NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

neno#4
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la neno#4 » 06 jun 2011, 10:30

Ibisevic82 je napisao/la:
Ibisevic82 je napisao/la:Odlicna utakmica.Iako sam navijao za Miami drago mi je da su ovu izgubili da se malo dozovu pameti.Sad cemo tek da vidimo pravo lice Miami-a vec u sledecoj utakmici.
Samo cu se citirati.Zadnju minutu pojacali odbranu na Dirku i pobjeda sigurna.Najbolje se na greskaam uci.
Koje pravo lice :lol: :lol: :lol: :lol:
Jesu li ih to nabili 15 razlike. Bilo je na jednu loptu. Dirku ne mogu apsolutno nista. Kada dobije loptu kos je siguran. Lebron se opet ukakio kao i obicno. Utakmica je mogla otici i na jednu i na drugu stranu.

P.S. Da se ne spominje kada je Chalmers bio na svojoj polovici, pa poslije postigao ludu trojku i slicno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Ibisevic82
Kontakt:

Post Postao/la Ibisevic82 » 06 jun 2011, 11:52

Ma pusti nenu kraju.Ja na njega ne obracam paznju.Lijepo sam napisao ''Zadnju minutu nije mogao nista''.Tu sam mislio kad je izgubio loptu u napadu i onaj promasaj za produzetke.Neno procita ono sto njemu odgovara.
Meni je samo drago da niko ne moze reci da su sinoc pobijedili uz pomoc sudija ili da su glumili po terenu jer toga nije bilo.Cak sta vise sudija je bio na strani dallasa.Ono na pocetku sto se Bosh bacao po parketu nije bila gluma vidjelo se kakvo mu je oko bilo cijelu utakmicu.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 jun 2011, 11:57

Ibisevic82 je napisao/la:Ma pusti nenu kraju.Ja na njega ne obracam paznju.Lijepo sam napisao ''Zadnju minutu nije mogao nista''.Tu sam mislio kad je izgubio loptu u napadu i onaj promasaj za produzetke.Neno procita ono sto njemu odgovara.
Meni je samo drago da niko ne moze reci da su sinoc pobijedili uz pomoc sudija ili da su glumili po terenu jer toga nije bilo.Cak sta vise sudija je bio na strani dallasa.Ono na pocetku sto se Bosh bacao po parketu nije bila gluma vidjelo se kakvo mu je oko bilo cijelu utakmicu.
Ooooo, Phile nisam te prepoznao.
Ne, nego ja pricam da je covjek sinoc sam vratio Dallas u igru, jednostavno se pretezno bori sam i sve zavisi od njega. Lupaju ga po rukama, guraju, ali pretezno mu ne mogu nista. Nista, ali bas nista...

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 jun 2011, 11:59

Bio je siguran i 3 sekunde prije kraja. Jako siguran.

Je li te boli što će LeBron završiti karijeru sa 5+ prstenova?
A prije toga im je strpao 34 poena, i urnisao ih citavo vrijeme.
Za to vrijeme "KING" James je imao 17 poena, i veliki broj ishitrenih i nerezonskih odluka. Promasio je relativno otvoren sut koji ih je na kraju mogao kostati.

Ali fino je sanjati, cuj 5+ prstenova, on se grcevito bori da jedan osvoji :lol: :lol: :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

Ibisevic82
Kontakt:

Post Postao/la Ibisevic82 » 06 jun 2011, 12:19

@Neno prijatelju ja nisam rekao da je Dirk los igrac.Ne volim ga ali sigurno je na svojoj poziciji najbolji u svijetu u ovom trenutku.
Ako poredis drugu utakmicu i ovu sinoc onda ces shvatiti o cemu ti pricam.I u utakmici kad su pobjedili sam je pogodio zadnjih 5 poena i donio pobjedu Dallasu.Sinoc su odigrali savrsenu odbranu na njemu zadnju minutu gdje je jednu loptu bacio u aut a drugi put promasio sut.Kod zadnjeg suta imao je otvorenog Stojakovica i jos jednog igraca mogao je dodati al je on sutao na kos i samim tim donio pobjedu Miami-u.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 jun 2011, 12:52

Ibisevic82 je napisao/la:@Neno prijatelju ja nisam rekao da je Dirk los igrac.Ne volim ga ali sigurno je na svojoj poziciji najbolji u svijetu u ovom trenutku.
Ako poredis drugu utakmicu i ovu sinoc onda ces shvatiti o cemu ti pricam.I u utakmici kad su pobjedili sam je pogodio zadnjih 5 poena i donio pobjedu Dallasu.Sinoc su odigrali savrsenu odbranu na njemu zadnju minutu gdje je jednu loptu bacio u aut a drugi put promasio sut.Kod zadnjeg suta imao je otvorenog Stojakovica i jos jednog igraca mogao je dodati al je on sutao na kos i samim tim donio pobjedu Miami-u.
Uopste nismo raspravljali da li je Dirk los igrac ili ne. On je medju TOP 5 igraca trenutno u NBA ligi. U drugoj utakmici su Terry, Marion, Chandler, Barea itekako bili bolji. Pomogali su mu puno vise nego sinoc.

Da li ti stvarno mislis da Dirku nakon sinocnje partije se ima sta zamjeriti, kada je Terry promasio onaj sut, izgubio je loptu i bacio u bunar, ali jednostavno nije imao vise snage. Pa covjek igra odlicno ovu seriju, kada se uzme u obzir da je povrijedjen, da je umoran mnogo. Maltene sam nosi tim u finalu.

Ostalo je samo ime.....

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 06 jun 2011, 19:01

neno#4 je napisao/la:
Ibisevic82 je napisao/la:Ma pusti nenu kraju.Ja na njega ne obracam paznju.Lijepo sam napisao ''Zadnju minutu nije mogao nista''.Tu sam mislio kad je izgubio loptu u napadu i onaj promasaj za produzetke.Neno procita ono sto njemu odgovara.
Ne, nego ja pricam da je covjek sinoc sam vratio Dallas u igru, jednostavno se pretezno bori sam i sve zavisi od njega. Lupaju ga po rukama, guraju, ali pretezno mu ne mogu nista. Nista, ali bas nista...

plus im fali butler

kakavtakav
Kontakt:

Post Postao/la kakavtakav » 06 jun 2011, 19:33

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

plus im fali butler
joj jel umes li ti da napises neki post koji vredi,najvise 15 slova u tvom postu :lol: :lol: :roll:

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 06 jun 2011, 20:04

kakavtakav je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:

plus im fali butler
joj jel umes li ti da napises neki post koji vredi,najvise 15 slova u tvom postu :lol: :lol: :roll:
ti mu prigovaras a covjek u najkracem postu ima vise slova nego ti postova na forumu.... :o
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 08 jun 2011, 03:02

ja sam tudek 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 08 jun 2011, 06:12

gonjaBe je napisao/la:Nigdje nikog. Jasno mi je što nema navijača ekipa koje su deklasirane, tipa Bullsa i Bostona, ali gdje su ovi što će večeras biti deklasirani?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pokrij se molim te. Ono sto radi Lebron granici s naucnom fantastikom.
U najvaznijem mecu karijere ne moze da dodje do 10 poena.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

armin dju
Kontakt:

Post Postao/la armin dju » 08 jun 2011, 14:47

ma nema, Wade prodo produzetke, :lol: aj kako mu ispade lopta gluplje nije moglo

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 08 jun 2011, 17:19

L-Train je napisao/la:ja sam tudek 8-)
Cavaliers ne igra.
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 08 jun 2011, 21:01

gonjaBe je napisao/la:Nigdje nikog. Jasno mi je što nema navijača ekipa koje su deklasirane, tipa Bullsa i Bostona, ali gdje su ovi što će večeras biti deklasirani?
Troll is back in town. :lol:

Samo za nadlezne moderatore, koji se prave da neznaju ko je ovo: ovo vam je banovani lik na nickom "Begonja", a.k.a. "Sivonja".

Reko da znate, da ga opet mozete...

Odlicna odbrana Dallasa. U ovoj seriji to je stvar koja odrzava Dallas u egalu. Mislio sam da ce to biti njihova ofanzivna jacina na dosta pozicija, ali ne... sinoc u zadnjih cini mi se 7 min 4/4 Miami postigao samo 5 poena, ili je 7.

JAmes odigrao jednu od najlosijih utakmica koje sam ja gledao. Nigdje ga nije bilo.

Dirk i sa temperaturom preko 40c, dao sve od sebe, i doveo svoj tim do 2ge pobjede.

Interesantna serija za sada.
Postovanje treba zaraditi.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 08 jun 2011, 21:19

gonjaBe je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:
Dirk i sa temperaturom preko 40c, dao sve od sebe, i doveo svoj tim do 2ge pobjede.
38c nije preko 40c.
pa to sam i rekao, preko +40c...

kakavtakav
Kontakt:

Post Postao/la kakavtakav » 08 jun 2011, 21:50

novizki je objasnio neke stvari,mada miami uzima ovo :lol: :lol:

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 08 jun 2011, 21:58

gonjaBe je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:
gonjaBe je napisao/la: 38c nije preko 40c.
pa to sam i rekao, preko +40c...
Ti nisi ni prvi, ni drugi, ni treći... Ti si glup.

Imao je temperaturu visoku 38c.
A covjeka jest zapeo... pa slazem se +40c, je imao.

Nemoze se covjek ni slozit sa njim, odmah zapinje, i napada. ccc.

kakavtakav
Kontakt:

Post Postao/la kakavtakav » 08 jun 2011, 22:04

gonjaBe je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:
gonjaBe je napisao/la: Ti nisi ni prvi, ni drugi, ni treći... Ti si glup.

Imao je temperaturu visoku 38c.
A covjeka jest zapeo... pa slazem se +40c, je imao.

Nemoze se covjek ni slozit sa njim, odmah zapinje, i napada. ccc.
Hajde se potrudi da ne ispadneš glup. Prvo ne možemo se ti i ja slagati, nismo drva da se slažemo. A drugo imao je temperaturu visoku 38c. Ni manje ni više nego 38c. 38c 38c 38c 38c 38c 38c
tako je gonjaBe ti si u vupra, ovaj kako kad samo livo da se pravi pametan :lol: :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 09 jun 2011, 04:14

Stara poznata spam/provokatorska ekipica opet na okupu, divota brate. :roll: :lol:

Nadam se da ce Nowitzki napokon uzeti taj prsten, apsolutno je to zasluzio.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

maminho
Kontakt:

Post Postao/la maminho » 10 jun 2011, 04:26

ima koga ovdje

60-57 za mavse, wade se ozlijedio, lebron ima očajan šut, ali hvala bogu da se ukazao chalmers
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.