Romariooo je napisao/la:svako normalan zna da carol ne vrijedi 40 miliona, ali isto tako svako normalan razumije situaciju u kojoj je placen toliko, posto je torres otisao iznenada za velike pare morao se dovesti novi napadac isto tako iznenanada, po hitnom postupku, a u toj situaciji valja platiti onoliko koliko se trazi, newcastle je tu iskoristio situaciju i uzeo ogromnu lovu, ali uzeo je i liverpool za toresa, ne vrijedi ni on 60 miliona sigurno, obojica vrijede po barem 20 miliona manje
kad se sabere, liverpol je za torresa otprilike dobio suareza i carolla, i to je sjajan posao, da ste samo suareza dobili i to bi sjajan posao bio, jer torres je igrac jako sklon povredama, vrijeme ce pokazati da ce suarez vise od njega pokazati u liverpolu
carrol je opet druga prica, od njeg se moze ocekivati i da briljira i da razocara. frajer je fizicki predator, ali ima i njuha za golove,lako se moze desiti caroll naredne sezone vec opravda i tih ogromnih 40 miliona, ukolipo daglish uspije uklopiti sjajno ekipu, da budu kontstantni u dobrim igrama, liverpool ce biti beton u engleskoj, odbranu imate za engleske uslove jako dobru, samo fali lijevi bek jos, vezni red sa meirelesom i gerardom je dovoljno i cvrts i kreativan, tu je i taj henderson, ali i leiva, dakle ima solidno rjesenje i za klupu, a napad sa suarezom i carolom i vjerujem jos jednim mocnim krilnim napadace takodje bice mocan, sa kuytom kao sjajnim jokerom. samo je naravno bitno da daglish sve to fino uskladi, uigra i motivise, ja mislim da ce liverpool da se bori ven naredne sezone za prvaka lige, bez ikakvog pretjerivanja to mislim
fenomenalan post, sa svime se slažem, sve na mjestu.

GK: Reina, Gulaschi
CB: Carra, Agger, Skrtel, Kelly, Ayala
RB: Glen J, Flanagan, Kelly
LB: Baines, Robinson, Insua
DMF: Lucas, Spearing, Adam
CMF: Gerrard; Henderson, Meireles, Adam, Aquilani
WMF: Downing, Mata, N'Zogbia, Maxi
CF/SS: Suarez, Carroll, Kuyt