Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 jun 2011, 14:33

Rooney88 je napisao/la:Jones je kod nas izgleda. :mrgreen: Mada moram priznati da sam obratno ocekivao, Henderson nama a Jones vama. Sto @Carlo kaze sve se okrenulo pomalo neshvatljivo za mene. :?

Nama treba veznjak a vama stoper. Imate u veznom redu vec Gerrarda, Lucasa i Raula te mlade Spearinga i Shelveya tako da nevidim razlog dovodjenja Hendersona ali hajd` budi pametan pa znaj sta se Dalglishu mota po glavi. :D
Odbrana vam je ipak nesto slabiji dio tima. Za Carraghera ce trebati uskoro zamjena, Agger ima problema sa povredom, Grk nije kalibar za Liverpool tako da ostaje Skrtel na kraju a i on zna kiksati mada je, po meni, on zadovoljavajuci kvalitet.

Dakle ocekivao sam drugaciji rasplet ova dva transfera ali izgleda da su nas manageri i novine sviju za.j.e.b.ali! ;)
Moram ti reci da ni jedan ni drugi nisu toliko potrebni nama, ono sto je nama potrebno su krila i levi bek, a za stopera imamo Wilsona,Kellya i Ayalu, cudo da utd nije vise zagrzao za tog Hendersona.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 08 jun 2011, 14:38

Smeta pojedincima kada platimo mladog igraca 20 miliona,tacnije Noga i 13 miliona,a kad je celavi bacao pare na hendikepiranog iz Rome bilo je ok.ostale da ne spominjem.Jordan dobro dosao,hvala sto si nam pomogao da se rijesimo polovnjaka Noge.Jos Mata i Young i lijevi bek i to bi bilo to.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 jun 2011, 14:44

Ne znam samo sta bi sa onim Oxlade-Chamberlain njega bese svi trazili, a on i dalje igra u Southamptonu.
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 08 jun 2011, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

liverpool9
Kontakt:

Post Postao/la liverpool9 » 08 jun 2011, 14:45

Eto neka si nam to dva puta objasnio!Hvala.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 08 jun 2011, 14:46

Sasha L.F.C. je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Jones je kod nas izgleda. :mrgreen: Mada moram priznati da sam obratno ocekivao, Henderson nama a Jones vama. Sto @Carlo kaze sve se okrenulo pomalo neshvatljivo za mene. :?

Nama treba veznjak a vama stoper. Imate u veznom redu vec Gerrarda, Lucasa i Raula te mlade Spearinga i Shelveya tako da nevidim razlog dovodjenja Hendersona ali hajd` budi pametan pa znaj sta se Dalglishu mota po glavi. :D
Odbrana vam je ipak nesto slabiji dio tima. Za Carraghera ce trebati uskoro zamjena, Agger ima problema sa povredom, Grk nije kalibar za Liverpool tako da ostaje Skrtel na kraju a i on zna kiksati mada je, po meni, on zadovoljavajuci kvalitet.

Dakle ocekivao sam drugaciji rasplet ova dva transfera ali izgleda da su nas manageri i novine sviju za.j.e.b.ali! ;)
Moram ti reci da ni jedan ni drugi nisu toliko potrebni nama, ono sto je nama potrebno su krila i levi bek, a za stopera imamo Wilsona,Kellya i Ayalu, cudo da utd nije vise zagrzao za tog Hendersona.
neznam sta da ti kazem na ovo. United, prema navodima stampe, u pregovorima je sa Modriceom/Sneijderom, jednostavno jarane ova dva imaena se non-stop smjenjuju u novinama u kontekstu prelaska u United a i Henderson je bio jedno vrijeme "na Old Traffordu" ali izgleda da je Liverpool bio brzi i konkretniji te ste ga dobili.

@Dirk

Nevjerujem da neko od "kriticara" ovog transfera smatra da je Henderson los, ja licno njega smatram kao najboljeg mladog vezistu u Engleskoj ovog trenutka, dobro eto da ne pretjeram jednog od najboljih ali nekako mi je cudno sto ste doveli njega pored odlicnih igraca u veznom redu a ispustili, izgleda, Jonesa koji vam je bio potrebniji. To je moje misljenje samo. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 jun 2011, 14:47

TonyBarretTimes Tony Barrett
Under 21 sour.ces say Henderson is only player who won't travel with squad to Denmark today

Koji je sad ovo vrag? Izgleda da je i Jones otputovao u Dansku...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 08 jun 2011, 14:56

@Rooney88,Henderson je doveden zato sto smo ove godine muku mucili sa igracima na sredini terna i njihovom svjezinom,Gerrard sve cesce i cesce se povrjdei(valjda je to iza njega),Meireles(taj igrac je u zadnji mjesec i po jedva igrao-zbog prijasnjih nedostataka izmjena),Lucas(jedini redovan i jedini koji je uz Meirelesa opravdao ocekvijavnja u sredini),Spearing i Shelvey na njih se nije obracala pozornost do KK dok se je naspram njih forsirao Poulsen.Poulsen i Aqua su vjerovatno van Liverpoola,jedan zbog nedovoljne kvalitete drugi zbog povreda tako da Henderson i nije toliko nepotreban koliko ti se mozda cini,u svakom slucaju imacemo jacu rotaciju i Henderson bi mogao uskociti po potrebi i na desnu stranu i nista nam nefali imati jednog od boljih mladih Engleza u svom timu.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 08 jun 2011, 15:26

jest da jos nista nije sluzbeno al i pored toga sto mislim da je henderson dobar igrac mislim ipak da se vise trebalo potruditi oko jonesa jer on nam je bio potrebniji.

btw inace ne volim ulaziti u te rasprave al ovaj put se slazem sa dirkom... kada je prosli menađment baca o pare za pojedine igrace nije bilo ovakvih kritikao kao kada se dovede talentovani 20ogodisnjak...
You are someone else I am still right here

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 08 jun 2011, 15:35

fera je napisao/la:jest da jos nista nije sluzbeno al i pored toga sto mislim da je henderson dobar igrac mislim ipak da se vise trebalo potruditi oko jonesa jer on nam je bio potrebniji.

btw inace ne volim ulaziti u te rasprave al ovaj put se slazem sa dirkom... kada je prosli menađment baca o pare za pojedine igrace nije bilo ovakvih kritikao kao kada se dovede talentovani 20ogodisnjak...

Ma za mnoge ovdje tzv. navijace Liverpoola Henderson je nepoznanica, da su ga malo vise pratili u protekloj sezoni shvatili bi kakav je on zapravo igrač i koliko sjajan posao s njim pravi KK ;)
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 jun 2011, 17:18

Ajde bre ljudi ne budite naivni... niko ovde nije rekao da Henderson ne valja, vec da je cena od 20M previsoka, verovatno ce i biti nesto od njega cim ga Lpool toliko zeleo, budite iskreni pa recite vi sta bi ste vise zeleli, Matu za 20M ili Hendersona a znate i sami da centralni vezni nam i nije toliki prioritet, srecom pa je sve ispalo dobro otisao je jedan od slabijih igraca u Lpoolu i uplacena je koliko toliko razumna cena, ono sto ja hocu da kazem je to da nema Lpool budzet od 150M pa da moze tako lako da se razbacuje ako se vec daju ogromne svote novca onda to trebaju da budu provereni igraci koji ce doneti stabilnost a onda u narednom periodu kupovati mlade igrace, ne bi valjalo da ostanemo bez kesa a doveli Hendersona,Jonesa,Donia itd itd, ako Dalglish namerava da kupi krila i levog beka a pocetni put mu je bio Henderson onda je sve ok, a problem ce nastati ukoliko i sledece sezone ostanemo bez krila i levog beka, ja mislim da je to prioritet za ovaj prelazni rok pa sve ostalo, bar bi tako trebalo da bude.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 08 jun 2011, 17:23

@Sasha jel ti stvarno mislis da je King Kenny debil i da nepazi na nas budzet i da on kao nezna da nam fali ljeva strana?
Koliki nam je budzet znas li mozda?,neznas zato nemoj o tome pricati da se omda razumijemo neznam ni ja(niti bilo ko,mozemo nagadat) al sigurno da zna King Kenny i uostalom to je najvaznije,covjek zna sta radi.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 08 jun 2011, 17:29

Jones je dugorocno rijesenje i pravi nasljednik Gerrarda :D 8-)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 08 jun 2011, 17:31

[youtube][/youtube]
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 08 jun 2011, 17:34

Jimmy from the hood je napisao/la:Jones je dugorocno rijesenje i pravi nasljednik Gerrarda :D 8-)
Nadam se da mislis na Hendersona, jer je Jones pred potpisom za Scum.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 jun 2011, 17:35

lfc.tz je napisao/la:@Sasha jel ti stvarno mislis da je King Kenny debil i da nepazi na nas budzet i da on kao nezna da nam fali ljeva strana?
Koliki nam je budzet znas li mozda?,neznas zato nemoj o tome pricati da se omda razumijemo neznam ni ja(niti bilo ko,mozemo nagadat) al sigurno da zna King Kenny i uostalom to je najvaznije,covjek zna sta radi.
Pa pazi nije ni on sigurno mislio da ce Sunderland traziti visokih 20M za Hendersona ili 15M blackburn sto trazi za Jonesa razumes?? moze taj novac vrlo lako da ispari, a da se ja i ti ovde ne bi svadjali predlazem ti da ako ti nesto nije jasno u mom postu javis mi se preko PP, pa ce mo raspraviti a ako neces no problem. 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 08 jun 2011, 17:37

TheScouser je napisao/la:
Jimmy from the hood je napisao/la:Jones je dugorocno rijesenje i pravi nasljednik Gerrarda :D 8-)
Nadam se da mislis na Hendersona, jer je Jones pred potpisom za Scum.
Da, mislio sam na Jordana, procitao predhodni post gdje se spominje Jones i slucajno stavio 8-)
Hajde valjda naslutim i Jonesa. :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 jun 2011, 17:39

Hajde Kenny probaj dovesti Sakho-a kad se Stoke ukljucio u borbu za njega mozemo i mi 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 08 jun 2011, 18:03

Liverpool želi da obnovi ponudu za Charlie Adama.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 08 jun 2011, 18:09

slika
Henderson i Camolli :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 08 jun 2011, 18:18

Dobrodošao, Welcome.....

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.