Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 06 jun 2011, 23:48

Danas svi pasivni na ovoj temi, kontam neko će me obradovati, kad ništa :D

I Inler nas eno lafo neće :lol:

Tuga! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 07 jun 2011, 12:27

hehe samo covjek da se nasmije jer marotin veliki plan je vucinic + gilardino za ojeg su juce ponudili 18 mil eura a za lischtanjera 11 mil i lazio pametan vec je to prihvatio ,vjeruj te mi koliko god ne volio juve ali majke mi tuga me uhvati kad vidim kako ovaj marota ili moron radi ,vec je dove 3 prosjecna igraca i sad jos hoce vucinica i da za njega plati 20 i naravno mora talijana dovesti gilardino i za njega 20 ,a evo kako javlja sky inler ne zeli u juve poslje razmatranja njihove transfer politike.heh

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 07 jun 2011, 12:36

Silvio B je napisao/la:hehe samo covjek da se nasmije jer marotin veliki plan je vucinic + gilardino za ojeg su juce ponudili 18 mil eura a za lischtanjera 11 mil i lazio pametan vec je to prihvatio ,vjeruj te mi koliko god ne volio juve ali majke mi tuga me uhvati kad vidim kako ovaj marota ili moron radi ,vec je dove 3 prosjecna igraca i sad jos hoce vucinica i da za njega plati 20 i naravno mora talijana dovesti gilardino i za njega 20 ,a evo kako javlja sky inler ne zeli u juve poslje razmatranja njihove transfer politike.heh
Da ti nisi u upravi Juventusa kad sve znaš, pa nije sve što se piše u novinama i na portalima istina :? , imam i ja takvih milion informacija, ali to su velike gluposti, šta će Gilardino kad imaju Toni i Matri!

A za Inlera ako neće ne mora, ja bi volio više da Melo ostane, jer je bolji!
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 jun 2011, 13:24

Bianconeri1988 je napisao/la:Danas svi pasivni na ovoj temi, kontam neko će me obradovati, kad ništa :D

I Inler nas eno lafo neće :lol:

Tuga! :D
Ma nema se sta konkretno pisat...ko ima volje i zivaca oko tih transfera da pise, nek izvoli...

Ja to ne mogu, nervira me i ne interesuje, tek kad bude sta konkretno, e onda...jbo spekulacije.

Calciopoli: Završna riječ obrane

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3432.html
"Nakon 5 godina nisam shvatio što sam učinio protuzakonito. Nisam ništa učinio. Očekujem svakog trenutka da dođe netko i donese ploču na kojoj piše: Malo smo se šalili..."
"Juventus je pobjeđivao zato jer je bio najjači u ono vrijeme, a ne zbog sudaca. Zar bi se ja trebao sramiti što je moja momčad pobjeđivala. I da ga nisu uništili, još mnogo godina bi bio najjači."
slika

Stvarno je sramota sta su Juventusu uradili...ne mora niko voljeti Juventus, ali je zalosno kad vidis da pravi calciopoli danas traje, nase dokoze ne zele ni razmatrat, ni nista....jer svi znaju da je sve ovo o bila jedna velika farsa i zavjera...zalosno je da je Juventus van svih pravila sudskih postupaka izbacen, bez dokaza, bez icega...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 07 jun 2011, 13:30

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3433.html

Nebi bilo lose..

Ribery i Krasic sa strane bilo bi haus..
Hajde Marotta :mrgreen:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 07 jun 2011, 14:17

Nisam ja za dolazak Riberya, nekako po meni zabušava kad igra :lol:

Eto kako sada stvari stoje naš je Lichtsteiner (ima teško ime za napisati u pm :lol: ) Dakle za nekih 10 miliona, a Marotta će pokušati u transfer uključiti Storarija...

Isto tako, Marotta je jučer imao sastanak sa agentom Mirka Vučinića, poznato je njegovo nezadovoljstvo u Romi, možda bi tu nešto moglo biti...

Nešto se dešava i oko Alexis Sancheza...Barca ponudila 30 mil + Bojan, Juve 22 + neki igrači...

Ko biva govore, da Marotta želi da dovede igrače koji su idealni za Conteovu formaciju 4-2-4...

Dovodio je i prošle za Delnerijuevu 4-4-2, pa znamo kako je sve završilo, najgorim plasmanom u proteklih 20 godina...
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 07 jun 2011, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 07 jun 2011, 14:21

Bianconeri1988 je napisao/la:Nisam ja za dolazak Riberya, nekako po meni zabušava kad igra :lol:

Ma nevjerujem da ce i doci, al eto ja sam ZA da dodje.. Treba nam takvi igraci da bi se vratili na vrh, i ovdje bi nam mogo Toni pomoci jer su dobri jarani..

Moguce je da Marotta dovede Cassania i Liechesteiner, valjda su se dogovorili oko cijene.. Motta i Grygera odlaze

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 07 jun 2011, 14:32

SoloJuve26 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Nisam ja za dolazak Riberya, nekako po meni zabušava kad igra :lol:

Ma nevjerujem da ce i doci, al eto ja sam ZA da dodje.. Treba nam takvi igraci da bi se vratili na vrh, i ovdje bi nam mogo Toni pomoci jer su dobri jarani..

Moguce je da Marotta dovede Cassania i Liechesteiner, valjda su se dogovorili oko cijene.. Motta i Grygera odlaze
jos mediocore igraca ,samo navali marota konju

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 jun 2011, 14:53

Ne bih da me shvatite pogresno, ali de mi recite zar Juve ima uopste neku sansu da dovede Riberya?
Jasno je meni da je on vasa zelja, ali nazalost dovoljno poznajem situaciju u Bayernu, tako da vam kazem da ce to i ostati samo na zelji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 jun 2011, 17:32

Omerbavarac je napisao/la:Ne bih da me shvatite pogresno, ali de mi recite zar Juve ima uopste neku sansu da dovede Riberya?
Jasno je meni da je on vasa zelja, ali nazalost dovoljno poznajem situaciju u Bayernu, tako da vam kazem da ce to i ostati samo na zelji.
ma to su price da se prodaju novine, jer Juve ima najvecu armiju navijaca pa gdje ces zaradit pare nego kod njih, a kako ces zaradit pare?? pa naravno bombama i bajkama,jer nijedan juventino ne zeli da cita nit ce ga primamit naslov tipa Gekas u Juventusu :mrgreen: a sve mi se manje pise o transferima i sve manje pratim to,jer Juve pokazuje da postaje polako srednja zalost, jer je danas u svijetu fudbala "koliko para toliko muzike", a jos je najzalivije kod Juventusa sto to uopste nije siromasan klub, jer vlasnici su jedni od najbogatijih dinastija u svijetu, dakle sjede na parama, kupuju nekretnine oko kriket terena za 400 miliona u Engleskoj a nama kupuju Pazienzu i daju obecanja iz kojih se i izrode nebulozni naslovi tipa "Ribery u Juventusu", Juve je danas ili biti navijac Juventusa je ono "bitter-sweet" okus ili osjecaj
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

hary_ynwa
Kontakt:

Post Postao/la hary_ynwa » 07 jun 2011, 17:37

šta će bit sa Aquilanija :?:
pozzz za sve navijače Juve-a
GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 07 jun 2011, 17:50

hary_ynwa je napisao/la:šta će bit sa Aquilanija :?:

Mi ga vam vracamo a vi radite snjim sta zelite ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 07 jun 2011, 21:17

SoloJuve26 je napisao/la:
hary_ynwa je napisao/la:šta će bit sa Aquilanija :?:

Mi ga vam vracamo a vi radite snjim sta zelite ;)

Zar se ne pregovara da ga se otkupi za nekih 10mio.
AKo je ovo istina, zasto ne??? Nije toliko losiji od ostalih!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 08 jun 2011, 17:12

Ibrahimović_God je napisao/la:Aquilani Dolazi u Milan ! ;)

Kod: Označi sve

Aquilani's agent rubbishes AC Milan link
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 09 jun 2011, 00:10

Hoće li preći Bastos u Juventus?
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 jun 2011, 01:28

Bane Madridista je napisao/la:Hoće li preći Bastos u Juventus?
Ne samo Bastos, već i Tevez, Sanchez, Pastore i najvjerovatnije Roladno iz Porta :lol:

Čeka se da dobije taj EU pasoš pa bi onda moglo doći do transfera, ovako još uvijek sve su to špekulacije :D
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 09 jun 2011, 08:48

C'ERA UNA VOLTA UNA VECCHIA SIGNORA
vala i jest tako, bilo je dobro dok je trajalo
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 jun 2011, 08:59

Bane Madridista je napisao/la:Hoće li preći Bastos u Juventus?
po meni nedaj boze da dodje do tog transfera,ali kad je Juve u pitanju to ce se sigurno desiti,Bastos ce vjerovatno doci..... :roll: :roll: :roll:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 09 jun 2011, 10:10

Evo ako je vjerovati ovo "dobro doso" lichesteiner..Stvanro je bezze igrac al eto sta je tu je..placamo 9 milj + neki bonus
http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomer ... 8614.shtml

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 09 jun 2011, 10:31

znaci kupljen rb-lichstajner(oko 10 mil + bonus)igrac kao **** bolji je berberovic a ima covjek 28 god.
---------------lb_zigler -malo bolji igrac od traorea doveden dzabe
---------------cm- pazienza-hehehehehhe
---------------cm-perlo-heh plata 4 mil prije taksi heheh a jeste gledali kako majstor lose igra protiv iraca pojeli ga ljudi
--------------- s matri je otkupljen da li su pasqulaita i 13 mil
---------------lw-bastos -18 mil jako blizu potpisa jos jedan mediocore igrac na zalost

i pored ovoga jako su zainteresirani za cardoza is benfice i nude 20 mil za njega

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.