Safet Sušić - Pape

harry_90
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harry_90 » 07 jun 2011, 23:38

skyisthelimit je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Opet kukavicka postavka ekipe,nista cudno od ovog lika,da nismo dali gol nakon greske odbrane Albanije,pitaj Boga da li bi dosli do 3 boda na ovom mecu,al haj pobjeda je kakva je takva je.. spasio se ovaj put i valjda ga trpit u mecevima protiv Bjelorusije,gdje se opet vidim kalkulise sa 4 boda iz dva meca,brzo se zaboravila blamaza protiv Rumunije,ali etoo takav smo narod..

pa sta sad treba nakon debakla od rumunije, da se svi poubijamo..Normalno da se brzo zaboravio debakl jer ne bi u svim segmentima igre razvalili albance koji jedva 1 gol po mecu primaju. Jer po tebi trebali smo samo razmisljati o debaklu od prije par dana, jer to ne smije se zaboraviti :shock:

Pljuvaci :oops:
Ne treba se ubijat,to nije dobro...
Brzo se zaboravlja katastrofa od raspadnute Rumunije,lijepo bgmi,izgleda nevazna opomena.
Tesko je jednoj Albaniji uvalit dva gola,to je vec uspjeh,cime se ti hvalis :lol: jel to napredak ?
Da te pitam,sta ti mislis da li bi mi uvalili gol Albancima da nije bilo greske odbrane,koliko sam ja upratio i oni nama su mogli gol uvalit,ali nisu imali srece ;)

I spustite se na zamlju,kalkulisali ste sa bodovima iz Rumunije,pa nas ljudi ubili,tako da jednu po jednu,nigdje ne zurit..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 07 jun 2011, 23:45

Mi bi morali sada ubiti Bjeloruse i tamo i kuci da prodjemo...

To nam je jedina sansa... Eto sta je Susic uradio svojom postavkom do sada.

Ljudi ga slave - bola mi smo 3 za 3 prosli... Mi smo prosjek.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 07 jun 2011, 23:48

harry_90 je napisao/la: Da te pitam,sta ti mislis da li bi mi uvalili gol Albancima da nije bilo greske odbrane,koliko sam ja upratio i oni nama su mogli gol uvalit,ali nisu imali srece ;)
Lave, pricamo o fudbalu a ovdje mnogo da nije ovako bilo bi onako ;) pobjeda je pobjeda ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 jun 2011, 23:52

harry, hajmo u tu Jack-ijevu cigaru da ćeš se ti više radovati našem posrtanju nego li uspjehu protiv Ruja? :mrgreen:
samo da bi izmislio novi naziv ili ti nadimak za papeta. :lol:

malo se ja šalim, ali nisam se mogao oteti utisku. :D

Pape, s ovom pobjedom ostaješ u utrci. A to je najbitnije.
Vom Jäger zum Gejagten

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 jun 2011, 23:56

MostaracVelezovac je napisao/la:Mi bi morali sada ubiti Bjeloruse i tamo i kuci da prodjemo...

To nam je jedina sansa... Eto sta je Susic uradio svojom postavkom do sada.

Ljudi ga slave - bola mi smo 3 za 3 prosli... Mi smo prosjek.
Ma sta bola 3 za3? Mislis sa Rumunijom? Pa sta bi ti protiv glavnih konkurenata za drugo mjesto? A pogledaj malo kako su oni prosli sa Albanijom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 jun 2011, 23:58

geronimo je napisao/la:harry, hajmo u tu Jack-ijevu cigaru da ćeš se ti više radovati našem posrtanju nego li uspjehu protiv Ruja? :mrgreen:
samo da bi izmislio novi naziv ili ti nadimak za papeta. :lol:

malo se ja šalim, ali nisam se mogao oteti utisku. :D

Pape, s ovom pobjedom ostaješ u utrci. A to je najbitnije.
Ne radujem se Gero nasim posrtanjima,drago bi mi bilo kao svakom navijacu BiH da nasa zemlja pobijedi,ali ono sto mi smeta to moram reci. Sta fali nadimcima :D posudice ti Del Boy cigaru ako odemo na Euro 2012 ;)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 08 jun 2011, 00:04

Pa ljudi morate shvatiti da je to sve fudbal i jako puno faktora utice na rezultat i sve ostalo. Pa kako je danas Bjelorusija danas dobila Luxemburg kuci? Jos teze nego mi a odnos snaga je daleko drugaciji nego izmedju nas i Albanije. Danas svi igraju fudbal i u modernom fudbalu se shvatilo da svako moze da se ako nema kvalitet barem uspjesno brani. I sto si veca ekipa vise ces utakmica dobiti upravo na ovakav nacin kao mi danas. Druga je stvar sto mi nismo realni i mislimo za sebe da smo velesile nekakve i podcjenjujemo druge kao npr. sada Bjelorusiju. Isto tako nekad nas neka jaca repka podcijeni pa ih mi iznenadimo i klepimo glatko i onda mi sebi umislimo kako smo mi bolji od njih , pa odmjeravamo njihov sastav sa nasim pa govorimo sebi kad smo ove uspjeli razvaliti sta cemo onim levatimo da poradimo itd... Dakle danas uglavnom (ovo se pogotovo odnosi na reprezentativni) se protivnik moze nadigrati ako si podcijenjen od strane tog protivnika kao sto smo mi npr. od Rumunije koju smo podcijenili pa je rezultat i igra zavrsila nerealno s obzirom na kvalitetu. S druge strane kad znas i svjestan si opasnosti i snage protivnicke ekipe ako si bolji uglavnom ces dobivati tekme na ovaj nacin tj. losija ekipa pada u zadnjoj cetvrtini tekme zbog pada koncentracije i onog "jedva cekam kraj" .
Zato ohladite malo , ovo su sasvim normalne utakmice i ovako bolji i pobjedjuju danas i pobijedi ne treba gledati u zube ali s druge strane i neuspjehu i kiksu. A to je haman nas najveci problem , idemo iz krajnosti u krajnost , iz euforije u ocaj i bijes...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 08 jun 2011, 00:06

Safet Sušić - El Maestro 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2011, 00:12

Sta bi sa naprednim,jel on otvorio dusu nakon meca sa Albanijom i rekao sta mu smeta ,ili se po obicaju usutio ?

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 jun 2011, 00:15

Ne treba se ubijat,to nije dobro...
Brzo se zaboravlja katastrofa od raspadnute Rumunije,lijepo bgmi,izgleda nevazna opomena.
Tesko je jednoj Albaniji uvalit dva gola,to je vec uspjeh,cime se ti hvalis jel to napredak ?
Da te pitam,sta ti mislis da li bi mi uvalili gol Albancima da nije bilo greske odbrane,koliko sam ja upratio i oni nama su mogli gol uvalit,ali nisu imali srece

I spustite se na zamlju,kalkulisali ste sa bodovima iz Rumunije,pa nas ljudi ubili,tako da jednu po jednu,nigdje ne zurit..

upravo poslije sramotne igre u Rumuniji bilo je tesko i jedan zabiti albancima, ali ipak nasa ekipa je pokazala da je psiholoski jaka, jer valjalo je trpiti sve te kritike i odigrati veceras pod ogromnim moranjem i pritiskom ovu utakmicu-. I normalno da je uspjeh i to veliki savladati Albaniju, pogledaj malo njihove rezultate u zadnje vrijeme.. I vi trazite dlaku u jajetu, eto mozda jesmo na srecu postigli 2 gola, a mislis da nije bilo igre da bismo postigli i jedan gol, a kako znam i sreca je bitan faktor. Oni nama nisu mogli uvaliti ni jedan gol jer jednostavno nisu imali nikakve igre, eto reci cu da mozda mi i nismo toliko dobro odigrali koliko su albanci bili losi.. I de prestanite vise nakon svake utakmice ( pa kako god ona zavrsila napadati selektora jer vam se ne svidja, zbog neceg drugog, a ne zbog njegovog trenerskog (ne)znanja)...Ako navijate za Nasu reprezentaciju onda biste trebali sve nase momke i strucni stab podrzati, pa tamam da su oni kinezi, pingvini, crnci, qrci, palci..Jer, ja ne vidim nikakve koristi u tome sto ce se selektor nakon svake tekme isprozivati i to ne samo od vas ( forumasa ) vec i od novinara koji su takvu halabuku nakon Rumunije napravili da je pravo cudo kako smo uspjeli dobiti ovu utakmicu..Stvarno ne vidim smisla u tome, vise stete nego koristi..

Jos bi se jednom osvrnuo, da trazenje odlaska naseg selektora nakon polovine kvalifikacija je ravno samoubistvu, mada mi imamo i vise nego dobre sanse za 2 mjesto..Razmislite malo o posljedicama a ne samo uprazno mlatiti odmah nakon tekme... :roll:
15.10 - 15.06 ...

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 08 jun 2011, 00:29

Megamon je napisao/la:Imam osjecaj da su mnogi sa foruma veceras prizejkivali los rezultat samo da vide ledja Papetu.Al qurca graha :mrgreen:
Niko normalan ko voli reprezentaciju nemoze pozeljeti los rezultat za istu...a da bi voljeli vidjeti papetu ledja to stoji odavno a stoji i nakon vecerasnje pobjede...ti imas licnih problema jer Safeta Susica gledas potpuno drugim ocima i u potpuno drugom kontekstu tacnije gledas ga kao igraca tvog f.k Sarajeva i u njemu vidis idola..sto nije problem drzi ga i cuvaj za sta hoces al ostavi to za sebe jer tvoji komentari su previse pretenciozni i nastrojeni tako da ti nisi ni malo kompetentan da dajes bilo kakve izjave,postedi nas...i da je najgori ti bi rekao da je najbolji..mozda jeste bio najbolji al nekada davno i u skroz drugom mjestu,vremenu,ulozi..cekali ste ga na poziciji selektora,molili boga da dodje..evo doso je odradio je sto je odradio,pokazao je svoj maximum i mislim da je svim realnim,neutralnim navijacima i ljubiteljima reprezentacije jasno da je limitiran i da je mu definitivno nije mjesto na poziciji selektora,a razlozi su ocigledni(da ih sad ne nabrajam),uz duzno postovanje prema doticnom gospodinu i "IGRACKOJ" legendi BH fudbala..!!!
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 08 jun 2011, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 08 jun 2011, 00:31

Problem BH tima lezi u dva (tri) segmenta. Prvi je Susic, koji je odgovoran za igru i rezultat... drugi, BH timu je potrebna bolja logistika i "treci" je (ne)disciplina pojedinaca.

Jeste da BiH ni danas nije licila na nista, jeste da je ovaj rezultat "mazanje ociju", ali je ipak BiH zasluzeno uzela tri boda... i ta tri boda su trenutno od neprocenjivog znacaja.

Kako resiti prvi (goruci problem): Safet ne treba u nastavku izmisljati toplu vodu, Pjanic na klupu za rezerve, mora. Utakmicu pocinjati sa Misimovicem, u napadu Zec ili Muslimovic sa Dzekom (sa njim u medjuvremenu odrzati sastanak), Hasagic ili Begovic na golu, desno Mujdza, levo Lulic, zvati Papca, Spahic... zatim, Jahic, Medunjanin, Rahimic (ili Besic na jednom od ova tri defanzivna vezna) i mirna Bosna... garantujem sa ovom postavkom i drugacijim pristupom drzavnom grbu da ce BiH unistiti Belorusiju u dvomecu i rastereceno otici u Pariz na megdan za prvo mesto u grupi.

Izbacivanjem Pjanica iz prvih 11 Misimovic ce dobiti veci prosto za manevar, a kada Misketa ide, sve je drugacije.
Videli ste veceras (ko je imao oci) da cim je Pjanic izasao, Miske je poceo da razigrava ko u stara dobra vremena... dalje, zvanjem Papca bi se dobilo na stabilitetu u zadnjoj liniji, koja je u relativno slabom timu (ovih kvalif.), najslabija karika. Zvanjem Jahica (moze obe strane da pokriva), mogli bi prilicno brza krila Lulic i Mujdza cesce da probijaju ka napred. Taj segment je do sada hvalio BH timu, sada je i to sa ova dva (solidna) igraca pokriveno. Moderan fudbal trazi siroku igru, tj. i po boku i po centru.
Medunjanin i Rahimic bi igrali blize Misimovicu, Zec (ili Muslimovic) malo ispred Dzeke i to je to.

Zamene, ma koji rezultat bio, Pjanic i Besic... vani Miske (nema snage za 90 min) i jedan def. vezni. Treca izmena shodno razvoju rezultata.

Drugi problem: Safete, ako citas... nadji momcima pre okupljanja sa Belorusijom nekog kondicionog trenera da ih slomi na treningu, znaci, da znoj lije sa majica.... Dalje, skloni repku van Sarajeva, Zenice,... opali negde gde nema sveta (po mogucnosti karantin). Tri dana uoci meca ne dajete izjave (ti i igraci), mogu saradnici.., zabranis igracima kontakt sa vanjskim svetom.., na putu za Minsk trazis carter let sa ogranicenim brojem sedista (nikako leteti sa novinarima i "prijateljima" fudbala)... U Minsku imati tajnu destinaciju boravka...
Kada ovo obezbedis, ako ne znas/umes sam, nadjes nekog (recimo I.Osima) koji ima j**enu retoriku, lik koji ce ih ubiti u pojam, motivisati da kidaju i kada gube. Znaci, u toku priprema jedno dva puta sa igracima odrziti (takav) radni sastanak, sastanak na kojima cete vi pricati, a igraci slusati...

Treci: (ne)disciplina ce se sama od sebe resiti ako se ispuni uslov 2.

Jedan bez drugog segmenta ne mogu.., kada se prvi i drugi problem priblize, tj. izjednace u kvalitetu (ne kvantitetu), moguce ce biti razmisljati i o prvom mestu u grupi... do tada, rad, rad i samo rad!!!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 08 jun 2011, 00:33

legenda79 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Imam osjecaj da su mnogi sa foruma veceras prizejkivali los rezultat samo da vide ledja Papetu.Al qurca graha :mrgreen:
Niko normalan ko voli reprezentaciju nemoze pozeljeti los rezultat za istu...a da bi voljeli vidjeti papetu ledja to stoji odavno a stoji i nakon vecerasnje pobjede...ti imas licnih problema jer safeta susica gledas potpuno drugim ocima i u potpuno drugom kontekstu tacnije gledas ga kao igraca tvog f.k sarajeva i u njemu vidis idola..sto nije problem drzi ga i cuvaj za sta hoces al ostavi to za sebe jer tvoji komentari su previse pretenciozni i nastrojeni tako da ti nisi ni malo kompetentan da dajes bilo kakve izjave,postedi nas...jer i da je najgori ti bi rekao da je najbolji..mozda jeste bio najbolji al nekada davno i u skroz drugom mjestu,vremenu,ulozi..cekali ste ga na poziciji selektora,molili boga da dodje..evo doso je odradio je sto je odradio,pokazao je svoj maximum i mislim da je svim realnim,neutralnim navijacima i ljubiteljima reprezentacije jasno da je limitiran i da je mu definitivno nije mjesto na poziciji selektora,a razlozi su ocigledni(da ih sad ne nabrajam),uz duzno postovanje prema doticnom gospodinu i "IGRACKOJ" legendi BH fudbala..!!!

a kakve koristi ima FK Sarajevo od toga sto je Pape selektor, i cemu navodnici pod igrackoj, u vasim postavima mrznja prema selektoru je vise nego ocigledna, a to nema nikakve veze sa njegovim trenerskim poslom, sta jel ti duzan 100 maraka ako jeste javi se, ja cu ti dati 200 :roll: ...cuj pod navodnike igrackoj :oops: :oops: nek vas je stid i sram

edit... a da, ne cudi me to nimalo od "navijaca" Zeljeznicara :roll:
15.10 - 15.06 ...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 08 jun 2011, 00:35

cole-ch je napisao/la:Problem BH tima lezi u dva (tri) segmenta. Prvi je Susic, koji je odgovoran za igru i rezultat... drugi, BH timu je potrebna bolja logistika i "treci" je (ne)disciplina pojedinaca.

Jeste da BiH ni danas nije licila na nista, jeste da je ovaj rezultat "mazanje ociju", ali je ipak BiH zasluzeno uzela tri boda... i ta tri boda su trenutno od neprocenjivog znacaja.

Kako resiti prvi (goruci problem): Safet ne treba u nastavku izmisljati toplu vodu, Pjanic na klupu za rezerve, mora. Utakmicu pocinjati sa Misimovicem, u napadu Zec ili Muslimovic sa Dzekom (sa njim u medjuvremenu odrzati sastanak), Hasagic ili Begovic na golu, desno Mujdza, levo Lulic, zvati Papca, Spahic... zatim, Jahic, Medunjanin, Rahimic (ili Besic na jednom od ova tri defanzivna vezna) i mirna Bosna... garantujem sa ovom postavkom i drugacijim pristupom drzavnom grbu da ce BiH unistiti Belorusiju u dvomecu i rastereceno otici u Pariz na megdan za prvo mesto u grupi.

Izbacivanjem Pjanica iz prvih 11 Misimovic ce dobiti veci prosto za manevar, a kada Misketa ide, sve je drugacije.
Videli ste veceras (ko je imao oci) da cim je Pjanic izasao, Miske je poceo da razigrava ko u stara dobra vremena... dalje, zvanjem Papca bi se dobilo na stabilitetu u zadnjoj liniji, koja je u relativno slabom timu (ovih kvalif.), najslabija karika. Zvanjem Jahica (moze obe strane da pokriva), mogli bi prilicno brza krila Lulic i Mujdza cesce da probijaju ka napred. Taj segment je do sada hvalio BH timu, sada je i to sa ova dva (solidna) igraca pokriveno. Moderan fudbal trazi siroku igru, tj. i po boku i po centru.
Medunjanin i Rahimic bi igrali blize Misimovicu, Zec (ili Muslimovic) malo ispred Dzeke i to je to.

Zamene, ma koji rezultat bio, Pjanic i Besic... vani Miske (nema snage za 90 min) i jedan def. vezni. Treca izmena shodno razvoju rezultata.

Drugi problem: Safete, ako citas... nadji momcima pre okupljanja sa Belorusijom nekog kondicionog trenera da ih slomi na treningu, znaci, da znoj lije sa majica.... Dalje, skloni repku van Sarajeva, Zenice,... opali negde gde nema sveta (po mogucnosti karantin). Tri dana uoci meca ne dajete izjave (ti i igraci), mogu saradnici.., zabranis igracima kontakt sa vanjskim svetom.., na putu za Minsk trazis carter let sa ogranicenim brojem sedista (nikako leteti sa novinarima i "prijateljima" fudbala)... U Minsku imati tajnu destinaciju boravka...
Kada ovo obezbedis, ako ne znas/umes sam, nadjes nekog (recimo I.Osima) koji ima j**enu retoriku, lik koji ce ih ubiti u pojam, motivisati da kidaju i kada gube. Znaci, u toku priprema jedno dva puta sa igracima odrziti (takav) radni sastanak, sastanak na kojima cete vi pricati, a igraci slusati...

Treci: (ne)disciplina ce se sama od sebe resiti ako se ispuni uslov 2.

Jedan bez drugog segmenta ne mogu.., kada se prvi i drugi problem priblize, tj. izjednace u kvalitetu (ne kvantitetu), moguce ce biti razmisljati i o prvom mestu u grupi... do tada, rad, rad i samo rad!!!
Odličan post.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 08 jun 2011, 00:39

Zaboravljate Salihovića... Izmjena Salihović - Pjanić bi dosta toga promjenila na terenu. Realno, Pjanić nije Pirlo, odnosno mi nemamo Gatusa i Ambrosinija da mu čuvaju leđa kako bi on mogao da se zajebava (solira, ostaje naprijed) i ostavlja prostor iz sebe....
On nije klasični DM, niti će to biti, samo u slučaju gore navedene postavke to bi i moglo funkcionisati na takav način.
Salihović je dosta discipliniraniji, brži, sigurniji, agresivniji i bolji u defanzivi.

I svakako bi trebali tražiti neka nova riješanaj u napadu, Muslimović iako se momak trudi i sve, nije više onaj stari Zlatan.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 08 jun 2011, 00:44

Vratiti reprezentaciju u Medjugorje.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 08 jun 2011, 00:56

VanBasten je napisao/la:Zaboravljate Salihovića... Izmjena Salihović - Pjanić bi dosta toga promjenila na terenu. Realno, Pjanić nije Pirlo, odnosno mi nemamo Gatusa i Ambrosinija da mu čuvaju leđa kako bi on mogao da se zajebava (solira, ostaje naprijed) i ostavlja prostor iz sebe....
On nije klasični DM, niti će to biti, samo u slučaju gore navedene postavke to bi i moglo funkcionisati na takav način.
Salihović je dosta discipliniraniji, brži, sigurniji, agresivniji i bolji u defanzivi.

I svakako bi trebali tražiti neka nova riješanaj u napadu, Muslimović iako se momak trudi i sve, nije više onaj stari Zlatan.
Upravo tako, Salihovica obavezno u prvih 11... Saliha sam skroz smetnuo sa uma jer ga nije bilo vise od pola godine... :lol: Inace, Salihovic mi je jedan od najdrazih igraca repke.
Salih bi sa Rahimicem da pokriva malo vecu slobodu koja bi se Misketu dala... sa njim (kao sto ti rece) bi se dobilo na dinamici i agresivitetu.
Zlatan tacno da nije stari, ali ako nebi Zec bio fit, ja bih uvek Zlatana pre Vedada iza Dzeke.
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 08 jun 2011, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 08 jun 2011, 00:58

slika
:)
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 jun 2011, 01:02

Susic mora mnogo ozbiljnije shvatiti naredni dvomec protiv Bjelorusije i pozvati u reprezentaciju najbolje igrace koja BIH u ovom trenutku ima,a mejdu njima obavezno pozvati i Papca,Zeca,Begovica,Jahica uz Salihovica imat cemo mnogo jaci tim i na svakoj poziciji po dva kvalitetna igraca,tako da ce se pojedinci dobro zamisliti za mjesto u timu! Papac i Salihovic moraju igrati u Minsku protiv Bjelorusije,inace kljucne utakmice u kojoj ne smijemo izgubiti.. Zec treba biti dzoker s klupe,on odlicno moze igrati po boku,po potrebi zamjeniti Mujdzu ili Lulica,ako jurisamo na gol.. vjerujem da je Susic svjestan svojih gresaka i da ce uciniti sve da u buduce dres reprezentacije nose najbolji igrace koje BIH ima,sto do sada nije bio slucaj...

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 08 jun 2011, 01:06

Susic trpa Dzeko k'o da mu je sin rođeni. Dzeko veceras nije nista pokazao, pickasto igr'o tokom cijele tekme i Susic mijenja Ibisevica za Muslimovica.....meni je bilo logicnije da Dzeko izađe napoljee.. :| :|
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: aimar21 i 8 gostiju.