Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

lfc.tz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la lfc.tz » 08 jun 2011, 12:17

HarisLFC je napisao/la:Evo ti za Jonesa na oficijelnoj :(( http://www.lfc.tv/news/media-watch/man- ... -for-jones
This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club.

Pusti se ovog to su samo glupi mediji,cista izmisljtina to ja nikako nepriznajem niti pratim,niti im imalo vjerujem.
Onome kome malo povjerujem,opet i to uzimam sa nekom vjerovatnocom da je laz su price od insajdera sa twittera.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 08 jun 2011, 12:18

HarisLFC je napisao/la:Evo ti za Jonesa na oficijelnoj :(( http://www.lfc.tv/news/media-watch/man- ... -for-jones
Ništa novo. Koji god igrač je povezan sa Liverpoolom, po medijima se u trku uključi i United, i obrnuto. Govori se kako bi ga United doveo, a onda ga vratio na jednogodišnju posudbu u Roverse.

Ali kada se pogleda šira slika, transfer u Liverpool bi mu se više isplatio. U Unitedu mu praktično kažu: ''Trenutno nema mjesta za tebe, pa te vraćamo na posudbu, ali i ne želimo da te Liverpool preotme od nas'', dok bi kod nas dobio ovakav odgovor: ''Želimo da postaneš glavni štoper kluba sljedećih 10-ak godina, dok je trenutno u izgradnji jedan ambiciozan projekt.''

Mada, ako se transfer na kraju izjalovi, tu je Liverpool-born igrač, Scot Dann, koji nije previše lošiji od Phila..
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 jun 2011, 12:20

lfc.tz je napisao/la:
This story has been reproduced from today's media. It does not necessarily represent the position of Liverpool Football Club.

Pusti se ovog to su samo glupi mediji,cista izmisljtina to ja nikako nepriznajem niti pratim,niti im imalo vjerujem.
Onome kome malo povjerujem,opet i to uzimam sa nekom vjerovatnocom da je laz su price od insajdera sa twittera.
upravo tako... ovo sto mozete procitati na lfc.tv pod media su tracevi kao i svi drugi na koje mozete naici na bilo kojem site-u
uvijek postoji mogucnost da nesto od toga bude istina ali...
You are someone else I am still right here

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 jun 2011, 12:32

Ovaj Henderson, sta on igra, jel moguce da istisne lukasa iz ekipe??? Ne vjerujem da je on krilo, a kak ce igrati pored gerrada i meirelesa :roll:

Odakle je taj Jones? :roll:
nema potpisa

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 08 jun 2011, 12:39

Admir_Sa je napisao/la:Ovaj Henderson, sta on igra, jel moguce da istisne lukasa iz ekipe??? Ne vjerujem da je on krilo, a kak ce igrati pored gerrada i meirelesa :roll:

Moze igrati na sredini ternea(CM,AM) i po desnoj strani.
Lucasa nema sanse da istisne iz ekipe jer je Lucas zasluzio svojih prvih 11,a to Henderson bez obzira na cifru koju ce biti placen,mora proci dokazivanje i mora se dokazati i zasluziti mjesto u prvih 11.Mislim da bi nam komplet sredina mogla biti ukljucena u rotaciju,gdje cemo imati dobrih igraca(Meireles,Gerrard,Henderson,Spearing,Lucas,Shelvey i pominje se tu jos da ce doci i Adam) tako da cemo uvjek imat svjezu sredinu terena sto nam je nedostajalo zadnjih 2 mjeseca prvenstva s tim da ce se Henderson moci mjenjati i sa Kuytom u slucaju povrede ili umora(mislim da je ovo drugo nemoguce).Jones je iz Blackburna(imao jako dobru sezonu) i mislim da njegovim dolaskom koliko god kostao nemamo sta izgubiti.
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 08 jun 2011, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 08 jun 2011, 12:41

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 29,00.html
Evo naprijmer ovdje piše da je Phil Jones na Melwoodu te da je došao zajedno sa Hendersonom 8-)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 jun 2011, 12:56

lfc.tz je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:Ovaj Henderson, sta on igra, jel moguce da istisne lukasa iz ekipe??? Ne vjerujem da je on krilo, a kak ce igrati pored gerrada i meirelesa :roll:

Moze igrati na sredini ternea(CM,AM) i po desnoj strani.
Lucasa nema sanse da istisne iz ekipe jer je Lucas zasluzio svojih prvih 11,a to Henderson bez obzira na cifru koju ce biti placen,mora proci dokazivanje i mora se dokazati i zasluziti mjesto u prvih 11.Mislim da bi nam komplet sredina mogla biti ukljucena u rotaciju,gdje cemo imati dobrih igraca(Meireles,Gerrard,Henderson,Spearing,Lucas,Shelvey i pominje se tu jos da ce doci i Adam) tako da cemo uvjek imat svjezu sredinu terena sto nam je nedostajalo zadnjih 2 mjeseca prvenstva s tim da ce se Henderson moci mjenjati i sa Kuytom u slucaju povrede ili umora(mislim da je ovo drugo nemoguce).Jones je iz Blackburna(imao jako dobru sezonu) i mislim da njegovim dolaskom koliko god kostao nemamo sta izgubiti.
a ovaj se dokazao u pm :roll: Kako je on evoluirao mi ne znamo sta cemo od pobjeda i uspjeha :mrgreen:
nema potpisa

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 08 jun 2011, 12:57

YOU'LL NEVER WALK ALONE

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 jun 2011, 13:00

Veruj mi i ja sam to mislio ali problem je sto Henderson nije defanzivni vezni vec centralni, njegova igra se zasniva na kreiranju sansi za druge igrace ali zato kad bi dosao Lassana Diarra e on bi sutnuo lucasa i startne postave... ali za sada treba prvo neko kvalitetno krilo i levi bek moja zelja za beka Emilio Izaguirre ili Kieran Gibbs 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 08 jun 2011, 13:04

Sasha L.F.C. je napisao/la:

Veruj mi i ja sam to mislio ali problem je sto Henderson nije defanzivni vezni vec centralni, njegova igra se zasniva na kreiranju sansi za druge igrace ali zato kad bi dosao Lassana Diarra e on bi sutnuo lucasa i startne postave... ali za sada treba prvo neko kvalitetno krilo i levi bek moja zelja za beka Emilio Izaguirre ili Kieran Gibbs 8-)
Aha, valjda ce doci neko ili ce trener neshto izmiksati pa da sportsport.ba lav preseli na klupu. Nismo spomenuli odlicnu stvar vezanu za ove transfere, da nam ode mega star Ngog, steta stvarno :mrgreen:
nema potpisa

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 jun 2011, 13:09

Aha, valjda ce doci neko ili ce trener neshto izmiksati pa da sportsport.ba lav preseli na klupu. Nismo spomenuli odlicnu stvar vezanu za ove transfere, da nam ode mega star Ngog, steta stvarno
Ajoj cuti ni ja ne mogu doci sebi kako to da nam igracina N'gog ode :D ja sam mislio da ce on biti kao messi, mlad i bilo bi prostora za napredak 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 08 jun 2011, 13:19

Dokazao se je Lucas i to dosta dobro,samo sto vi necete da predete preko svog misljenja da je on sranje,letva itd.
Ako se nije dokazao zasto je od preko 100.000 navijaca proglasen za najboljeg???Premotajte film sjetite se Lucasove sezone i sezone nekih drugih igraca.
Mislim da Lucasa iz prvih 11 nece niko izbaciti jos puno puno godina uostalom zasto bi ga neko i izbacivao kad je jedan od nasih boljih igraca ove sezone???Zasto mjenjati nesto sto valja,a ostaviti nesto sto nevalja ili baviti se problemom tamo gdje ga nema(ljeve strane skoro da i nemamo)?
KING KENNY koliko se je dalo naslutiti iz njegovih izjava nece izbacivati Lucasa iz tima vec upravo suprotno ima jako visoko misljenje o njemu kao igracu sto moze potvrditi da je navijace "natjerao" da mu sastave pjesmu,a vi mislite sta hocete,Lucas ce igrati i njegova pjesma ce se pocesto cuti na Anfieldu toliko od mene,bar neko moje videnje njegove situacije u klubu.

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 08 jun 2011, 13:27

Sasha L.F.C. je napisao/la:
Aha, valjda ce doci neko ili ce trener neshto izmiksati pa da sportsport.ba lav preseli na klupu. Nismo spomenuli odlicnu stvar vezanu za ove transfere, da nam ode mega star Ngog, steta stvarno
Ajoj cuti ni ja ne mogu doci sebi kako to da nam igracina N'gog ode :D ja sam mislio da ce on biti kao messi, mlad i bilo bi prostora za napredak 8-)
ode ngog jel...nsiam ni skonto...kakvaaaaa steta, najbolji transfer u zadnjih 15 godina........buduci Henry, Torres, Trezeguet, i ko zna ko sve ne.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 jun 2011, 13:48

Skysports.com has learnt Blackburn defender Phil Jones is at Manchester United having a medical. http://****/jGnHHF

sve se okrenulo u sekundi :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 08 jun 2011, 14:01

Carlo je napisao/la:Skysports.com has learnt Blackburn defender Phil Jones is at Manchester United having a medical. http://****/jGnHHF

sve se okrenulo u sekundi :mrgreen:
Po meni bi bilo dobro da on dodje, ali ne i neophodno jer imamo martina carru, kellya, a i agger se oporavio i rekao da zeli pomoci ekipi :)
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 jun 2011, 14:07

Jones je kod nas izgleda. :mrgreen: Mada moram priznati da sam obratno ocekivao, Henderson nama a Jones vama. Sto @Carlo kaze sve se okrenulo pomalo neshvatljivo za mene. :?

Nama treba veznjak a vama stoper. Imate u veznom redu vec Gerrarda, Lucasa i Raula te mlade Spearinga i Shelveya tako da nevidim razlog dovodjenja Hendersona ali hajd` budi pametan pa znaj sta se Dalglishu mota po glavi. :D
Odbrana vam je ipak nesto slabiji dio tima. Za Carraghera ce trebati uskoro zamjena, Agger ima problema sa povredom, Grk nije kalibar za Liverpool tako da ostaje Skrtel na kraju a i on zna kiksati mada je, po meni, on zadovoljavajuci kvalitet.

Dakle ocekivao sam drugaciji rasplet ova dva transfera ali izgleda da su nas manageri i novine sviju za.j.e.b.ali! ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 08 jun 2011, 14:10

lfc.tz je napisao/la:Dokazao se je Lucas i to dosta dobro,samo sto vi necete da predete preko svog misljenja da je on sranje,letva itd.
Ako se nije dokazao zasto je od preko 100.000 navijaca proglasen za najboljeg???Premotajte film sjetite se Lucasove sezone i sezone nekih drugih igraca.
Mislim da Lucasa iz prvih 11 nece niko izbaciti jos puno puno godina uostalom zasto bi ga neko i izbacivao kad je jedan od nasih boljih igraca ove sezone???Zasto mjenjati nesto sto valja,a ostaviti nesto sto nevalja ili baviti se problemom tamo gdje ga nema(ljeve strane skoro da i nemamo)?
KING KENNY koliko se je dalo naslutiti iz njegovih izjava nece izbacivati Lucasa iz tima vec upravo suprotno ima jako visoko misljenje o njemu kao igracu sto moze potvrditi da je navijace "natjerao" da mu sastave pjesmu,a vi mislite sta hocete,Lucas ce igrati i njegova pjesma ce se pocesto cuti na Anfieldu toliko od mene,bar neko moje videnje njegove situacije u klubu.
dzaba im objasnjavas,igrac koji predobro odigra protiv chelsea,arsenala,citya i scuma vec dvije sezone i koji ima najvise uspjesnih startova u premijer ligi nije dovoljno dobar za prvi sastav liverpoola..chelsea,scum,city i arsenal su tako "glupi" klubovi da igrac koji protiv njih prejako odigra odma je kanta,ipak su bolji igraci koji se pokazu protiv sjajnih klubova poput wolvesa,wigana,blackburna itd..brazil je takodje jedna preslaba reprezentacija,ko je starter u njoj bezveze je igrac :mrgreen:

Menezes, the Brazil national manager has recently said that Lucas has the potential to become one of the best captains of Brazil and that he is currently the only player that is assured of a starting place in the Brazil national team :!:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 08 jun 2011, 14:23

Vise bih volio da nam je Jones dosao nego Henderson ali sta je tu je , moramo kupiti kvalitetnog stopera ali eto drugi su bili brzi i doveli Jonesa , a strasan je momak :?

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 08 jun 2011, 14:24

Ja sam ipak ocekivao i jednog i drugog kod nas iako jos nije gotovo,nije gotovo dok se sluzbeno neobjavi :D,iako je to objavio SKY SPORT(nisu bas kao druga zuta stampa).
Zanimljivo je bilo pratiti to kako igrace koje Liverpool trazi Manchester salje visoke ponude za njih i obrnuto,samo da se napakosti rivalu.Zanimljivo u vezi Jonesa da je juce bio u Liverpoolu i da bi se danas mogao zavrsiti i njegov transfer(bar prema nekim izvorima),pa odjednom boom on na ljecnickom u Manchesteru-sta rec neg LUD DAN!Mislim da je steta pustiti Jonesa,njegov agent je i Hendersonov agent i mislim da bi to trebali iskoristiti te ga dovuci na Anfield(ipak mu je veca sansa da igra kod nas nego kod njih),u svakom slucaju volio bi kada bi smo probali sa jos jednom ponudom ako nista da bar poremetimo malo Manchester United(za 2-3 miliona) :twisted: u svakom slucaju tom ponudom nebi imali sta izgubit.

Ukoliko ga izgubimo dobro je to sto ima jos kvalitetnih igraca na poziciji stopera,Dann,Cahil,mozda probati i sa Sahkom(nisam ga pratio al kazu da ce za par godina biti zemlja) to su oni sto mi trenutno padaju na pamet.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 08 jun 2011, 14:30

Cudno kako vam smeta kada ovako dobrog mladog igraca platimo 20
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.