trebevic je napisao/la:Chelsea ima Torresa, a vi ne afirmisane igrace, al' ne bih da ulazim u dublju raspravu, vrijeme ce pokazati.
Od transfera Torresa ste dobili 50 miliona koje ste lose potrosili!
Chelsea ima Torresa,a Torres je KO?
A kao vi ste tih 50 miliona pametno potrosili u svakom slucaju kako god okrenes za ovo malo vremena nas potez se je pokazao pametnijim.Suarez je mnogo vise pokazao od Torresa(jedan od boljih igraca u Engleskoj za ovih par mjeseci po pruzenom na terenu),a vjeruj mi nema sumnje da tako sljedece godine nece i nastaviti(postao je jedna vrsta leadera) dok Torres(izgubljen totalno) moze biti potisnut u drugi plan radi vaseg ludackog trosenja(Neymar,Lukaku to su igraci koji se pominju na vasoj temi) i da ukoliko i Torres ude u formu u kakvoj je bio isplatit ce vam se al ja ti kao navijac Liverpoola mogu reci da kad god je Torres imao dobar period dolazila je povreda i novo trazenje forme znaci lako povrjedljiv igrac(nerviralo me al sam ga gotivio nesto slicno kao sada sa Aggerom),a Carroll nije prakticki ni igrao i opet je imao bolji ucinak od Fernanda tako da kao sto si i rekao vrjeme ce pokazati,a to za ne afirmisane igrace cemo vidit...Kenny se bavio ovim poslom dok ti vjerovatno nisi bio ni spermic i zna on sta radi.
Drugo nije sva stvar u imenu igraca nego da li je tom igracu do igranja fudbala,hiljadu puta ovo je receno,a evo jos jednom
KO GOD NEZELI DA IGRA U LIVERPOOLU,DALEKO MU KUCA BILA(pod uslovom da se naplati kako treba)!