AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Sljedeća sezona, uostalom kao i nekoliko prethodnih, u Realu će nositi naziv "lov na Barcelonu". Prošle sezone su doveli Cristiana Ronalda i Josea Mourinha, ali ni to nije pomoglo Madriđanima da skinu s trona najvećeg rivala.
Mourinho će ove sezone dodatno pojačati superskupi tim, ali za to se mora nekoga i riješiti. Kaka će biti prvi na udaru. Povrede mu nisu dale da se istakne u Realu, a nije ni on igrač po Joseovom ukusu. Prema pisanju španske Marce, za njega će Real tražiti čak 40 miliona eura.
Osim nekad odličnog Brazilca, Real u "operaciji 90 miliona eura" želi prodati još četvoricu igrača. Drugi najskuplji artikl u Realovoj proavnici je Lass Diarra, za kojeg se traži 20 miliona eura. Gago košta 12, Leon deset, a Garay osam miliona, prenosi Gol.hr.
Cijene su objavljene, a na Evropi je da krene u kupovinu. Koliko će na kraju Real zaraditi, tek ćemo vidjeti, ali poruka igračima je jasna: Jose vas nije volio.
sta vi mislite imali sanse da se kaka vrati
Mourinho će ove sezone dodatno pojačati superskupi tim, ali za to se mora nekoga i riješiti. Kaka će biti prvi na udaru. Povrede mu nisu dale da se istakne u Realu, a nije ni on igrač po Joseovom ukusu. Prema pisanju španske Marce, za njega će Real tražiti čak 40 miliona eura.
Osim nekad odličnog Brazilca, Real u "operaciji 90 miliona eura" želi prodati još četvoricu igrača. Drugi najskuplji artikl u Realovoj proavnici je Lass Diarra, za kojeg se traži 20 miliona eura. Gago košta 12, Leon deset, a Garay osam miliona, prenosi Gol.hr.
Cijene su objavljene, a na Evropi je da krene u kupovinu. Koliko će na kraju Real zaraditi, tek ćemo vidjeti, ali poruka igračima je jasna: Jose vas nije volio.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
nedžad je napisao/la:Sljedeća sezona, uostalom kao i nekoliko prethodnih, u Realu će nositi naziv "lov na Barcelonu". Prošle sezone su doveli Cristiana Ronalda i Josea Mourinha, ali ni to nije pomoglo Madriđanima da skinu s trona najvećeg rivala.
ja bi prije Leona, on je bio povezivan sa Milanom prosle sezone al ode u Real.
Zadnja izmjena: ahmad_tz, dana/u 06 jun 2011, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
- sarajlija89
- Kontakt:
Izbrisano
I to sam se namucio da izbrisem sve ove postove, drugi put ce bit i sankcija...prvenstveno @madrdism(Brnjo) zbog ovakvog trolovanja
Hvala tonyu koji je prijavio post, tako se to radi, a ne ulaskom u neke rasprave, gdje sami sebi trolujete temu...Opcija "Prijavi" zato postoji...
I to sam se namucio da izbrisem sve ove postove, drugi put ce bit i sankcija...prvenstveno @madrdism(Brnjo) zbog ovakvog trolovanja
Hvala tonyu koji je prijavio post, tako se to radi, a ne ulaskom u neke rasprave, gdje sami sebi trolujete temu...Opcija "Prijavi" zato postoji...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Citam Standard odbio ponudu za Vitsela 
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
evo Taiwo u timu ovog internacionalnog kola po goal.com . Svaka cast Gallianiu na pojacanju
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
Catenaccio IIAdmir_Sa je napisao/la:sta je ovo, de nam prevedi
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
D1n0 je napisao/la:Catenaccio IIAdmir_Sa je napisao/la:sta je ovo, de nam prevedi
nema potpisa
Izgleda Milan se dogovorio sve s Menezom
)))
valjda Calciopoli IID1n0 je napisao/la:Catenaccio IIAdmir_Sa je napisao/la:sta je ovo, de nam prevedi
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
hm fino, ibra uđe s klupe i zabije 3 gola i 1 namjesti
mi ovdje čekamo brazil noćas, prandeliju ne trebaju igrači milana, inače noćas se obrukao protiv amatera iz irske
mi ovdje čekamo brazil noćas, prandeliju ne trebaju igrači milana, inače noćas se obrukao protiv amatera iz irske
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ibra je gospodin....daj vise tog mister x-a majku mu svake godine ista prica,dobro te je Galliani..
jbg lajkIbrahimović_God je napisao/la:Ibrahimović ušao u 26 minutu i do 56. minute zabio 3 gola![]()
Jednostavno![]()
Zar se on nije oprostio od reprezentacije jos u proslim kvalifikacijama ? 
Call the coroner!
Pa zar nije bio navijac Juventusa i Intera u detinjstvuPuma je napisao/la:Zar se on nije oprostio od reprezentacije jos u proslim kvalifikacijama ?
Njegova rec vredi pisljiva boba.
evo sad sam procitao da se ipak u julu prosle godine vratio nakon 9-mjesecne apstinencijeMaGiCa je napisao/la:Pa zar nije bio navijac Juventusa i Intera u detinjstvuPuma je napisao/la:Zar se on nije oprostio od reprezentacije jos u proslim kvalifikacijama ?![]()
Njegova rec vredi pisljiva boba.
After Sweden failed to secure a spot at this year’s World Cup in South Africa, the Barcelona star said that he was no longer available for the national team.
But with Euro 2012 qualifying starting in September, it looks like the forward changed his mind.
“What I have always said, is that I am proud to play for the national team. You can count on me to be there at the national team’s next game,” he said.
“After the last game, when we didn’t get into the World Cup, I felt my motivation disappear. So I decided to give up. I had no desire to play. I’m a competitor, I play to win. After your career, you want to be remembered as someone who won.”
Call the coroner!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
nerviraju me više s tim stalnim zagonetkama, koji k, kad dovedeš nekog reci taj i taj je novi igrač milana uslikaj se s njim, nek drži dres u rukama, malo ga obuče, eventualno pimpla loptu koji put i ćao.
našao sliku nekog dresa koji bi kao mogao biti treći ove sezone, nije loš, mada nisam baš siguran da je to pravi, jer još nema ni rezervnog, plus nema talijanskog grba, pa mi i ovaj zlatni milanov grb nekako čudan

našao sliku nekog dresa koji bi kao mogao biti treći ove sezone, nije loš, mada nisam baš siguran da je to pravi, jer još nema ni rezervnog, plus nema talijanskog grba, pa mi i ovaj zlatni milanov grb nekako čudan

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Tony ne sekiraj se galliani prca navijače po ko zna koji put. ne treba se mnogo obazirati na tračeve.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
SA JEDNE FB STRANICE

Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.