deno_TM87 je napisao/la:BiH - Albanija 1deno_TM87 je napisao/la:za sad dobro idedeno_TM87 je napisao/la: Velez - Godoy Cruz 1
Ukrajina - Francuska oba daju gol
SAD - Kanada 1
BiH - Albanija 1
Švedska - Finska 1
Venezuela - Španjolska 2
Brazil - Rumunjska 1
Španjolska - Engleska/21 oba daju gol
Kvota 26.25 Uplata 1.10
Šta mislite ?
SAD - Kanada 3+
Atletico - Sao Paulo/gol
Coritiba - Vasco 1
Kostarika - Salvador 1
Poljska - Francuska oba daju gol
Huracan - Velez/gol
Kvota 23.25 Uplata 1 KM
Kaj velite ?
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Ma to je sitnica za njega ,dobar je on covjek ,halalit ceCitizen-X je napisao/la:mozes ti njemu trazit halala do sutra - ti si njega sprčio za 5 glavaPapilon20 je napisao/la:Halali begonja za Istomina ,ipak nije u formi.Naci cemo nesto za sutra bolje
Brazil-Rumunija
Sta mislite koliko bi golova trebalo pasti ? Rumunima fali kamara igraca i nemaju trenera.
Sta mislite koliko bi golova trebalo pasti ? Rumunima fali kamara igraca i nemaju trenera.
-
jasko_juve
- Kontakt:
to ce bit oprostajna utakmica za velikog Ronalda..Obsidian je napisao/la:Brazil-Rumunija![]()
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jesu oni njemci nafakali u 93 daju gool

Čuvajte se slobodnih dana. Nisu slobodni dani za svakog. Slobodan čovjek uvijek je u iskušenju da misli. Ako pet dana nije mislio, možete misliti šta taj može misliti kad jednom počne da misli.
-
jasko_juve
- Kontakt:
i naravno ja nisam imao MUDA da odigram ovo na 50 KM i odigram na cenera ovo sve i dodam Lbj manje i Bjelorusiju oba ne daju..LBJ ce me yebat garant..jasko_juve je napisao/la:moze li proci :
BiH 1
Norveska 1
Spanija 2
na veci ulog..kvota 2.90
vidi ovog begonje sto je lud ocekuje da mu neko vjeruje sa ovim ulozima 
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
kad postavis slike ide izvinjenjegonjaBe je napisao/la:Očekujem izvinjenje nakon postavljenih slika.bimbrlica je napisao/la:vidi ovog begonje sto je lud ocekuje da mu neko vjeruje sa ovim ulozima
Sve proslo osim konacnog rezultata tu me yeba maletic oca mu yebemSanchez_8 je napisao/la:BiH 1 ili rezultat 1-0 na veci ulog a moze i z1
Njemacka 4+
Svedska h1
Spanija 3+
Jos Lebron za fine pare
-
jasko_juve
- Kontakt:
sta cekas LBJ???Sanchez_8 je napisao/la:Sve proslo osim konacnog rezultata tu me yeba maletic oca mu yebemSanchez_8 je napisao/la:BiH 1 ili rezultat 1-0 na veci ulog a moze i z1
Njemacka 4+
Svedska h1
Spanija 3+![]()
Jos Lebron za fine pare
i ja cekam LBJ under i Dirk vise 
-
jasko_juve
- Kontakt:
ja samo cekam LBJ manje na 80 KM..valja ustat ujutro..

izvinjenje gonjaBegonjaBe je napisao/la:Samo reci ako ti treba još nešto? Jedino ti neću moći uslikati Istominov listić zato što je završio u kanti za smeće u kladionici Petica u Kralja Tomislava između 15.25h i 15.30h. Evo da ti kažem da sam večeras uplatio 400KM na Miami, LeBrona (5.5)+ i Panamu 1x. I 60KM na ta tri plus SAD 1. Ukupni dobitak 2400KM.
http://imageshack.us/g/831/unledjgs.png/
Over za 60 mambi 
Jesi li danas u plusu ili minusu videm da se dosta crveni na profilu ovih gubitnih listica ?gonjaBe je napisao/la:Samo reci ako ti treba još nešto? Jedino ti neću moći uslikati Istominov listić zato što je završio u kanti za smeće u kladionici Petica u Kralja Tomislava između 15.25h i 15.30h. Evo da ti kažem da sam večeras uplatio 400KM na Miami, LeBrona (5.5)+ i Panamu 1x. I 60KM na ta tri plus SAD 1. Ukupni dobitak 2400KM.
Previse ulazes po mom misljenju , moj ti je savjet da to malo smanjis
I boli te **** sto si hiljadarku zijanio?gonjaBe je napisao/la: Kako ću biti u plusu kad uložim 500KM na Istomian i padnem, pa 500KM na Haasa i padnem, pa 300KM na Serru i BiH (to je to što se crveni) i sad uložim 460KM. To ti je ulog 1760KM samo danas, s tim da sam eto na lajvu zaradio nešto i da sam dobio 500KM na jutarnjem listiću. Uglavnom ako prođe Miami i LeBron biću predobar, ako ne prođe biću preloš.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
pa kolko si u plusu onda, morat cu ti reket opalit na jugu
Cudo nisi igr'o lajv Karlovica i ovog drugog k'o ce osvojit sljedeca 2 gema pa iks, na travi, to je provjeren dobitak, nista lakse....gonjaBe je napisao/la:Pa vidiš da sam u minimalnom plusu. Ma dobijalo se ovih dana. U petak na Federeru, subotu Na li 2:0 i Olimpiju, nedjelju Miami i LeBrona, jučer na lajvu dosta. Al što sam se danas ispadaoEdin TM87 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
pa kolko si u plusu onda, morat cu ti reket opalit na jugu![]()
Da sam se danas kladio na to da ću g.uziti, Ledenko bi mi dobila menstruaciju.
ja se nikad ne kladim, al dajem vam savjete
Onda sretno , dBd dobiogonjaBe je napisao/la:Kako ću biti u plusu kad uložim 500KM na Istomian i padnem, pa 500KM na Haasa i padnem, pa 300KM na Serru i BiH (to je to što se crveni) i sad uložim 460KM. To ti je ulog 1760KM samo danas, s tim da sam eto na lajvu zaradio nešto i da sam dobio 500KM na jutarnjem listiću. Uglavnom ako prođe Miami i LeBron biću predobar, ako ne prođe biću preloš.Sanchez_8 je napisao/la:Jesi li danas u plusu ili minusu videm da se dosta crveni na profilu ovih gubitnih listica ?gonjaBe je napisao/la:Samo reci ako ti treba još nešto? Jedino ti neću moći uslikati Istominov listić zato što je završio u kanti za smeće u kladionici Petica u Kralja Tomislava između 15.25h i 15.30h. Evo da ti kažem da sam večeras uplatio 400KM na Miami, LeBrona (5.5)+ i Panamu 1x. I 60KM na ta tri plus SAD 1. Ukupni dobitak 2400KM.
Previse ulazes po mom misljenju , moj ti je savjet da to malo smanjis
Za ovog gonjaBE,drug kad vec tolike pare uplacujes.Sto ne igras npr jedan par gdje je realan x svaki dan i samo duplas ulog,kad vec imas toliko novca za kladjenje.Isplatnije ti je dosta nego taj tvoj nacin,samo bacas pare;)lp
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.