FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Nema tu rijeci o rastaljivanju, nego je jednostavno doslo e uz klub ali ne u formatu kao sada, do zasicenja pojedinih clanova UO FK Borca, ostace u klubu ali ne u formatu kao sada.
Clanak!
Clanak2
Ljudi su dali svoj maksimum, digli Borac na noge, osjetili da je pravo vrijeme da se povuku, treba im se zahvaliti i izabrati jos bolje. Sve u svemu mislim da Borac moze samo napredovati. Sve su jace glasine da ce se FK Borac privatizovati, da li ce to biti Mandaric ili cak sam Kopanja to ostaje da se vidi.
P.S.
SS.ba je mogao bar realno prenjeti izjavu Suputa a ne dodavati svoje dijelove u njegovu izjavu, da je danas nisam cuo na TV-u mozda bi povjerovao ovom pisanju, momak nije rekao da odlazi zbog neuspjeha u skoli omladinskoj fudbala Borac, nego da to smatra svojim neuspjehom jer je uvjek nesto drugo bilo prece, misleci pri tome na dugove koji su dolazili na naplatu.
Clanak!
Clanak2
Ljudi su dali svoj maksimum, digli Borac na noge, osjetili da je pravo vrijeme da se povuku, treba im se zahvaliti i izabrati jos bolje. Sve u svemu mislim da Borac moze samo napredovati. Sve su jace glasine da ce se FK Borac privatizovati, da li ce to biti Mandaric ili cak sam Kopanja to ostaje da se vidi.
P.S.
SS.ba je mogao bar realno prenjeti izjavu Suputa a ne dodavati svoje dijelove u njegovu izjavu, da je danas nisam cuo na TV-u mozda bi povjerovao ovom pisanju, momak nije rekao da odlazi zbog neuspjeha u skoli omladinskoj fudbala Borac, nego da to smatra svojim neuspjehom jer je uvjek nesto drugo bilo prece, misleci pri tome na dugove koji su dolazili na naplatu.
Hoce li praviti severnu i juznu tribinu na leto u BL?
http://ugtips.bloger. hr
Leto ili jesen, sredstva su obezbjedjena, samo mora proci zakonska procedura oko pocetka izgradnje i prebacivanja sredstava.
evo ti leta kad si navalioSrdjanBL je napisao/la:Leto ili jesen, sredstva su obezbjedjena, samo mora proci zakonska procedura oko pocetka izgradnje i prebacivanja sredstava.

treba nam jos igraca iz BiH
- suicidesquad
- Kontakt:
Srpski poduzetnik Milan Mandarić ponovno se povezuje s preuzimanjem jednog nogometnog kluba s ovih prostora nakon što ga se u prošlosti povezivalo s Crvenom Zvezdom, Hajdukom i Rijekom.
Mandarić, vlasnik Sheffield Uniteda, zainteresiran je za kupnju Borca iz Banja Luke, novog prvaka BiH prvenstva, prenosi SC Sport. Borac je tako izborio i nastupe u Europi te za Mandarića, poznatog po brojnim ulaganjima u sportske klubove, predstavlja zanimljiv izazov.
Ipak, privatizacija sportskih klubova još nije na vidiku u susjednoj nam zemlji, pa je teško očekivati realizaciju ovog posla u skoroj budućnosti.
Podsjećamo, Mandarić je neko vrijeme financirao i vodio poslove slovenskog Kopra, a poznat je i po vlasništvu nekadađnjih premierligaša Portsmoutha i Leicestera.
Mandarić, vlasnik Sheffield Uniteda, zainteresiran je za kupnju Borca iz Banja Luke, novog prvaka BiH prvenstva, prenosi SC Sport. Borac je tako izborio i nastupe u Europi te za Mandarića, poznatog po brojnim ulaganjima u sportske klubove, predstavlja zanimljiv izazov.
Ipak, privatizacija sportskih klubova još nije na vidiku u susjednoj nam zemlji, pa je teško očekivati realizaciju ovog posla u skoroj budućnosti.
Podsjećamo, Mandarić je neko vrijeme financirao i vodio poslove slovenskog Kopra, a poznat je i po vlasništvu nekadađnjih premierligaša Portsmoutha i Leicestera.
Srđoooooo!SrdjanBL je napisao/la:Leto ili jesen, sredstva su obezbjedjena, samo mora proci zakonska procedura oko pocetka izgradnje i prebacivanja sredstava.
Živ bio, kad pišeš onda piši 'jednim pismom' - ne miješaj ekavicu i ijekavicu, za to bi dobio keca u svakoj školi u BL pa i Prnjavoru i šire....
"Leto....obezbjeđena (obezbeđena)...
Pozz
Bosno moja poharana....
Joj daj molim vas.... Leto i Ljeto isto sranje, svi su razumjeli, sad da li sam to slucajno napisao ili ne nemam pojma, mozda samo tastatura nije prihvatila slovo J, evo ja se izvinjavam ako vas je to uvrijedilo, a ako je moguce da ovu uvredu ne narezujete na CD za FIFA i UEFA

Turnir "Duško Ožegović" nema nikakve veze s Borcem!Devil je napisao/la:Zasto vam se uprava "raspala", otisli Jankovic,Kopanja,Suput?![]()
p.s.Kakav je ovo turnir "Dusko Ozegovic",prvi tim ili mladje kategorije vidim da je sasvim solidnog kvaliteta sa Partizanom,Borcem,Olimpijom,Splitom...
To organizuje nižerazredni FK Naprijed-BL čije dugogodišnji i jedan od najuspješnijih predsjednika bio upravo pokojni Ožegović i ima kategoriju-međunarodni sa vrlo visokim rejtingom u kategorijama mladih fudbalera, od 'pjetlića' do juniora. Borac je samo jedan od učesnika tog međunarodnog turnira.
Prošle godine pobjednik turnira je bio Partizan (Srbija).
Bosno moja poharana....
Ne moraš pokušavati biti sarkastičan (to sa CD) - ovo je bila dobronamjerna opaska - miješanje ekavice i ijekavice nije 'problem' da li to nekom (meni) smeta nego je to pitanje pravila pisanja i to je nedopustivo. Prihvatam mogućnost greške (i tastature) i nisam imao nikakve 'namjere' osim navedenih.SrdjanBL je napisao/la:Joj daj molim vas.... Leto i Ljeto isto sranje, svi su razumjeli, sad da li sam to slucajno napisao ili ne nemam pojma, mozda samo tastatura nije prihvatila slovo J, evo ja se izvinjavam ako vas je to uvrijedilo, a ako je moguce da ovu uvredu ne narezujete na CD za FIFA i UEFA![]()
![]()
![]()
Izvinjavam se zbog "off topic".
Bosno moja poharana....
SRPSKI poduzetnik Milan Mandarić ponovno se povezuje s preuzimanjem jednog nogometnog kluba s ovih prostora nakon što ga se u prošlosti povezivalo s Crvenom Zvezdom, Hajdukom i Rijekom.
Mandarić, vlasnik Sheffield Uniteda, zainteresiran je za kupnju Borca iz Banja Luke, novog prvaka BiH. Borac je tako izborio i nastupe u Europi te za Mandarića, poznatog po brojnim ulaganjima u sportske klubove, predstavlja zanimljiv izazov.
Mandarić, vlasnik Sheffield Uniteda, zainteresiran je za kupnju Borca iz Banja Luke, novog prvaka BiH. Borac je tako izborio i nastupe u Europi te za Mandarića, poznatog po brojnim ulaganjima u sportske klubove, predstavlja zanimljiv izazov.
Trigger je napisao/la:Srđoooooo!SrdjanBL je napisao/la:Leto ili jesen, sredstva su obezbjedjena, samo mora proci zakonska procedura oko pocetka izgradnje i prebacivanja sredstava.
Živ bio, kad pišeš onda piši 'jednim pismom' - ne miješaj ekavicu i ijekavicu, za to bi dobio keca u svakoj školi u BL pa i Prnjavoru i šire....
"Leto....obezbjeđena (obezbeđena)...![]()
Pozz
Kad ga vec ispravljas, onda da napomenemo i to da ekavica i ijekavica nemaju veze s pismom kojim neko pise.
Sorry, mor'o sam.
- BH Patriot
- Kontakt:
Kod: Označi sve
Milan Mandarić zainteresiran za preuzimanje prvaka BiH?
Srpski poduzetnik Milan Mandarić ponovno se povezuje s preuzimanjem jednog nogometnog kluba s ovih prostora nakon što ga se u prošlosti povezivalo s Crvenom Zvezdom, Hajdukom i Rijekom.
Podsjećamo, Mandarić je neko vrijeme financirao i vodio poslove slovenskog Kopra, a poznat je i po vlasništvu nekadašnjih premierligaša Portsmoutha i Leicestera. Livin' La Vida Loca ;)
Pricali smo o tome nekidan ovde,tesko gotovo nemoguce da ce doci do toga,a bilo bi lepo.BH Patriot je napisao/la:Kod: Označi sve
Milan Mandarić zainteresiran za preuzimanje prvaka BiH? Srpski poduzetnik Milan Mandarić ponovno se povezuje s preuzimanjem jednog nogometnog kluba s ovih prostora nakon što ga se u prošlosti povezivalo s Crvenom Zvezdom, Hajdukom i Rijekom. Mandarić, vlasnik Sheffield Uniteda, zainteresiran je za kupnju Borca iz Banja Luke, novog prvaka BiH prvenstva, prenosi SC Sport. Borac je tako izborio i nastupe u Europi te za Mandarića, poznatog po brojnim ulaganjima u sportske klubove, predstavlja zanimljiv izazov. Ipak, privatizacija sportskih klubova još nije na vidiku u susjednoj nam zemlji, pa je teško očekivati realizaciju ovog posla u skoroj budućnosti. Podsjećamo, Mandarić je neko vrijeme financirao i vodio poslove slovenskog Kopra, a poznat je i po vlasništvu nekadašnjih premierligaša Portsmoutha i Leicestera.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ne trebaš se izvinjavati - znam ja da se radi o izgovoru a ne 'pismu' (pisma su kod nas latinica i ćirilica), ali zbog lakšeg "razumjevanja" sam tako napisao i stavio pod navodnike, jer se ovdje piše, govor se ne čuje....Vlak je napisao/la:Trigger je napisao/la:Srđoooooo!SrdjanBL je napisao/la:Leto ili jesen, sredstva su obezbjedjena, samo mora proci zakonska procedura oko pocetka izgradnje i prebacivanja sredstava.
"Leto....obezbjeđena (obezbeđena)...![]()
Pozz
Kad ga vec ispravljas, onda da napomenemo i to da ekavica i ijekavica nemaju veze s pismom kojim neko pise.
Sorry, mor'o sam.
Sorry, i tebi - u pravu si 1/1
Bosno moja poharana....
- Budi sam na ulici
Bolje mijesati ekavicu i ijekavicu nego engleski i bosanski 
Sorry
Sorry
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!
Budi sam na ulici je napisao/la:Bolje mijesati ekavicu i ijekavicu nego engleski i bosanski
Sorry
Ovo je jos i dobro. Inace pisem engleski i sve strane jezike koje govorim po Vuku.
Bravo! Sjajan si, pogotovo ovo s bosanskim.Budi sam na ulici je napisao/la:Bolje mijesati ekavici i ijekavicu nego engleski i bosanski
Sorry
PS:
Još kad bi to važilo za sve segmente društva i rada, gdje više ne možeš skontat koliko je miješanja anglizma, germanizma, turcizma.....ooooooooo!
PS:
Ipak, bitno je da se pića ne miješaju, osim koktela (opet strana riječ!)
Bosno moja poharana....
Jel istina ili su samo nagadjanja da vas Lazo "pojacava"
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
adoni je napisao/la:Jel istina ili su samo nagadjanja da vas Lazo "pojacava"
Ćutak u ponedjeljak potpisuje za Borac 2 god. Pored njega u igri su još neki vaši igrači, mada se nadam da neće biti tako, kao i dve bombe na Gradskom na deficitarnim mjestima. Pod upitnikom je samo Maleta, ali s obzirom da je Banjalučanin ja vjerujem da će lokalpatriotizam proraditi. Vama čujem kola niz brdo?
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
Svaka cast Kopanji, velika zahvalnost covjeku koji je podigao Borac, steta sto se povlaci, ali ga razumjem vodi ogromnu kompaniju, narusenog je zdravlja (nema obe noge) a tako srcano se borio za klub koji voli, svaka cast.
Clanak!
P.S. I on je potvrdio kontakte sa Mandarice, cak je rekao da je to aminovao i Mile, znaci od toga bi nesto i moglo biti. Sjajno!
Clanak!
P.S. I on je potvrdio kontakte sa Mandarice, cak je rekao da je to aminovao i Mile, znaci od toga bi nesto i moglo biti. Sjajno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.