melanholicar je napisao/la:Mirza ove sezone jedan od nosilaca igre Tauceramice,još kad bi se desilo da bh državljanstvo prihvati Alan Anderson,bh tim bi imao sjajnu šutersku liniju,ipak veliko je pitanje da li će ovaj drugi prihvatiti,ako je vjerovati novinarima (kako ih ja nerijetko zovem prostitutke) ništa nije nemoguće.
Klub se sad zove Caja Laboral.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
melanholicar je napisao/la:Mirza ove sezone jedan od nosilaca igre Tauceramice,još kad bi se desilo da bh državljanstvo prihvati Alan Anderson,bh tim bi imao sjajnu šutersku liniju,ipak veliko je pitanje da li će ovaj drugi prihvatiti,ako je vjerovati novinarima (kako ih ja nerijetko zovem prostitutke) ništa nije nemoguće.
Klub se sad zove Caja Laboral.
Ma isto je to sve,važna je poenta,bila Caja ova ili Caja san Fernando ili Tauceramica,važna je poenta i da me svi razumiju. Da se ne bi ponavljao jednostavno ukoliko Mirza bude zdrav za očekivati je fine partije i u dresu reprezentacije,e sad za šta će to biti dovoljno to jest za kakav plasman sam Bog zna.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Mirza je odigro 1. poluvrijeme za 10.. Kakve je samo ona bila trica u zadnjoj sekundi prvog poluvremena! Drugo poluvrijeme caja odigrala vrlo lose, igra im se raspala, a maccabi igrao stvarno fenomenalno, samo koliko su trica pogodili.. svaka cast
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Nisam znao da je Mirza ubjedljivo najbolji strijelac Eurolige(15,45). Drugi Spanoulis je na 14,20.
evo sad gledam utakmicu caja-bilbao. Prvo poluvrijeme utakmice, nas mirza dao 16 poena, od toga 4/4 za 3 i 2/3 za 2, uz jedno spektakularno zakucavanje!!! AKO BOG DA, mirza do kraja utakmice daje 30 poena!!! NAPRIJED MIRZA!!!!!!!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
i kolko je dao? hahahha , ma ne moze Mirza sastavit dva dobra poluvremena, iz prostog razloga sto se ne igra na njeg nego sve poene mora sam izgradit, ili se neigra akcija uopste pa nema ko da baci i daju MIrzi loptu da rjesava.. rijetko ostaje sam na sutu
armin dju je napisao/la:i kolko je dao? hahahha , ma ne moze Mirza sastavit dva dobra poluvremena, iz prostog razloga sto se ne igra na njeg nego sve poene mora sam izgradit, ili se neigra akcija uopste pa nema ko da baci i daju MIrzi loptu da rjesava.. rijetko ostaje sam na sutu
Slazem se s tobom u potpunosti. Mirza ni jednu loptu ne dobije kad je sam, vec mu daju loptu kad ne znaju gdje sa njom, ili nekad on sam sutira sa 7-8 metara. Ali u svakom slucaju, pretezno bude najbolji strijelac Caje!