evo ko hoce
eu2
ss
ss
Moderator/ica: Padovan
ĆeMa je napisao/la:jadni vi nebili....idite hodzama, popovima, dalaj-lami nek vas lijeci....psovati allaha i kur`an radi igre.....
Ako si još tu hajde da dođem sebi upravo sam 7:0 izgubio moj najveći poraz sa NapolijemStipe_djhasko je napisao/la:haj ako ko hoce poigrat nek kaze
Evo ulazim na forum u 5:04 i prvo sto mi je upalo u oci je ovaj tvoj post. I kako da ja sad s tobom igram revans kad si nakon moje pobjede odmah izisao, nisi ni cestitao nisi ni vidio da sam ti napisao hoces jos igrati? Ti si jedan obican balavac koji bi trebao moliti Boga (onog kojeg psujes) da se nikad ne upoznamo.pozzIbrahimović_God je napisao/la:Tako sam i mislioIbrahimović_God je napisao/la: Smiješ li revanš "velemajstore" ???
EU 1
room : ss.ba
pass : pes![]()
..pa reci slobodno i ko te dobioLBJ MVP je napisao/la:Ako si još tu hajde da dođem sebi upravo sam 7:0 izgubio moj najveći poraz sa NapolijemStipe_djhasko je napisao/la:haj ako ko hoce poigrat nek kaze
tu sam ja,ajd praviIbrahimović_God je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH joooj dobro je ...
@apocalyps "velemajstore" Kad budeš tu javi ...
@majestic a i ti kad budes tu javi da odigramo All Nations tekmu
imam ja ,radi sve superAnderson8 je napisao/la:Da li neko ima instaliran PES6 na operativnom sistemu VISTA?
Hajd hocu ja , i ja trebam sa Barcomschweinsteiger je napisao/la:je li ko za utakmicu,moram trenirat s Liverpoolom
ja kad god igram,ti naletisdr.van nostrand je napisao/la:Hajd hocu ja , i ja trebam sa Barcomschweinsteiger je napisao/la:je li ko za utakmicu,moram trenirat s Liverpoolom![]()
bavarian_bk je napisao/la:Hajd imal neko zainteresovan da odigramo
Nije za meneRiNo je napisao/la:Šta je ovo niko ne pomaže Andersonu, hoće da ga onesposobe za PO i sljedeću sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.