Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

acmilan28
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la acmilan28 » 02 jul 2009, 23:50

cao i ja , nije htio igrati za nas i sada ocekuje poziv od cire seronja mali , iako moje nase misljenej nije bitno vazna je repka i on je dobar igrac i dobili bi ljevaka i konkurenciju u timu kakav god da je patriota mora ga ciro probati :D

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 02 jul 2009, 23:59

Po nekim prijasnjim izjavama i poteza, Medunjanin nije bas dao do znanje da on zaista hoce da igra za BIH. :| Ali dobro, ako je sad zaista spreman da igra za nas ja nevidim razloga zasto ga Ciro nebi pozvao u avgustu (ako uopste nademo protivnika) ili cak protiv Armenije i Turske u septembru. Iako je konkurencija u veznom redu zaista jaka i zestoka, bitno je da ga neizgubimo. ;)

miroslav blazevic
Kontakt:

Post Postao/la miroslav blazevic » 03 jul 2009, 00:03

najbolje bi bilo kad bi ga ciro za slijedecu prijateljsku zvao onako da se upozna s ekipom da vidi kako to izgleda,i onda da ga zaboravi!!!!
Igrac koji puca on ce dat go, Igrac koji ne puca taj nece dat go.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 03 jul 2009, 00:10

miroslav blazevic je napisao/la:najbolje bi bilo kad bi ga ciro za slijedecu prijateljsku zvao onako da se upozna s ekipom da vidi kako to izgleda,i onda da ga zaboravi!!!!
Zasto bi to bilo najbolje? To bi bilo samo nekulturno i bezobrazno prema njemu. Zamisli da smo to uradili Pjanicu kada je prvi put dosao na okupljanje reprezentacije. Medunjanin sigurno nezasluzuje da dozivi takav cirkus od strane selektora! :roll:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 jul 2009, 00:28

miroslav blazevic je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
Mirza_Hordas je napisao/la:medunjanina definitivno treba pozvati, prava će šteta biti ako zaigra za holandiju :( :(
Evo trce Lale da ga pozovu, reko im Rinus Michels da od njega hljeba ima. :mrgreen:
Kad vec spominjes stetu, steta je u reprezentaciji imati dvosmislene osobe, drugim rijecima licemjere. :evil:
svaka ti cast geronimo apsolutno se slazem-potpisujem 1000000 %
smijesno mi da neko sa nickom miroslav blazevic optuzuje nekoga da je licemjer i dvosmislen :mrgreen: :mrgreen:
pa malo je ljudi u savezu, selektor uracunat, koji nisu dvosmisleni i licemjeri. zar stvarno pored tih krupnih riba treba ganjati igrace koji su u mladosti mozda pocinili neki pogresan korak, ali su dosli pameti sto je najbitnije?
Munib, Iljo, Ciro dobri, a Medunjanin nevalja?
ako cemo praviti cistku licemjera onda treba od vrha poceti. ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jul 2009, 00:35

Medunjanina bi trebalo pozvati i dati mu priliku prijateljskim utakmicama. Koliko ja znam on je ljevak i igra na Salihovićevoj poziciji. Možda bi nekad mogao ulazit u igru umjesto njega jer je stariji i od Pjanića i od Štilića koji griju klupu u našoj repki.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 03 jul 2009, 02:53

Sto se tice Harisa Medunjanina mislim da on i nije pokazao neku zelju za BiH do sada.
Iako je rodjeni Sarajlija njegova porodica je iz Crne Gore (prezime Medunjanin je iz CG) i ima znacajan broj 'Muslimana po nacionalnosti' koji se smatraju Crnogorski Muslimani i lojalni su 100% Crnoj Gori.
Mada ima i Bosnjaka iz CG koji smatraju BiH kao maticu, nisam u stanju reci kojoj grupi pripada Haris Medunjanin, ali do sada vjerovatno prvoj grupi koju sam naveo.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 03 jul 2009, 03:05

Pauk je napisao/la:Sto se tice Harisa Medunjanina mislim da on i nije pokazao neku zelju za BiH do sada.
Iako je rodjeni Sarajlija njegova porodica je iz Crne Gore (prezime Medunjanin je iz CG) i ima znacajan broj 'Muslimana po nacionalnosti' koji se smatraju Crnogorski Muslimani i lojalni su 100% Crnoj Gori.
Mada ima i Bosnjaka iz CG koji smatraju BiH kao maticu, nisam u stanju reci kojoj grupi pripada Haris Medunjanin, ali do sada vjerovatno prvoj grupi koju sam naveo.
ma nema veze sto nije pokazao zelju do sada treba ga ubijeditida pokaze zelju za ubuduce dobar je momak ali za holandije i nije bas dobar sto se tice njegove ere tu ce cijelo vrijeme biti robben a on robbenu realno nije ni dokle a tu je jos i babel tako da on nema sanse i to mu treba prezentovati!!!!!!!!!!
U ime Gospodara...

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 03 jul 2009, 04:40

A gdje se izgubi onaj Zlatko Janjic?
BosnaE

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 03 jul 2009, 08:40

Haha, procita li jutros iko SPORT??
Na slovna stranica : GRAFITE ZELI DA IGRA ZA BIH!!!
To je Grafite rekao Misketu i Dzeki na treningu Wolfsburga. Isprva Miske mislio da se ovaj sali, ali kako je Grafite bijesan na Dungu sto ga nije zvao na Kup Konfederacija, rekao Misketu da kontaktira nas Savez i da bi njih trojica u tandemu Spaniji dali 3 gola!!!
Pa ne mogu da vjerujem....
Godina prilicno imam, i ne bi se trebalo desavati da me nesto ovakvo totalno iznenadi ("izbije iz cipela")...
Sada trebamo biti pametni, sa svih strana nam se nude igraci, odabrati prave (zasto ne i Grafitea)da imamo i jaku klupu, jbg ne igra samo prvih 11 utakmice... :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 03 jul 2009, 09:07

ackeey je napisao/la:Haha, procita li jutros iko SPORT??
To je Grafite rekao Misketu i Dzeki na treningu Wolfsburga. Isprva Miske mislio da se ovaj sali, ali kako je Grafite bijesan na Dungu sto ga nije zvao na Kup Konfederacija, rekao Misketu da kontaktira nas Savez i da bi njih trojica u tandemu Spaniji dali 3 gola!!!
Godina prilicno imam, i ne bi se trebalo desavati da me nesto ovakvo totalno iznenadi ("izbije iz cipela")...
Sada trebamo biti pametni, sa svih strana nam se nude igraci, odabrati prave (zasto ne i Grafitea)da imamo i jaku klupu, jbg ne igra samo prvih 11 utakmice... :D
ma daj covjece, nema grafite mjesta u repki, a ova o tri gola me pravo nasmija

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 03 jul 2009, 09:25

evo Begovic je na putu da rijesi sve dileme i konacno zaigra za nasu repku hvala BOgu

http://www.****/sport/fudbal/p ... i-bh-pasos
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 jul 2009, 10:01

ackeey je napisao/la:Haha, procita li jutros iko SPORT??
Takodje :D
Samo sto bi lik sigurno imao mjesta medju prvih 11 ako sa Ibisevicem nebi(Ako Bog da hoce) islo kako treba.
Sigurno je bolji od Muslimovica barem za 2 klase.
Sambaaaaaa :D
Da zabije Spaniji samo jedan slican golu protiv Bayerna isplatilo bi se.
Srbija, Hrvatska, cak i Njemacka nemaju takvog napadaca :?
Ne dao Bog da nam se reprezentaciji desi nesto kao Hofenhajmu, tip bi bas dobro dosao.
Joj samba u ZenCi :shock: :o 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 03 jul 2009, 10:05

bez obzira na godine, Grafite je klasa.. sjetite se Bajana, tesko ide al manje-vise svi koji prate repku znaju da je brazilac i da je dobio bh drzavljanstvo, odigro jednu tekmu samo da bi se prodo u rusiju... kad smo to podrzali, zasto nebi onda prihvatili jednog dobrog igraca??? ja sam za, Bajano -da, Medunjanin - nikad....
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 03 jul 2009, 10:21

Zašto neuzeti Grafitea. Bila bi velika sreća za nas da u repki imamo dva tri najbolja napadača u Bundesligi, mogu mislit kako bi Španija ispala smiješna u Zenici. Al znajući kakva su mafija ovi iz Saveza, nebi me čudilo da i ovo propadne. DRAGI BOŽE PODARI MI DA SAMO JEDAN DAN BUDEM PREDSJEDNIK NSBIH. AMIN.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 jul 2009, 10:26

Covjeku nije zelja da se proda, zelja su mu SP, EP 8-)
Tip je zvjer i kada bi pravili listu igraca od kojih je Grafite bolji bila bi predugacka :lol:
Bolje bi bilo napraviti listu igraca BL boljih od njega(zbog duzine :D )
1.Dzeko(malo)
2. nije mi poznato :oops: :D
Covjek ima tehniku, osjecaj za gol, za razliku od pojedinih dobro izvodi jedanesterce :oops:
u zadnjih par utakmica nije bio ni sebican..
Postao bi to miljenik publike :D
Imali bi tandem koji je oborio rekord BL 8-)
Najbolji strijelac BL
Nemam pojma sta jos da napisem, ali, dovodjenje Grafitea, samo su prednosti, nikako mahane 8-)

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 03 jul 2009, 10:27

el-fighter je napisao/la:Zašto neuzeti Grafitea. Bila bi velika sreća za nas da u repki imamo dva tri najbolja napadača u Bundesligi, mogu mislit kako bi Španija ispala smiješna u Zenici. Al znajući kakva su mafija ovi iz Saveza, nebi me čudilo da i ovo propadne. DRAGI BOŽE PODARI MI DA SAMO JEDAN DAN BUDEM PREDSJEDNIK NSBIH. AMIN.
a zasto ga uzeti, da odigra tri tekme i onda mu se digne klinac i kaze ja necu, imamo svjezih primjera u kosarci, manite se gluposti drugovi

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 03 jul 2009, 10:42

el-fighter je napisao/la:Zašto neuzeti Grafitea. Bila bi velika sreća za nas da u repki imamo dva tri najbolja napadača u Bundesligi, mogu mislit kako bi Španija ispala smiješna u Zenici. Al znajući kakva su mafija ovi iz Saveza, nebi me čudilo da i ovo propadne. DRAGI BOŽE PODARI MI DA SAMO JEDAN DAN BUDEM PREDSJEDNIK NSBIH. AMIN.
ma da si ti u savezu 10 godina nebi mogao uzeti grafitea da igra za nas jer ima jedan nastup za brazil :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 03 jul 2009, 10:48

Stvarno?

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 03 jul 2009, 11:41

ti sigurno nisi čitao avazov Sport :mrgreen: to je bila revijalna utakmica za oproštaj Romarija

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.