Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Thunder93
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Thunder93 » 08 jun 2011, 21:02

drH je napisao/la:
ILoveLFC je napisao/la:
drH je napisao/la:Nek ste i vi dobili jednu bitku za igraca, vrijeme je bilo, samo mi zao Hendersona, nece trofeja viditi zadugo!

Jao forumasa niko nije raspolozen za malo zdravog zezanja :? :|
Cuj nece vidit trofeja..jasta ce nego vidit, imamo ih mi pun muzej :mrgreen: :mrgreen: (eto, vidis da ima neko ko je za zezeanje) :D :D
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 08 jun 2011, 21:05

realno, dobra je ova bila :D :D
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 jun 2011, 21:20

fino liverpool slaze ekipicu, jos lijevi bek i krilo jedno, i kandidati ste za titulu u engleskoj

bice to dobro vidjet cete, u spicu predator, na jednom krilu sjajni suarez, za drugo bi krilo trebali dovesti nekoga tako slicnog suarezu, prodornog igraca, kuyt je vec u godinama i nema tu brzinu za krilo, ali kao rezervni napadac koji moze igrati na sve tri pozicije u napadu, i on ce bi se naigrao sigurno, a novo krilo koje bi vam leglo ko boks u celo je young, hazard, alexis sanchez itd
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 08 jun 2011, 21:24

nisam bas upucen ali ako moze neko reci tko je otisao a tko je dosaao nakon zavrsetka sezone?
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 jun 2011, 21:27

Romariooo je napisao/la:fino liverpool slaze ekipicu, jos lijevi bek i krilo jedno, i kandidati ste za titulu u engleskoj

bice to dobro vidjet cete, u spicu predator, na jednom krilu sjajni suarez, za drugo bi krilo trebali dovesti nekoga tako slicnog suarezu, prodornog igraca, kuyt je vec u godinama i nema tu brzinu za krilo, ali kao rezervni napadac koji moze igrati na sve tri pozicije u napadu, i on ce bi se naigrao sigurno, a novo krilo koje bi vam leglo ko boks u celo je young, hazard, alexis sanchez itd
Young u United
Hazard ostaje u Lilleu
Sanchez ode u Barcu

Realne opcije su Downing i Mata, bar po meni...

@marsovac, samo je došao Henderson.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 08 jun 2011, 21:29

YOU'LL NEVER WALK ALONE

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 jun 2011, 21:32

Romariooo je napisao/la:fino liverpool slaze ekipicu, jos lijevi bek i krilo jedno, i kandidati ste za titulu u engleskoj

Dajte Affelaya i svi srecni i zadovoljni :D
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 jun 2011, 21:34

Sasha L.F.C. je napisao/la:

jes vala i afelay je taj tip igraca, al ne vjerujem da ce ga barca pustiti nakon samo pola godine, a mozda i hoce ako dodje cesc, ko ce ga znati, cudi me kako liverpool ili neki drugi klub zimus nije ulozio veci napor da ga dovede iz psv-a kad je kosta tek 3 milioncica, a vrijedi 15-20 miliona brat bratu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 jun 2011, 21:43

Romariooo je napisao/la:

jes vala i afelay je taj tip igraca, al ne vjerujem da ce ga barca pustiti nakon samo pola godine, a mozda i hoce ako dodje cesc, ko ce ga znati, cudi me kako liverpool ili neki drugi klub zimus nije ulozio veci napor da ga dovede iz psv-a kad je kosta tek 3 milioncica, a vrijedi 15-20 miliona brat bratu
Pa kad je bio zino da hoce u barcu da igra sa iniestom i messijem, moze se i sad dovesti posto greje tu kod vas klupu. 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 jun 2011, 21:47

moze ako dodje fabregas, sto da se finansijski barca malo rastereti, sto zbog toga sto ce afelay imati jos manje mjesta, jer pored eventualnog dolaska fabregasa, dolazi jos jedan klasni napadac, vjerovatno rossi, a jos tu nadolazi i tiago

ako bude odlazio afelay volio bih da ode u liverpool, jer sjajan je igrac i dobar momak, steta sto nema mjesta u barci stvarno da pokaze koja je klasa, imam neki osjecaj da bi u liverpoolu sjajno se pokazao kao i suarez, njih dvojica su bili godinama najjaci igraci u holandiji i bilo bi lijepo vidjeti ih u tandemu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 08 jun 2011, 21:58

EComChris
For everyone asking there is a 3rd kit and it is revealed next Thursday 16th June & launches 14th July. Training will also launch then.
4 hours ago · reply · retweet · favorite

:)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 jun 2011, 21:58

Romariooo je napisao/la:moze ako dodje fabregas, sto da se finansijski barca malo rastereti, sto zbog toga sto ce afelay imati jos manje mjesta, jer pored eventualnog dolaska fabregasa, dolazi jos jedan klasni napadac, vjerovatno rossi, a jos tu nadolazi i tiago

ako bude odlazio afelay volio bih da ode u liverpool, jer sjajan je igrac i dobar momak, steta sto nema mjesta u barci stvarno da pokaze koja je klasa, imam neki osjecaj da bi u liverpoolu sjajno se pokazao kao i suarez, njih dvojica su bili godinama najjaci igraci u holandiji i bilo bi lijepo vidjeti ih u tandemu
Da da samo sto me je malo iznenadio kad je rekao da hoce u barcu a imao je ponude od dosta klubova iz engleske medju njima je bio i Lpool tako da ga je malo stigla kazna u vidu sedenja na klupi, ne znam sta je on mislio da ce igrati prvu postavu u barci mislim smesno tako da to mu je sad za nauk. 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 jun 2011, 22:10

Romariooo je napisao/la:moze ako dodje fabregas, sto da se finansijski barca malo rastereti, sto zbog toga sto ce afelay imati jos manje mjesta, jer pored eventualnog dolaska fabregasa, dolazi jos jedan klasni napadac, vjerovatno rossi, a jos tu nadolazi i tiago

Da da samo sto me je malo iznenadio kad je rekao da hoce u barcu a imao je ponude od dosta klubova iz engleske medju njima je bio i Lpool tako da ga je malo stigla kazna u vidu sedenja na klupi, ne znam sta je on mislio da ce igrati prvu postavu u barci mislim smesno tako da to mu je sad za nauk. 8-)
ma nista se on nije zahebao, osvojio je eto ligu prvaka, igrao je u velikim utakmicama protiv reala i usao pred kraj u finalu lige prvaka, nije njemu lose sigurno u barci, ali eto barca ima priritet da forsira svoju djecu pa ce zato mozda izvisiti zbog eventualnog dolaska fabregasa, ali i ako bude odlazio iz barce sigurno ce otici u neki veliki klub, ako do toga dodje ja bi bas volio da to bude liverpool, ako vas gazda klepi rosselu 15-20 miliona mislim da bi ovaj pristao, bio to i sjajan posao jer afelay se i pokazao kao sasvim solidan za kratko vrijeme, i jos bi rossel na njemu imao tako neku brzinsku zaradu

ispalo bi to fino, toliko je barca otprilike vama platila za maskerana koji je bio nezadovoljan u liverpoolu, i onako kad se skonta ta neka trampa afelay maskerano je na obostrano zadovoljstvo.

mislim ako bi afelay zelio u liverpool ne bi barca tu pravila probleme da sad zavaljuje astronomske cijene i tako momku napravi problem.

usput hvala vam na maskeranu koji se sjajno kod nas uklopio, jeste li ga ikad mogli zamisliti da igra stopera, sjajan je igrac zadatka, u najvaznijim utakmicama pokazao se pouzdan i mnogo je pomogao u osvajanju titula
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 08 jun 2011, 22:15

Zabio ga majstor Suarez u prijateljskoj protiv Holandije ;)

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 jun 2011, 22:21

Druze zeznuo se on i to dobro mislio je on drugacije on je tu sad hteo da igra svaki mec kao starter, nadao se on boljoj karijeri i dzaba mu to sto je osvojio CL kad i on sam zna da nije on tu nista doprineo, a sto se tice masch. vi ste dobili igraca koji je igrao svaki mec za Lpool tako da cena ne moze biti ista i za Affelaya koji ili propusti ili udje pri kraju meca njegova realna, cena sad je najvise 12M.
Zadnja izmjena: Sasha L.F.C., dana/u 08 jun 2011, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 08 jun 2011, 22:21

YOU'LL NEVER WALK ALONE

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 08 jun 2011, 22:22

HarisLFC je napisao/la:Zabio ga majstor Suarez u prijateljskoj protiv Holandije ;)
A sa druge strane, istom mjerom mu je uzvratio Kuyt. 8-)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 jun 2011, 22:24

Bertrand je napisao/la:
HarisLFC je napisao/la:Zabio ga majstor Suarez u prijateljskoj protiv Holandije ;)
A sa druge strane, uzvratio mu Kuyt. 8-)
Liverpoolska posla 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

HarisLFC
Kontakt:

Post Postao/la HarisLFC » 08 jun 2011, 22:25

Uh kad bi dosao za 10m, to bi bilo pravo dobro ((;

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.