I Inler nas eno lafo neće

Tuga!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Da ti nisi u upravi Juventusa kad sve znaš, pa nije sve što se piše u novinama i na portalima istinaSilvio B je napisao/la:hehe samo covjek da se nasmije jer marotin veliki plan je vucinic + gilardino za ojeg su juce ponudili 18 mil eura a za lischtanjera 11 mil i lazio pametan vec je to prihvatio ,vjeruj te mi koliko god ne volio juve ali majke mi tuga me uhvati kad vidim kako ovaj marota ili moron radi ,vec je dove 3 prosjecna igraca i sad jos hoce vucinica i da za njega plati 20 i naravno mora talijana dovesti gilardino i za njega 20 ,a evo kako javlja sky inler ne zeli u juve poslje razmatranja njihove transfer politike.heh
Ma nema se sta konkretno pisat...ko ima volje i zivaca oko tih transfera da pise, nek izvoli...Bianconeri1988 je napisao/la:Danas svi pasivni na ovoj temi, kontam neko će me obradovati, kad ništa
I Inler nas eno lafo neće![]()
Tuga!
"Nakon 5 godina nisam shvatio što sam učinio protuzakonito. Nisam ništa učinio. Očekujem svakog trenutka da dođe netko i donese ploču na kojoj piše: Malo smo se šalili..."
"Juventus je pobjeđivao zato jer je bio najjači u ono vrijeme, a ne zbog sudaca. Zar bi se ja trebao sramiti što je moja momčad pobjeđivala. I da ga nisu uništili, još mnogo godina bi bio najjači."
Bianconeri1988 je napisao/la:Nisam ja za dolazak Riberya, nekako po meni zabušava kad igra
jos mediocore igraca ,samo navali marota konjuSoloJuve26 je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Nisam ja za dolazak Riberya, nekako po meni zabušava kad igra
Ma nevjerujem da ce i doci, al eto ja sam ZA da dodje.. Treba nam takvi igraci da bi se vratili na vrh, i ovdje bi nam mogo Toni pomoci jer su dobri jarani..
Moguce je da Marotta dovede Cassania i Liechesteiner, valjda su se dogovorili oko cijene.. Motta i Grygera odlaze
ma to su price da se prodaju novine, jer Juve ima najvecu armiju navijaca pa gdje ces zaradit pare nego kod njih, a kako ces zaradit pare?? pa naravno bombama i bajkama,jer nijedan juventino ne zeli da cita nit ce ga primamit naslov tipa Gekas u JuventusuOmerbavarac je napisao/la:Ne bih da me shvatite pogresno, ali de mi recite zar Juve ima uopste neku sansu da dovede Riberya?
Jasno je meni da je on vasa zelja, ali nazalost dovoljno poznajem situaciju u Bayernu, tako da vam kazem da ce to i ostati samo na zelji.
hary_ynwa je napisao/la:šta će bit sa Aquilanija
pozzz za sve navijače Juve-a
SoloJuve26 je napisao/la:hary_ynwa je napisao/la:šta će bit sa Aquilanija
pozzz za sve navijače Juve-a
Mi ga vam vracamo a vi radite snjim sta zelite
Ibrahimović_God je napisao/la:Aquilani Dolazi u Milan !
Kod: Označi sve
Aquilani's agent rubbishes AC Milan link
Ne samo Bastos, već i Tevez, Sanchez, Pastore i najvjerovatnije Roladno iz PortaBane Madridista je napisao/la:Hoće li preći Bastos u Juventus?
po meni nedaj boze da dodje do tog transfera,ali kad je Juve u pitanju to ce se sigurno desiti,Bastos ce vjerovatno doci.....Bane Madridista je napisao/la:Hoće li preći Bastos u Juventus?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.