Kada sam ovaj dio pročitao sve mi je jasno...
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Predstavnici Željezničara i Energoplana još jednom su pozvali Vladu Kantona Sarajevo, Grad Sarajevo, Općinu Novo Sarajevo, te sve zainteresirane subjekte da se uključe u ovaj projekat, a posebna pomoć će biti potrebna od Fudbalskog saveza BiH, jer ne krije se činjenica da bi "Nova Grbavica" u budućnosti trebala biti dom naše fudbalske reprezentacije.
- slani grad
- Kontakt:
ja negdje procita da je projekat vrijedan 78 miliona eura...jel znate kad ce se u ovoj napacenoj zemlji napravit stadion od 150 miliona maraka za klub koji ima prosjek od 4000 gledalaca i koji igra u ovoj kukuruz ligi...mislim...jel oni misle da je neko budala..
.ipak je 21.vijek...i izlazit sa ovakvim projektima nije smijesno nego je bezobrazno...a vrhunac price su slovenci
...ovo cudo ako se nekad i zapocne to ce bit ubjedljivo najstrasnije pranje para u zadnjih 100 godina Bosne

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Kada sam ja na tu temu razgovarao, pa su mi neki prijetiliAlucard je napisao/la:Predstavnici Željezničara i Energoplana još jednom su pozvali Vladu Kantona Sarajevo, Grad Sarajevo, Općinu Novo Sarajevo, te sve zainteresirane subjekte da se uključe u ovaj projekat, a posebna pomoć će biti potrebna od Fudbalskog saveza BiH, jer ne krije se činjenica da bi "Nova Grbavica" u budućnosti trebala biti dom naše fudbalske reprezentacije.
Novo Koševo je u pitanju, treba i to narod napravit da bi jedan "velikan" imao stadion
Dragon Town
Slažem se ovo je i više nego bezobrazno, to su samo pusti snovi, pa naš narod hljeba nema da jede a oni nešto hoće da prave s 78 mil eura, i još slovenci koji su nas izradili za zaobilaznicu oko grada, pa ovo je čisti skandalslani grad je napisao/la:ja negdje procita da je projekat vrijedan 78 miliona eura...jel znate kad ce se u ovoj napacenoj zemlji napravit stadion od 150 miliona maraka za klub koji ima prosjek od 4000 gledalaca i koji igra u ovoj kukuruz ligi...mislim...jel oni misle da je neko budala..![]()
.ipak je 21.vijek...i izlazit sa ovakvim projektima nije smijesno nego je bezobrazno...a vrhunac price su slovenci
![]()
...ovo cudo ako se nekad i zapocne to ce bit ubjedljivo najstrasnije pranje para u zadnjih 100 godina Bosne
![]()
- Capt_Billy
- Kontakt:
Pa ja fakat neke ovdje ne razumijem. Pa ljudi ja ne kakvo vi misljenje izvacite iz konteksta, ali FINO STOJI DA CE INVESTITOR CE ULUZITI 73 mil € U STADION I SVE PRATECE OBJEKTE, A NE ZELJO ILI GRAD. Ja ovdje ne vidim, nikakav nas GLUPI narod ili sirotinju.
Sto se tice moga misljenja, moram istaci da se ne zelim nadati ovome projektu iz cistog razloga jer je OVO BIH, a imAMO **** drzavu. Da mozda pise Svicarska, onda bih ja najsretniji covjek na svijetu bio. Ova drzava nema zapisane svoje historije, a ne neke zakone u sportu. Tako da svaki pokusaj rada na ovakvim velikim projektima, gdje je nas covjek direktno ukljucen bi bio ravan pljacki.
Sto se tice moga misljenja, moram istaci da se ne zelim nadati ovome projektu iz cistog razloga jer je OVO BIH, a imAMO **** drzavu. Da mozda pise Svicarska, onda bih ja najsretniji covjek na svijetu bio. Ova drzava nema zapisane svoje historije, a ne neke zakone u sportu. Tako da svaki pokusaj rada na ovakvim velikim projektima, gdje je nas covjek direktno ukljucen bi bio ravan pljacki.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Ja bih volio kada bi sutra ovaj stadion bio napravljen, ali ljudi dragi...70 miliona € ??? U Bosni ?!! U Sarajevu ?!!
Smiješno je o tome i razmišljati, a ne praviti neke makete i ostala "sr.anja"...
Kakvo nam je stanje u državi, možemo se samo nadati da će Amarov unuk doživjeti da vidi početak radova na Novoj Grbavici...
Smiješno je o tome i razmišljati, a ne praviti neke makete i ostala "sr.anja"...
Kakvo nam je stanje u državi, možemo se samo nadati da će Amarov unuk doživjeti da vidi početak radova na Novoj Grbavici...
FORZA MARŠAL !!!
ne pravi se stadion od 78mil euraslani grad je napisao/la:ja negdje procita da je projekat vrijedan 78 miliona eura...jel znate kad ce se u ovoj napacenoj zemlji napravit stadion od 150 miliona maraka za klub koji ima prosjek od 4000 gledalaca i koji igra u ovoj kukuruz ligi...mislim...jel oni misle da je neko budala..![]()
![]()
![]()
nego citav projekat vrijedi otprilike toliko... sva papirologija, trzni centri, pomocni tereni i stadion
od toga otprilike na stadion otpada oko 30miliona eura
fazon u tome sto je sve u fazi pregovora,
prvo dakle treba saglasnost ovih drzavnih institucija, tj. da se ustupi jedan mali komad zemlje,
pa onda dogovoriti oko izgleda i velicine stadiona, i tek onda izgradnja
fazon je u tome sto sam i ja neupucen kao i svi ali ovako bi to otprilike trebalo izgledati
recimo ja nemam pojma da li ce to ustvari taj energoplan biti investitor ili su oni izrvsioci radova itd itd... mnogo je prostora za nagadjanja, a to nema smisla dok se ne pusti vise informacija u javnost
niko nije ni rekao da ce stadion biti izgradjen
glupo je tvrditi da ce biti izgradjen kao sto je glupo tvrditi da nece
vecina nas bi trebala da se nada tome da bude izgradjen, prvenstveno manijacima, pa i svim gradjanima BiH jer bi dobili jedan od boljih stadiona u regionu od koje bi koristi imala i reprezentacija
zamisli 25.000 navijaca pod krovom
kako to grmi
treba nam jos igraca iz BiH
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
o cemu ti pricas ?hodža je napisao/la:Ja bih volio kada bi sutra ovaj stadion bio napravljen, ali ljudi dragi...70 miliona € ??? U Bosni ?!! U Sarajevu ?!!
pa sam "Sarajevo city centar" ce kostat 150 miliona km

, a ovaj na grbavici ce imati i NOVI STADION
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
bilo bi fino, ali mislim nece puno od toga. jedino ako bi katar to sve poklonio.
evo vec godinama imamo autoputevi i brzi cesta sirom b i h, bolje nego u hrvatskoj, albaniji, kamoli austrije, njemacke...
sta su sve "planirali" raditi oko koseva, skenderiji, boga pitaj kakvi stadioni u banja luci, mostaru, tuzli... a eto jos malo i 2012...
evo vec godinama imamo autoputevi i brzi cesta sirom b i h, bolje nego u hrvatskoj, albaniji, kamoli austrije, njemacke...
sta su sve "planirali" raditi oko koseva, skenderiji, boga pitaj kakvi stadioni u banja luci, mostaru, tuzli... a eto jos malo i 2012...
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
kad bi ljudi gledali makete svih objekata u BiH rekli bi da je BiH razvijenija od Amerikedrina1992 je napisao/la:bilo bi fino, ali mislim nece puno od toga. jedino ako bi katar to sve poklonio.![]()
evo vec godinama imamo autoputevi i brzi cesta sirom b i h, bolje nego u hrvatskoj, albaniji, kamoli austrije, njemacke...![]()
Ma odmah se vidi da zele sa tudzim kurcem gloginje mlatiti. Cuj oni su investitor i sve ce napraviti, ali hoce pare od grada, kantona, drzave i nogometnog saveza. Svi da uloze a oni da imaju profit. Kao da mi neznamo Slovence a gori su ovi nasi sto ih uopste pustaju da se petljaju u bilo sta.
- slani grad
- Kontakt:
i meni je to totalno nelogicno...slovenci imvestitori a traze da se ukljuce gradske i drzavne strukture...mislimdinoze je napisao/la:Ma odmah se vidi da zele sa tudzim kurcem gloginje mlatiti. Cuj oni su investitor i sve ce napraviti, ali hoce pare od grada, kantona, drzave i nogometnog saveza. Svi da uloze a oni da imaju profit. Kao da mi neznamo Slovence a gori su ovi nasi sto ih uopste pustaju da se petljaju u bilo sta.
meni je samo smijesna citava prica i loziona oko ovoga....licno,ako hoce ti slovenci nek naprave 2 stadiona i kompleksa al znamo kako se do sad prolazilo sa tim....plus....trazi se od fudbalskog saveza da i oni pomognu a kad se poceo Tusanj gradit niko k,u,r,c,e,m nije mrdnuo..kao...nema se love..i sad Sarajevo treba 2 velika stadiona a Tuzla koja je treci grad po velicini netreba ni jedan
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
200 milionabordo_Sarajevo je napisao/la:o cemu ti pricas ?hodža je napisao/la:Ja bih volio kada bi sutra ovaj stadion bio napravljen, ali ljudi dragi...70 miliona € ??? U Bosni ?!! U Sarajevu ?!!
-
TheDinoRules
- Kontakt:
BegAx je napisao/la:200 milionabordo_Sarajevo je napisao/la:o cemu ti pricas ?hodža je napisao/la:Ja bih volio kada bi sutra ovaj stadion bio napravljen, ali ljudi dragi...70 miliona € ??? U Bosni ?!! U Sarajevu ?!!
Ma sve kontam, ali kako su preko noći skoro završeni betonski radovi - to ne kontam
I ne kontam koji će nam **** ovo kad imamo i Altu i Importanne i BBI u blizini :O
Ali da ne idem off, to nije tema. Što se tiče stadiona, počeli su Slovenci s*ati..Prvo su govorili da će oni sve uložiti, a sad traže 16 miliona. Realno, stadion koji će aBd izgraditi (samo stadion) ne košta više od 25 miliona, a oni dobiju i zemljište za dž. u jednom od najboljih mjesta u gradu...
U mom svijetu važe moja pravila
Da ne vidih kuce,ulice , auta okolo i ''onaj sumarak''.Cova bi pomislio neka nova Nokia fontelecalcio je napisao/la:Nova Grbavica![]()
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
padobranac1978
- Kontakt:
gdje ti zivis,pa radovi traju ima dvije godine....TheDinoRules je napisao/la:
Ma sve kontam, ali kako su preko noći skoro završeni betonski radovi - to ne kontam![]()
I ne kontam koji će nam **** ovo kad imamo i Altu i Importanne i BBI u blizini :O
Ali da ne idem off, to nije tema. Što se tiče stadiona, počeli su Slovenci s*ati..Prvo su govorili da će oni sve uložiti, a sad traže 16 miliona. Realno, stadion koji će aBd izgraditi (samo stadion) ne košta više od 25 miliona, a oni dobiju i zemljište za dž. u jednom od najboljih mjesta u gradu...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Malo mi se ne sviđa ovaj dio krova koji pokriva stadion, mislim da je sve trebalo u istom fazonu biti odrađeno, a ne da ovako jedan dio poprilično strši.
Hayley <3
-
TheDinoRules
- Kontakt:
padobranac1978 je napisao/la:gdje ti zivis,pa radovi traju ima dvije godine....TheDinoRules je napisao/la:
Ma sve kontam, ali kako su preko noći skoro završeni betonski radovi - to ne kontam![]()
Ovaj smajli na kraju dosta toga govori, ali hajde.
Drugi red je trebao biti bitniji, ali hajde i to nema veze.
I idemo off, tema je rekonstrukcija stadiona u BiH.
U mom svijetu važe moja pravila
- Barney Stinson
- Kontakt:
Ne znam ni koja su liga niti ista ali evo naletih da uređuju stadion pa da stavim.. Uglavnom stavljeno je samo pola terena, kako pisu portali "druga polovica ce pricekati bolje dane"..

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.