FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Treba biti posten i reci da su na prvoj utakmici na tako kretenski nacin vrijeđali Karica da nas treba biti stid,ipak nije Karic neko ko nije nikad bio dio Želje,elem nejse,ja sam u 20 minuta prve utakmice vidio da nas oni Slobodini u zubima mogu nosati a kamol nam jedan gol zabiti...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Koliko mrznje i negativnih komentara,vas niko ne smije pobjedit,odmah su seljacine,mesari itd.
Ko gubi ima pravo da se ljuti
Ne znate spomenut kako vas je gurao u prvom mecu sudija iz Stoca.

Ko gubi ima pravo da se ljuti

Ne znate spomenut kako vas je gurao u prvom mecu sudija iz Stoca.

Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 09 jun 2011, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Eto "naši" roditelji su mila majka, sve mrtva gospoda... je.bla vas i Tuzla i Zenica i ovaj Adžem ludak je.bo mu Lukavac sve, hoćete da od Želje napravite lokalni klub Novog Sarajeva, e pa nećete stoko gonite se, navijajte za Famos ako vam se ne sviđa, koji ste vi qrac da sebi prisvajate Želju... pu!Omar500 je napisao/la:Ma šta je sad tebi ? Jesam igdje spominjao naše igrače ? Nisam, nego sam ogorčen na sudiju, a vama to normalno, kao treba zaboraviti. Šta moraju sve doživjeti naši omladinci tokom višegodišnjeg igranja u omladinskim kategorijama, od dolaska nečijih roditelja s pištoljem, guranja 'babinih' sinova, pa do ovih sudijskih lakrdijaHawking je napisao/la:Hajmo malo se smirite, koji vam je qrac, sva se ova sranja dešavaju zato što se na djecu vrši pritisak da moraju pobijediti, onda djeca ne biraju sredstva i nastaje cirkus, i kad dobiješ igrača koji je isfrustriran još u kadetskoj selekciji, šta onda očekivati na seniorskom nivou... Pustite djecu da igraju, da nauče igrati i da najbolje pokažu kad je to najvažnije - kao seniori... onaj viče šta očekivat u Tuzli, onaj spominje sudije, onaj tuzlak provocira, koliko samo isfrustriranih likova trpi ovaj forum, ovakvi paćenici uključujući i roditelje tih momaka koji igraju stvaraju neizdrživu atmosferu bez ikakve potrebe, krivi su vam Tuzla, Sarajevo, sudije, svi su vam seljaci, e pa seljak nije ni u Tuzli ni u Sarajevu, seljak je u glavi, al to nikako da dokuče neki... kaže ode Hodžić u Liverpool kako ga nije stid - e pa otišo bi i u San Marino samo da pobjegne iz ovog sra.nja, okomilo se 10 idiota na lika što je promašio penal, a to što je dao više od 40 golova se preko noći zaboravilo... Terry maši penal u finalu LP i niko mu ni riječi ne rekne, al se kod nas okomilo na kadeta što je mašio penal... pustite djecu da dišu i da igraju normalno i vi i njihovi pomahnitali roditelji... GET A LIFE!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
E pa svaka cast tebi i bistriku ne mogu da vjerujem da neko kaze slobodin trener psovao na grbavici HALOOOO to je nas Karic koji je izvrjedjan maximalno nisam mogao da vjerujem.Sjedio sam isto tako na djelu tribine gdje su bili smjesteni ljudi iz tuzle e da ti se zivot zgadi od djeteta 7 godina do nekog babe od 50 svi imaju istu pricu nacemo i mi sudiju da nas izvadi u tuzli o psovkama da ne govorim.Nema ovdje prave strane da je srece da djeca igraju fudbal pa nek izgubimo 1000 puta ako smo losi od protivnika.Previse hampe oko nicega!!!Hawking je napisao/la:Eto "naši" roditelji su mila majka, sve mrtva gospoda... je.bla vas i Tuzla i Zenica i ovaj Adžem ludak je.bo mu Lukavac sve, hoćete da od Želje napravite lokalni klub Novog Sarajeva, e pa nećete stoko gonite se, navijajte za Famos ako vam se ne sviđa, koji ste vi qrac da sebi prisvajate Želju... pu!
Dosta lijepih vijesti iz kluba a u narednom periodu bi moglo jos ljepsih biti kada se vrate ove odbjegle laste iz belgije i zagreba tj francuske ili austrije.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 09 jun 2011, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma dosadno raji ova pauza se lahko oduzi,ovakve price ce biti sve do izvlacenja...pile87 je napisao/la:E pa svaka cast tebi i bistriku ne mogu da vjerujem da neko kaze slobodin trener psovao na grbavici HALOOOO to je nas Karic koji je izvrjedjan maximalno nisam mogao da vjerujem.Sjedio sam isto tako na djelu tribine gdje su bili smjesteni ljudi iz tuzle e da ti se zivot zgadi od djeteta 7 godina do nekog babe od 50 svi imaju istu pricu nacemo i mi sudiju da nas izvadi u tuzli o psovkama da ne govorim.Nema ovdje prave strane da je srece da djeca igraju fudbal pa nek izgubimo 1000 puta ako smo losi od protivnika.Previse hampe oko nicega!!!Hawking je napisao/la:Eto "naši" roditelji su mila majka, sve mrtva gospoda... je.bla vas i Tuzla i Zenica i ovaj Adžem ludak je.bo mu Lukavac sve, hoćete da od Želje napravite lokalni klub Novog Sarajeva, e pa nećete stoko gonite se, navijajte za Famos ako vam se ne sviđa, koji ste vi qrac da sebi prisvajate Želju... pu!
Dosta lijepih vijesti iz kluba a u narednom periodu bi moglo jos ljepsih biti kada se vrate ove odbjegle laste iz belgije i zagreba tj francuske.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
nikako ne mogu da provalim ko je taj lik, cuo sam i ja neke price al ne mogu da skontam ko je, prosvjetli me njegovim CVboccaccio je napisao/la:To se ne zna,ali ja bi bio apsolutno presretan,dobili bi po mom misljenju odlicno pojacanje,samo konkretizuj koji je smajic u pitanju...ne onaj iz iskre,nego jedan drugiellaxaz je napisao/la:Hoće li nas ovo Smajić pojačati?,ali sve je patka dok nije zvanicno,pa da ne trzamo raju,niko ne zna ni da li se pregovara sa doticnim,Belgija je ipak u rukama Cvike,a da li on to tamo radi bilo sta po pitanju njega,to se ne zna!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sulejman Smajic igrao za Zrinjski evo jednog njegovg pogodka
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovo je onaj Smajić što je imao nekih problema sa srcem koliko se ja sjećam...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jeste.Kada je trebalo da potpise za Andrelect na medicinskom pregledu ustanovili da ima problema sa srcem,onda se vratio u Zrinjski i nakon dvije sezone potpisao za Dender u Belgiji.Odlican igrac i bio bi pojacanje,mada cim se ovako prica nema nista od toga..ali eto Cviko je u Belgiji pa ko zna 
P.S Obrisali moj post a ostavili ovaj gdje yebe Azemu sve

P.S Obrisali moj post a ostavili ovaj gdje yebe Azemu sve

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
izjavio je jednom da nece da igra ni za jedan klub u BIH osim za Zrinjski,al vidicemo para busi dje burgija nece..Gazi je napisao/la:Sulejman Smajic igrao za Zrinjski evo jednog njegovg pogodka
[youtube][/youtube]
bistrikboy je napisao/la:Treba biti posten i reci da su na prvoj utakmici na tako kretenski nacin vrijeđali Karica da nas treba biti stid,ipak nije Karic neko ko nije nikad bio dio Želje,elem nejse,ja sam u 20 minuta prve utakmice vidio da nas oni Slobodini u zubima mogu nosati a kamol nam jedan gol zabiti...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Dovoljno o tome sto se desavalo na Tusnju govori to kako se utakmica nije snimala
Smisljen i unaprijed planiran scenario i nista novo kada su Tuzlaci u pitanju, kada dodje Borac sipaju cvijece a kada dodjemo mi i pitari sipaju cigle.
Dakle Tuzlaci, govorite nas niko ne smije dobiti, pa jbm mu kralja, dobili ste nas na Grbavici pa vas niko nije ni tukao ni penale svirao, ni gadjao ciglama.
Dokle vise taj animozitet prema svemu iz glavnog grada, izdignite se malo i pokazite da ste grad i kulturno drustvo.
I poenta svega je da Sloboda ima najbolju omladinsku skolu
kupovati sudije u kadetima - SRAMOTA !
Sto se nas tice, ako ima imalo obraza u klubu, treba uloziti zalbu na ovog papka iz Orasja i popricati sa ovim agresivnim fudbalerima.

Smisljen i unaprijed planiran scenario i nista novo kada su Tuzlaci u pitanju, kada dodje Borac sipaju cvijece a kada dodjemo mi i pitari sipaju cigle.
Dakle Tuzlaci, govorite nas niko ne smije dobiti, pa jbm mu kralja, dobili ste nas na Grbavici pa vas niko nije ni tukao ni penale svirao, ni gadjao ciglama.
Dokle vise taj animozitet prema svemu iz glavnog grada, izdignite se malo i pokazite da ste grad i kulturno drustvo.
I poenta svega je da Sloboda ima najbolju omladinsku skolu

Sto se nas tice, ako ima imalo obraza u klubu, treba uloziti zalbu na ovog papka iz Orasja i popricati sa ovim agresivnim fudbalerima.
Cuva Bog Zelju svog!
Ne bi me iznenadio da Smajić u narednim danima potpiše za OLimpic. I jedan savjet mladim igračima da kada udaraju sudiju na kraju utakmice obavezno skinu dres kako ih ne bi mogli identifikovati. 

FEDERER= KLOC
Sjećam se ovog Smajića u Zrinjskom, lik im je bio najzaslužniji za trofeje a u Belgiji ga je bilo odlično krenulo i onda odjendom stanka. Puno više na klupi nego u igri, da li je opoet srce ili neki drugi razlog, zna li iko? Volim ovaj prijelazni period sa svim ovim špekulacijama oko transfera pa nek bar pola bude istina 
Evo njegovih statistika:
http://sports.sportsillustrated.cnn.com ... ayer=83017
http://www.football-lineups.com/footballer/26446/

Evo njegovih statistika:
http://sports.sportsillustrated.cnn.com ... ayer=83017
http://www.football-lineups.com/footballer/26446/
RIP Skija...nmg da vjerujem cccc lahka ti zemlja bosanska.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
UMRO JOSIP KATALINSKI!!!!!

Pocivaj u miru!

Jedna od legendi ovog grada takoi naseg Zeljemma_hz je napisao/la:RIP Skija...nmg da vjerujem cccc lahka ti zemlja bosanska.![]()
pocivao u miru
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
- theprodigy
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Jedna od legendi ovog grada takoi naseg Zeljemma_hz je napisao/la:RIP Skija...nmg da vjerujem cccc lahka ti zemlja bosanska.![]()
pocivao u miru
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], MoSaZeLjo1921, Paromlinac, voltron30 i 63 gosta.