FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
dijeljenje naših reprezentativaca po krvnim zrncima biće nagrađivano isključivanjem. ovim završavamo diskusiju.
Vidjet kako Darko Maletić slavi pobjedu reprezentacije NEPROCJENJIVO!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
dobar vam onaj maletic , momak se bas bori za drzavni dres , bi mu godra kad dade go ne zna kako da slavi

ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
Kolka je plata Darku bila u Borcu? istekao mu je ugovor,mogli bi se nesto dogovoriti
samo da ga Nijaz ne mazne 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ponudu vec ima samo da maletic odluci DA ili NE -g.Nijaz se uskoro vraca iz Dubajija i videcemo dali ce da Maletic potpise za OLIMPICmiky_hz je napisao/la:Kolka je plata Darku bila u Borcu? istekao mu je ugovor,mogli bi se nesto dogovoritisamo da ga Nijaz ne mazne
ima dječko malo veće ambicije nego provoditi noći pod svijećom i jesti hrenovke,ipak je on dio šampionskog timamiky_hz je napisao/la:Kolka je plata Darku bila u Borcu? istekao mu je ugovor,mogli bi se nesto dogovoritisamo da ga Nijaz ne mazne

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Svaka cast! Dosta toga vala vise...admin je napisao/la:dijeljenje naših reprezentativaca po krvnim zrncima biće nagrađivano isključivanjem. ovim završavamo diskusiju.
E,moj jarane lupas i pises svasta.Nogometsi OLIMPICA zive jako dobro i zive po jako luksuznim stanovima i hrane se kvalitetno,,,,,,,,,,,,malo se raspitajVAM je napisao/la:ima dječko malo veće ambicije nego provoditi noći pod svijećom i jesti hrenovke,ipak je on dio šampionskog timamiky_hz je napisao/la:Kolka je plata Darku bila u Borcu? istekao mu je ugovor,mogli bi se nesto dogovoritisamo da ga Nijaz ne mazne
opet se provaljuješ.prvo nam plasiraš lažne informacije o trenerima,sada ulećeš u raspravu između mene i pripadnika navijača fks sa nekim glupim komentarima o olimpiku
.,a lijepo si nam obećao da se više nećemo družiti,stvarno nije lijepo lagati 

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
Darko Maletić
[youtube][/youtube]

vjerujem da slavite pogodak fudbalera borca koji ga je zabio za bosnu i hercegovinu, za svoju domovinu!
[youtube][/youtube]

vjerujem da slavite pogodak fudbalera borca koji ga je zabio za bosnu i hercegovinu, za svoju domovinu!
VAM je napisao/la:ima dječko malo veće ambicije nego provoditi noći pod svijećom i jesti hrenovke,ipak je on dio šampionskog timamiky_hz je napisao/la:Kolka je plata Darku bila u Borcu? istekao mu je ugovor,mogli bi se nesto dogovoritisamo da ga Nijaz ne mazne

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
zenica je slavila veceras tvoje ime....darko maletić bosanac i hercegovac i srbin i hrvat i musliman i jevrej i cigan... darko maletic sportista svoje zemlje..... darko maletic heroj zenice... darko maleti na usnama robijaša... hvala ti za 15 minuta igre..... hvala ti sto si srbin!!! sto si bosanac... hvala ti sto igras za prvaka.. pozdrav iz zenice!! pozdrav od robijaša!!!
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
- zeljovac87
- Kontakt:
Maletic ili odlazi u inostranstvo ili ostaje u Banjaluci. Olimpic, da ali iz Liona.
Molim da se pojednici ovde banuju, ako sam ja mogao biti banovan zbog narezivanja CD-a
, onda mogu i ovi likovi sto provociraju (samo ne znam koga provociraju, meni je vise nego drago sto je Maletic zabio go za NASU BIH), a ovde pojedinci samo zele svadju i prepirku... Kakvi klocevi, i onda kad dobiju odgovor sa druge strane hoce da narezuju CD-ove i salju u FIFA i UEFA

ni meni nije jasno šta tu ima da se provocira. jedino logično je da se slavi, ipak se radi o možda i prvom igraču iz PLBiH koji je zabio za reprezentaciju.
eventualni provokatori će biti odstranjeni sa foruma.
eventualni provokatori će biti odstranjeni sa foruma.
Da li će Maletić produžiti ugovor s Borcem, čuo sam da ima neke ponude, a i ističe mu ugovorSrdjanBL je napisao/la:Molim da se pojednici ovde banuju, ako sam ja mogao biti banovan zbog narezivanja CD-a![]()
![]()
![]()
![]()
, onda mogu i ovi likovi sto provociraju (samo ne znam koga provociraju, meni je vise nego drago sto je Maletic zabio go za NASU BIH), a ovde pojedinci samo zele svadju i prepirku... Kakvi klocevi, i onda kad dobiju odgovor sa druge strane hoce da narezuju CD-ove i salju u FIFA i UEFA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Njemu je ugovor istekao, ali je on u izjavi za jednu banjalucku televiziju rekao da nebi imao nista protiv da ostane u Borcu, jer je najljepse kod kuce, naravno ako mu ponude uslove koje njemu odgovaraju. 

VAM je napisao/la:zaista mi je drago sto ga Maleta zavuče.i njemu je drago,naravno,cijena skače.međutim,stvarno mi nije jasno,zašto ne proslavlja pogodak kao za Borac,kad ljubi grb na dresu,(mogli ste primjetiti da mu je to običaj,nikad ne propusta taj dio "rituala")toga sinoć nije bilo.bojim se da mu je drago samo zbog materijalne strane...ipak pogotku se u zube ne gleda
ma u pravu si
VAM je napisao/la:zaista mi je drago sto ga Maleta zavuče.i njemu je drago,naravno,cijena skače.međutim,stvarno mi nije jasno,zašto ne proslavlja pogodak kao za Borac,kad ljubi grb na dresu,(mogli ste primjetiti da mu je to običaj,nikad ne propusta taj dio "rituala")toga sinoć nije bilo.bojim se da mu je drago samo zbog materijalne strane...ipak pogotku se u zube ne gleda
U trenutcima postizanja najvažnijeg gola u karjeri nije moguće razmišljati tako brzo, da je ostalo još malo vremena da proslavi go, vjeruj da bi poljubio grb. I pored ove šprdnje, mislim da Darko ništa manje ne voli Bosnu od ostalih na terenu, što je i jedino logično. Čovjek je trčao, borio se, ali kalibar za reprezentaciju nije!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
apacovi_tu_ima je napisao/la:Darko Maletić
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 08 jun 2011, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.