FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baby
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baby » 09 jun 2011, 20:35

Chelsea_CBH je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Iskreno na ovoj slici stadion je smjesan sa ovim "produzetkom", sem toga ima li uopce mjesta da se ovo gradi.

slika
Uuuu, ovo stvarno gadno izgleda, nadam se da se ne radi o ozbiljnom prijedlogu. Podsjeća me ni na što.
drug ono realno, koga boli k.u.r.a.c. na šta tebe podsjeća !
G R B A V I C A 2

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 09 jun 2011, 20:43

Dragi Skija neka ti je laka zemlja Bosanska i neka ti dragi Bog podari vjecni mir i spokoj,hvala ti sto si svojim ponasanjem i igrama pronosio slavu najsvetijeg kluba i nasega grada.Sretan sam sto sam imao privilegiju gledati te i uzivati u tvojim igrama.Fizicki si otisao to je prirodan slijed ali nikada neces umrijeti u nasim srcima jer takvi kao sto si ti ljudino nikada nemogu biti zaboravljeni.RIP
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 09 jun 2011, 20:46

Ovi sto puno trune o izgledu novog stadiona neka se brate puno ne sjekiraju i to prepuste strucnjacima.A vi veliki arhitekti eno vam livada oko Sarajeva pa pravite i projektujte sta vam volja.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 09 jun 2011, 20:52

dino lj je napisao/la:Ovi sto puno trune o izgledu novog stadiona neka se brate puno ne sjekiraju i to prepuste strucnjacima.A vi veliki arhitekti eno vam livada oko Sarajeva pa pravite i projektujte sta vam volja.
ma znas kako ti je to kod nas , svi smo strucnjaci svi znamo nesto a kad treba raditi jok noge na sto i citaj novine , a ko nesto kukamo ... nek se samo prica bar je pozitivna inf. a danas ne mozes cuti neku pozitivnu stvar ni u vremenskoj prognozi :D

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 09 jun 2011, 20:53

Baby je napisao/la:
Chelsea_CBH je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Iskreno na ovoj slici stadion je smjesan sa ovim "produzetkom", sem toga ima li uopce mjesta da se ovo gradi.

slika
Uuuu, ovo stvarno gadno izgleda, nadam se da se ne radi o ozbiljnom prijedlogu. Podsjeća me ni na što.
drug ono realno, koga boli k.u.r.a.c. na šta tebe podsjeća !
Vidi ovoga, iz bunara se javlja. :roll:
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 09 jun 2011, 20:54

ako se izgradi taj stadion, a ja se nadam da oce, iako je to jako tesko, to ce bit sigurno najbolji i najljepsi u drzavi, tako da nemojte previse pricat da ruzno izgleda, meni je ruznija ova okolina, koju su mogli malo ukrasit kad su vec stadion umetnuli pa bi sigurno i stadion ljepse izgledao u tom okruzenju
http://www.glasdalmacije.hr/admin/image ... 16118a.jpg
eto maketa Parka Mladezu u Splitu, koji takodje ima neka izduzenja, al lijepo izgleda jer su se ljudi potrudili to bojama docarat i napravili su vritualno okolinu kao sto je i stadion virtualni
tako da ja mislim da ni Grbavica nece bit ruzna, svaki Manijak ce se moc ponosit njome, ako Bog da da ju dozivim i posjetim :D

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 09 jun 2011, 20:55

mma_hz je napisao/la:
Frutek je napisao/la: Bil ti radije sredio Mustanga il kupio Daciu
jojj poredzenja@ frutek...bolje da si rekao bili radije sredio daciu(jer tesko da je sadasnja grbavica mustang ahhaha :lol: :lol: )ili bi kupio novog mustanga ..hahhaha :lol: :lol: kad vec poredimo hahah
pazi jarane Grbavica je valjda simbol nečega, ima dušu, ono nešto a od nje praviti što bi Amerikanci rekli mall je meni glupo
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 09 jun 2011, 21:05

Grmi, al' nerealno ovo izgleda za nase uslove. I ne kontam sta predstavlja ovaj nastavak sa strane, jel to trzni centar ili sta ?

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 09 jun 2011, 21:05

Kad skontas da ces u ovom sportskom centru Grbavica imati sve sto recimo jedna Tuzla u cijelom gradu ima onda shvatis da ce se graditi jedan stadion kakav prizeljkuju mnogo veci i poznatiji klubovi nego sto i je sam Zeljeznicar. Sjajna ideja, odlicno iskoristen prostor, sa svim mogucim pratecim objektima jos samo da se sprovede u djelo. Ovo je idejno rjesenje i sigurno je da ce biti dorada i da na kraju nece izgledati ovako, ali ako se bude gradio ako Bog da, vjerovatno ce biti na ovaj fazon. Tesko je zamisliti kakva bi se tek tada atmosfera stvarala ouuuuu :D a repka bi u Zenici samo trenirala a zna se gdje bi igrala zvanicne utakmice :D

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 09 jun 2011, 21:09

svidja mi se ovaj novi izgled, bas ono neobicno a moderno, sigurno ce tu jos doci neki lcd ekrani ili neko ludo svijetlo, ma super ce da izgleda, da ga napravitie sto prije aBd
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 09 jun 2011, 21:23

Frutek je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
jojj poredzenja@ frutek...bolje da si rekao bili radije sredio daciu(jer tesko da je sadasnja grbavica mustang ahhaha :lol: :lol: )ili bi kupio novog mustanga ..hahhaha :lol: :lol: kad vec poredimo hahah
pazi jarane Grbavica je valjda simbol nečega, ima dušu, ono nešto a od nje praviti što bi Amerikanci rekli mall je meni glupo
Stadionu dušu mogu udahnuti samo ljudi tj. navijači. Brzo bi i nova Grbavica dobila dušu, ništa ti ne brini.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 09 jun 2011, 21:27

meni bas perverzno izgleda i unikatno znaci iako mislim da nema nista od ovog, ako ga ovako naprave mogu odma sutra umrjet ;) i ne znam kako sad odjednom mozete tolko biti kriticni, do prije neki dan ste pricali da se makar hoce podici istocna tribina...sto ti je proklet narod...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 09 jun 2011, 21:31

i meni ovi ljudi koji pricaju o nekoj dusi Grbavice idu na neku stvar, Arsenal, Bayern.. nisu imalu dusu ? :?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

ManiacsThe
Kontakt:

Post Postao/la ManiacsThe » 09 jun 2011, 21:38

bordo_Sarajevo je napisao/la:i meni ovi ljudi koji pricaju o nekoj dusi Grbavice idu na neku stvar, Arsenal, Bayern.. nisu imalu dusu ? :?
Kao Željo i Grbavici nisu. Da su se oduprli svim mogućim režimima koji su za cilj imali ugasiti klub, a Grbavici kao naselje koje je bilo 4 godine u neprijateljskim rukama i stadion spaljen do temelja. To nema ni Real, akamoli ostali timovi iz ove vašar lige.

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 09 jun 2011, 21:38

Ko prvo, necete stadion gledat iz vazduha, nego s ceste. Pokusajte posmatrati stadion samo sa strane, pa skontajte da ovo izgleda i grandiozno i smisleno.
Drugo, investitori traze svoju racunicu, a ondje nema mjesta da se nesto odvaja i pokusava s nekim "umjetnickim" dozivljajem. Nije to meraja ko na Marijin Dvoru, pa da mozes iscrtavati onakve gradjevine ko Arapi.
Trece, vrlo neozbiljna prezentacija. Stavili na Google Earth sliku stadiona i to je to. Nikakvog ozbiljnog prikaza kako se to radi i s mnogo manjim projektima. Opet, ovo je samo ono sto je procurilo u medije. Haj' ga znaj kako je stvarno izgledala prezentacija.
Cetvrto, ljudi na vlasti, pa i u klubu, nisu dovoljno potentni za ovakve projekte. O Savezu da ne pricamo.
Peto, koliko god ovo izgledalo mozda kao ubleha i nesto prenapuhano, opet je realnije od suplje o 70k stolica na Otoci i slicnim baljezgarijama koje su dolazile od nasih nogometnih radnika i politike.
Sesto, niko sretniji od mene da vidim bagere na Grbavici sto prije.
Sedmo, sta cemo s lokomotivom? :mrgreen:
Zadnja izmjena: Vlak, dana/u 09 jun 2011, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 09 jun 2011, 21:38

Šta vam ljudi nije jasno ova slika je prva faza izgradnje sa jednim krilom,slijedi druga gdje se pravi drugo krilo i zatim treća faza gdje se u sredini izdiže krov u obliku lopte.Krajnji izgled: krila i lopta (ŽELjIN GRB) :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 09 jun 2011, 21:44

Frutek je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
grbavica se dosta puta mijenjala
treba nam jos igraca iz BiH

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 09 jun 2011, 21:48

19TM87 je napisao/la:meni bas perverzno izgleda i unikatno znaci iako mislim da nema nista od ovog, ako ga ovako naprave mogu odma sutra umrjet ;) i ne znam kako sad odjednom mozete tolko biti kriticni, do prije neki dan ste pricali da se makar hoce podici istocna tribina...sto ti je proklet narod...
kako si bolan smjesan covjek,od ovoga nema nista!!! niko nam nece pokloniti stadion vrijedan 50 miliona eura,a da zauzvrat dobije nekakvu lokaciju koja ne vrijedi vise od 3-4 miliona za taj famozni trzni centar,ko malo ih je u Sarajevu pa svi investitori trce za tom lokacijom,ohladi bolan lakse ce ti biti ziviti u realnosti nego u iluzijama!!!
Americka ambasada je u sred Marin Dvora kupila lokaciju za ambasadu za 11 miliona KM,a usput ta lokaciaj je duplo veca i peteroduplu atraktivnija nego sto Zeljo nudi Slovencima svoje zemljiste za taj trzni centar,i zasto mislis da bi oni nama napravili stadion od 50 miliona eura a mi njima damo lokaciju koja ne vrijedi ni 3-4 miliona KM!????????????
Stadion inace extra izgleda,ali od slovenaca sigurno ni marke za njega necmo dobiti,oni jednostavno nemaju pare sve da imaju dobru volju da nam nesto poklone....jedina sansa su Arapi,shvatio je to i Mamic pa je zadnjih dana moljakao po UAE arapske investitore ne bi li ih privolio da uloze 10 miliona eura u Maksimir,ali jok Zeljo je pametniji pa ocekuje ne 10 milioan eura nego 50,ito kao poklon za zemljiste od 3-4 miliona KM! pa stvarno ima glupih i blentavih ljudi za nepovejrovat!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 09 jun 2011, 21:54

bosnas_ je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:meni bas perverzno izgleda i unikatno znaci iako mislim da nema nista od ovog, ako ga ovako naprave mogu odma sutra umrjet ;) i ne znam kako sad odjednom mozete tolko biti kriticni, do prije neki dan ste pricali da se makar hoce podici istocna tribina...sto ti je proklet narod...
kako si bolan smjesan covjek,od ovoga nema nista!!! niko nam nece pokloniti stadion vrijedan 50 miliona eura,a da zauzvrat dobije nekakvu lokaciju koja ne vrijedi vise od 3-4 miliona za taj famozni trzni centar,ko malo ih je u Sarajevu pa svi investitori trce za tom lokacijom,ohladi bolan lakse ce ti biti ziviti u realnosti nego u iluzijama!!!
Americka ambasada je u sred Marin Dvora kupila lokaciju za ambasadu za 11 miliona KM,a usput ta lokaciaj je duplo veca i peteroduplu atraktivnija nego sto Zeljo nudi Slovencima svoje zemljiste za taj trzni centar,i zasto mislis da bi oni nama napravili stadion od 50 miliona eura a mi njima damo lokaciju koja ne vrijedi ni 3-4 miliona KM!????????????
Stadion inace extra izgleda,ali od slovenaca sigurno ni marke za njega necmo dobiti,oni jednostavno nemaju pare sve da imaju dobru volju da nam nesto poklone....jedina sansa su Arapi,shvatio je to i Mamic pa je zadnjih dana moljakao po UAE arapske investitore ne bi li ih privolio da uloze 10 miliona eura u Maksimir,ali jok Zeljo je pametniji pa ocekuje ne 10 milioan eura nego 50,ito kao poklon za zemljiste od 3-4 miliona KM! pa stvarno ima glupih i blentavih ljudi za nepovejrovat!
ocigledno nisi upucen.
FKŽ !

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 09 jun 2011, 21:56

jbg zelje su jedno realnost drugo,a realnost je da od ovog projekta sa Slovencima nece biti nista,100%! jedina sansa je graditi tribinu po tribinu,Sirbegovic ce odmah izgraditi jednu,Konzum drugu,Kanton sjever I eto ga stadion ko bombona! grad,kanton,Federacija plus da se malo Zeljo zaduzi mogu sami skupiti 10-15 miliona KM i spojiti sve tribine..znaci postoji mnogo nacina da se to uradi,ali ovi nas handre sa Slovencima,vucaju nas za nos ko malu djecu,ko da nam je svima 10 godina,kao nekoj djecurliji na ovom forumu koja lebdi negdje i sanjari rusenje stadiona i poklon Slovenaca ni manje ni vise nego od 50 miliona eura!:)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Zeko87 i 18 gostiju.