Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ko ne voli Boscove postove i Arsenal ne treba da zivi!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Je'l se to lozis na Bosca!?Edin TM87 je napisao/la:Ko ne voli Boscove postove i Arsenal ne treba da zivi!

Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
ma opkladael_ninho_torres je napisao/la:Je'l se to lozis na Bosca!?Edin TM87 je napisao/la:Ko ne voli Boscove postove i Arsenal ne treba da zivi!![]()
![]()

Roger Federer the greatest of all time!
- Mythbusters
- Kontakt:
Hajde upravo odrijesi kesuSedamnaest miliona eura spreman je ponuditi Arsenal kako bi slavio u "utrci" protiv Tottenhama, Liverpoola, Newcastlea i Evertona za dovođenjem Lilleova napadača Gervinha.
Taj 24-godišnji napadač, inače reprezentativac Obale Bjelokosti, s 15 je postignutih golova i 11 asistencija pomogao Lilleu doći do naslova francuskih prvaka, prvog nakon 57 godina čekanja.
Gervinho je već izrazio želju za prelaskom u klub koji bi bio konkurentan za najveće stvari u Europi, a Arsenal već godinama slovi za takvog. Doduše, već godinama posustaju u trenucima kada bi trebali napraviti konačan korak. Također, niti ostanak u klubu za kojeg je ugovorno vezan za sljedeću sezonu nije isključen.
Prema nekim informacijama Liverpool je Lilleu već ponudio 12.5 miliona eura.

Dum spiro spero
A.A.A.B
A.A.A.B
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ebote Gervinho Chamak broj 2 sta ce nam
Hulk il Benzema treceg nema

Rođen s tobom da budem
Čuj Gervinho Chamakh broj 2 ?Faraon iz Visokog je napisao/la:ebote Gervinho Chamak broj 2 sta ce nam

Bendtner je za Chamakha institucija, kamoli ovaj slon.
- Mythbusters
- Kontakt:
Po mogucnosti dovesti:
Sambu
Artura Vidala
FAlca,Vucinica il' Benzemu
Hazarda
Sambu
Artura Vidala
FAlca,Vucinica il' Benzemu
Hazarda
Dum spiro spero
A.A.A.B
A.A.A.B
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ma de dosta mi je tih francuza vise Hulka dovest i niko nam vise ne trebaBosco je napisao/la:Čuj Gervinho Chamakh broj 2 ?Faraon iz Visokog je napisao/la:ebote Gervinho Chamak broj 2 sta ce nam
Hulk il Benzema treceg nema![]()
![]()
Bendtner je za Chamakha institucija, kamoli ovaj slon.
Rođen s tobom da budem
Bendtner potvrdio da odlazi ovog ljeta...
Sretan put!
Nadam se da ce Samir ostati. Nest se kurci i nece da produzio ugovor zbog financijskih "problema". Steta bi bila izgubiti ga. A Man U se opasno zagrio zanjega, iako je AW rekao, da ako vec dodje do odlaska Nasria iz Arsenala, nece ici u Man U.
Sretan put!

Nadam se da ce Samir ostati. Nest se kurci i nece da produzio ugovor zbog financijskih "problema". Steta bi bila izgubiti ga. A Man U se opasno zagrio zanjega, iako je AW rekao, da ako vec dodje do odlaska Nasria iz Arsenala, nece ici u Man U.
Go Gunners!
Meni je žao što Bendtner ide jer mi je i draži i bolji od Chamakha, ali eto valjda Wenger zna šta radi. Ja se nadam nekom pojačanju u napadu, al' neko zvučnije i provjerenije ime. Možda nas Wenger sve iznenadi.
jest brate, ali vidi bendtner je tu vec nekoliko sezona i nije nesto posebno pokazao, a chamack je tu samo jednu sezonu u kojoj je zabio 7 ili 8 golova i sto ja mislim da nije nimalo lose za prvu sezonu, i normalno da je on u vecoj prednosti kod vengera on bandereBosco je napisao/la:Meni je žao što Bendtner ide jer mi je i draži i bolji od Chamakha, ali eto valjda Wenger zna šta radi. Ja se nadam nekom pojačanju u napadu, al' neko zvučnije i provjerenije ime. Možda nas Wenger sve iznenadi.
Ma ako je i jedan od njih dvojice bolji od drugog to je sve u par deka.
Nadam se da će nas pojačati neki napadač u slučaju odlaska Bendya jer će nam bit prijeko potreban.

wengeru kupuj spahica, sto brze to bolje
haha pa da ga suspendiraju odma u prvoj tekmicala je napisao/la:wengeru kupuj spahica, sto brze to bolje

Go Gunners!
Prvo Arsenalovo pojacanje ovog ljeta je 19 godisnji Carl Jenkinson iz Charlton Athletica. Pojacanje nije misljeno za "sadasnjost" nego "buducnost" (AW politika).
Kratak video o ovom igracu:
http://www.youtube.com/watch?v=J61-X1DR ... r_embedded

Go Gunners!
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Dogovoreno 100%cala je napisao/la:wengeru kupuj spahica, sto brze to bolje
---Skinhedi oko mene skankuju...
- majestic24
- Kontakt:
ako se po jutru dan poznaje,lose vam se piseBuki je napisao/la:Prvo Arsenalovo pojacanje ovog ljeta je 19 godisnji Carl Jenkinson iz Charlton Athletica. Pojacanje nije misljeno za "sadasnjost" nego "buducnost" (AW politika).
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Arsenal u utrci za Bojana, takodje Wenger je ozbiljno zagrijan i za Thiaga iz Barce, pa me ne bi čudilo da predje u Arsenal
I takodje Larsson (naš bivši igrač) se dovodi u kontekst sa Arsenalom.
Gervinha svakim danom očekujem
Što se tiče štopera zasad: Samba,Cahill,Mertesacker,Varane i Sakho se dovode u vezu sa Arsenalom, kupiti jednog od ovih je čisti pogodak.
Što se tiče vezne linije i napada, Falcao i Diarra su jako blizu Arsenala.

I takodje Larsson (naš bivši igrač) se dovodi u kontekst sa Arsenalom.

Gervinha svakim danom očekujem

Što se tiče štopera zasad: Samba,Cahill,Mertesacker,Varane i Sakho se dovode u vezu sa Arsenalom, kupiti jednog od ovih je čisti pogodak.
Što se tiče vezne linije i napada, Falcao i Diarra su jako blizu Arsenala.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Sve je to udure, al zašto Samir ne potpisuje novi ugovor ?! To me malo brine, znam da će potpisat al zašto odugovlači ?! A od tih defanzivaca najbolji je po meni Sakho al je i on ljevak, pa sa TV-om se nebi dobro slago, trebao bi nam kakav dešnjak. Gervinho će dobro pasat na ljevoj strani a Andreja poslat nazad u Rusiju. Još nešto, trebamo dovest Benzemu, jer očigledno ne treba dosta love, a mislim da bi dobro se uklopio uz Wengera 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pitanje je 120 000 ili 100 000 funti sedmičnoGunnerS je napisao/la:Sve je to udure, al zašto Samir ne potpisuje novi ugovor ?! To me malo brine, znam da će potpisat al zašto odugovlači ?! A od tih defanzivaca najbolji je po meni Sakho al je i on ljevak, pa sa TV-om se nebi dobro slago, trebao bi nam kakav dešnjak. Gervinho će dobro pasat na ljevoj strani a Andreja poslat nazad u Rusiju. Još nešto, trebamo dovest Benzemu, jer očigledno ne treba dosta love, a mislim da bi dobro se uklopio uz Wengera

Ne vjerujem da će otići...
Koliko je otprilike cifra za Benzemu?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.