Imali smo puno prekida (kornera i slobodnih udaraca sa strane), ali smo redovno bili nadskakani, vjerovatno je s Muslimovićem želio da dobijemo na skoku. Izmjena je bila na mjestu.adis.p je napisao/la:Susic trpa Dzeko k'o da mu je sin rođeni. Dzeko veceras nije nista pokazao, pickasto igr'o tokom cijele tekme i Susic mijenja Ibisevica za Muslimovica.....meni je bilo logicnije da Dzeko izađe napoljee..![]()
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- legenda reala
- Kontakt:
A Zlatan je najjači ,jadnikovac se bori i trudi ,al uvijek nešta zajebe il promaši ,potez više ,oklizne se itd .jednostavn mu se nedaVanBasten je napisao/la:Imali smo puno prekida (kornera i slobodnih udaraca sa strane), ali smo redovno bili nadskakani, vjerovatno je s Muslimovićem želio da dobijemo na skoku. Izmjena je bila na mjestu.adis.p je napisao/la:Susic trpa Dzeko k'o da mu je sin rođeni. Dzeko veceras nije nista pokazao, pickasto igr'o tokom cijele tekme i Susic mijenja Ibisevica za Muslimovica.....meni je bilo logicnije da Dzeko izađe napoljee..![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ja više ne znam šta da kažem za njega. nemam definisano mišljenje. čovjek se trudi, što jest jest, neke stvari mu zamjeram, al nekako mu se na faci vidi da se baš unio u ovaj posao... bit će aBd to bolje, dok on malo bolje prokuži sve igrače, veliki su to mangupi..
Ćiri je to krenulo za rukom jer je on veći mangup od njih

Ćiri je to krenulo za rukom jer je on veći mangup od njih

Nil Satis Nisi Optimum
Ja sam mislio da ni na forumu nema goreg stratega od Susica, kad ti ispolovi...bosnas_ je napisao/la:Susic mora mnogo ozbiljnije shvatiti naredni dvomec protiv Bjelorusije i pozvati u reprezentaciju najbolje igrace koja BIH u ovom trenutku ima,a mejdu njima obavezno pozvati i Papca,Zeca,Begovica,Jahica uz Salihovica imat cemo mnogo jaci tim i na svakoj poziciji po dva kvalitetna igraca,tako da ce se pojedinci dobro zamisliti za mjesto u timu! Papac i Salihovic moraju igrati u Minsku protiv Bjelorusije,inace kljucne utakmice u kojoj ne smijemo izgubiti.. Zec treba biti dzoker s klupe,on odlicno moze igrati po boku,po potrebi zamjeniti Mujdzu ili Lulica,ako jurisamo na gol.. vjerujem da je Susic svjestan svojih gresaka i da ce uciniti sve da u buduce dres reprezentacije nose najbolji igrace koje BIH ima,sto do sada nije bio slucaj...

Salu na stranu, kako ti vidis Zeca na poziciji Lulica ili Mujdze?
PS: Po vokaciji Lulic nije nikako za beka, ali u nuzdi ga moze igrati.., ja bih njegovu poziciju najradije istumbao sa Jahicem, Jahica pozadi, a Senada malo napred... ali, opet nije do nas, do Safeta je...

Ma sve ej to "bolest" male minutaže koju je imao zadnjih pola godine zbog povreda. Tako da, fakat, ne može mu se puno prigovoriti radi tih ispada. Ja se iskreno nadam da će preći u neki klub gdje će igrati redovno, da povrati onu svoju rutinsku završnicu, možda neće biti jednako brz kao što je to bio prije koju godinu, ali opet bio bi idealan džoker s klupe ako ništa.legenda reala je napisao/la:A Zlatan je najjači ,jadnikovac se bori i trudi ,al uvijek nešta zajebe il promaši ,potez više ,oklizne se itd .jednostavn mu se nedaVanBasten je napisao/la:Imali smo puno prekida (kornera i slobodnih udaraca sa strane), ali smo redovno bili nadskakani, vjerovatno je s Muslimovićem želio da dobijemo na skoku. Izmjena je bila na mjestu.adis.p je napisao/la:Susic trpa Dzeko k'o da mu je sin rođeni. Dzeko veceras nije nista pokazao, pickasto igr'o tokom cijele tekme i Susic mijenja Ibisevica za Muslimovica.....meni je bilo logicnije da Dzeko izađe napoljee..![]()
![]()
No svakako, da moramo naći i njemu zamjenu, ako ostane ovako i en digne formu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Nije tacno, ciri je krenulo jer je imao dzeku najstrijelca bundeslige, misketa asistenta, spahu bez ispada i standardnog, ibisevica medju top strijelcima lige, salihovica i misketa medju najbolje ocjenjenim igracima lige...Number1 je napisao/la:ja više ne znam šta da kažem za njega. nemam definisano mišljenje. čovjek se trudi, što jest jest, neke stvari mu zamjeram, al nekako mu se na faci vidi da se baš unio u ovaj posao... bit će aBd to bolje, dok on malo bolje prokuži sve igrače, veliki su to mangupi..
Ćiri je to krenulo za rukom jer je on veći mangup od njih![]()
A Safet ima Dzeku koji grije klupu pola godine u engleskoj, misketa koji nije spojio 90min godinu dana u klubovima, salihovica koji ne igra zbog suspenzije, spahu koji propusti zbog suspenzije vishe tekmi nego sto ih odigra, rahimica koji se ne sjeca kada je zadnji put igrao u klubu, pjanica koji grije klupu u lionu i slicno....mozda je i za to susic kriv???
Kad vec poredis onda se potrudi i nadji adekvatne argumente, a ne bubati kao maksim po diviziji
Susic je daleko od sjajnog trenera, ja mu najvishe zamjeram sto se nije postavio kao veci autoritet
nema potpisa
Pod "demoliranjem" mislim na bodovni saldo iz okrsaja sa tim ekipama...Kako vec napisah, da Turska nije kiksala protiv "malih", ne bi mi vidjeli ni baraza..Jer da smo se sa Spanijom i Turskom borili direktno, ostali bi na jednom jedinom bodu...demolirani... Svaka cast Ciri...na prelijepoj prici, na sarenoj lazi, na motivaciji igraca, i relativno sigurnoj igri protiv "malih"....Jel vam to dosta? Meni nije...pogotovo ne sa ovim igracima u najblaze receno odlicnoj formi. Ciro je znao da nas je krenulo, kao sto je nekad i Baku, nekad i Muzurovica, ali i da je to sve...otud i odstupnica spremna i prije kraja kvalifikacija....NoName je napisao/la:Ko nas je to demolirao? Jedini rezultat koji je bio blizu tog demoliranja je 2:5 protiv Španije, ali protiv Španije koja je demolirala sve redom, kada nama rezultat nije bio uopšte bitan i u utakmici u kojoj smo se nadigravali?damir_82 je napisao/la:I onda te demoliraju ekipe iz prva dva sesira, a ti molis Boga da se bas te ekipe "okliznu" protiv malih....Mi pocistili male, al nam nista ne bi znacilo da nije Turska kiksala.....Gledali bi baraz isto k'o i svjetsko....
Demoliranje je igra gdje padneš bez ispaljenog metka. Kao primjer demoliranja mogu poslužiti utakmice ovog kvalifikacijskog ciklusa protiv Francuske ili Rumunije.
Porediti današnju igru i onu koju smo imali dok je Ćiro bio selektor može samo neko ko je totalno nerealan. Razlozi mogu biti bilo šta (harishp je lijepo objasnio razloge, recimo) ali porediti igru je budalaština. Doduše, ima i onih koji ovu današnju igru nazivaju "igrom od noge do noge", "najljepšom igrom" i slične nebuloze.
Znam i to da su reprezentativci na okupljanjima ko djeca na ekskurziji, i da je tesko takvim "pubertetlijama" biti profesor....Pape bar polako uvodi red tokom priprema (uporedjujuci sa Cirinom erom ovo je ko apoteka)... Ovo sto momci rade sa Papetom sigurno nije nasa najljepsa igra, ali vidim pozitivne pomake...Nije to jos poslozeno, ima fula, al sigurno ne tolikih da bi se trazila Papetova ostavka, pogotovo ne da se na njegovo mjesto dovedu treneri u pokusaju....
Navodnicima sam htjeo naglasiti da je zaista igracka ali samo igracka legenda za sta mu do poda skidam kapu,mrznju nikakvu ja ne vidim,eto kakvo je tvoje razmisljanje i koliko si i ti realan,posten i nepristrasan..ja prijatelju ne mrzim nikoga..f.k sarajevo nema nikakve veze i koristi ali ima u vasim zaludjenim glavama napunjenim nekakvim rivalitetom i konstantnim dokazivanjem,on je selektor a igrao je u sarajevu,mora vodit rep. zato sto je on pape,hejjj on je pape..(nidje veze)..!!A tvoja misija sa ovim postom je jedino da ga opravdas na bilo koji nacin a da podcijenis sve navijace realne i nepristrasne na bilo koji nacin,koliko vidim nemas nista konkretno da kazes u njegovu odbranu zato molim te saberi sve dobro sta je napravio pa iznesi ako fakte,cinjenice pa da razgovaramo...on je samo figura od selektora i na nacin na koji on vodi drzavnu selekciju mogao bi voditi i ti i ja i svak sa ovog foruma...mislim da bi bilo dovoljno bilo da izadjem sa znanjem procitanim u knjizi osnova trenerskog posla i siguran sam da bih napravio ono sto je on napravio tacnije jedno veliko nista,upropastio je reprezentaciju koja je niko me nemoze osporiti igrala lijepo,srcano u proslim kvalifikacijama..da se razumijemo jos uvijek je igracki kadar isti..nisu mogli za godinu dana zaboraviti igrat lopte..!!!skyisthelimit je napisao/la:legenda79 je napisao/la:Niko normalan ko voli reprezentaciju nemoze pozeljeti los rezultat za istu...a da bi voljeli vidjeti papetu ledja to stoji odavno a stoji i nakon vecerasnje pobjede...ti imas licnih problema jer safeta susica gledas potpuno drugim ocima i u potpuno drugom kontekstu tacnije gledas ga kao igraca tvog f.k sarajeva i u njemu vidis idola..sto nije problem drzi ga i cuvaj za sta hoces al ostavi to za sebe jer tvoji komentari su previse pretenciozni i nastrojeni tako da ti nisi ni malo kompetentan da dajes bilo kakve izjave,postedi nas...jer i da je najgori ti bi rekao da je najbolji..mozda jeste bio najbolji al nekada davno i u skroz drugom mjestu,vremenu,ulozi..cekali ste ga na poziciji selektora,molili boga da dodje..evo doso je odradio je sto je odradio,pokazao je svoj maximum i mislim da je svim realnim,neutralnim navijacima i ljubiteljima reprezentacije jasno da je limitiran i da je mu definitivno nije mjesto na poziciji selektora,a razlozi su ocigledni(da ih sad ne nabrajam),uz duzno postovanje prema doticnom gospodinu i "IGRACKOJ" legendi BH fudbala..!!!Megamon je napisao/la:Imam osjecaj da su mnogi sa foruma veceras prizejkivali los rezultat samo da vide ledja Papetu.Al qurca graha
a kakve koristi ima FK Sarajevo od toga sto je Pape selektor, i cemu navodnici pod igrackoj, u vasim postavima mrznja prema selektoru je vise nego ocigledna, a to nema nikakve veze sa njegovim trenerskim poslom, sta jel ti duzan 100 maraka ako jeste javi se, ja cu ti dati 200...cuj pod navodnike igrackoj
![]()
nek vas je stid i sram
edit... a da, ne cudi me to nimalo od "navijaca" Zeljeznicara
I sta ti znas sta znaci biti navijac,poklonik,simpatizer bilo kojeg kluba,ostavi to po strani drzavna selekcija je u pitanju kao i njen prosperitet a ja ga iskreno ne vidim ni u kom segmentu od kako je preuzeo gosp. Safet...!!!
Titule osvajaju timovi koji ne kiksaju sa tzv. malim ekipama!!! Tako da ti nepije analiza o tome koliko je BiH bodova uzela u direknom sudaru sa TR i ESP.damir_82 je napisao/la:Pod "demoliranjem" mislim na bodovni saldo iz okrsaja sa tim ekipama...Kako vec napisah, da Turska nije kiksala protiv "malih", ne bi mi vidjeli ni baraza..Jer da smo se sa Spanijom i Turskom borili direktno, ostali bi na jednom jedinom bodu...demolirani...Pape bar polako uvodi red tokom priprema (uporedjujuci sa Cirinom erom ovo je ko apoteka)... Ovo sto momci rade sa Papetom sigurno nije nasa najljepsa igra, ali vidim pozitivne pomake...Nije to jos poslozeno, ima fula, al sigurno ne tolikih da bi se trazila Papetova ostavka, pogotovo ne da se na njegovo mjesto dovedu treneri u pokusaju....
Drugo, Safetovim dolaskom u nijednom, ali bas nijednom segmentu se u i oko repke nije ni za 1mm pomerila skala ka napred, ali je u odredjenim segmentima unazadila miljama.
A, ako ti pozivanje odredjenih igraca u repki racunas kao pomak, onda...

Safet i ako uspe da repku odvede do baraza ili na EP, to ce biti plod ciste srece.., sa Sefetom je BiH u predhodnih 1,5 god izgubila puno, dobila nista, dobit ce, mozda...
iskreno, koliko si utakmica pregledocole-ch je napisao/la:Titule osvajaju timovi koji ne kiksaju sa tzv. malim ekipama!!! Tako da ti nepije analiza o tome koliko je BiH bodova uzela u direknom sudaru sa TR i ESP.damir_82 je napisao/la:Pod "demoliranjem" mislim na bodovni saldo iz okrsaja sa tim ekipama...Kako vec napisah, da Turska nije kiksala protiv "malih", ne bi mi vidjeli ni baraza..Jer da smo se sa Spanijom i Turskom borili direktno, ostali bi na jednom jedinom bodu...demolirani...Pape bar polako uvodi red tokom priprema (uporedjujuci sa Cirinom erom ovo je ko apoteka)... Ovo sto momci rade sa Papetom sigurno nije nasa najljepsa igra, ali vidim pozitivne pomake...Nije to jos poslozeno, ima fula, al sigurno ne tolikih da bi se trazila Papetova ostavka, pogotovo ne da se na njegovo mjesto dovedu treneri u pokusaju....
Drugo, Safetovim dolaskom u nijednom, ali bas nijednom segmentu se u i oko repke nije ni za 1mm pomerila skala ka napred, ali je u odredjenim segmentima unazadila miljama.
A, ako ti pozivanje odredjenih igraca u repki racunas kao pomak, onda...To bih uradio i ja, ti i svaki treci "laik" sa ovog foruma... znaci, ni na tom polju Safet nije napravi iskorak ka napred, ali je bar tu na nekoj pozitivnoj NULI.
Safet i ako uspe da repku odvede do baraza ili na EP, to ce biti plod ciste srece.., sa Sefetom je BiH u predhodnih 1,5 god izgubila puno, dobila nista, dobit ce, mozda...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- skyisthelimit
legenda79 je napisao/la:
Navodnicima sam htjeo naglasiti da je zaista igracka ali samo igracka legenda za sta mu do poda skidam kapu,mrznju nikakvu ja ne vidim,eto kakvo je tvoje razmisljanje i koliko si i ti realan,posten i nepristrasan..ja prijatelju ne mrzim nikoga..f.k sarajevo nema nikakve veze i koristi ali ima u vasim zaludjenim glavama napunjenim nekakvim rivalitetom i konstantnim dokazivanjem,on je selektor a igrao je u sarajevu,mora vodit rep. zato sto je on pape,hejjj on je pape..(nidje veze)..!!A tvoja misija sa ovim postom je jedino da ga opravdas na bilo koji nacin a da podcijenis sve navijace realne i nepristrasne na bilo koji nacin,koliko vidim nemas nista konkretno da kazes u njegovu odbranu zato molim te saberi sve dobro sta je napravio pa iznesi ako fakte,cinjenice pa da razgovaramo...on je samo figura od selektora i na nacin na koji on vodi drzavnu selekciju mogao bi voditi i ti i ja i svak sa ovog foruma...mislim da bi bilo dovoljno bilo da izadjem sa znanjem procitanim u knjizi osnova trenerskog posla i siguran sam da bih napravio ono sto je on napravio tacnije jedno veliko nista,upropastio je reprezentaciju koja je niko me nemoze osporiti igrala lijepo,srcano u proslim kvalifikacijama..da se razumijemo jos uvijek je igracki kadar isti..nisu mogli za godinu dana zaboraviti igrat lopte..!!!
I sta ti znas sta znaci biti navijac,poklonik,simpatizer bilo kojeg kluba,ostavi to po strani drzavna selekcija je u pitanju kao i njen prosperitet a ja ga iskreno ne vidim ni u kom segmentu od kako je preuzeo gosp. Safet...!!!
stani. Pod br.1 Mi na treningu ne znamo kako on vodi selekciju, niti sta im govori u svlacionici, jedino da je tebi neko javio kako on to (ne)vodi trening, takticke zamisli i sl...ili si to skontao poslije susreta sa Francuskom na Kosevu ili susreta u Rumuniji, ako je tako sta je onda s onim dobrim utakmicama ( Mexico, Slovacka, Rumunija kuci ? )..Kazes uspropastio je reprezentaciju, e opet tu nemas dovoljno argumenata, kako je upropastio ( dokazi ? ), jel time sto smo i dalje u igri za 2 mjesto ili je upropastio zato sto smo izgubili od Francuske kuci ( sramota od bivseg prvaka svijeta ).. kazes da nije lijepo igrala, ja bi rekao pola-pola tj. u nekim utakmicama su podbacili u nekim odusevili ( sad ako je tebe Ciro navikao da pobjedjujemo 7-0, jbg. ja sam zadovoljan i sa 1-0 )..to da on je Pape mora voditi selekciju je glupost, niko ne kaze da mora ali kad se vec prihvatio posla treba ga podrzati ( ja vjerujem ovdje pojedinci bi vise volili da Pape sutra dobije otkaz nego da se isti sa reprezentacijom plasira na Euro )...Mislis li da je pametno mjenjati sada trenera iako je Pape odradio solidan posao ( bilo je uspona i padova ali to ima svaka ekipa ), ili ipak nije kao Ciro pa da na pres konferencijama se zajebava sa tv kamerama i novinarima ( jel to treba da radi Pape )...
Ja ne znam sta ti ocekujes, da sad bjezimo 5 bodova francuzima, jel mislis da je bilo ko pa drugi selektor, da bi bili bolje plasirani..Ipak smo mi BiH i navikli smo u proslosti da visoko letimo ali na kraju da prenisko padnemo., ispade opet se isto dogadja, pojedinci nisu zadovoljni nacinom rada (?) selektora iako su rezultati manje-vise ok i nije moglo bolje od ovog da ga hebes..Svako nadje i prigovara i ja u toku tekme se iznerviram tipa gdje ce ti taj igrati, kakva je to formacija, koga to mjenjas i uvodis budalo ali opet na kraju se dobro zavrsi..Trenutno je najteze selektoru jer on je za sve kriv, pa tako i kad pobjedi javljaju se prigovaraci na sve i svasta..Taj ko misli da je lagano voditi reprezentaciju ili da bi je on bolje vodio od trenutnog selektora nek se prihvati posla pa nek vodi neku omladisnku ekipu, pa da vidi kako je to tezak i veoma zahtjevan posao, valja na sve misliti..al eto ima generala nakon bitke koji su uvidjeli mnoge propuste selektora i koji misle da bi bolje..
a sad odo, istrosi se djaba

15.10 - 15.06 ...
Pogeldao sam sve i jednu (osim RO-BiH), ali nazalost, video nisam nista (ili jako malo), od kako je Safet tu.nick je napisao/la:iskreno, koliko si utakmica pregledo
Onda cuvaj okice da nebi obnevideo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
I ti mi se razumijes u fudbal ko kava babaharishp je napisao/la:Onda cuvaj okice da nebi obnevideo.

ako ti je ovo dobra igra otkako je ovaj papak na celu repke

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Kava baba&kahva dedo-Vispak Visoko.
Da imas ga pravo.Prije smo razvaljivali sviju redom i bez makar srebrnih odlicja se nismo vracali sa velikih takmicenja.Sad je to sve palo u vodu iako nam igraci igraju u Realu,Barceloni,Bayernu itd.
Da imas ga pravo.Prije smo razvaljivali sviju redom i bez makar srebrnih odlicja se nismo vracali sa velikih takmicenja.Sad je to sve palo u vodu iako nam igraci igraju u Realu,Barceloni,Bayernu itd.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Igraju i strasni Albanci
od zadnjih 10 eura oni uzese zamisli 11
pa jbg veliki uspjeh je onako odigrat s njima
od zadnjih 10 eura oni uzese zamisli 11
pa jbg veliki uspjeh je onako odigrat s njima
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Tacno,tako.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- crvenocrni
- Kontakt:
Ama pusite ga zlotvori, dovoljno je rec Portugal - Albanija 0-0, BiH - Albanija 2-0, Hajmo Bosno hajmo Hercegovino....
P.S.
Kome se ne svidja nek ne prati....
I da citavo vrijeme sam govorio ubaci Maletica a ovi moji me smijali kao j....e Maletic i onda odluka...
P.S.
Kome se ne svidja nek ne prati....
I da citavo vrijeme sam govorio ubaci Maletica a ovi moji me smijali kao j....e Maletic i onda odluka...
- Megamon
- Kontakt:
Vidimi da nista nece promjeniti razmisljanje pojedinih forumasa.Tako da se vise necu ni truditi,nek sanjaju opet neke p3dere iz susjedne nam drzave.Valjda smo s njima isli na svjetska i evropska prvenstva...
Sto se tice Papeta ne kazem ni ja da je sad covjek Mourinho,al' za 5000 eura nebi ni radio Branimir Tulic
.Sto se tice postavke igre sinoc oni koji se razumiju malo bolje u fudbal i bave se sitnim analizama sigurno ce reci da je sve bilo odlicno postavljeno na terenu.Prije svega nije se srljalo(Kao Ibrak u kupu protiv zeljeznicara)sto je odlika velikih trenera.Pape je uvidio da Panzda zasluzuje da igra prije Mravca,iako Mravke igra srcem(Frankfurt,polomljena rebra)al' jbg kad ne zna.
Situacija je takva da je opet sve u nasim rukama.Pape je napravio vise dobrog ovoj repki nego ijedan drugi selektor.Prije svega ne daje lazne nade.Dosta nam je pojacao igracki kadar.Sad su tu Lulic,Mujdza,Besic,Maletic.Mozemo i reci da je Medunjanin kod njega dobio i pravu priliku da se pokaze na terenu.Sto je sinoc i dokazao.(kod p3dera je uglavnom grij'o klupu)
Kakva je Pape velicina pokaz'o je to i sinoc na press konferenciji.Prizn'o je da je pretjr'o poslije rumuna i da je mozda rek'o neke teske rijeci.Nije sebe stavljao u prvi plan nego u svakom trenutku velicao igrace.Znaci nije narcisoidan kao prethodnik.
Jos je obec'o da ce razgovarati sa pojedinim igracima i da je spreman "pojesti gov-no" radi interesa repke.Sigurno je mislio na Begovica,Nadarevica,Jahica pa mozda i Papca.
Na nama je da damo bezrezervnu podrsku kako igracima tako i Papetu i da akoBogda bez neke revelike euforije ugledamo jedno veliko takmicenje.
Sto se tice Papeta ne kazem ni ja da je sad covjek Mourinho,al' za 5000 eura nebi ni radio Branimir Tulic

Situacija je takva da je opet sve u nasim rukama.Pape je napravio vise dobrog ovoj repki nego ijedan drugi selektor.Prije svega ne daje lazne nade.Dosta nam je pojacao igracki kadar.Sad su tu Lulic,Mujdza,Besic,Maletic.Mozemo i reci da je Medunjanin kod njega dobio i pravu priliku da se pokaze na terenu.Sto je sinoc i dokazao.(kod p3dera je uglavnom grij'o klupu)
Kakva je Pape velicina pokaz'o je to i sinoc na press konferenciji.Prizn'o je da je pretjr'o poslije rumuna i da je mozda rek'o neke teske rijeci.Nije sebe stavljao u prvi plan nego u svakom trenutku velicao igrace.Znaci nije narcisoidan kao prethodnik.
Jos je obec'o da ce razgovarati sa pojedinim igracima i da je spreman "pojesti gov-no" radi interesa repke.Sigurno je mislio na Begovica,Nadarevica,Jahica pa mozda i Papca.
Na nama je da damo bezrezervnu podrsku kako igracima tako i Papetu i da akoBogda bez neke revelike euforije ugledamo jedno veliko takmicenje.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- NoName
- Kontakt:
@Hairlija druže
Ti i tvoji kolege, navijači Sarajeva, ste apsolutno nerealni kada je u pitanju Sušić. Ja to ne zamjerim, možda bih bio i ja da sam navijač Sarajeva. Mišljenja nam se mogu razlikovati, naravno, ali treba uvijek zadržati dozu realnosti.
Koliko su realni navijači Sarajeva najbolje je pokazala anketa za "Idola nacije" kada je Alen Škoro, ni kriv ni dužan, zamalo osvojio nagradu, zahvaljujući navijačima Sarajeva naravno.
Ti i tvoji kolege, navijači Sarajeva, ste apsolutno nerealni kada je u pitanju Sušić. Ja to ne zamjerim, možda bih bio i ja da sam navijač Sarajeva. Mišljenja nam se mogu razlikovati, naravno, ali treba uvijek zadržati dozu realnosti.
Koliko su realni navijači Sarajeva najbolje je pokazala anketa za "Idola nacije" kada je Alen Škoro, ni kriv ni dužan, zamalo osvojio nagradu, zahvaljujući navijačima Sarajeva naravno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.