FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Hahhaha o cemu ljudi ovde raspravljaju, nista, bacite kasike pa vidite sta je htio uraditi... Daj malo ozbiljnih tema, vidite da vas VAM lozi a vi se palite ko hepo kocke

Realno ima boljih igrača od Darka koji su presjedili na klupi, koji igraju u boljim klubovima, za koje pružaju bolje partije. Ne čini jedan gol igrača, i to ne govorim zato što mi je kao krivo jer je Maletić zabio, neka je, ali ne bi trebao dobiti priliku u Bjelorusiji, pa ni sa klupe!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Usrao si inace lijep trenutak naseg reprezentativca sa tim komentarom.VAM je napisao/la:zaista mi je drago sto ga Maleta zavuče.i njemu je drago,naravno,cijena skače.međutim,stvarno mi nije jasno,zašto ne proslavlja pogodak kao za Borac,kad ljubi grb na dresu,(mogli ste primjetiti da mu je to običaj,nikad ne propusta taj dio "rituala")toga sinoć nije bilo.bojim se da mu je drago samo zbog materijalne strane...ipak pogotku se u zube ne gleda
shandrlike-tandrlike
babilonTM je napisao/la:Realno ima boljih igrača od Darka koji su presjedili na klupi, koji igraju u boljim klubovima, za koje pružaju bolje partije. Ne čini jedan gol igrača, i to ne govorim zato što mi je kao krivo jer je Maletić zabio, neka je, ali ne bi trebao dobiti priliku u Bjelorusiji, pa ni sa klupe!
Na njegovoj pozicji navedi koji je to bolji, trenutno?
Ne kazem ja da je on klasa, ali da je dobra igrac i igrac koji moze povuci jeste i da na njegovoj poziciji nemam boljeg, a ti kako hoces.
ma vala onu poziciju sto je igrao darko sinoc kada je usao...nema vala niko na klupii...ko bi bolje od njega odigrao ...babilonTM je napisao/la:Realno ima boljih igrača od Darka koji su presjedili na klupi, koji igraju u boljim klubovima, za koje pružaju bolje partije. Ne čini jedan gol igrača, i to ne govorim zato što mi je kao krivo jer je Maletić zabio, neka je, ali ne bi trebao dobiti priliku u Bjelorusiji, pa ni sa klupe!
dobar je igrac darko..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ma hebes ljubljenje grba ...pogledaj samo kako slavi prvi gol nase repke...samo pogledaj tu srecu na licu i sve ti je jasno... 1.05)VAM je napisao/la:očito sam ne shvaćen.ja Maletu kritikujem sto u datom momentu ne poljubi grb.kažem da mi je krivo što UVIJEK ljubi Borčev grb,a sinoć ništa.stvarno me je razočarao.inače odigrao je super...
inace shvacen si ti itekako..."lopove " mali.ahhaha
FK SARAJEVO.
A i ti ga sad pretjera, on je valjda sin svojih roditeljamma_hz je napisao/la:hahaha strasan si ahaha...samo ti nastavi supljirati ,hahahah al ga darko zabija za BIH hahaahah.VAM je napisao/la:Ma svee je to super,samo nađi onaj klip od prije 2 mjeseca kad smo sarajevo razmontirali,kad je dao drugi go...Ipak ima malo razlike,neko se u toj priči voli više.E to meni smeta.Klupski ispred nacionalnih interesa
znaci DARKO ZA BIH....samo vidi ljepotu nase drzave BIH ...boris za harisa...misimovic za maletica...to je bolan ljepota koje nema nigdje na svijeti..a ti se jadan uhvatio ovdje ljubljenja grba..al ajde samo ti je jos ostaloo...![]()
grizi se grizi djecace mali....bravoo darko sine bosanski!!
najbolje da se organizira referendum o tome da li je Darko trebao ljubiti grb prilikom proslave gola i da li je taj gol zbog toga regularan, kao i da li smatrate da ga treba poništiti
ma nema potrebe.gol je i više nego dobar i zaslužan.a sad predlažem da se vratimo Velikanu iz Platonove...danas promocija novog trenera...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
a to ti je zasmetalo...normala..ugl skontao si sta sam htio reci...a sto se tice ovog @vam ...otkada se u ljubljenju grba ogledaju nekakvi interesi ahhaha (klupski,nacionalniSrdjanBL je napisao/la:A i ti ga sad pretjera, on je valjda sin svojih roditeljamma_hz je napisao/la:hahaha strasan si ahaha...samo ti nastavi supljirati ,hahahah al ga darko zabija za BIH hahaahah.VAM je napisao/la:Ma svee je to super,samo nađi onaj klip od prije 2 mjeseca kad smo sarajevo razmontirali,kad je dao drugi go...Ipak ima malo razlike,neko se u toj priči voli više.E to meni smeta.Klupski ispred nacionalnih interesa
znaci DARKO ZA BIH....samo vidi ljepotu nase drzave BIH ...boris za harisa...misimovic za maletica...to je bolan ljepota koje nema nigdje na svijeti..a ti se jadan uhvatio ovdje ljubljenja grba..al ajde samo ti je jos ostaloo...![]()
grizi se grizi djecace mali....bravoo darko sine bosanski!!![]()
![]()
![]()
jeste pogodio si taj sam hahaha i opet sam uspio prokuziti tvoju supacku retoriku....frajer u zadnja 4 posta samo pise o ljubljenju grba i pokusava omalovazavati gol i ljubav darka prema zamlji od koje trenutno ziivi..al hajde nbt nije darko jedini primjer ima tih(normalnih) ljudi jos koliko hoces ,nisu svi zatucani cobani...
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 08 jun 2011, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
- NoName
- Kontakt:
Kako ste krenuli ovdje komentarisati, na kraju će da ispadne da je Darko dao go samo zato što smo igrali protiv Albanije
Osveta neka, možda 
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Nema smisla, izgleda da ljudi iz Sarajeva nisu culi za zezanje i salu, ajd procitaj mooj post opet i pogledaj smajlije na kraju istog
Ali ako ti je lakse, smeta mi
Smijesan si, ili imas 15 godina. 
Ali ako ti je lakse, smeta mi
ja bih ipak referendum da se ispita volja naroda 
"al ponovo smo siguran sam ljepsi od tebe"
Na kraju ce se jos neka ljubav ovde roditi. Hocete li imati djecu

Na kraju ce se jos neka ljubav ovde roditi. Hocete li imati djecu
Zasto vam se uprava "raspala", otisli Jankovic,Kopanja,Suput?
p.s.Kakav je ovo turnir "Dusko Ozegovic",prvi tim ili mladje kategorije vidim da je sasvim solidnog kvaliteta sa Partizanom,Borcem,Olimpijom,Splitom...
p.s.Kakav je ovo turnir "Dusko Ozegovic",prvi tim ili mladje kategorije vidim da je sasvim solidnog kvaliteta sa Partizanom,Borcem,Olimpijom,Splitom...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
odlazak jankovića i šuputa je veeeliko pojačanje za Borac.na tom memorijalnom turniru učestvuju mlađe kategorije...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Ljubio je stevo kad je zabio azerbejdzanu,a igra kod vas .Nidje veze rasprava!reptile je napisao/la:Usrao si inace lijep trenutak naseg reprezentativca sa tim komentarom.VAM je napisao/la:zaista mi je drago sto ga Maleta zavuče.i njemu je drago,naravno,cijena skače.međutim,stvarno mi nije jasno,zašto ne proslavlja pogodak kao za Borac,kad ljubi grb na dresu,(mogli ste primjetiti da mu je to običaj,nikad ne propusta taj dio "rituala")toga sinoć nije bilo.bojim se da mu je drago samo zbog materijalne strane...ipak pogotku se u zube ne gleda
AMAR OSIM!!!
Nije da nešto gotivim ove Banjalucane ali ni vas ne mogu shvatiti,koji qrc svaku priliku za neko potpucavanje koristite kako bi došli na ovu temu i pisali nešto što nema veze s istom,.Maletic je dao gol i to stoji,momak je evidentno sretan zbog toga,a vjerujem da je i ovim forumašima drago što je zabio,.Ja njemu mogu samo da skinem kapu,lik se odaziva kad god je pozvan bez obzira na minutažu koju ima,i kada dobije šansu daje svoj maksimum da se nametne,.I koga boli qrc da li je on Srbin,Hrvat,Bošnjak,ovo je reprezentacija svih nabrojanih,i kada ostali to shvate imacemo repku jacu od susjednih,.
sta ti pises pobogu,sve sto sam pisao bilo je aktuelno a OLIMPIC je klub za koji ja navijam I JA NE LAZEMVAM je napisao/la:opet se provaljuješ.prvo nam plasiraš lažne informacije o trenerima,sada ulećeš u raspravu između mene i pripadnika navijača fks sa nekim glupim komentarima o olimpiku.,a lijepo si nam obećao da se više nećemo družiti,stvarno nije lijepo lagati
-
bekrija1990
Izgleda da je počelo rastaljivanje. Ode Brane opet u opozicijubekrija1990 je napisao/la:Ima tu dijelom istine. Brkovića nema u Želji, barem onoliko koliko ga je bilo prošle godine, ali zato ima Brane Janković u Borcu i to je prevaga ove godine. Nijaz je mala maca za Janković Braneta. Taj što je dobar sa sudijama i Salemom Prolićem, malo je reći.veteran 1987 je napisao/la:jeste bio prepoznatljiv prosle godine zeljeznicar, pogotovo u mostaru sa igrom a i ove godine mu bas nedostaje organizator igre N.B.komrad je napisao/la:
Za 90 min. neopucati na gol nikada losijem Zrinjskom je za svaku nogometnu sramotu!![]()
Prvak jedne drzave ne smije to sebi dopustiti!
Cestitke na tituli al onakvom igrom bi se i mourinho postidio!
Lani kad je zeljo grabio prema tituli imao je prepoznatljiv stil sa bucanom i beslijom na krilnim pozicijama ,efikasna igra prema naprijed a vi ste ko muhe bez glave,nikakva organizacija igre !
Ali dohakat će on Borcu, jer iza njega ostaje samo pustoš, kao nakon odlaska 2005 godine kada se u B. Luci gledala 2 liga. Živo me interesuje kako će naplatiti potraživanja od 200.000 KM iz 2004...da'l od Vuletovog transfera ili nečega drugog, vidjet ćemo uskoro kada počne rastaljivanje.
Predsjednik Upravnog odbora Borca Srđan Šuput, te članovi Željko Kopanja i Brane Janković podnijeli su ostavke na svoja mjesta u upravi šampiona BIH.
Uopšte se ne naslađujem sa ovim stvarima koje se dešavaju u Borcu. Samo me podsjeća na stvari koje se dešavaju i drugima, odnosno na ono o čemu sam govorio prije par mjeseci. I da, bio sam u pravu !
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.