Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Cirkusa ljudi sta je ovo,, sta se desava sa nasim igracima,,,sta je onom Edinu ,,,, Boze sacuvaj.
Džeko probudi se, pokreni se...
Svaka čast Vedi.
Svaka čast Vedi.
100% sportski i krajnje opušten potpis
On nastavio gdje je stao.....

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Dzeko obavezno posjetiti psihologa ili je propao ko zeton
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
E moj Džeko za Mcfc daješ uvjek maximum ali za reprezentaciju nećeš 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Prvo poluvrijeme slab kao i cijela momcad u drugom solidan, imao odlican sut glavom i stvorio 2 prilike za Muslimovica, vidi se i umor kod igraca, nema svjezine, najbitnije je da smo pobjedili a slijedeca sezona je novi dan i tu se nikad ne zna, Bjelorusi nisu neki bauk i siguran sam da mozemo uzeti 4 boda protiv njih.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Hoce on,ali dzabe kad ne moze trenutno. Decko je van forme. Pedlazem mu Djokovicev tim od "personal trainer" nutricioniste,psihologa i dezurnog navijaca,pa ce da se dovede u redHan!$;Lfc je napisao/la:E moj Džeko za Mcfc daješ uvjek maximum ali za reprezentaciju nećeš

Ovako on jarane moj igra 6 mjeseci i za City. Loptu kad prima, odbija se kao od zida. Ni u jednom trenutku ne izgleda kao da ce zabit gol, prije je uvijek bio tu negdje kad se nesto desava oko gola. Pa ja sam siguran da bi on promasio onu priliku sto je dobio Medunjanin.Han!$;Lfc je napisao/la:E moj Džeko za Mcfc daješ uvjek maximum ali za reprezentaciju nećeš
Malo odmora, pripreme sa Cityjem i eto nama Edina boljeg nego ikad. Večeras je bio puno bolji u odnosu na prošlu tekmu. Još uvijek je trom, usporen, teško hvata prvi korak, ali vraćao se u odbranu, pokupio nekoliko centaršuteva protivnika, namjestio par lopti, imao onaj dobar šut glavom. Puno bolje izdanje u odnosu na Rumuniju.Dadobg je napisao/la:Hoce on,ali dzabe kad ne moze trenutno. Decko je van forme. Pedlazem mu Djokovicev tim od "personal trainer" nutricioniste,psihologa i dezurnog navijaca,pa ce da se dovede u redHan!$;Lfc je napisao/la:E moj Džeko za Mcfc daješ uvjek maximum ali za reprezentaciju nećeš![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dzeko je totalno van forme,kao i Pjanic i ostali nasi igraci...protiv Rumunije i Albanije nije mogao nista,ali sve ce to doci na svoje u septembru,aBd! kad odradi kompletne pripreme sa City,i kad krene prvenstvo...
Ovo je sve odlicno,veoma bitna pobjeda veceras, za 3 mjeseca ce biti vec druga prica,kad nasi igraci budu u boljoj formi Dzeko,Pjanic,Misimovic,Ibisevic itd,jos se vraca Salihovic u prvih 11. Tako da se nadam da cemo da ubijemo Bjeloruse, samo da hoce malo Dzeku krenuti,daj Boze.
Stvarno s ovim Dzekom nesto nije uredu.Lik definitivno nije u formi,nema apsolutni zelje,htijenja,morala da igra za repku.Probudi se vise,znamo da mozes,vrijeme je.Nadam se da ce nam dobro doci za ove iduce utakmice,inace klupa.
-
- Kontakt:
otkud ti znas da nema htjenja i moral da igra za repkuAdnanau je napisao/la:Stvarno s ovim Dzekom nesto nije uredu.Lik definitivno nije u formi,nema apsolutni zelje,htijenja,morala da igra za repku.Probudi se vise,znamo da mozes,vrijeme je.Nadam se da ce nam dobro doci za ove iduce utakmice,inace klupa.

Džeko indirektno obavlja veliki posao. On sad da zaboravi šutati loptu, opet protivnici moraju na njega preveliku pažnju obraćati tako da često navlači više igrača na sebe a to automatski znači neko drugi slobodan. Nije sve u golovima. Drugi trebaju to iskoristiti, a njemu je veoma teško.
Who dares, wins !
Edin Dzeko je golgeter i on u nasoj reprezentaciji UVIJEK ima mjesta
Dzeko seljacko dijete, uzeo pare i misli to je to, prekucao je sve. Trenutno je i Lazar Popovic bolji od njega.
Volim te Zeljo!!!
takvi ljudi postizu golove ...Balon je napisao/la:Edin Dzeko je golgeter i on u nasoj reprezentaciji UVIJEK ima mjesta
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
pa sta stalo ga je trenutno ali vratiti ce se kad tad, bolji je od svih nasih napadaca za klasu
Nije ga dzaba Mancini drzao na klupi 

Pravda za Pepea
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Podrska Papetu, skupa smo jaci
R.I.P. Josip Katalinski, ljudina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.