i to je uspijeh..trece misto..s momcadi b...samo mislis da ce uspit jer navijes za barcu pa msilis da su svi sposobni iz barce za neke druge stvari...ko da je guardiola dobar..lako trenirat messija,xavi,i iniseta..ja bi isto bia prvi s njima..ugl..enrike ne valja..bolje da je montela osta.i dajemo mu milion ipo eura godisnje..a ima sto puta boljih trenera..Ja sam siguran da grijesis,to ce se vremenom i pokazati.
ENRIQUE je doveo Barcelonu B do 3 mjesta.I suiguran sam da ce romu vratiti pri sami vrh tabele gdje joj je i mjesto.
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AS Roma
-
grijesis definitivno,
ne po pitanju toga da li je on pravi izbor za nas ili ne, nego u poredjenju njega sa montellom. o taktickim razlikama da ne pricamo nego samo cu napomenuti da enrique vec ima (3 godine) profesionalnog iskustva i sa 20ogodisnjacima je izborio play off u spanskoj drugoj ligi, i vjerovatno bi prosao i dalje da nije pravila koja to sprecavaju, dok je montella prije ovog posla radio sa klincima do 15 godina
sto se tice ostalih gore navedenih, deschampsa su pare ostavile u marseilleu jer s obzirom da je trener pod ugovorom roma bi morala platiti odredjeno obestecenje za njega (nesto sto nam u ovom trenutku stvarno ne treba), ovo za wengera nikad nisam ni shvatio ozbiljno a ancelotti je, vjerujem, bio zelja svih nas iako su i njega samo tracevi dovodili u vezu s romom jer covjek uopste nije bio kontaktiran.
prije nego sto popljujem enriquea bez ikakve potrebe prvo cu mu 'dati priliku' a prije svega sacekacu zvanicnu potvrdu njegovog dolaska, ne bi bilo lose da i ti isto to uradis
ne po pitanju toga da li je on pravi izbor za nas ili ne, nego u poredjenju njega sa montellom. o taktickim razlikama da ne pricamo nego samo cu napomenuti da enrique vec ima (3 godine) profesionalnog iskustva i sa 20ogodisnjacima je izborio play off u spanskoj drugoj ligi, i vjerovatno bi prosao i dalje da nije pravila koja to sprecavaju, dok je montella prije ovog posla radio sa klincima do 15 godina

sto se tice ostalih gore navedenih, deschampsa su pare ostavile u marseilleu jer s obzirom da je trener pod ugovorom roma bi morala platiti odredjeno obestecenje za njega (nesto sto nam u ovom trenutku stvarno ne treba), ovo za wengera nikad nisam ni shvatio ozbiljno a ancelotti je, vjerujem, bio zelja svih nas iako su i njega samo tracevi dovodili u vezu s romom jer covjek uopste nije bio kontaktiran.
prije nego sto popljujem enriquea bez ikakve potrebe prvo cu mu 'dati priliku' a prije svega sacekacu zvanicnu potvrdu njegovog dolaska, ne bi bilo lose da i ti isto to uradis

Avantura sa L.E je sigurno mac sa dvije ostrice...moze da bude i dobar poso a i sto tako moze da dobije zlatnu katnu(valjda se to dobija za promasaj sezone:))...
Inace:sa pretpostavkom da je L.E novi trener Rome,on ce biti tek drugi Spanjolac na klupi Rome...Prvi je bio Luis Miro,vodio je Romu u sezoni 63/64-osvojio Kup...L.E bice 24 stranac na klupi Rome....!!!!
Ako je vjerovati novinama...Roma je zainteresovana za napadaca Cesene,Emanuela Giacherina... i za Matu iz Valensije...!!!
Inace:sa pretpostavkom da je L.E novi trener Rome,on ce biti tek drugi Spanjolac na klupi Rome...Prvi je bio Luis Miro,vodio je Romu u sezoni 63/64-osvojio Kup...L.E bice 24 stranac na klupi Rome....!!!!
Ako je vjerovati novinama...Roma je zainteresovana za napadaca Cesene,Emanuela Giacherina... i za Matu iz Valensije...!!!
-
konacno je progovorio i sam enrique i to rijecima 'vodicu romu od iduce sezone, narednih dana potpisujem ugovor', dakle

sasvim logicno, s obzirom da novi boss preferira 4-3-3 mislim da ce se svaki moguci krilni napadac dovesti u vezu s nama pocevsi vec od veceras pa do kraja prelaznog roka.Google je napisao/la:
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
-
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Angry Bojan linked with Roma

Evil Genius II je napisao/la:s obzirom da novi boss preferira 4-3-3 mislim da ce se svaki moguci krilni napadac dovesti u vezu s nama pocevsi vec od veceras pa do kraja prelaznog roka.
-
ne znam koliko ste upoznati al' danas je sabatini odrzao press konferenciju sa novinarima povodom 'nove rome' na kojoj je konacno dao neke konkrente odgovore koji su pravo osvjezenje u ovom moru glasina koje je preplavilo rim.
naravno, neizbjezna tema su bila pojacanja i kako je rekao ocekuje nas novi golman + 4, 5 igraca. sto se tice postojeceg igrackog kadra rekao je da su i on i enrique zadovoljni (ovo je vjerovatno rekao cisto iz kurtoazije) ALI da je prvobitni plan podmladiti ekipu koja vjerovatno nece odmah biti spremna za scudetto ali da je to svakako neki dugorocni cilj. o konkretnim imenima nije pretjerano puno pricao, samo je na pitanje o lameli izjavio da se radi o talentu za kojeg se namjerava boriti i ukoliko ga ne bi uspio dovesti u rim okrenuce se nekom slicnom igracu. jedan od novinara je spomenuo i pastorea na sto je sabatini odgovorio da je i to jedan od igraca koji ga zanimaju al' uz smijeh je naveo da je problem 50 miliona koje zamparini hoce za igraca. o vucinicu i menezu je imao dosta rijeci hvale i sto prije planira obaviti razgovore s njima jer ih vidi u planovima ovog projekta samo ako oni to hoce (u prevodu ko nece da igra moze komotno 0djebat
)
dotakao se i onoga sto vec znamo a to je da de rossi ne ide nigdje i da oko njega i tottija namjerava graditi ekipu
mrsko mi tipkat dalje al' zadovoljan sam onime sto sam cuo
naravno, neizbjezna tema su bila pojacanja i kako je rekao ocekuje nas novi golman + 4, 5 igraca. sto se tice postojeceg igrackog kadra rekao je da su i on i enrique zadovoljni (ovo je vjerovatno rekao cisto iz kurtoazije) ALI da je prvobitni plan podmladiti ekipu koja vjerovatno nece odmah biti spremna za scudetto ali da je to svakako neki dugorocni cilj. o konkretnim imenima nije pretjerano puno pricao, samo je na pitanje o lameli izjavio da se radi o talentu za kojeg se namjerava boriti i ukoliko ga ne bi uspio dovesti u rim okrenuce se nekom slicnom igracu. jedan od novinara je spomenuo i pastorea na sto je sabatini odgovorio da je i to jedan od igraca koji ga zanimaju al' uz smijeh je naveo da je problem 50 miliona koje zamparini hoce za igraca. o vucinicu i menezu je imao dosta rijeci hvale i sto prije planira obaviti razgovore s njima jer ih vidi u planovima ovog projekta samo ako oni to hoce (u prevodu ko nece da igra moze komotno 0djebat

dotakao se i onoga sto vec znamo a to je da de rossi ne ide nigdje i da oko njega i tottija namjerava graditi ekipu
mrsko mi tipkat dalje al' zadovoljan sam onime sto sam cuo

Asistent Luisu Enriqueu bit će Mali Buda, Ivan de la Pena.

Sretno u narednoj sezoni

Sretno u narednoj sezoni

Don't hate what you don't understand.
ako ovo bude istina dobro je
a šta ima za Donija jel otišao

a šta ima za Donija jel otišao

- The DocTOR!!
- Kontakt:
Nazalost izgleda da ce kod nasromaaaa je napisao/la:a šta ima za Donija jel otišao

"Doni would be very happy to join Liverpool and play in the Premier League."

YOU'LL NEVER WALK ALONE!!
-
da, doni vrlo vjerovatno ide za liverpool . . . nisam siguran al' cini mi se da sam negdje procitao da je sve izmedju klubova dogovoreno i da samo ostaju pregovori izmedju njegovog agenta i liverpoola.

das ist walter

das ist walter

ROMA je krenula u pokušaj nadograđivanja momčadi koju je nedavno preuzeo Luis Enrique, potvrdio je sportski direktor tog talijanskog prvoligaša Walter Sabatini.
Prema nekim napisima pregovori oko dovođenja Portova braniča Rolanda u poodmakloj su fazi nakon brze reakcije kluba koji u portugalskom nogometnom reprezentativcu vide zamjenu za Philippea Mexesa koji je preselio u Milan. Rolando je viđen u Milanu prošloga tjedna gdje se nalazi na godišnjem odmoru, no očito odmor providi aktivno gledajući prema mogućem transferu.
"Da ga Porto želi zadržati produljili bi mu ugovor koji ima do 2015. godine", zaključio je nogometašev agent Joao Jose Silva.
Nadalje, budući da se sve izglednijim čini da će Doni karijeru nastaviti u Liverpoolu, "vučica" je u potrazi za novim golmanom. "Mreža" je bačena na argentinskog čuvara AZ Alkmaarovog gola, Sergija Romera.
Prema nekim napisima pregovori oko dovođenja Portova braniča Rolanda u poodmakloj su fazi nakon brze reakcije kluba koji u portugalskom nogometnom reprezentativcu vide zamjenu za Philippea Mexesa koji je preselio u Milan. Rolando je viđen u Milanu prošloga tjedna gdje se nalazi na godišnjem odmoru, no očito odmor providi aktivno gledajući prema mogućem transferu.
"Da ga Porto želi zadržati produljili bi mu ugovor koji ima do 2015. godine", zaključio je nogometašev agent Joao Jose Silva.
Nadalje, budući da se sve izglednijim čini da će Doni karijeru nastaviti u Liverpoolu, "vučica" je u potrazi za novim golmanom. "Mreža" je bačena na argentinskog čuvara AZ Alkmaarovog gola, Sergija Romera.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Bojan, Thiago i Soriano su trojica igrača koje želi Luis Enrique da dovede u Romu.
Inace Soriano ove sezone u Segundi postigao 32 gola
Inace Soriano ove sezone u Segundi postigao 32 gola

Don't hate what you don't understand.
-
strasnu statistiku ima ovaj soriano ali skeptican sam po pitanju njegovog dovodjenja jer 26 mu je godina a igra tek na 'B' nivou. bojan bi bio odlicno pojacanje i njega nekako vidim da ce najprije potpisati od svih ovih sa kojima se povezujemo a kad smo vec kod toga cisto sumnjam da ce barca tek tako prepustiti svog najveceg talenta thiaga.
inace, jos malo o glasinama . . . izgleda da je sve rjeseno za rickyem alvarezom, argentinski veznjak koji bi trebao preuzeti ulogu naseg playmakera. dalje, oko lamele se ne stisava situacija i 'samo' finansijski detalji koce ovaj transfer jer je previse strana ukljuceno u sve to (lamela je ne samo u vlasnistvu rivera nego i neke agencije). vidim vec je pisano o rolandu i romeru a danasnje vijesti spominju i stekelemburga kao mogucu akviziciju.
bilo kako bilo, glasine ili ne drago mi je da stvari idu u ovom smjeru tj da cemo se pojacati na svim poljima jer to je nesto sto definitivno treba ovoj ekipi.
inace, jos malo o glasinama . . . izgleda da je sve rjeseno za rickyem alvarezom, argentinski veznjak koji bi trebao preuzeti ulogu naseg playmakera. dalje, oko lamele se ne stisava situacija i 'samo' finansijski detalji koce ovaj transfer jer je previse strana ukljuceno u sve to (lamela je ne samo u vlasnistvu rivera nego i neke agencije). vidim vec je pisano o rolandu i romeru a danasnje vijesti spominju i stekelemburga kao mogucu akviziciju.
bilo kako bilo, glasine ili ne drago mi je da stvari idu u ovom smjeru tj da cemo se pojacati na svim poljima jer to je nesto sto definitivno treba ovoj ekipi.
-
PRIMAVERA, SIAMO CAMPIONI! sve cestitke de rossiju i djecacima
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- .Romanista.
- Kontakt:
Nek' je sa srećom Enriqueu, i nadam se da ćemo naredne sezone dostići neki veći uspjeh! 

.:: Forza Roma ::.
No Totti, No Party ;)
No Totti, No Party ;)
- spielführer_21
- Kontakt:
Ako nam je plan da pomladimo ekipu, onda treba i igračima iz Primavere pružiti šansu.. Bar jednom, dvojici..Evil Genius II je napisao/la:PRIMAVERA, SIAMO CAMPIONI! sve cestitke de rossiju i djecacima![]()
[youtube][/youtube]
P.S: i ovi mladi primaju glupe golove k'o seniori Rome

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
http://www.romanews.eu/2011/06/13/il-ro ... crescenzi/
crescenzi, bertolacci i d'alessandro se vracaju i trenirace s ekipom tako da je na njima da se dokazu . . od ovih iz primavere ima isto tako par njih koji ce 100% dobiti priliku (prije svega caprari, montini i florenzi) a ono sto je zanimljivo je da ce za razliku od dosadasnjih trenera enrique imati kontrolu ne samo nad prvom ekipom nego i nad mladima tj zajedno ce trenirati (ne znam kako to planira izvest al' tako sam procitao)
crescenzi, bertolacci i d'alessandro se vracaju i trenirace s ekipom tako da je na njima da se dokazu . . od ovih iz primavere ima isto tako par njih koji ce 100% dobiti priliku (prije svega caprari, montini i florenzi) a ono sto je zanimljivo je da ce za razliku od dosadasnjih trenera enrique imati kontrolu ne samo nad prvom ekipom nego i nad mladima tj zajedno ce trenirati (ne znam kako to planira izvest al' tako sam procitao)

Lijepo-mladi ove godine titulu,seniori sledece godine titulu hehehe...
Sve je vise glasina da bi MIrko mogao da napusti klub...
Sve je vise glasina da bi MIrko mogao da napusti klub...
-
klub ga ne zeli prodavati (pogotovo ne rivalu kao sto je juve - oni su izgleda pravo zagrijani za njega) i uprava planira odrzati razgovore licno s njim oko njegove buducnosti, znaci ako on hoce da ostane to je gotova stvar . . medjutim, ako se osvrnemo na ovu sezonu i zvizduke sa tribina tesko da cemo ga zadrzati. po meni ovo je odlicna stvar s obzirom da se postuje zelja igraca jer nezadovoljan mirko nam je od nikakve pomociGoogle je napisao/la: Sve je vise glasina da bi MIrko mogao da napusti klub...

inace, vjerovatno ste citali ovo al' eto nek se nadje
http://www.romanews.eu/2011/06/13/il-ro ... 0-milioni/
spisak igraca koji su kao sigurni i koji su na prodaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.