Toxicity je napisao/la:Ajde ima li ikog da razbacimo?
evo ja
eu 2
ss.ba
ss.ba
Moderator/ica: Padovan
Toxicity je napisao/la:Ajde ima li ikog da razbacimo?
Moze,mozeGoalgetter je napisao/la:Da li ste za pravilo, ako se zavrse sve utakmice jednog kola, da se odmah poslije toga moze poceti sa sljedecim kolom. (U turniru samo). Jer mozda je malo previse cekati 4 dana da svako kolo prodje, kad je vec svako odigrao svoju tekmu .
hoces igrat?Stipe_djhasko je napisao/la:joj najgore kad se dogovoris da igras i onda taj izradi ccc kako ima neodgovornih ljudi to nije humano pa imam i ja obaveza bruku valja pripremat ispit valja radit valja ovo valja ono pa ipak odgodim neke stvari da bih mogao doci i sta sad cekat cu jos 30 minuta uzalud a da odem sad i ako dodje za 10 min pocece pricat kako mene nema...
zato je meni krivo sto sam morao izac iz lige....bio bi redovan 100 % , a i ja imam obaveza, al nadje se malo vremena i za zabavu..Stipe_djhasko je napisao/la:joj najgore kad se dogovoris da igras i onda taj izradi ccc kako ima neodgovornih ljudi to nije humano pa imam i ja obaveza bruku valja pripremat ispit valja radit valja ovo valja ono pa ipak odgodim neke stvari da bih mogao doci i sta sad cekat cu jos 30 minuta uzalud a da odem sad i ako dodje za 10 min pocece pricat kako mene nema...
ReTry je napisao/la:hocel ko igrat?
ReTry je napisao/la:hajdeeee da igramoooOO
..ma kasno ti budesLBJ MVP je napisao/la:@muhovicu hoćeš biti tu oko 00:00 ili poslije da odigramo ovo
Ostavi post ovdje ili budi online na faceu da da se čujemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.