Igokea

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Crveni Barun
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la Crveni Barun » 09 jun 2011, 16:24

Devil je napisao/la:Moze li neko vise reci nesta o ovome eventualnom nastupu Aleksandrovcana u Evropi?

Sta mislite da li ce prihvatiti pozivnicu za Eurocup koja je stigla nakon sto je Siroki istu odbio,da li Igokea ima dovoljno sredstava da se ukljuci u ovaj poduhvat?
to su samo "glasine" ništa nije službeno a i široki će vjerovatno prihvatiti istu jer će sigurno dosta "lako" naći sponzora koji će se zanimati za eurocup a i sigurno da bi dobili na kvaliteti plus promocija igrača i dobro popunjena dvorana ali teško da će i jedan bh klub u neko eu natjecanje
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 jun 2011, 17:20

Crveni Barun je napisao/la:
Devil je napisao/la:Moze li neko vise reci nesta o ovome eventualnom nastupu Aleksandrovcana u Evropi?

Sta mislite da li ce prihvatiti pozivnicu za Eurocup koja je stigla nakon sto je Siroki istu odbio,da li Igokea ima dovoljno sredstava da se ukljuci u ovaj poduhvat?
to su samo "glasine" ništa nije službeno a i široki će vjerovatno prihvatiti istu jer će sigurno dosta "lako" naći sponzora koji će se zanimati za eurocup a i sigurno da bi dobili na kvaliteti plus promocija igrača i dobro popunjena dvorana ali teško da će i jedan bh klub u neko eu natjecanje
siroki sigurno nece prihvatiti jer je neisplativo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 09 jun 2011, 21:51

Kevin je napisao/la:

siroki sigurno nece prihvatiti jer je neisplativo
ne vjerujem ti baš da je eurocup neisplativ jer ga igra pola europe ;)
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
PRIKAZE - KISELJAK

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 10 jun 2011, 09:06

vidit cemo..mislio sam na neisplativost jer moras sam sebi placat troskove dok u nlb ne. ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 10 jun 2011, 09:16

Kevin je napisao/la:vidit cemo..mislio sam na neisplativost jer moras sam sebi placat troskove dok u nlb ne. ;)
to da ali ipak možeš naći jakog sponzora kojeg bi sigurno zanimale tekme eurocupa kao i druge pogodnosti popunjenost dvorane, marketing, afirmacija igrača i njihovo "izlaganje" klubovima u europi
PRIKAZE - KISELJAK

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 10 jun 2011, 19:33

Evo ja se vec zabrinuo.. Vec su prosla 2-3 tjedna od kada je Koš zadnji put pisao.. Ako netko zna gdje je nek nam javi da je sve u redu.. :lol: :lol:
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 11 jun 2011, 19:47

Kevin je napisao/la:vidit cemo..mislio sam na neisplativost jer moras sam sebi placat troskove dok u nlb ne. ;)
to da ali ipak možeš naći jakog sponzora kojeg bi sigurno zanimale tekme eurocupa kao i druge pogodnosti popunjenost dvorane, marketing, afirmacija igrača i njihovo "izlaganje" klubovima u europi
Nema nista od toga. U Eurocupu moras da prvo prodjes kvalifikacije, a to je skoro pa nemoguce. Jer moras da sklopis ekstra dobar tim.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 jun 2011, 19:56

To hoces ti da kazes da mi nemamo ekstra tim? To TI hoces da kazes da mi nemamo ekstra tim? TO TI HOCES DA KAZES DA MI NEMAMO EKSTRA TIM?!
Stvarno, ove Sarajlije, katkad...
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 jun 2011, 00:29

ŠB_Fidelis je napisao/la:To hoces ti da kazes da mi nemamo ekstra tim? To TI hoces da kazes da mi nemamo ekstra tim? TO TI HOCES DA KAZES DA MI NEMAMO EKSTRA TIM?!
Stvarno, ove Sarajlije, katkad...
Dosta te je. Nijedne.

Ostalo je samo ime.....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 jun 2011, 02:11

Pa kad se glavnogradski prospes, mora te netko upozoriti na to. Mislim, pa 'ebote, vii nikad necete nauciti, jelde, moram ja objasnjavati i sad neke stvari, jel to hoces da kazes? Jel ti mislis da je meni ovo zabavno? Jel? Mislis nemam pametnijeg posla? Mislis da zivim online? Pa stvarno...
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 jun 2011, 18:29

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa kad se glavnogradski prospes, mora te netko upozoriti na to. Mislim, pa 'ebote, vii nikad necete nauciti, jelde, moram ja objasnjavati i sad neke stvari, jel to hoces da kazes? Jel ti mislis da je meni ovo zabavno? Jel? Mislis nemam pametnijeg posla? Mislis da zivim online? Pa stvarno...
Imas Seriju A i prati taj topik 8-) 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 jun 2011, 21:51

Serie A je Internazionale A, ta ce ostatak? 8-) Idi bolan tamo radi nesto korisno, sta trollas. 8-)
...Život za Široki...

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 15 jun 2011, 11:22

igokea sa svojim izjavama za javnost postaje sve gora i gora pa svatko tko je gledao tekmu sa "strane" rećiće da je bila dobra i da je suđenje bilo podjednako međutim vam uvijek netko drugi kriv stvarno ste dotakli dno dna ove vaše izjave su teška sramota za klub i sve njegove navijače :( :(
PRIKAZE - KISELJAK

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 15 jun 2011, 11:36

Ko i svake godine , seljacko ponasanje Igokeje , istupicemo ovo ono , pa jade jadne izgubili ste dvije kuci sta hoces vise :lol: :lol: :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 15 jun 2011, 11:38

Istupite više,šta čekate????Skroz će liga oslabiti,ako vi istupite.Vjerujem da u Borcu tako ne razmišljaju kao vi.Nadam se da se raspadate,i da vas više nikada nećemo gledati u finalima.Kakav je to klub kad u finalu ne može ispuniti dvoranu??????? ;)

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 15 jun 2011, 12:14

Kako klosarski klub moras bit da pricaju u kradji? :o :lol: :lol:

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 15 jun 2011, 12:53

bogbatina je napisao/la:Kako klosarski klub moras bit da pricaju u kradji? :o :lol: :lol:
nakon sto te razvala na proste faktore ostaje samo ciju ciju....da su dobili sve bi bilo bajno i krasno, šuplja priča,šuplja

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 15 jun 2011, 15:13

Vrijeme je da istupe,uložis tolike pare,a puša na kraju, ni tittule ni NLB lige.
Prosle godine nisu odustali dok se nisu ugurali pored Bosne u NLB,ne priznaju pravilnik o bodovanju, pa onda bice od ove sezone,pa onda u pola sezone se prepali da bi Bosna mozda mogla imati vise bodova pa ga opet ne priznaju. Na kraju kad ih je Siroki mlatno po guzovima istupaju iz lige!!!!!!
Ako sam nesto ispustio recite. Najbolje da igraju sami ligu,mozda i budu prvi :lol: .
A najbolji dio je ova svesrpska solidarnost,odmah svi srpski klubovi istupaju,koji debili. Samo bi da kuhaju i uvlace politiku,svi su kontra njih,a oni jadni uvijek ispastaju. Fuj...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 jun 2011, 18:17

IGOKEA PUCA U PRAZNO!!!
Naime, u viceprvaku BiH nisu zadovoljni suđenjem u 4. utakmici finala, a pogotovo su u svojim istupanjima imali zamjerke na Božu Bošnjaka. Skoro tri tjedna nakon završetka finalne serije sada najavljuju kako ozbiljno razmišljaju da ne nastupaju u domaćoj ligi iduće sezone.

- Koliko znam, i ostali klubovi iz Republike Srpske koji se natječu u Ligi BiH imaju slično razmišljanje kao i mi. Ako je ostalim ekipama stalo do povjerenika natjecanja, neka je onda i igraju. Trebaju se promijeniti ljudi koji vode ligu jer ne može čovjek koji godinama radi u ekipi Širokog sada voditi ligu. Vrijeme je da čelnici Saveza sjednu i dogovore se o propozicijama budućeg natjecanja i da se propozicije ne donose tijekom lige kad to nekome odgovara, kazao je predsjednik Igokee Goran Dodik.
Ne znamo shvaćaju li u Savezu ozbiljno Igokeine prijetnje, ali nam isto tako nije jasno gdje u Aleksandrovcu namjeravaju igrati ako istupe iz Prvenstva BiH. Jadranska liga, koju Igokea jako želi igrati, predstavnike uzima na prijedlog nacionalnih prvenstava, a da igra Ligu Republike Srpske, to bi značilo još dublje “pokapanje”. Ipak, čini se da je i ovo bio samo “pucanj u prazno”, odnosno pokušaj da se nešto izlobira kod Saveza. Vjerojatno da se za povjerenika pokuša postaviti “Igokein čovjek”.

Pricaju o propozicijama natjecanja,a sto to nisu govorili prosle godine,ili sto nisu sustav bodovanja donijeli i podrzali da bude ove godine.Il uvedite bodovanje ili nek idu prva dva??!!I li jedan kao ove godine!!! ;)

IK-IK
Kontakt:

Post Postao/la IK-IK » 18 jun 2011, 16:27

TaRgEt_ je napisao/la:Ko i svake godine , seljacko ponasanje Igokeje , istupicemo ovo ono , pa jade jadne izgubili ste dvije kuci sta hoces vise :lol: :lol: :lol:

Sta se ti javljas na str.Igokee bolje obrazi paznju na taj klub za koji navodno navijas te se baci na komentarisanje istog koji ce ostati u Ligi samo Bozijim cudom..

A sto se tice Igokee, .. nece Igokea kao jedan od finansijski najjacih klubova da ne kazem na Balkanu niti istupiti niti propasti, a ta kradja titule je vec diskutabilna tema koju svako okrene na svoju stranu, medjutim iza svega toga stoji jedna rijec - Politika

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.