt je napisao/la:Zemlja zove Curtmana i co.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
NIsam bio ljubitelj igre ovog momka ,,ali ga nisam nikad popljuvao kao osobu,, jednostavno mi nepase!!! >Ali svaka cast za veceras i misli kao sto sam pisao par puta da trebamo gurati Besica sa njim na zadnjem veznom umjesto Rahimica!!!
Maestro ...kakva rutina vidi se da je igrao u Primeri
. Nekoliko sjajnih poteza i proigravanja ,dosta se kretao jednostavno po meni najbolji igrac susreta . Treba ga forsirati( kao sto sam i 100 puta napisao) da igra blize golu .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Nije nikad bilo price o njemu kao igracu, nego o njemu kao karakteru. Svi znamo sta je bilo pod Bakom, ali necemo sad o tome.kladionicar je napisao/la:Cartman,Harishp,Saban...Imate li nesto reci???
Danas je bio dobar, i svaka cast za gol. Dzeko bi ono promasio.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:U Norveskoj sad svi spavaju,polarna nocBlue_He4rt je napisao/la:Zemlja zove Curtmana i co.
Necemo ga dirati sada u ahilovu petu

Chelsea F.C.
Momak je extra odigrao veceras i na tome mu cestitam.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dao bi on gol i ranije, samo da mu je Miske dopustio da izvede onaj slobodnjak u 1. poluvremenu.
Sjajan danas, mora se priznati. Samo, nekako mi je nepojmljivo da ga suigrači u 2-3 navrata nisu primijetili. Džeko i Pjana se 2x u kratkom vremenskom roku okreću desno, a lijevo Medo sam k'o duh.

Sjajan danas, mora se priznati. Samo, nekako mi je nepojmljivo da ga suigrači u 2-3 navrata nisu primijetili. Džeko i Pjana se 2x u kratkom vremenskom roku okreću desno, a lijevo Medo sam k'o duh.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Adnanau je napisao/la:Momak je extra odigrao veceras i na tome mu cestitam.

Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Ja samo ne znam kako,nakon sto sam stalno citao kako on razvaljuje i redovno busi mreze kao veznjak u Izraelu,odjednom samo mogu procitati da je izgubio mjesto u prvih 11 u svome timu
Tehnicki odlicno potkovan igrac,bas mi nekako godi oku njegov stil igre

Tehnicki odlicno potkovan igrac,bas mi nekako godi oku njegov stil igre

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Da ga Hare nije zabijo qurac bi pobj., Dzeko bi ono fulo 100 % 
Hare zavrsnica u stilu golgetera.

Hare zavrsnica u stilu golgetera.
Pravda za Pepea
Igrac utakmice veceras. Samo mi se cini da ce momak ni kriv ni duzan izvisit kad se vrati Salihovic. A to on nije zasluzio.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Medo hvala za goooo alll za igru ti kapa do poooodddaaaa jedan od najboljih igraca stvarno svaka cast
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼